0.00

LATAA- ja LAHJOITA -koulutus. Kuukauden mahdollisuus hankkia koulutus itsellesi sopivalla summalla! Tilinumeromme löytyy PDF paketista. Voit tilata kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA. Maksat meille oman sydämesi äänen mukaisen lahjoituksen tukeaksesi työtämme!

 

Osallistumalla koulutukseen autat henkimaailmaa palauttamaan kanavasi kautta osan Atlantiksen kristallisalaisuudesta takaisin ihmiskunnalle ja vastapalveluksena henkimaailmalta saat tuoda osan kotiuniversumia osaksi henkilökohtaista maanpäällistä elämääsi.

  • 12 voimakasta maagista kiveä ja niiden yllättävät salaisuudet
  • henkimaailma palauttaa meille viimeinkin 12 hämmästyttävän tehokasta kristallilaitetta, ja kuinka Sinä voit saada ne itsellesi käyttöön
  • emme myy laitteita, vaan kerromme, miten rakennat ne itse. henkimaailma takaa toimivuuden
  • tutustumme joka viikko yhteen kristallilaitteita virittävään mantraan syvällisemmin, eli saat 12 mantraa itsellesi pysyvästi
  • paljastamme osan Atlantiksen myyttistä salaisuutta henkimaailman kanavoinnin avulla
  • Löydät oman sisäisen kristalliparantajasi ja yhdistyt Atlantiksen Kristallideevojen taajuudelle
  • opetamme konkreettisin neuvoin, kuinka tunnistat, milloin kivet täytyy puhdistaa tai milloin ne on aktivoitava alusta uudelleen?
  • Koulutus saattaa olla läpimurto ja kauan odotettu uudistettu yhteys maan kuoreen kätkettyihin Atlantiksen Kristalleihin

Sähköpostikurssi, joka toimitetaan 12 erillisenä PDF pakettina. Sisältää meditaation ja syvällistä kanavointia Atlantiksen henkioppailta ja mestareilta.

HUOM! Kurssin hintaan EI sisälly fyysisiä kiviä. Sivun alla laajempi kuvaus aiheesta.

Maksat oman tilanteesi mukaisesti kurssikokonaisuuksista. Et sitoudu automaattisesti mihinkään jatkossa. Ei piilokuluja. Emme koskaan anna tietojasi kolmannelle osapuolelle.

Kuvaus

Atlantiskanavointi:

”Kirjottaessani tätä kirjettä minulle tulee tunne, että täytyy sukeltaa vielä hieman syvemmälle ja niin alan tuntea todella hienovaraista värähtelyä ympärilläni. Se on niin hienovaraista, että näitä viestejä on melkein mahdotonta kuulla. Samalla saan tunteen, että viesti tulee kaukaa kauan sitten sammuneena valona.

Tunnen ensimmäisenä syvää surua sydämessäni ja minun tekee mieli itkeä ikävää. Taivas alkaa puhua minulle valon kristallisesta majakasta, joka on sammutettu ja miten pimeys on vallannut ja kammottava tyhjyyden hiljaisuus on laskeutunut pyhille paikoille, joissa ennen paloi jatkuva yhten elämän tuli ja ylistettiin monilla kirkkauden seremonioilla valoa ja valon taajuuksia.

Äkkiä joku puhuu kauttanu voimakkailla sanoilla. Hän kertoo, miten koko universumi oli yhtä taajuutta ja sen me olemme unohtaneet. Tärkeimmän… Sen, että olimme yksi kansa kerran ei yksin maan päällä tai kauan kaipaamallamme Atlantiksella vaan koko tietty osa universumia oli kuin yhtä pyhää perhettä. Tunsimme kaksitoista valon rotua kahdestatoista eri taajuudesta ja palvelimme yhdessä suurella ilolla valon kansaa sekä opettajaamme, mestariamme, parantajaamme, jolla ei ollut nimeä, mutta kenen läsnäolon saatoimme tuntea sydämessämme ikuisena lupauksena elämästä ja valosta, joka ei koskaan voi kadota taikka kuolla.

Ja sitten tuli pimeys, kun majakkamme vaimeni. Portaalit sukeutuivat ja äänet lakkasivat. Oli meidän aikamme itse luottaa ja itse kantaa valoa sisällämme. Olimme oppimassa itsemme mestareiksi, mutta sitähän me emme tietystikään tienneet tai ymmärtäneet. Elimme hyvin vaikeita aikoja ja siitä on todistuksena sydämessämme vieläkin kipeät arvet, jotka kaipaavat hullun lailla takaisin kotiin ja kivusta sielussamme, joka purkautuu vuolaina kyynelinä silmistämme, kun saamme koskettaa hetken aikaa tuttuja rakkauden taajuuksia.

Mutta nämä arvet ja kivut sisimmässämme toimivat koodina, joka varmistaa kotiinpaluumme. Tämä kotiinpaluu on nyt alkanut. Siitä on puhuttu meille paljon ja valosta on opetettu meille paljon viimeisten vuosien aikana. Viimeinen vuosisata on ollut ihmiskunnalle keskeistä herättämisen ja kutsumuksen aikaa, jolloin monia salpoja on avattu, luoksemme on päästetty uuden ajan lapset, kristallitietoisuus, Kristuksen tuli ja jälleennäkemisen riemukas mahdollisuus.

Tätä meille on luvattu ja olemme saaneet lukea, meditoida ja uneksia näistä taajuuksista kuitenkaan vielä itse astumatta sinne syvällisesti. On kyse niin suuresta asiasta, että yhtä askelta on jouduttu valmistelemaan kymmeniä vuosia, mutta nyt ne valmistelut on tehty ja olemme valmiit ottamaan seuraavan vaiheen työn alle. Olemme palaamassa kotiin. Tunnen sisälläni kuin liikkumaan lähteneet astraalilaivan, kun kirjoitan näitä sanoja. Aivankuin jokin suuri automaattiohjaus olisi käynnistynyt ja laiva kulkee yhtä päämäärää kohden, joka on vahvempi magneetti, kuin mikään muu mahti täällä maailmassa. Sinä tiedät, mistä minä kirjoitan, vaikka en voi antaa sille mitään mielen hyväksymää nimeä… etkö tiedäkin?

Sinäkin olet tuntenut sen kutsun sisälläsi. Tiedät, että on olemassa valo, joka kantaa kaiken tämän ja on olemassa juhlallinen ykseys, josta olemme tänne syntyneet ja johon olemme viimein palaamassa yhdessä. Olemme pyhää kansaa, mutta se ei tee meistä erityisiä mapallolla sillä kaikki sielut tällä planeetalla ovat sitä samaa kansaa. Lukuisat sielut planeettamme ulkopuolella ovat sitä samaa kansaa. Meillä on kadotettuja siskoja ja veljiä yhdessätoista tajuudessa oman taajuutemme lisäksi. On kaksitoista valon kieltä, on kaksitoista olemisen muotoa ja kasitoista syvää sydämen graalia. Näitä lähdetään nyt opettamaan meille ja siksi Rakkaudentähti on ollut niin voimakkaassa myllerryksessä viimeisten vuosien ajan. Se ei ole sattumaa, että kotiin kutsu tapahtuu suurien vastoinkäymisten takia. Mutta nyt ei ole enää vastoinkäymisten aika. Nyt on aika kuulla kutsu ja tarttua siihen.

Tästä syystä minun työni on muuttunut ja olen saanut kutsun keskittyä kirjoittamaan yhä keskittyneemmin näitä kanavointeja. Uskon, että sinun elämässä on ollut samanlaisia muutoksia ja jos vertaat omaa kokemustani sinun arkeesi, onko sinut kutsuttu sisälle eräänlaiseen valon kansojen uuteen järjestykseen? Oletko valmis päästämään irti ihmiskunnan kansallisuudesta, suomalaisuudesta ja siitä paikkakunnan tietoisuudesta, johon olet tähän mennessä juurtunut? Oletko valmis tulemaan osaksi 12 maailman kansalaisuutta ja avaamaan sydämesi kristallitaajuuksille? Saat passin sydämeesi kristallisena tulena. Saat symbolin oikeaan käteesi ja vasempaan. Sydämeesi saat Kristuksen suudelman, joka aukaisee kaikki valon tasot, minne olet saapumassa. Sinun kristallinen veneesi lipuu taso tasolta kauniimpaan energiaan kuin äänetön kulkija tyynen kristallisen veden päällä. Pidät hieman hengitystäsi, hiljenny ja nauti kauneudesta!”

Kurssista enemmän:

Kristallit olivat käytössä Atlantiksella. Niihin varastoitiin energiaa ja tietoa, niillä parannettiin ja ne toimivat voimanlähteinämme kunnes Atlantis menetettiin ja kristallit täytyi purkaa ja viedä turvaan maankuoren sisälle. Tuhansia vuosia kristallit olivat lepotilassa, kunnes niiden voimaa on alettu palauttamaan pala kerrallaan. Samalla heräävät Atlantislaisten sielujen muistot. Atlantiksen Kristallimagia on voimallinen työväline parannuksessa ja se herättää tavalliset parantamiskivet entistä voimakkaampaan potentiaalint. Tällä kurssilla opit rakentamaan mm. kristallisiltoja ja yksinkertaisia kristallilaitteita, joiden suojaan voit mennä energisoimaan kehoasi ja mikä parasta lisätä omaa henkistä herkkyyttäsi sekä valon värähtelyä.

Tällä kurssilla jaamme yhden oman elämämme keskeisimmän hyvinvoinnin salaisuuden sillä käytämme itse tekniikoita päivittäin ja siksi uskallammekin kertoa niistä eteenpäin. Anu on työskennellyt kovasti parantavien kivien kanssa ihan lapsesta saakka ja ammennamme niistä hyvinvoimaa perheellemme joka päivä. Olemme tutkineet omia menneiden elämien tiedostoja ja nyt päätimme jakaa kaikki muistikuvat Sinun hyväksesi tähän syksyyn. Ihanien kristallien maailmassa! Herätä omat parantavat kivesi eloon, tutustu uusiin uskomattomiin harvinaisuuksiin ja yhdisty kristallisydämen taajuudelle!

Kristalleilla voi tehdä parantavia kuvioita ja niiden avulla voi kohottaa esimerkiksi kotona värähtelyjä. Kristalleilla voi suojata ja parantaa. Jokainen kristalli sisältää oman henkiolennon, kenen kanssa voit keskustella. Parantavat kivet -pienetkin- ovat kuin osoitteita maan sisällä asustaviin voimakkaisiin valovoimaisiin deevaolentoihin! Eri kristallit sopivat toistensa kanssa erityisen hyvin yhteen ja osa niistä on annettu meille AVARUUDESTA. Kivillä voi energisoida vettä ja niistä voi valmistaa auraa puhdistavia suihkeita.

Käymme kurssilla läpi 12 viikon sähköposteilla 12 parantavaa kristallia, niiden yhteisvaikutukset sekä 12 ideaa, miten kristalleista voi virittää maagisia kuvioita ja asetelmia omaan kotiin. Kurssiposteja ei ole äänitetty mp3 muotoon, mutta pakettiin kuuluu kolme You Tuben kautta julkaistavaa kristallinaktivointimeditaatiota. Lisäksi saat edullisia kristallipakettitarjouksia sekä kaupan päälle Anun kanavoiman Kotiapteekin, joka sisältää 33 Kristallista niiden energiamuotoista kanavointia. Ei siis sisällä kiviä, vaan kivien henkiolennoista kanavoinnit, joita voit soveltaa tämän kurssin jatkeena. Kotiapteekki toimitetaan ensimmäisen kurssipostin yhteydessä. Koulutus alkaa 12.12.2017

Lisätiedot

Vaihtoehdot

A) alin maksu, b) Pienituloisen maksu, c) normaali maksu, d) keskisuuri maksu, e) suurin maksu