5.0044.00

HUOMIO! Tämä kurssi toimitetaan, kun sen ensimmäinen kierros on käyty läpi. Emme ota enää uusia kurssilaisia ensimmäiseen kierrokseen, mutta voit ilmottautua odottamaan yhteenvetopakettia itsellesi.

Oletko koskaan miettinyt omia olojasi, mistä ne oikein tulevat? Osaatko eritellä omista tuntemuksistasi, kenen tietoisuudesta se virtaa? Monesti kärsimme toisten ihmisten raskaista oloista tietämättämme. Tunnemme lähipiirin energioita tai otamme auraan jopa edesmenneiden sielujen tietoisuuden.

Tämä kurssi on 12 viikon paketti energiatietoisuutta, jonka aikana opimme menetelmiä pitää omat rajat terveellä tavalla kiinni. Kurssi on sekä koulutus, että eheyttävä paketti, jossa skannataan oma energiakenttä ja opitaan tuntemaan, milloin henkikehoon on tullut esimerkiksi reikä.

Lisäksi koulutuksessa saamme kanavoitua tietoa, miten auraa ja energioita voi eheyttää. Mitkä ovatkaan ne oikeaoppiset suojaukset ja tarviikoa sielua suojata? Osallistumalla kurssille opit ja puhdistut. Koulutus sisältää PDF -kirjeitä, YouTubessa välitettävän meditaation sekä puhuttuna kanavoitua tietoa ja kaukohoitoja.

Aloitamme koulutuksen 11.11.2018. Saat sähköpostiisi ennakkopaketin ja puhdistavan meditaation You Tuben välityksellä heti tilausvahvistuksessa. Työskentely alkaa HETI.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle