120.00195.00

Jumalatarviisaus aktivointi on Anun parantava shamanistinen tulkinta Sinulle Nainen, kuka tahdot herättää sisälläsi elävän Jumalattaren. Tulkinta on 2 a4 sivua pitkä kanavointi, johon liittyy neljä kaukohoitoa tulkinnan osa-alueiden mukaisesti. Jokaisesta osa-alueesta tulee noin 1/2 A4 sivua tekstiä. Hoidot lähetetään sunnuntaisin. Osa-alueet ovat:

1. Keskeinen entisen elämän tapahtuma naisviisauden kannalta

Eli kanavoiti korkeamman itsesi viisaudesta Sinulle. Mikä on ollut keskeinen oppi, tähän elämään vaikuttava voimakas hetki, ilon aihe tai sydäntä laajentava kokemus menneessä elämässä liittyen naiseuden voimaasi. Ensimmäisessä hoidossa kutsutaan esille tästä elämästä kumpuava viisaus ja naisellinen vahvuutesi.

2. Jumalatarlinjan selkeytys

Eli minkälaisten Jumalattarien linjassa sinä kuljet ja vaikutat maan päällä? Anu kuvailee, millaisia suuria Jumalattaria näkyy korkeimmilla tasoillasi, minkälainen värähtely näillä on, millaisia laatuja he tuovat naiseuteesi sekä miten nämä Jumalattaret tahtovat työskennellä kauttasi tässä maailmassa? Hoidossa aktivoidaan ja välitetään juuri Sinulle tärkeiden Jumalattarien energiaa.

3. Äiti-maan Jumalatarpolku

Miltä näyttää suhteesi Äiti-maahan naisena, äitinä ja jumalattarena? Millaiset olennot tulevat tervehtimään Sinuua? Oletko aikaisemmissa elämissä ollut esimerkiksi parantaja, joka kulkee Äiti-maan polulla toteuttaen feminiinistä tehtävää. Hoidossa aktivoimme maa-äidin yhteyttäsi.

4. Enkelikuningatar Neitsyt Marian terveiset

Enkelikuningatar Neitsyt Maria on lähelläni ja sanoo, että hän tahtoo lähettää terveiset Sinulle. Hänellä on asiaa sydämellesi. Jumalattaren polulla on tärkeää herättää sydämen syvä viisaus feminiinisessä rakkaudessa. Neitsyt Maria sanoo olevansa kaikkien naisten ja vaimojen sisko tässä maailmassa. Hän edustaa naisellisen rakkauden pyhää syvällistä viisautta ja tahtoo luoda Sinuun syvemmän ja läheisemmän suhteen. Neljännessä hoidossa herätämme sydämen herkät värähtelyt Neitsyt Marian avulla.

Tämä tulkinta on tarkoitettu 12 Kristallin Akatemialaisille. Mikäli et ole Akatemiassa, voit samalla liittyä mukaan tulkintaa tilatessa. Tulkinnat toimitetaan tilausjärjestyksessä. Työskentelen yhden tulkinnan päivässä, joten tulkintojen odotusaika riippuu siitä, kuinka moni varaa sen itselleen. Mikäli tahdot maksaa tulkintasi vasta sen toimitusajankohdan lähellä, voit ottaa maksutavaksi tilisiirto.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Liityn nyt Akatemiaan erittäin pienituloisena, Liityn nyt Akatemiaan hetkellisesti varattomana, Liityn nyt Akatemiaan normaalituloisena, Liityn nyt Akatemiaan pienituloisena, Olen Akatemialainen