11.00

Oletko koskaan miettinyt omia olojasi, mistä ne oikein tulevat? Osaatko eritellä omista tuntemuksistasi, kenen tietoisuudesta se virtaa? Monesti kärsimme toisten ihmisten raskaista oloista tietämättämme. Tunnemme lähipiirin energioita tai otamme auraan jopa edesmenneiden sielujen tietoisuuden.

Tämä kurssi on erittäin kattava paketti energiatietoisuutta, jonka aikana opimme menetelmiä pitää omat rajat terveellä tavalla kiinni. Pakettiin sisältyy 14 kurssipostia ja harjoituksia. Kurssi on sekä koulutus, että eheyttävä paketti, jossa skannataan oma energiakenttä ja opitaan tuntemaan, milloin henkikehoon on tullut esimerkiksi reikä.

Koulutus on saanut ihmiset kirjoittamaan meille paljon palautetta. Sen on kuvattu olevan silmiä avaava ja tarjoavan todella konkreettisia välineitä pitkän tähtäimen hyvinvoinnin rakentamiseen. Kurssilaiset ovat kuvanneet henkisen kehityksen ja avautumisen lähteneen voimallisesti käyntiin tämän koulutuksen myötä.

Koulutuksessa saamme kanavoitua tietoa, miten auraa ja energioita voi eheyttää. Mitkä ovatkaan ne oikeaoppiset suojaukset ja tarviikoa sielua suojata? Osallistumalla kurssille opit ja puhdistut. Koulutus sisältää PDF -kirjeitä, YouTubessa välitettävän meditaation sekä puhuttuna kanavoitua tietoa ja kaukohoitoja.

Voit tilata tästä kokonaisen ladattavan kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA.

Maksuvaihtoehdot varallisuuden mukaan alkaen 11 euroa! Kurssipostissa on tiedot lisälahjoitukselle, joka on siis täysin vapaaehtoinen.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle