60.00

Suomen shamanistinen henki on erikoistunut kivimaailmaan ja kiviltä kumpuavaan viisauteen. Parantavat kivet ja kristallit yhdistyvät voimakasvärähteiseen ja korkeaan kristallivalon maailmaan, jossa voimme tavata voimallisia kristalliparantajia. Kivet muodostavat kirkkaan ja suojatun sillan ihmisen maailman ja korkeimman valomaailman välille. Kristallit ovat kivettynyttä parantavaa valoa ja niillä on monia avaavia, sielua parantavia, energiakehoa korjaavia ja fyysiseenkin kehoon vaikuttavia vaikutuksia.

Kivioraakkeli oli käytössä jo Atlantiksella ja nyt Anu Tulkitsee intuitiivisesti Sinulle tässä videokanavoinnissa viisi parantavaa kristallia omasta noin 40 kiven ja kristallin parantajapakistaan.  Kristallien energia lähetetään kaukohoitona Sinulle astraalimaailman välityksellä. Videolla näet omin silmin kivet ja voit myös kuvan ja Anun äänen välityksellä saada itsellesi parantavaa värähtelyä. Kivien viestit ovat aina henkilökohtaisia ja aitoja. Hämmästy kivien viisaasta ikuisesta maailmasta!

Video on noin 15-20 minuutin mittainen voimakas parantava viesti henkimaailmasta. Kivien valokanavassa voi tulla myös viestejä enkeleiltä tai muilta korkeilta henkimaailman auttajilta. Anu työskentelee lukuisten valon auttajien kanssa ja kanavoi tulkinnan päätteeksi Sinulle vielä voimallisen kaukohoidon esille tulleissa energiavärähtelyissä. Kuuntele esimerkkitulkinta ryhmäparannustilaisuudesta!

Tulkinta on samalla eräänlainen ”lääkemääräys” sinulle. Anu käyttää videossa EnkeliKristallien parannuskanavaa hoidon välittämiseen. Kristallien vahva värähtely virtaa Sinulle videon kautta aina uudelleen. Voit hankkia kivet itsellesi myös fyysisessä muodossa. Kivipaketti ei kuulu tulkinnan hintaan!

Youtube videolinkki toimitetaan sähköpostiisi 1-4 viikon sisällä tilauksesta.

23 varastossa