199.00

Henkilökohtaisesti kanavoitu syvällinen täsmäkoulutus Sinulle, kuka tunnet kulkevasi sielunpolulla Atlantiksen ja Lemurian kautta. Kaikki henkinen työskentely lähtee omien juurien paljastamisesta. Saat omat todelliset lahjat ja henkimaailman voimat käyttöösi, kun paljastat ikiaikaiset sielusi säikeet, jotka kulkevat ihmiskunnan historian alkulähteillä. Suomessa on valotyöntekijöissä Atlantiksen kadonnutta veren perintöä ja meidän tulisi aukaista tätä tietoisuutta.

Koulutuksessa käsitellään mm. kuka olit Atlantiksella tai Lemuriassa. Herätellään vanhoja muistoja, jotka on laitettu piiloon Atlantiksen jälkeen. Herätä vanhat voimasi ja uinuva tietoisuus. Koulutus voi olla vahva sykäys vanhalle parantajuudelle, tietäjyydelle tai näkijyydellesi. Atlantiksen kristallit, voimaeläimet, delffiinit ja toisten ulottuvuuksien valon olennot lähestyvät Sinua tässä korkeamman itsesi inspiroimassa kauttani virtaavassa kanavoinnissa.

Sähköpostiin toimitettava kohottava, avaava ja vahvistava kanavointi, johon liittyy 3 kaukovihkimystä tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Huolellisesti Sinulle laaditun tekstin pituus on noin 3- 3,5 A4 Toimitusaika vaihtelee 1 viikosta noin 2 kuukauteen riippuen siitä, milloin on sopivat energiavirtaukset maailmassa tämän koulutuksen kanavoimiselle ja toisaalta siitä, milloin Korkeampi itsesi katsoo, että olet valmis ottamaan vastaan.