5.0044.00

NON STOP -koulutus. Tee tilaus ja toimitamme kurssilinkit noin 7 päivän kuluessa sähköpostiin  itseopiskelua varten. Mukana ohjeet hoitojen ja aktivointien vastaanottamiseen.

Tämä koulutus on nyt menossa myös sähköpostilla. Kun ilmottaudut mukaan, saat samalla sähköpostiin viikoittaiset uudet kurssiosiot.

KristalliLotus on unen kulkijoiden tietopaketti.  Käymme laajasti läpi tietoa ja unimaailmaa aktivoivia harjoituksia. Opit mm. unimaailman tasoista sekä yhteydenpitoa henkimaailman kanssa. Unissa piilee valtava henkinen voima, joka aktivoituu sitä käyttämällä.  Kokonoaisuuteen kuuluu Unimaailma 1 (5 kurssipostia)  ja Unimaailma 2 (8 kurssipostia)

Ilmottaudu mukaan yksittäisenä osiona tästä tai osallistu valoa värähtelevään Rakkaudentähden Joulupakettiin…

Valittavana on joustavat maksuvaihtoehdot tilanteen mukaan. Voit kuunnella sydämesi ääntä ja arvioida, että minkälainen tilanteesi on. Voit myös tulla kertaamaan ja täydentämään energioita, vaikka olisit käynyt jo jonkin osuuden näistä kursseista. Voit ottaa aiemmin jo läpi käydyt kokonaisuudet huomioon valitessasi kurssimaksua. Tulethan mukaan, mikäli Sydämesi kutsuu!

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, Erittäin pienituloisen maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle, Hetkellisesti varattoman kurssipaikka, Normaalimaksu, Normaalimaksu + tuki Rakkaudentähdelle, Pienitulosen maksu