11.00

Sinut on kutsuttu astumaan syvälle kasvien salaiseen maailmaan! Kasvit ovat eläviä olentoja, joiden tehtävä on huolehtia maapallon kaikesta elämästä. Osa kasveista on tullut opettamaan meitä. Toiset ovat voimallisia parantajia. Joidenkin kautta voidaan kutsua vaurautta, terveyttä, rakkautta ja hyvinvointina. Kasveilla on yhteyksiä enkelimaailmoihin, mutta myös kristalleihin.  Meillä ihmisillä on maaginen yhteys kasvikuntaan ja tehtävämme on auttaa koko planeettaa kukoistamaan ja pysymään elinvoimaisena.

Kun liityt mukaan Kesäkuun 2018 loppuun mennessä, saat kaupan päälle Atlantiksen Kristallimagiaa 12 viikon kurssipostit alkaen 27.7.2018

Tällä kurssilla matkustamme Shamanistisesti kasvien maailmaan ja keskustelemme kasvien henkiolentojen kanssa. Kurssi sisältää 12 kurssipostia, joiden aikana perehdymme lukuisten kasvien maagisiin käyttötarkoituksiin, niinkuin ne meille kanavoituvat keskusteluissa pyhien olentojen kanssa. Lisäksi opit muutamia tekniikoita suojata kotia ja eheyttää maapallon biodiversiteettiä. Kurssi on askel syvemmälle planetaarisen elämän salaisuuksiin. Pääsemme astumaan maaäidin salaisten olentojen kammoihin saakka.

HUOM! Kurssi alkaa 27.7.2018

  • 12 Suomalaista kasvia ja kanavoitu keskustelu niiden henkien kanssa
  • maagisia käytännönläheisiä käyttötapoja kasveille (esimerkiksi kuinka rakennat kasvien avulla suojat oman tontin/kodin ympärille)
  • kasvimagiaa kuunkierron eri vaiheisiin (kuinka valmistat maagisia amulettipusseja, voimakimppuja ja energisointikylpyjä)
  • Kuinka osallistumme maapallon biodiversiteetin hoitamiseen
  • Shamanistisia harjoituksia ja tekniikoita, joiden kautta voit aloittaa itse oman keskustelun kasvimaailman kanssa
  • Tietoa myös hieman harvinaisemmista kasveista ja kuinka alkuperäiskansat ovat hyödyntäneet kasviviisautta

Sähköpostikurssi, joka toimitetaan 12 erillisenä PDF pakettina. Sisältää meditaation ja syvällistä kanavointia Atlantiksen henkioppailta ja mestareilta.

HUOM! Kurssin hintaan EI sisälly fyysisiä kasveja.

Voit tilata tästä kokonaisen ladattavan kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA.

Maksuvaihtoehdot varallisuuden mukaan alkaen 11 euroa! Kurssipostissa on tiedot lisälahjoitukselle, joka on siis täysin vapaaehtoinen.

 

Kuvaus

Shamaanina, parantajina tai valotyöntekijöinä kävelemme vastuullisia, Pyhiä askelmia maan päällä. Emme ole keskiverto ihmisiä henkisessä mielessä sillä herättyämme meillä on vastuu omista teoistamme ja myös vastuu tehdä työtä kokonaisuuden hyväksi.

Maa, luonto, luonnonhenget, ilma ja koko maailmankaikkeus valon voimineen odottaa meiltä työskentelyä. Näen meidän kävelemässä kuin vanhassa elämässä paljain jaloin maan kamaralla. Ottamassa jokainen omia Pyhiä askelmiaan ja auttamassa ja hoitamassa maapalloa.
Aivan viimepäivinä minua on muistutettu kovasti, että pitäisi kirjoittaa vielä enemmän valotyön tekemisestä Sinulle.

Entisinä aikoina jokaisella mantereella maan jokaisessa kolkassa oli paljon tietäjiä, taitajia ja shamaaneja, jotka pitivät huolen tärkeästä tasapainosta. He vaelsivat näkymatkoillaan astraalissa ja tekivät siellä tärkeitä energiatason tasapainotuksia ja huolehtivat siitä, ettei mikään elementti, olento tai tunne ottanut valtaa herkässä ekosysteemissämme.

Mutta shamaanit ajettiin vähiin ja parantajia vainottiin. Nyt on alkanut kuitenkin uusi heräämisen jakso. Minulle tulee vahvaa viestiä, että henkimaailma, maan sisäinen hallitus suorastaan tarjoaa meille paikkoja vanhassa järjestelmässä. Henkisiä ihmisiä on enemmän, kuin shamaaneja aikoinaan ja nyt meille ihan jokaiselle tarjotaan Pyhää paikkaa tässä järjestelmässä. Sanotaan, että jokainen kynnelle kykenevä toivotaan mukaan valon työhön.

Sinua kutsutaan yhä syvemmälle maa-planeetan sydämen rytmiin. Sinua lähestyvät olennot jotka kertovat olevansa Äitimaan sisäinen hallitus. Saan kuvan hyvin hiljaisesta ryhmästä olentoja, jotka ovat hyvin ajattomia ja olemuksettomia luonnonhenkiä. Hiljaisuus ja hitaus ja syvä viileä sisäinen rauha ovat ominaisuuksia, joilla voin kuvailla tunnelmaa näiden olentojen joukossa. Kun silmäni tottuvat hämärämpään valoon (olemme maan sisällä) alan nähdä ensinnäkin tuhansia sytytettyjä kynttilöitä tässä luolassa. Siellä on hyvin Pyhä tunne.

Luolassa on olentoja kaikista Äitimaan luomakunnista. Siellä on Deevahenkiä vedestä, maasta, kasveista, kivistä ja vuorista. Ihan kaikesta. On hauskaa nähdä, miten Deevat ilmentävät itsensä minulle ihmisen kaltaisina olentoina ja ilmoittavat tehtävänsä itse kukin ilmentämällä näkyinä niitä asioita, joiden energiohin he liittyvät. Esimerkiksi lehtipuiden deevoilla on lehtipuiden oksia korvan takana. Tulen deevalla palaa tuli kämmenellä. Kristallideevalla on viitassaan kristalleja. Nämä kaikki ovat tietysti vain heidän tapojaan näyttää minulle, keitä he ovat.

Saan tavata myös ne Deevat, joita lähimpänä itse työskentelen. Valtava kurkkua kuristava itkun tunne tuntuu rinnassa, rakkautta on valtaisan paljon ilmassa. Aivankuin olisin tavannut oman sieluryhmäni uudelleen! Nämä kaikki olennot ovat tuttuja aikojen ja vuosien takaa ja he kaikki tulevat tervehtimään meitä rakkaudella! Siellä on jälleennäkemisen kyyneleitä, iloa, rakkautta. Veljet ja siskot ovat täällä koossa taas!

Viesti meille on, että me olemme eläneet näiden olentojen kanssa vuosituhansia sitten käsi kädessä maan päällä. Silloin meillä oli kyky nähdä nämä olennot metsissä, vetten päällä, ilmassa ja maassa. Kysyimme heiltä neuvoa ja toimimme yhdessä yhtenä ryhmänä maan päällä. Mutta ihminen erkaantui luonnosta ja lakkasi kuulemasta noita olentoja. Oliko syynä itsekkyys vai ahneus? Ehkä teimme jotain, joka aiheutti syyllisyyden puristuksen rinnassa, emmekä voineet enää palata takaisin metsään ja katsoa silmiin noita puhtaita olentoja, jotka pyyteettömästi auttoivat koko ihmiskuntaa!

Hiljaisina nuo olennot vaikenivat ja sulkivat ovensa itsekkäiltä silmäpareilta ja kateellisilta korvilta. He vaelsivat yhä syvemmälle omaan valtakuntaansa ja kun he ennen tanssivat ja ilakoivat maan päällä, nyt he vetäytyivät luoliin ja maaäidin syliin turvaan suorittamaan omaa ikiaikaista tehtäväänsä. He veivät mukaansa myös valtavan määrän kauneutta, rakkautta, myötätuntoa ja parantavia voimia.

Nyt on tullut aika, jolloin Deevat näkevät, että Sinussa ja minussa on syntynyt halu tehdä jälleen epäitsekkäästi työtä heidän kanssaan. Meitä ei syytetä isiemme ja esi-isiemme itsekkäistä teoista, sillä noiden valtavien luonnonhenkien perusominaisuus on anteeksi anto, pyyteettömyys ja lempeys. He ovat iloisia, kun muistat heidät jälleen ja he tahtovatkin ojentaa Sinulle kättään ollakseen avuksi ja johdattaakseen Sinut takaisin alkuperäiseen yhteyteen. Tämä Planeetta on Pyhä! Se on heidän viestinsä. Tulkaa kanssamme Pyhittämään se uudelleen ja iloitsemaan sen kauneudesta!

Meitä kutsutaan pitämään huolta sisäisillä tasoilla muutoksesta. Ei kaikkien tarvitse olla shamaaneja, mutta valotyöntekijät voivat välittää valoaan kaikille toisillekin valotyöntekijöille. Yhdessä yhdistämme verkkomme valossa ja nostamme tämän planeetan uuteen aikaan. Nyt on aika koota vahvuutemme ja toimia. Rakkaudentähden Shamanistinen kesäjuhla on oivallinen paikka vastata tähän kutsuun, mikäli tunnet sen sielussasi, mutta teemme kyllä tätä samaa työtä yhä syvemmin sisäisillä tasoillamme esimerkiksi yhteisissä kaukohoitohetkissämme!

Lisätiedot

Vaihtoehdot

A) alin maksu, b) Pienituloisen maksu, c) normaali maksu, d) keskisuuri maksu, e) suurin maksu, Hetkellisesti varattoman kurssipaikka