0.00

LATAA- ja LAHJOITA -koulutus. Kuukauden mahdollisuus hankkia koulutus itsellesi sopivalla summalla! Tilinumeromme löytyy PDF paketista. Voit tilata kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA. Maksat meille oman sydämesi äänen mukaisen lahjoituksen tukeaksesi työtämme!

Osallistumalla koulutukseen autat henkimaailmaa palauttamaan kanavasi kautta osan Atlantiksen kristallisalaisuudesta takaisin ihmiskunnalle ja vastapalveluksena henkimaailmalta saat tuoda osan kotiuniversumia osaksi henkilökohtaista maanpäällistä elämääsi.

12 voimakasta maagista kiveä ja niiden yllättävät salaisuudet
henkimaailma palauttaa meille viimeinkin 12 hämmästyttävän tehokasta kristallilaitetta, ja kuinka Sinä voit saada ne itsellesi käyttöön
emme myy laitteita, vaan kerromme, miten rakennat ne itse. henkimaailma takaa toimivuuden
tutustumme joka viikko yhteen kristallilaitteita virittävään mantraan syvällisemmin, eli saat 12 mantraa itsellesi pysyvästi
paljastamme osan Atlantiksen myyttistä salaisuutta henkimaailman kanavoinnin avulla
Löydät oman sisäisen kristalliparantajasi ja yhdistyt Atlantiksen Kristallideevojen taajuudelle
opetamme konkreettisin neuvoin, kuinka tunnistat, milloin kivet täytyy puhdistaa tai milloin ne on aktivoitava alusta uudelleen?
Koulutus saattaa olla läpimurto ja kauan odotettu uudistettu yhteys maan kuoreen kätkettyihin Atlantiksen Kristalleihin

Sähköpostikurssi, joka toimitetaan 12 erillisenä PDF pakettina. Sisältää meditaation ja syvällistä kanavointia Atlantiksen henkioppailta ja mestareilta.

HUOM! Kurssin hintaan EI sisälly fyysisiä kiviä. Sivun alla laajempi kuvaus aiheesta.

Maksat oman tilanteesi mukaisesti kurssikokonaisuuksista. Et sitoudu automaattisesti mihinkään jatkossa. Ei piilokuluja. Emme koskaan anna tietojasi kolmannelle osapuolelle.
Osasto: Lataa- ja Lahjoita Kurssipaketit Avainsanat tuotteelle Kristallimagiaa, parantavat kivet, parantavat kristallit

Kuvaus Lisätiedot

Oletko Sinä kiinnostunut kuulemaan, millä lailla avaruudessa olevat korkeat olennot voivat auttaa meitä? Entä minkälaisia olentoja on oikeastaan toisissa ulottuvuuksissa? Mitä nämä olennot odottavat meiltä ja miten yhteys luodaan turvallisesti? Kuka voi ottaa vastaan hoitoa ja miltä yhteys oikein tuntuu?  Maksuvaihtoehdot varallisuuden mukaan alkaen 5 euroa!

Olemme tutkineet oikeastaan jo vuosikausia avaruuden ja toisten korkeampien ulottuvuuksien olentoja intuitiivisesti. Tietomme ei perustu minkäänlaiseen kirjallisuuteen vaan ihan eläviin kokemuksiin hoitojen, kanavointien ja seremonioiden aikana. Olemme saaneet tukea monilta kokeneilta auttajilta tutkimusmatkallemme. Näitä viestejä on otettu vastaan aina suurella varauksella ja huolellisuudella, kysytty ja varmistettu niiden alkuperää ja kuunneltu vielä jälkeenkin päin, että mistä tässä oikein on kyse.

Lähetämme Sinulle kurssipostissa kaiken sen tiedon, mitä itse olemme tähän mennessä löytäneet. Kerromme omakohtaiset kokemukset mm. parannuksista, joita on virrannut auttajien kautta meille itsellemme. Kerromme myös hieman niistä ihmeistä, joita olemme saaneet todistaa muutamien läheistemme elämissä.

Teemme meditaatioita, joilla voi olla yhteydessä valon auttajiin ja tutustumme erinlaisiina varuusolentojen parantamisen menetelmiin ja kehon skannaukseen. Kurssilla puhutaan myös harmasta ja mustista olennoista sekä opetellaan, miten heitä voi tunnistaa ja miten yhteyden voi pyrkiä varmuudella muodostamaan Valossa kulkevien auttajaolentojen kanssa. Opettelemme lisäksi aktivoimaan Kristalleja avaruuden energioiden lähettäjiksi ja tekemään mm. kristallitekniikan kautta lääkevettä.

Kurssin aikana on mahdollista, että avaudut voimakkaasti omille entisten elämien muistoille ja saat kontaktin niihin auttajiin, joita Sinun on mahdollista ymmärtää. Tiesitkö, että monilla meistä on menneitä elämiä vierailla planeetoilla? Opetus toteutetaan lisäksi kanavointeina. Esitämme kysymyksiä Valon auttajille ja kanavoimme niihin vastauksia. Sinulla on mahdollista kurssin aikana lähettää myös omia kysymyksiä, joista poimimme kurssille sopivimmat ja esitämme ne viikkopostien mukana!

Pakettiin kuuluu voimakkaita symboleita ja suoraan Valon Auttajilta kanavoitu erittäin voimallinen ja parantava meditaatio.

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle