5.0055.00

NON STOP -koulutus. Tee tilaus ja toimitamme kurssilinkit noin 7 päivän kuluessa sähköpostiin  itseopiskelua varten. Mukana ohjeet hoitojen ja aktivointien vastaanottamiseen.

Kauan sitten suuressa kirkkaudesta ja valosta heijastui yksi ikuinen valonsäde fyysiseen maailmaan. Se oli ikuinen parantava voima. Kun toinen sielu kosketti tuota ennen näkymätöntä energiaa, se herätti ihmisen rakenteessa muiston, joka syttyi väreihin, tunteisiin ja mielikuviin. Se oli kuin ensimmäinen ja ainoa hetki, joka oli aina ollut läsnä rakenteessa, vaikkei ihminen ollutkaan osannut sille antaa sanoja. Rakkaus paljasti sielulle uskomattomia syvyyksiä omasta sielurakenteesta. Se oli vanhaa tarinaa, joka oli luotu valmiiksi jo hetkellä, jolloin sielut olivat syntyneet.

Muisto on sielun tietoa Kaksoisliekeistäsi. Tehtävämme on löytää kotiin oman kaksoisliekkimme kautta tässä maailmassa. Kaksoisliekkimme on samalla se sielupari, jonka kautta teemme oman ylösnousemuksemme ja herätämme omassa sielussa täyden valon kapasiteetin. Koska elämme nyt aikaa, jolloin on mahdollista herätä tunnistamaan oma liekkiyhteys, hyvin moni on kaivannut sydämessään jo kauan jotakin, jolle ei ole ollut sanoja. Moni meistä on nähnyt liekistään unta tai tuntenut, että täällä maailmassa on toinenkin henkilö, kuka odottaa sinua ja ketä sinä olet odottanut aina aikojen alusta saakka.

Tahdotko lähteä kanssamme etsimään tätä sieluyhteyttä? Matka alkaa omasta itsestäsi!

  • Uusia harjoituksia
  • Uusi Kaksoisliekkimeditaatio
  • Kaupan päälle aikaisemmat osiot kaksoisliekeistä, pyhästä parisuhteesta ja seksuaalisuudesta
  • Hinta oman taloudellisen tilanteen mukaisesti

Herätämme posteissa tätä vanhaa muistoa itsestäsi, jotta liekki voisi ilmentyä fyysisessä maailmassa. Kurssi toimii myös niille vahvistavana välineenä, ketkä ovat kohdanneet liekkinsä fyysisesti. Opiskelemme samalla Kristustietoisuutta, joka liittyy kaksoisliekkien yhdistymiseen. Meditaatioissa ja harjoituksissa herätämme syvemmän Krisutusvärähtelyn sielussamme ja laskemme pyhän tulen sydänkeskukseen.

 

Poista

Kuvaus

PDF on kokoelma Anun kurssiposteista Kaksoisliekit, Pyhä Parisuhde ja Pyhä seksuaalisuus. Se sisältää 35 A4 sivua tietoa aiheesta sekä harjoituksia, joilla voi aukaista omaa kaksoisliekkiyhteyttä, eheyttää parisuhdetta ja yhdistyä omiin Jumalallisiin kumppaneihin. Kirjassa on mukana myös ohje Kaksoisliekkirukousnauhan lukemiselle. Kirjan loppuosassa on linkkejä Rakkaudentähden meditaatioihin You Tubessa, joiden avulla voit hoitaa omaa kaksoisliekki- ja sielukumppaniyhteyttä. Kirjaa voi käyttää opiskelumateriaalina ja lukea yhden kappaleen viikossa tehden joka viikko Kaksoisliekkirukousnauhaa tai loppuosan meditaatioita.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, d) keskisuuri maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle