11.00

AurinkoLotuksen energia on miellyttävää, kuin henkimaailman pumpulia, joka korjaa elämän säröjä kaikilla tasoilla. Henkimaailman viesti meille oli: Mikäli tahdot varautta elämääsi, Sinun tulee tunnistaa oma vaurauden virtaus ja työskennellä sen kanssa. Tästä syystä kurssi sisältää mm.  kolme 15.2.2017 kanavoitua vaurausmeditaatiota  sekä yhden vauraustyövälineen joka viikon postissa. Puhumme mm. Vaurauden virtauksen herättämisestä ja tutkimme ihmisen elämän kipukohtia, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti vaurauden virtauksen ilmentymiseen. Asiakkaiden antaman palautteen mukaisesti kurssipostit ovat olleet erittäin oivalluksia herättäviä ja vaurauden virtauksia on lähtenyt liikkeelle työskentelyn myötä.

Kurssilla pureudutaan ihmisen elämän viiteen vaurauden eri aspektiin; fyysinen vauraus (terveys), sosiaalinen vauraus (ihmissuhteet), Sielullinen vauraus (henkiset voimat), Sydämen vauraus (tunteiden tasapaino, sisäinen rauha) sekä näiden neljän riittävästä tasapainosta luonnollisena seurauksena syntyvä materiaalinen vauraus (rahavauraus).

Kurssikirjeissä käsitellään mm. näitä aiheita:

 • Kuinka työskennellään runsaus-symboleilla?
 • Kuinka muutan/peruutan oman negatiivisen luomisen työni?
 • Miten vaurauden virtaukset avataan elämässäni?
 • Onko minulla vauraussuhde rahaan?
 • Miten saan omat Raharunsauden virtaukset liikkelle?
 • Miten teen positiivisen, universumin kanssa harmoniassa värähtelevän vaurauspäätöksen?
 • Voinko manifestoida vaurautta?
 • Kuinka siirryn ihmeiden taajuudelle?
 • Mitä sisäisiä tasoja minun on puhdistettava, että runsaus ja vauraus voivat tulla elämääni?
 • Mitä on Jumalallinen vauraus?
 • Kuinka tunnistan ja puhdistan vaurauteen, köyhyyteen ja raharikkauteen liittyviä sokeita pisteitä?
 • Onko minulla köyhyyslupauksia entisessä elämässä?
 • Kuinka voin purkaa tekemiäni vanhoja lupauksia, uskomuksia ja valoja?
 • Mitä vaurauden laatuja on elämässäni?
 • Onko minulla hyvää rahakarmaa?

Tarkempia tietoja kurssista sivun alaosassa laajassa kurssikuvauksessa.

Mukana mm. 2017 Ilon Valkeilla kanavoitu luomisen meditaatio, joka sisältää voimakkaan ”Luomisen avaimen” aktivoinnin sekä hiljattain henkimaailman opettamat kolme vaurauteen, runsauteen ja hyvinvointiin liittyvää symbolia.  Kaupan päälle jaetaan 10 viikon Elämän eheytys kurssilinkit.

Voit tilata tästä kokonaisen ladattavan kurssipaketin itsellesi ja saat paluuviestissä heti valoa värähtelevän PDF paketin, jossa on kurssiin kuuluvat linkit, ohje kurssihoitojen vastaanottamiselle, vähintään yksi harjoitusmeditaatio sekä jotakin BONUSMATERIAALIA.

Maksuvaihtoehdot varallisuuden mukaan alkaen 11 euroa! Kurssipostissa on tiedot lisälahjoitukselle, joka on siis täysin vapaaehtoinen.

Kuvaus

 • Mitä saan kurssista?

Harva meistä on vielä mestari tällä polulla, mutta Rakkaudentähdessä olemme opiskelleet aihetta syvällisesti kuilun pohjallakin käyden ja sieltä ylös nousten viimeisen 12 vuoden ajan. Tässä matkalla on syntynyt vaurausmeditaatioita, vaurauden symboleja, aurinkolotus -vaurausenergia, Runsauden Malja verkkokoulutus, Luomisen voima- sekä Runsauden meditaatioita. Lisäksi Rakkaudentähden erinäisillä kursseilla on kanavoitu huomattava määrä manifestoimisesta, luomisesta, runsaudesta jne asioista, jotka liittyvät vaurauteen. Tämä uusi kurssi on kooste kaikista vuosien varrella käsitellyistä teemoista ja niihin on lisäksi tullut paljon uutta aivan vuoden 2017 alkupuolella.Tänä keväänä kaupan päälle jaetaan 10 viikon Elämän Eheytys kurssilinkit sekä TIETYSTI joka viikko otamme vastaan yhdessä Luomisen voimaa puhdistavan ja vaurauden virtoja aktivoivan kaukohoidon yhteismeditaatiossa.

Kurssin aikana Sinulle jaetaan manuaalit kolmeen ajankohtaiseen Rakkaudentähdelle henkimaailman kautta annettuun symboliin: Suojaava Hamsa, Aurinkolotus ja Astraalitohtorit sekä kertomuksen jokaisen symbolin vastaanottamisesta ja vaikutuksista. Näihin symboleihin liittyvät tietyt värit, jotka auttavat ilmentämään vaurautta ja purkamaan elämän negatiivisia valoenergian esteitä.

Opiskelu tapahtuu tutustumalla viikottain sähköpostin kautta jaettavaan tietopakettiin sekä tekemällä omassa tahdissa harjoituksia ja meditaatioita. Mteriaalit jäävät kurssin loputtua Sinulle pidempää työskentelyä varten. Saat kattavan paketin tietoa, hyviä vaurautta aukaisevia energiatyövälineitä sekä paljon ajattelemisen aihetta mm. Anun omien vaurauskokemuksien kautta. Vauraus ei aina välttämättä ole sitä, että rahaa on enemmän. Aurinkolotus energia pureutuu paljon syvemmälle ja ikäänkuin sukeltaa välillä rahaenergian taakse muuntamaan niitä sielullisia virtauksia, jotka estävät meitä elämästä vaurauden tunteessa ja Sinähän olet varmasti kuullut, että kaikki mitä vedät puoleesi elämässä lähtevät omasta sisimmästämme sekä omista tunteistamme ja asenteistamme.

HUOM! 2017 vuonna tämä kurssi ei tule enää automaattisesti Akatemialaisille.

Elävää elämää: 2011 Rakkaudentähden toiminta oli loppumassa taantuman kourissa. Ajat olivat äärimmäisen vaikeat seuraavat pari vuotta, mutta samalla erittäin opettavaiset. Tiesimme, että tilanne ei parane, jos emme ota henkistä työskentelyä mukaa. Olimme huomanneet, että kaikki Rakkaudentähden kursseilla opettamat asiat tapahtuvat myös itsellemme. Siksi loimme Runsauden Malja -kurssin, josta syntyi pohja Aurinkolotus~ varjoista valoon -kokonaisuudelle. Omassa elämäsämme tämä työskentely on vaikuttanut mm. niin, että luomisen työ on vahvistunut. Olen hyvin usein löytänyt edullisesti laadukkaita asioita, joita olen juuri sillä hetkellä tarvinnut elämääni. Lisäksi olen oppinut arvostamaan ihan uudenlaisia asioita elämässäni. Olen oppinut näkemään arjessa niin kutsuttuja valon askelmia, joita seuraamalla elämäntilanne muuttuu hitaasti parempaan suuntaan. Viimeaikoina olen saanut ymmärrystä, miksi puute ja köyhyys on ollut osa vaurausenergian opiskelemista! Kurssi on ajankohtainen vuonna 2017 jolloin hyvin monella on aika puhdistaa vaurauteen liittyvät kaapinpohjat ja nostaa kissa pöydälle. Oletko kyllästynyt elämään ahtaasti? Kurssi aukaisee sinua pysyville muutoksille ja kun teemme työtä yhdessä, vahvistamme toinen toisemme hyvää! Näillä välineillä voit jatkaa työskentelyä omassa tahdissa ja saat myös ”täsmäkeinoja” selättää alkavat pienet kriisit!

Lisätiedot

Vaihtoehdot

a) Normaalimaksu, b) Pienituloisen maksu, c) Erittäin pienituloisen maksu, e) Hetkellisesti varattoman maksu, Erittäin pienituloisen maksu, f) Normaalimaksu + lahjoitus Rakkaudentähdelle, Hetkellisesti varattoman kurssipaikka, Normaalimaksu, Normaalimaksu + tuki Rakkaudentähdelle, Pienitulosen maksu, Tulen kertaamaan 0 eurolla