11.00

Loisten puhdistus PDF-linkit toimitetaan sähköpostiisi välittömästi tilauksen jälkeen:

  • 3 pdf tiedostoa puhdistamisesta
  • 1. posti käsittelee loisten merkitystä ja elimistön kokonaisvaltaista aineenvaihduntaa ja puhdistamista. Rakennetaan pohja loisten ja kehon puhdistamiselle. Käydään läpi yrttejä, ruokia, elämäntapoja jne. jotka tukevat elimistön puhdistumista.
  • 2. Käsitellään elämänmuutoksen tekemistä ja henkistä puolta. Energiapuhdistukisesta syvemmin. Ajateltavaa ja kokemuksia, jotta muutos onnistuisi hyvin. Valmistaudutaan varsinaiseen puhdistamiseen. Anun omakohtaista kokemusta työskentelystä.
  • 3. posti sisältää esittelyn puhdistavista yrteistä ja ruuista. Postissa on mukana varsinaiset loisia häätävät yrtit ja ruuat, jotka nostetaan eri lähtiessä 10 vaikuttavimman jutun joukkoon sekä paljon muita puhdistusta tukevia yrttejä. Loisten henkinen merkitys.
  • Posteissa käsitellään sekä henkistä puolta, energiapuolta että ruokapuolta keskittyen kuitenkin elämäntapoihin ja ruokiin
  • Asiakkaiden palaute posteista: sisältävät paljon tärkeää asiaa, olen saanut innostusta ja tukea muuttaa elämäntapoja.
  • Extrana luonnonhenkiposti

Pitempi kuvaus sivun lopussa!

Voit tilata tästä kokonaisen ladattavan kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA.

Maksuvaihtoehdot varallisuuden mukaan alkaen 11 euroa! Kurssipostissa on tiedot lisälahjoitukselle, joka on siis täysin vapaaehtoinen.

Kuvaus

Moni kärsii loisista tietämättään. Niitä voi olla kehossa ilman oireita, tai oikeastaan emme ymmärrä näkyviä oireita ja osaa tarttua puhdistamiseen. Joissakin perheissä koko perhe kärsii loisista ja niiden aiheuttamista ongelmista useita vuosia.

Loiset ulostavat toksiineja, joiden tarkoitus on puuduttaa kehomme ja saada vastustuskyky alas, jotta loiset voivat jatkaa pesimistään kehossa ja lisääntyä. Toksiinien takia kehosta on energia kadoksissa, väsyttää, huimaa, voi olla päänsärkyjä, lievää pahoinvointia, puutuneisuutta, kehon jäykkyyttä, kutinoita, ihottumia, allergioita, ärtyvän suolen ongelmaa, suoliston toiminnan ongelmia, arat silmät jne. Loisia on syytä epäillä erityisesti silloin, kun yrityksistä huolimatta terveellinen elämä ei palauta kehon elinvoimaa tarpeeksi.

Toksiinit voivat aiheuttaa meille masennusta, painajaisia, pelkoja ja negatiivisia tunteita. Ne ylläpitävät riippuvuuksia ja huonoja elämäntapoja. Tästä johtuen on tärkeää puhdistaa kehoa aina välillä. Akatemian posteissa kerron, minkälaisia puhdistuksia olen itse löytänyt ja miten voit hoitaa puhdistusta helposti omassa kotona ja mitä yrttejä ensi kesänä kannattaa kerätä talteen, että keho puhdistuu luonnollisesti talvellakin!

Käsittelemme aihetta positiivisesti, voimaannutavalla otteella. Tästä on lupa innostua ja ehkä koko perheesi vapautuu jostakin, joka on vaikuttanut hyvinvointiin kuin näkymätön raskas viitta harteilla.

Hyvä juttu tässä dieetissä on, että se ei ole yksin loisille epämiellyttävä juttu, vaan auttaa kehoa puhdistumaan hiivasta, sienistä, baketeereista sekä viruksista myös! Se nostattaa vastaustuskykyä ja antaa elinvoimaa. Se ei ole yksin puhdistava, vaan voimakkaan antioksidanttinen ja monet näistä löytämistäni jutuista toimivat myös syöpää ehkäisten, ruuasulatusta edistäen ja antavat monia monia muitakin hyviä vaikutuksia.