199.00

Henkilökohtainen opastus Shamanistiselle polulle on tarkoitettu sellaiselle henkilölle, kuka työskentelee pakanuuden, shamanismin ja luonnonläheisen noituuden parissa. Tunnet olevasi luonnonläheinen henkinen olento, kuitenkin valon polkujen kulkija. Kyseessä on henkilökohtaisesti Sinulle kanavoitu täsmäkoulutus, jossa shamanistisen maailman voimakkaat valon olennot lähestyvät Sinua korkeamman itsesi inspiroimassa kauttani virtaavassa kanavoinnissa. Kirjallista osuutta ymmärtääkseen täytyy olla shamanistista tai pakanallista tietoutta jo takana tai sitten tilatessa on hyvä jättää lisämaininta, että olet vasta-alkaja.

Tästä opastuksesta voit saada apua vahvistaa maadoittumista, suojaamista tai henkilökohtaista voimaa. Saat neuvoja manifestomiseen ja miten valon valkoinen magia toimii kanssasi. Kanavoinnissa tulee esille shamanistisia teemoja kuten esimerkiksi viestejä omilta voimaeläimiltäsi. Anu välittää viestejä tässä erityisesti shamanismiin syventyneiltä edesmenneiltä parantajahengiltä ja aukaisee ikiaikaista esi-isiemme parantajalinjaa.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava kanavointi, johon liittyy 3 kaukovihkimystä tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Huolellisesti henkimaailman opastuksia kuunellen, Sinulle laaditun tekstin pituus on noin 3- 3,5 A4 Toimitusaika vaihtelee 1 viikosta noin 2 kuukauteen riippuen siitä, milloin on sopivat energiavirtaukset maailmassa tämän koulutuksen kanavoimiselle ja toisaalta siitä, milloin Korkeampi itsesi katsoo, että olet valmis ottamaan vastaan.