199.00

Opetan sinulle, mitä on ylisessä, alisessa ja näkyvässä maailmassa. Näin otat omat shamanistiset voimasi käyttöön. Kerron sinulle intuitiivisesti, miltä shamanistinen rakenteesi näyttää, minkälaisia haasteita sinulle virtaa entisistä elämistä. Opi hyödyntämään potentiaalisi parhaalla tavalla.

Henkilökohtainen valmennus Shamanistiselle polulle on tarkoitettu sellaiselle henkilölle, kuka työskentelee pakanuuden, shamanismin ja luonnonläheisen noituuden parissa. Tunnet olevasi luonnonläheinen henkinen olento, kuitenkin valon polkujen kulkija. Kyseessä on henkilökohtaisesti Sinulle kanavoitu täsmäkoulutus, jossa shamanistisen maailman voimakkaat valon olennot lähestyvät Sinua korkeamman itsesi inspiroimassa kauttani virtaavassa kanavoinnissa. Kirjallista osuutta ymmärtääkseen täytyy olla shamanistista tai pakanallista tietoutta jo takana tai sitten tilatessa on hyvä jättää lisämaininta, että olet vasta-alkaja.

Tästä opastuksesta voit saada apua vahvistaa maadoittumista, suojaamista tai henkilökohtaista voimaa. Saat neuvoja manifestomiseen ja miten valon valkoinen magia toimii kanssasi. Kanavoinnissa tulee esille shamanistisia teemoja kuten esimerkiksi viestejä omilta voimaeläimiltäsi. Anu välittää viestejä tässä erityisesti shamanismiin syventyneiltä edesmenneiltä parantajahengiltä ja aukaisee ikiaikaista esi-isiemme parantajalinjaa.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava kanavointi, johon liittyy 3 kaukovihkimystä tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Huolellisesti henkimaailman opastuksia kuunellen, Sinulle laaditun tekstin pituus on noin 3- 3,5 A4 Toimitusaika vaihtelee 1 viikosta noin 2 kuukauteen riippuen siitä, milloin on sopivat energiavirtaukset maailmassa tämän koulutuksen kanavoimiselle ja toisaalta siitä, milloin Korkeampi itsesi katsoo, että olet valmis ottamaan vastaan.

Saat koulutuksessa paketin, jota opiskelemalla ja käyttämällä elämäsi energiat lähtevät muuttumaan. Koulutuksen idea on, että Sinä olet valmis tekemään oman osuutesi opiskelemisesta. Mitä enemmän käytät esille tulleita ideoita elämässäsi hyödyksi, sen syvemmän vasteen saat tälle henkilökohtaiselle ja ainutlaatuiselle palvelulle tulevaisuudessa. Anu on paljon kiitetty opettaja ja kouluttanut henkisen tien kulkijoita yli 10 vuoden ajan. Henkilökohtaisessa koulutuksessa voimme pureutua juuri Sinulle ajankohtaisiin ja sielusi kannalta ominaisiin asiohin.

 

a7d8e9a01c9d8bcc82180677c39fd9d5oooooooo