60.00

Henkisellä kirurgialla käsitellään erityisesti tiettyä 1-2 ongelmaa, johon tahdotaan nyt tuoda valoa, parannusta ja ymmärrystä ja se on tarkoitettu Rakkaudentähden oppilaille. Henkisessä kirurgiassa Anun kanavan kautta toimivat parantajahenget, jotka tuovat mukana mm. tietoa monitasoisesti ongelman taustatekijöistä. Henkinen kirurgia painottuu erityisesti yhden tai kahden ongelman käsittelemiseen ja parantamiseen. Kanavointi on pitkälle symbolista henkimaailman kuvaelmaa parantamisesta ja usein näky vastaa kuin kirurgisella pöydällä makaamista, jossa energisten kehojen rakennetta selkeytetään ja uudistetaan. Henkisessä kirurgiassa ovat läsnä arkkienkelit.

Sähköpostiin toimitettava parannustulkinta, johon liittyy kaukohoito tulkinnassa nousseiden asioiden mukaisesti. Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi. Tekstin pituus on noin yksi  A4 tai voit halutessasi pyytää meiltä n. 20 min mp3 äänitteen.

13 varastossa

Kuvaus

Hoidot tehdään kaukohoitona ja saat kirjallisen tulkinnan siitä, mitä hoidossa näkyi.HUOM! Tämä tulkinta on tarkoitettu erityisesti jonkin asian parantamiseksi ja työstämiseksi. Puhdistusta toivoville suosittelemme Shamanistista parannuspuhdistusta, jossa keskitytään enemmän suojauksien tekemiseen. Tämän on Rakkaudentähden voimakkaan parantava paketti.

Hoidossa Anu toimii kanavana erityisesti sellaisten henkiolentojen välittäjänä, joilla on kyky tehdä syvää henkistä kirurgiaa ja auttaa rakkaudella, myötätunnolla ja suurella viisaudella. Asiakkaat ovat kokeneet voimakkaita tuntemuksia hoitojen aikana ja parantumisia jopa fyysisellä tasolla. Yleensä mukana on Arkkienkeleitä ja korkeita valon auttajia. Tulkinta sisältää kuvauksen hoidon etenemisestä ja paljon rukousta puhdistumisen ja suojauksien puolesta.
Henkinen kirurgia ei ole hokkus pokkus -konsti paranemiselle, mutta jo yksi hoito voi käynnistää prosessin, joka purkaa vähitellen kuukausienkin ajan sisäisiä solmukohtia, energioita ja auttaa kehoa palauttamaan toimintakykyä. Henkisellä kirurgialla voidaan avata sairauksien energiarakenteita, mutta on Sinun korkeamman Itsen tahdosta ja karmasta kiinni, voidaanko sairauksia kokonaan parantaa. Vaikutukset tulevat jokaiselle yksilöllisesti.Anu toimii pitkän matkan kokemuksella kanavana henkimaailman auttajille ja välittää selvätietoisuuden avulla viestejä, jotka ovat Korkeamman Itsesi Tahdosta tähän hetkeen annettu.
Tulkinnat eivät ole ennustamista, joskin mukaan mahtuu usein kuvia tulevaisuuden energioista sekä ohjausta, millä tavoin toimien voisit pyrkiä rakkaudellisempaan lopputulokseen elämän kiemuroissa.Anun näkijälaatua kuvaa parhaiten lause: Monissa liemissä keittetty pyyteetön sielulla ja sydämellä auttaja.Tulkinnoissa on käsitelty perinteisesti menneitä elämiä, henkistä kasvua, ihmissuhde kysymyksiä, työ kysymyksiä, viestejä edesmenneiltä rakkailta, karmaa, sydämen kipuja, energian puhdistuksia, energiahoitoja, viestejä enkeleiltä, henkisen tilan kartoituksia jne. Tulkinnoissa toimitusaika noin 1-3 viikkoa jonotilanteen mukaan.