Kurssi on mahdollinen Sinulle riippumatta taloudellisesta tilanteestasi tai asuinpaikastasi, joten voit rauhassa lukea tämän esittelyn loppuun saakka ja innostua!

AurinkoLotus 2017

Runsauden Malja oli Rakkaudentähden vaurauskurssi vuonna 2011. Kurssi kaivettiin viime vuonna naftaliinista ja nyt siihen on lisätty useita konkreettisia ja käytännöllisia osioita. Kurssi on hinnoiteltu ottaen huomioon ihmisten taloudellinen erilainen tilanne. Se toteutetaan sähköpostin välityksellä vähintään 5 viikon kokonaisuutena PDF kokonaisuuksina ja meditaatiot ladataan You Tubeen.
Ajatuksemme on, että vauraus ja runsaus ei ole yksistään rahan luokse kutsumista. Rahan tulo on seurausta vaurauden virtauksen elävöitymisestä, eikä rahan tavoittelu ole tällä kurssilla keskipiste (sen voit huomata myös maksuvaihtoehdoista), vaikkakin rahavirtauksen elävöityminen saattaa olla positiivinen seuraus kurssin tehtävien tekemisestä. Pysyvä vauraus elää vahvana ihmisen sydämessä, olipa rahaa tai ei. Silloin ihminen pystyy ilmentämään elämässään onnistumisia, rauhaa, tasapainoa, avautumisia ja onnellisuutta riippumatta pankkitilin saldosta. Olet virittynyt niin sanottujen arjen ihmeiden tasolle.
Esimerkki: Kun vaurauden virtaus vahvistuu sydämessä, saat elämääsi mitä ihmeellisempien teiden kautta kaiken, mitä tarvitset. Elämä toteuttaa luomisen työssä jopa pienimmät toiveesi, joita et ole osannut laittaa mukaan visualisoimiseen. Enkelit rakastavat leikkiä ja yllättämistä ja siksi asiat tulevat luoksesi yleensä erikoisia teitä. Sen tarkoitus on herättää elämässäsi riemua ja leikkisyyttä. Kun vauraus aktivoituu sydämessä, et ole enää niin riippuvainen oman palkkasi määrästä. Tiedät, että pystyt navigoimaan runsauden meressä sydämen värähtelyjä seuraamalla. Olet turvassa, vaikka yhtä aikaa olet enemmän elossa maailmassa.
Pysyvä vauraus on hengessä ja se virtaa kauttamme ikuisena energiavirtauksena. Siihen liittyy fyysinen vauraus (esim. terveys), sosiaalinen vauraus (esim. ihmissuhteet), Sielullinen vauraus (esim. henkiset voimat), Sydämen vauraus (esim. tunteiden tasapaino, sisäinen rauha) sekä näiden neljän riittävästä tasapainosta luonnollisena seurauksena syntyvä materiaalinen vauraus (esim. rahavauraus). Usein käytämme rahaa juuri tuottaaksemme neljää ensimmäistä vaurauden muotoa ja koemme, että näiden ilmentyminen elämässä on riippuvainen rahavarallisuudestamme. Ostamme välineitä, joiden avulla tavoittelemme terveyttä, onnellisuutta, rentoutumista, yhteistä aikaa, onnellisia elämyksiä jne.

Jos sisäinen vaurauden virtaus ei ole elävä, joudumme luomaan varallisuuden maallisilla voimillamme, työskentelemällä ja usein raatamalla väsymykseen saakka. Tämän seurauksena itseasiassa neljä ensimmäistä vaurauden laatua saattaa jopa heikentyä elämässämme ja silloin myös rahavaurauden virtaus hidastuu. Kun pystymme tunnistamaan oman oravanpyörämme, voimme hypätä siitä ulos ja tehdä asioita, jotka elävöittävät sisäisen vaurauden virtauksen. Silloin muutos astuu elämäämme samalla sekunnilla ja voit tuntea uuden alun syvälle sydämen ja sielun juuria myöten. Vaurauden osa-alueet voidaan silloin nähdä kuin maljoina, jotka lähtevät hiljalleen täyttymään runsauden virtauksissa. Alkuun muutos tapahtuu sisäisesti, mutta lopulta se saavuttaa myös tietoisuuden pinnan ja astuu näkyvänä arkeen.
Itselleni tämä tapahtui vuonna 2012 syksyllä ollessani sairaslomalla, sairaana ja väsyneenä. Eräänä iltana sain voimallisena näkynä ymmärtää, miten olin elämässäni valinnut epäedullisen kaistan elettäväksi ja miten maksoin matkastani syvälle energiakehoja myöten. Näiden kehojen lataamiseen on mennyt aikaa aina tämän vuoden 2017 alkuun saakka kunnes viimein tänä päivänä koen, että pystyn täyttämään jopa fyysisen kehon voimavarat ja eheytyä kaikilla tasoilla vahvasti matkaten uudessa, lämpimämmässä ja miellyttävämmässä elämän virtauksessa. Muutos tuntuu todelliselta sydämessä, vaikkakin myönnän olevani harjoittelijana uudessa.
Vauraus on täysin saavutettavissa energiatyöskentelyllä. Toisin sanoen vaurauden osa-alueet annetaan henkimaailmasta suoraan sydämen tunteina ja energioina, jotka leviävät ympärillesi läheisiin ihmisiin. Vauraus on puhdasta energiaa. Luomisen työ ja ilmentäminen ovat puhdasta energiatyöskentelyä. Onnellisuus on olemisen tila. Kurssin tarkoitus on auttaa Sinua muistamaan se, mikä sinulla on ollut syntymästäsi saakka, yltäkylläinen onnellinen elämä.

Esimerkki: Tehtyäni ensimmäisen vaurausmeditaation tapahtui omassa elämässäni voimakkaita asioita, onnellisuuden lisäytymistä läheisissäni. Useampi minulle läheinen ihminen otti illan aikana yhteyttä ja kertoi onnellisista asioista, joita oli tapahtunut samaana aikaan tai pian sen jälkeen, kun olimme työskennelleet vaurauden symbolin AurinkoLotuksen kanssa ensimmäistä kertaa. Nyt muutamia viikkoja meditaation jälkeen elämäämme on tullut monilla tasoilla uusia todella positiivisia alkuja. Tuntuu kuin suuri varjo olisi lähtenyt väistymään useamman läheiseni yltä.

Mikäli tunnistat, että Sinulla on jokin vaurauden osa-alueista tukkiutunut, tahdot saada elämääsi postiivista buustia tai tahdot tietää, millä tavoin voit muuttaa rahavaurauden kanssa työskentelemisen maailmanpalvelukseksi ja miten raha muuttuu luomisen voimaksi, kannattaa ilmottautua maaliskuussa alkavaan koulutukseemme. Paketti on erittäin kattava ja siihen on tullut viimeisten kuukausien aikana uusia työvälineitä, joita on osittain jo testattu ihmisten kanssa. Saamamme palaute on ollut uskomattoman innostunutta.

Luomisen työn meditaatio-kanavointi on ihmisissä herättänyt:
– Se meni suoraan johonkin ytimeen, kuin olisin vain odottanut tätä energiaa…
– Minulle avautui valtava luomisen virtaus ja sain tavattomasti uusia ideoita ja energiaa…
– Tärkein anti meditaatiossa oli konkreettinen ymmärrys siitä, miten luomisen voimani virtaavat helpoiten elämässä siihen, mitä rakasta eniten.
– Sain valtavan hyvän työvälineen itselleni. Tätä täytyy tehdä kuukausittain! Uskon syvästi, että se voi muuttaa elämäni suuntaa.

Kurssilla saat mm:
Ilon Valkeat luomisenvoima meditaatio-kanavoinnin, jolla voit työstää vaurauden virtausta kuukausittain
Luomisen työn meditaatio-kanavoinnissa saat vihkimyksen Luomisen avain -parantavaan energiaan
Vaurausmeditaatioita
Vähintään 5 viikon pdf kurssipaketit suoraan sähköpostiin
Tietoa vaurautta kutsuvista kivistä ja niiden käyttämisestä
Konkreettisia työvälineitä työskennellä oman vaurauden virtauksen kanssa
Vaurauden symbolit
Paljon kokemusperäistä tietoa
Kanavointeja henkimaailmalta

” Ennen kaikkea tarjoamme Sinulle syvällisen paketin, joka jää takataskuun elämäsi polulle. Voit työskennellä sen kanssa missä tahansa elämäntilanteessa ja ottaa harjoituksien kautta enkelit mukaan luomisen työhön. Tervetuloa, jos Sydämesi kutsuu.! ”

Ilmottaudu tästä:  http://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/runsauden-malja/

Share →

2 Responses to Vauraus on mahdollista Sinullekin

 1. Riitta Holm sanoo:

  Hei ja kiitos mahdollisuudesta osallistua tämän keskiviikon tapahtumaan !
  Haluaisin myös osallistua tuohon vaurauden luomiskurssiin . Käytössäni on vain IPad , en tiedä soveltuuko se vastaanottamaan pfd materiaalia . Sähköposti toki löytyy .
  Kiitän vastauksesta ,
  Valoa ja enkeleitä kaikkeen toimintaanne ❤️

  • Anu Markoff sanoo:

   I-padilla pitäisi onnistua kyllä avata pdf-tiedostot sillä ne aukevat jopa puhelimella. Mikäli tiedostot eivät avaudu, voi aina käydä vaikka kirjastolla tulostamassa kurssipostin paperille. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2535e64b58a19e0dd8c852c6b33bcae4HHH