Luvassa on ajankohtaista kanavointia henkimaailmasta. Seremoinoissa Anu käyttää Shamanistisia parannusvälineitä, joiden avulla välitämme puhdistusta, maadoitusta ja parantavia Universaalin Rakkauden ja Valon värähtelyjä osallistujille.

Seremoniassa lauletaan parannuslauluja ja tällä käymme läpi kaikki osallistujat suistuttamalla, pyhää vettä käyttäen ja kukkaisvesien kanssa työskennellen. Voit ottaa omat shamanistiset soittimet mukaan.

Seremoniaan kuuluu ohjattu meditaatio sekä aina kanavoitu puhe- tai lauluosuus. Kanavoinneissa henkimaailma tulee puheella jakamaan meille Voimaa henkiseen rakenteeseemme. Siirrymme toisen maailman taajuudelle ja saamme mielikuvia elävästä valosta.

Seremonia on aina intuitiivinen kokonaisuus, joka selviää kokonaisuudessaan vasta sitten, kun olemme paikanpäällä. Perinteisesti valoseremonia on ollut vahvasti parantava ja maadoittavat kokemus.

Ota mukaan oma makuualusta, jos sinulla on sellainen. Mukava tyyny ja viltti on myös kiva. Vesipullo kannattaa myös varata matkaan sekä jotakin pientä syötävää seremonian jälkeen, koska 3 tuntia on kuitenkin aika pitkä aika ja valotyöskentely kuluttaa energioita.

Seremonioissa on usein saatavilla kivipaketteja ja muita parannusta edistäviä ihania juttuja! Varaa käteistä rahaa mukaan.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2937307f27487c7f04c2f5f61ca9acd6ZZZZZZZZZZZZ