60.00

Henkilökohtainen opastus Shamanistiselle polulle on tarkoitettu sellaiselle henkilölle, kuka työskentelee pakanuuden, shamanismin ja luonnonläheisen noituuden parissa. Tunnet olevasi luonnonläheinen henkinen olento, kuitenkin valon polkujen kulkija. Tähän tulkintaan tarvitset erityisen kysymyksen, johon toivot vahvistusta.

Tästä tulkinnasta voit saada apua vahvistaa maadoittumista, suojaamista tai henkilökohtaista voimaa. Saat neuvoja manifestomiseen ja miten valon valkoinen magia toimii kanssasi. Tulkinnassa tulee esille shamanistisia teemoja kuten esimerkiksi viestejä omilta voimaeläimiltäsi. Anu välittää viestejä tässä tulkinnassa erityisesti shamanismiin syventyneiltä edesmenneiltä parantajahengiltä ja aukaisee ikiaikaista esi-isiemme parantajalinjaa.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava tulkinta, johon liittyy kaukohoito tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Tekstin pituus on noin yksi  A4