99.00

Transformaatio antaa buustia mahdollisille henkisille vihkimyksille ja muutosvaiheille, joita Sinulla saattaa olla elämässä menossa.  Arkkienkelitransformaatio aktivoi henkisen DNA 12 säiettä. Siinä on voimallinen chakroja uudistava energia. Transformaatiossa herätellään uuden tietoisuuden energiapisteitä ja se voi olla voimallinen sykäys henkiselle avautumiselle. Hoito on erittäin puhdistava, suojaava ja uuden ajan sydäntietoisuutta aktivoiva kokonaisuus. Hoitojen aikana Sinulla on mahdollista yhdistyä entistä voimakkaammin enkelimaailmojen värähtelyyn sekä löytää sisimmästäsi enkelitaajuuksia, jotka ovat odottaneet aktivoitumista. Hoidot otat vastaan omassa tahdissa itsenäisesti, yksi hoito kerran viikossa. Varsinainen tulkinta kanavoituu tietysti Arkkienkeleiltä.

ArkkienkeliTransformaatio on uudistunut transformatiivinen hoito-tulkinta. Se sisältää 12 etänä otettavaa aktivointihoitoa, joissa on jokaisessa mukana yksi arkkienkeli sekä kirjallisen tulkinnan toimitettuna sähköpostiisi.

Saat välittömästi tilausvahvistuksessa PDF ohjeen, joka sisältää ohjeen aktivointien vastaanottamiseksi sekä neljä meditaationlinkkiä, joiden mukana Sinun on helppo työskennellä. Kaksi meditaatioista on tehty erityisesti enkeleiden kanssa työskentelemiseen. Tulkinta toimitetaan lisäksi erillisenä PDF pakettina.

Kirjallinen tulkinta toimitetaan silloin, kun on Sielullesi sopivin ajankohta, mutta varsinainen parannus alkaa välittömästi tilauksen jälkeen ja saat sähköpostiisi mp3 parannusäänitteen enkelityöskentelyyn, jonka avulla voit aloittaa työskentelemisen välittömästi.  Kesä- ja sesonkiaikaan tulkintojen toimitusaika saattaa olla jopa 4-8 viikkoa riippuen, kuinka paljon tilauksia on tullut.  Tekstin pituus on noin yksi  A4

76 varastossa

Kuvaus

Hoidot tehdään kaukohoitona ja saat kirjallisen tulkinnan. Anu toimii pitkän matkan kokemuksella kanavana henkimaailman auttajille ja välittää selvätietoisuuden avulla viestejä, jotka ovat Korkeamman Itsesi Tahdosta tähän hetkeen annettu.
Tulkinnat eivät ole ennustamista, joskin mukaan mahtuu usein kuvia tulevaisuuden energioista sekä ohjausta, millä tavoin toimien voisit pyrkiä rakkaudellisempaan lopputulokseen elämän kiemuroissa.Anun näkijälaatua kuvaa parhaiten lause: Monissa liemissä keittetty pyyteetön sielulla ja sydämellä auttaja.Tulkinnoissa on käsitelty perinteisesti menneitä elämiä, henkistä kasvua, ihmissuhde kysymyksiä, työ kysymyksiä, viestejä edesmenneiltä rakkailta, karmaa, sydämen kipuja, energian puhdistuksia, energiahoitoja, viestejä enkeleiltä, henkisen tilan kartoituksia jne. Tulkinnoissa toimitusaika noin 1-3 viikkoa jonotilanteen mukaan.