Share →

0 Responses to Timanttisäde nauhat

 1. Arja sanoo:

  Kiitos Anu, otan vastaan parannusta 18.1.
  Ja onnea sinulle syntymäpäivänäsi!

 2. Aamu sanoo:

  Sydänlämpöinen kiitos työstä jota teet ja energiasta jota jaat. Koskettaa niin monesti ihan herkistymiseen asti viestisi ja sanomasi. Koen kanavasi hyvin puhtaana. Niin kiitollinen että saan kokea kohottavia energioita ja viestiesi välityksellä muistaa jotain sanojakin tärkeämpää. Niin paljon Kaikkea Hyvää Sinulle Anu. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

 3. Ritva sanoo:

  Itkuksihan tämä meni, voiko tosiaan jotain näin inhimillistäkin vielä maailmassa olla?
  Niinkuin kirjoitit, tämä mennyt vuosi on ollut todella raskas.
  Minulla terveys reistailee, yksinäisyys rassaa ja rahottomuus myös!
  Ja nyt itken niin, etten saa enempää kirjoitetuksi.

 4. Jari Kiiski sanoo:

  Kiitos viime viikon hoidosta. Apu Tuli tarpeeseen. Tuntui. Onnistuisiko tämän viikon keskiviikkona vielä? Tarvisi rauhaa,joulurauhaa. Sielulleni ja koko perheelleni. On ollut hyvin vaikea vuosi. Rauhaa haaveilen. Yt. Jari Kiiski.

 5. Ann-Marie Salmi sanoo:

  Hei!

  Kirousten, manausten ja pahojen silmien poistoon niin kauan kunnes se loppuu minusta ja perheestäni. Kiitos!

 6. Tiina Jankama sanoo:

  Kiitos Anu, olipa hyvä kirjoitus! Selvisi, että miksi näen todella usein unia, että en saa silmiäni auki enkä pääse liikkeelle tai eteneminen on äärimmäisen hidasta.

 7. Kari Nokela sanoo:

  Se on odottamatonta, kirjoitat aina ehdottomia oppaita kuntoilusta, se auttaa minua aina. Jatka samoin

 8. Sisko Marketta sanoo:

  Pyydän hoitoa keskiviikkona.

 9. Sirpa Nieminen sanoo:

  Kiitoksia. Olen itsekin Reikihoitsjs, jättänyt hoitaa viimeaikoina.

 10. Ulla Ammer sanoo:

  Olen alkanut toipua poikieni kuolemasta.Nyt pystyn taas kävelemään ilman apuvälineitä ja keskittymään henkiseen kehitykseeni.Kiitän etukäteen parantavasta hoidosta.Kiitos kiitos kiitos.

 11. Terttu sanoo:

  Ilmoittaudun mukaan seuraaviin ilmaisiin Voimapäivän seremoniaan! Kiitos 🙏

 12. jaana sanoo:

  tekisitkö tulkinnan minulle,kiitos

 13. Mielestäni olen tehnyt koko ajan tätä luomisen työtä,nyt keväällä taas enemmän. Jos en olisi tehnyt sitä, en olisi tässä ja nyt. Vaikutukset siitä luomisen työstä mitä teen,ei ole nähtävissä joka puolella. Vain minä,enkä siitä kaikkea tiedä, uskon että korkeampi kosminen elämä ( itse Jumala) tietävät,ne tulokset siitä kaikesta työstä minkä olen tehnyt 30 vuoden aikana. Eikä ole tarpeenkaan kailkkea kuuluttaa maailmalle. Uskon että,saan kaikesta siitä palkkaa jossakin muodossa,niiden asioiden toimivuudella ihan arkielämässä. Olen pyytänyt monta kertaa maailmankaikkeudelta,enkeleiltä apua omiin pulmiin,aina on apu tullut jossakin muodossa,eikä ole tarvinnut jäädä asiaa murehtimaan. Olen hetken saattanut miettiä,mitä nyt,asia on saattanut olla niin maallinen,että joku ajattelisi,en tästä selviä,mitä teen. Ratkaisu on tullut kuin itsestään,sen enempää miettimättä. Ei ole semmoista asiaa mitä ei voisi kysyä. Vastauksen saa,kun kysyy. Kiitos!Kiitos! Kiitos!

 14. Hanna sanoo:

  Monet uneni ovat toteutuneet, tai ne ovat viestittäneet minulle tapahtumista. Saan tietynlaisia tuntemuksia eri ihmisistä ja voin tuntea ns. heidän energiansa/auransa.
  Olen yrittämässä saada selville, pystynkö auttamaan apua tarvitsevia sieluja, jotka ovat näyttäytyneet minulle, sekä kutsuneet minua.
  Aihe on minulle arka ja kiitän sinua kirjoituksestasi.

 15. Nelli sanoo:

  Hei! Olisin tiedustellut onko mahdollista saada atlantis ja lemuria meditaatiota? Minulle olisi tärkeää päästä käymään siellä.
  Olisin kiitollinen siitä.

  • Anu Heinineva sanoo:

   Varmasti on tulossa kyseisiä meditaatioita. Teen yhteistyötä ystäväni OM Noomin kanssa ja tällaisesta on ollut puhetta.

 16. Helvi sanoo:

  Anu Rakas voitko kanavoida minulle energiaa?Tunnen elämän ilon kadonneen kaiken paljon. Kaipaan rakkautta.Miten voisin henkistä tietoisuutta kehittää.Taloudellisesti olen tosi tiukilla.Odotan vastausta.l

 17. Anu Heinineva sanoo:

  Hei! Näissä rukousnauhoissa oli pitkä toimitusaika ja siitä tiedotettiin silloin tarjouksen yhteydessä. Kannattaa katsoa aina palvelun kuvaus, niin sitten tietää, mitä voi odottaa. Kirjoitan rukousnauhoista uutiskirjeeseen pian, mutta tässä vähän auki syitä, miksi nauhoissa on niin pitkä toimitusaika. Meillä ei ole nauhoja valmiina täällä varastossa, vaan nämä erikoiserät tehdään aina vasta sitten, kun ensin kerätään halukkaat tilaajat. Tähän prosessiin menee yleensä noin 4-6 viikkoa aikaa, että kaikki ehtivät tehdä varauksen. Sitten tilaan tarvittavan määrän helmiä. Tukut ovat ympäri maailmaa ulkomailla. Yleensä tukuista toimitetaan helmet meille tänne noin 4-12 viikon kuluessa. Joskus voi mennä pidempäänkin, jos esimerkiksi riipukset tehdään meille käsityönä. Lopuksi teen nauhat. Yhden tällaisen tilausryhmän toimittamiseen menee yleensä noin 4 viikkoa, että saan kaikki nauhat valmiiksi saakka. Tästä johtuen toimitusaika voi olla helposti noin 18-22 viikkoa. Tässä oli välissä Joulu ja olin lisäksi sairaslomalla 2 viikkoa. Se on viivästyttänyt paketin kokoamista vielä entisestään. Tämä ei ole nopea tapa toimia, mutta ainoa mahdollinen pienen yhdistyksen resursseilla. Näin saamme henkilökohtaisesti jokaiselle itselleen alusta saakka valmistetun rukousnauhan. Se tuo mielestäni niin paljon parantavalle amuletille arvoa, että uskon sen korvaavan pitemmänkin odotusajan. Kiitos kärsivällisyydestä!

 18. Marija sanoo:

  Hei
  Olemme mieheni kanssa olleet yhtämatkaa liki kolmekymmentä vuotta. Enemmäm kuin puolet elämästä. Olen surullinen, koska meillä ei ole parisuhdetta, eikä seksiä ole ollut moneen moneen vuoteen. Kaipaan parisuhdetta, seksiä, läheisyyttä.

  • Kiitä siitä kaikesta mitä sinulla jo on,voit saada enemmän. Kiitä niistä päivistä mitä olette saaneet olla yhdessä. Ehkä on aika jatkaa eteenpäin,vain sinä tiedät vastauksen. Kukaan ei voi kertoa sinulle tunteistasi. Tunnustele omia reaktiota, ovatko ne kiukkuisia. Vahingoittaako ne ajatukset sinun mielenrauhaasi liian paljon,ovatko siedettäviä. Pysytkö olemaan oma itsesi,rehellinen itsellesi. Rakkaudella itseäsi kohtaan.

   • Antti sanoo:

    Sitä joko on rehellinen itselle, tai sitten valehtelee rakastavansa ihteänsä kun oikeasti rakastaakin vain onnellisuutta. Näkeehän tosta viestistä että asiat ei ole niin kuin niiden pitäisi olla. Alku ja keskiosa hyvin (marketta). En oikeen enää jaksa uskoa että kukaan rakastaisi mitään muuta kuin onnellisuutta.

  • Santtu sanoo:

   Sama vika täällä. Et ole yksin asian kanssa. 7 vuotta seurustelua.

   • Sisko Marketta sanoo:

    Onnellisuus,mitä se on. Ei sen tarvitse olla pelkkää päivänpaistetta. Se voi olla haasteita,jotka sinä voitat. Minulla on ollut paljon haasteita,voin silti olla onnellinen. Olen kiitollinen niistä,ne ovat kasvattaneet minua. Olen voittanut monia haasteita, Ihmissuhde on myös haaste,siinä on aina kaksi tai useampiakin voi olla yhdessä,joihin se vaikuttaa. Siihen ei voi aina itse vaikuttaa,jos se ei onnistu,koska on aina vähintään kaksi. Tarvitaan ymmärrystä,itseä ja sitä toista kohtaan.

   • Päivi Selenius sanoo:

    En tiedä yhtään mitä siihen tarvitaan, että kaipaa aidosti toista ihmistä, hellyyttään ja rakkautta. Omakohtainen kokemukseni on, ettei toista siinä mielessä olekaan, meillä on vain rakastaminen ja hellyys itse itseemme, ja se riittää, on enemmän, eikä siihen liity illuusioita, kun aidosti itseään rakastaa. Toisen kanssa voi vain kanssakulkea, jakaa ja jakaminen parhaimmillaan vilpitön, antautunut ja vaatimaton. Kun kaipaat hellyyttä, rakastelua ja läheisyyttä, oletko tutkinut itseäsi tarkemmin, mitä todella kaipaat? En väitä todeksi kirjoittamaan, kirjoitan vain siitä lähtöisin mitä itse tiedän. Nim. Ikionnellisesti yksin.

 19. Ronja sanoo:

  Haluaisin saada selkeyttä elämääni ja tarvitsen suurempia elämänmuutoksia voidakseni toteuttaa unelmia ja haaveita, tylsistynyt nykyiseen elämäntilanteeseen !

  • Ensiksi sinun pitää päästää irti menneestä,sanoa itsellesi useaan kertaan; ”päästän irti” Olen vapaa tekemään sitä, mitä sydämessäni haluan. Vain sinä itse tiedät mitä se on. Voit tehdä unelmakartan,kirjoitat ylös ,mitä haluat. Leikkaat kuvia lehdistä unelmaelämästä.Ja kirjoita paperille kaikki ikävät asiat mitä olet kokenut viime aikoina;polta se paperi sitten. Tästä voit aloittaa uuden elämän.

 20. Marian Humlin sanoo:

  Hei ystävä, en voi – koska ei ole tarkoitus, paljastaa kaikkea, mutta olen (kauan aikaa ja tietoa täydennetään kuten on tarkoitettu) saanut korkeimmista ulottuvuuksista valon mestareilta tietoa siitä, miten maan energioita kohotetaan ja mikä on minun tehtäväni tässä tapahtumassa ja mitkä ovat minulle annetut työkalut tehtävää varten. Nämä tehtävät ja työkalut ovat eri sielulla erilaiset, eikä niitä voi opettaa, vaan ne annetaan sielukohtaisesti. Se mitä kuitenkin voimme tehdä tietoa jakamalla on inspiroida toisiamme täydelliseen sydäntietoisuuteen astumisessa ja henkiseen tehtävään täydellisesti astumisessa. Se on nyt minunkin tarkoitukseni.
  Yhteinen tehtävämme on yhdistyä valon verkostoon ja olen mukana tässä tärkeässä minulle annetussa tehtävässä.
  Inspiroivaa sydäntietoisuuden vuotta 2020 💞

 21. PAULA ROMO sanoo:

  kiitos hyvästä artikkelistasi oli erittäin valaisevaa tietoa.

 22. Marja-Terttu Puolakanaho sanoo:

  Kiitos, otan mielelläni vastaan kaukohoitoa rakkauden ja pyhyyden tilasta <3

 23. Päivi Kärpänen sanoo:

  Olipa hienoa lukea puista.
  Niissä on jotain, mikä vetää puoleensa. Koen puut pyhinä valotyöläisinä. Kun lehti on puussa, pyydän puulta lupaa ottaa lehden, sitten otan sen, sanon ”kiitos” puuta kunnioituksella katsoen ja mutustan lehden. Talvella sama männyn ja kuusen kanssa.
  Juttelen kodin lähellä oleville puille ja kiitän niitä ja kaikkia puita maan päällä.

 24. Marja Toivonen sanoo:

  Hei. Voisiko joku kertoa kuka on laulanut enkelilaulun, jossa toistuu sanat: ” sä Valon sydänmessäs näät kun uusi päivä alkaa.”….
  Olisin todella onnellinen kun löytäisin sen levyn.

  • Katja sanoo:

   Anne tuolta etelästä sen on laulanut. Mulla on se levy. En muista nyt sukunimeä heti. Oli samoilla kursseilla kerran ja oli ilo kuulla hänen laulujaan muutenkin. Asui silloin Porissa tai Turussa.

   ”Vain rakkaus sinuun jää”

 25. Helinä Kankare sanoo:

  Hei Anu
  Mitä kiveä on tuossa ensimmäisessä rukousnauhassa?
  Olen sinulta tilannut jokunen vuosi sitten rukousnauhan. En muista yhtään mitä kiveä ja tuliko sen mukana jokin ohje/selvitys.
  T. Helinä Kankare

 26. Anu Koiranen sanoo:

  Satuin vahingossa lukemaan juttusi. Minä olen yksi niistä Atlantiksen vanhimmista, olen myös ollut intiaanipäällikkö.
  T. Anu ❣️

 27. Miia Mikander sanoo:

  Miia
  Voimia kaikille vaikka se välillä elämä laittaa polvilleen…itse olen herkkä ja ihmiset tykkää kovasti yrittää alistaa…silloin kiitän enkeleitä siitä että tiedän olevani rakastettu,koska kiusaajalla /alistajalla ei ole asiat kunnossa(eikä minun vika).nuorempana olin arka ja se huomattiin.nykyään vanhemmalla iällä löysin rakkauden ja olen kiittänyt siitä.yritetään lasta ,heitin senkin toiveen jo pois…hups jalat lähti alta ensi silmäyksellä .uskoa,toivoa ja paljon oikeita ystäviä teille…niitä ei voi ikinä olla liikaa jos he ovat aitoja.kiitosnkiitos kiitos

  • Pyydän Kristuksen valon,arkkienkelien ja kaikkien valon olentojen apua sinulle. että löydät ratkaisun,mikä sinua itseäsi tyydyttää. Kun sinä itse olet tyytyväinen,luo se valoa ympärillesi ja näin myös lähelläsi olevat ihmiset voivat paremmin. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

 28. Paul sanoo:

  Kiitos,kiitos,kiitos ystävät.

 29. Epätoivoinen sanoo:

  Pyydän ja rukoilen apua ex-miehelleni, joka taistelee elämästä sairaalassa. Lapset ja lapsenlapset sekä me kaikki läheiset tarvitsemme häntä vielä täällä. Suru ja epätoivo on ollut suuri. Hän tarvitsee voimia taisteluun nyt. Pyydä apua myös lapsilleni, joilla kova huoli isästä. Voimia ja jaksamista heille kulkea tämän raskaan ajan ylitse. Kiitos.

  • Pyydän Kristuksen valon apua,Arkkienkelien,ja kaikkien valon olentojen joita sinä ja läheisesi juuri nyt tarvitsette. Rukoilen teidän parhaaksenne. Tästä on aikaa, kun olet pyytänyt apua,uskon että olet jo saanutkin sitä. Kun vain pyytää, apu tulee maailmankaikkeuden runsauden lähteestä. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

 30. Argh sanoo:

  Olen täysin kypsä. Raivoissani suorastaan. Viime vuonna vannoin, että nyt saavat miehet tai sellaisen metsästys riittää, että tällaisella vanhalla akalla ei riitä enää proput kaiken maailman vastuuttomien ja läheisyyttä pelkäävien pikkupoikien hyysäämiseen. Nonni, elämä helpotti välittömästi silloin. Sain hommista jälleen kiinni ja vein elämääni roimasti eteenpäin. Ja arvatkaa mitä minä ääliö sitten menin tekemään? Kehitin tunteita miestä kohtaan! Elin väärässä turvallisuudentunteessa ja katsos, sehän mies huomasi, että tällä naisella on helliä tunteita. Vastasi niihin ja sitten sanoi olevansa sitoutumiskammoinen. Naisen lämpö kyllä kelpaa, mutta pidetäänpä nainen piilossa kaikilta muilta. Hys hys! Olen TÄYSIN kypsä! Minä mikään salarakas jaksa olla, mä oon olemassa! Enkeleiltä ja Jumalalta ja ihan miltä tahansa mua suuremmalta, hyvältä voimalta pyydän, että osaan jatkossa välttää KAIKKI läheisyysvammaiset miehet. Mie jaksa ennää, vanha akka.

 31. Päivi Kärpänen sanoo:

  Kiitos Anu että kuuntelet Sydämesi ääntä ja opetat sitä meille muillekin!

  t. Päivi

 32. Katariina Hätinen sanoo:

  Hei!
  Minua kiinnostaisi ammatti kivien parissa.Missä voisi opiskella kivioppia ja työstää kiviä?

 33. Antti sanoo:

  Voi kiitos Anu. Olet todellakin tänään vapauttanut minut raskaasta taakasta.

 34. Eija Anita Ulmanen sanoo:

  Hei hieno avaus uuteen viikkoon.
  Vaikka viikko onkin jo loppumaisillaan.
  Kiitos. Vahvisti taas kerran tuntemuksia ja uuden viestini läpiviemistä värahtelyterapiaan.
  Todella, meillä on kaikki mitä tarvitsemme, mutta emme todella huomaa kykyjämme jos emme
  pysty vastaanottamaan.
  Halit täältä
  Eija

 35. Marjo Kinnunen-Kakko sanoo:

  Hei,
  Olen ilmoittautunut mukaan akatemiaan. Olen ollut pitkään sairauslomalla, odottelen lonkkaleikkaukseen pääsyä kunhan hampaat ensin hoidetaan. Minulla on vahva tunne, etten ole tässä tilanteessani ihan sattumalta, vaan minun tulee käyttää tämä aika näihin henkisiin valon asioihin eli lienen eräänlaisella ’ opintovapaalla” . Kumpaankin kysymyslistaan tuli monta kyllä-vastausta. Minulla on muutamia ”tietämiskokemuksia ” ja olen kiinnostunut energiahoitamisesta. Jostain syystä kivet ovat lähellä sydäntä.

  T Marjo

 36. Kaisa sanoo:

  Toivoisin kiitos kiitos tumman miehen ottava yhteyttä, meillä speciaali suhde, ikävä on..kiitos kiitoskiitos❣️

 37. Markus sanoo:

  Hei.
  Onko mahdollista osallistua gristallimagian kirjekurssille. Avopuolisolleni lahjaksi.
  Sisältyykö kivet hintaan?
  Yst. Terv.
  Markus

 38. Minun elämä on ollut melkein jatkuvaa traumaa,traumaa trauman perään.Yhteen jaksoon elämässä, kun aloin tekemään itsehoitoja; tuntui että niistä ei tule loppua ollenkaan. Se oli raskasta aikaa mun elämässä,elin yhden päivän kerrallaan, ja käsittelin asiaa yhden kerrallaan.Joka päivä tuli uusi asia joka aiheutti uuden trauman toi esille uuden asian aiheuttaneen trauman. Se tuntui kovin raskaalta. Ajattelin että eihän tästä tule loppuakaan sitä kesti pitkän aikaa,luulen että vuosia. En ole kyennyt arvioimaan edes aikaa, kuinka kauan se kesti. Eräänä päivänä vain tunsin itsessäni huojennusta. Ikäänkuin heräsin unesta,ihmettelin minne ne vuodet ovat kadonneet elämä’stä. Oli sellainen tunne etten ollut elänyt todellisuudessa ja saman aikaisesti olin elänyt tuhat vuotta”ainakin tuntui siltä. Oli niin paljon asiota mitä oli tapahtunut ja mitä olin käynyt läpi tietoisuudessa. Ajattelin koko sen prosessin ajan,että huomenna on paremmin,kyllä se joskus helpottaa. Sen jälkeen on ollut paljon helpompaa,ja olen ymmärtänyt tämän tarkoituksen. halutessani hoitajaksi,minun oli käytävä nämä asiat läpi. Olen kiitollinen nyt kaikesta.Hoitajana minun pitää ymmärtää laajasti asioiden,tunnepuolen,hoidettavien kannalta tärkeiden hoitoon vaikuttavien sairauksien sekä psyykkisen ja fyysisten kipujen merkitys.Ymmärtää heitä. Olla avoin ja vastaanottavainen. Kiitos tästä lahjasta.

 39. Pertti sanoo:

  Lukaisin tuon tarinan menneestä elämästä ja tuli mieleen, että miten niitä voi riittää kaikille kun maailman väki luku kokonaisuudessaan kokoajan kasvaa. Vai kasvaako?

 40. Helena sanoo:

  Hei! Olen erityisherkkä nainen! En ole saanut koskaan kokea olevani rakastettu! Minusta on alkanut jo tuntumaan, ettei minua yksinkertaisesti kukaan pysty rakastamaan. Olenko viallinen koska olen erityisherkkä ? Sairastan myös vaikeahoitoista epilepsiaa.! Saanko ikinä rakkautta osakseni ? Vai onko sitä edes turha toivoa?

  • Mirkka sanoo:

   Minäkin olen erityisherkkä nainen. Luulen, että tämä herkkyys aiheuttaa tunteen siitä, ettei kukaan oikeasti rakasta. Koska itse on niin virittynyt toisten tunteille ja tarpeille, ei voi ymmärtää, mikseivät muut tunne samoin. Se on ehkä enemmän kykenemättömyyden kuin rakkauden puute. Me herkät tarvitaan paljon ymmärrystä osaksemme. Sitä ei valitettavasti tunnu riittävän tarpeeksi. Ihmiset vaan eivät osaa rakastaa ja välittää oikein.
   Suosittelen kirjasarjaa Erityisherkkä ihminen (Elaine n. Aaron kirjoittaja), jos et ole vielä tutustunut. Itse koen myös Rakkaudentähden kurssit ja tulkinnat lohdullisiksi. Tarvitaan tukea monenlaista.

 41. lauriomleinonen sanoo:

  Om Sai Ram

 42. lauriomleinonen sanoo:

  minä koen tässä Suomalaisen Bhajanin , en halua kuulla sora ääniä , tämä on loistava , eteenkin kun nyt syksyllä kuulen tätä Kiitos

 43. Kirsi sanoo:

  Hei!
  Minulla on kova ikävä poikaani joka lähti taivaaseen. Onko hänellä kaikki hyvin? Itse en jaksa enää koska minulla ei ole enää mitään täällä. Olen koko elämäni saanu liikaa paskaa niskaani. Ainoastaan jaksoin elää poikieni takia koska he ovat elämäni valo. Nyt en enää jaksa. Haluaisin itsekin lähteä poikani luo. Kiitos sinulle jos jaksoit lukea vuodatustani😭.

 44. Saara Heikkinen sanoo:

  Mukana

 45. Eija Kuusisto sanoo:

  Ihana ja syvälle sydämeen ottava kirjoitus, itku kurkussa luin tämän. Jotenkin löysin itseäni tästä kirjoituksesta niinkuin olisi äiti huudellut kotiin pitkän matkan jälkeen, kiitos, kiitos ,kiitos.

 46. Leena Laine sanoo:

  Hei Anu!
  Tämä parantajakoulutus vetää kuin hunaja mehiläistä. Jotenkin on sellainen hötky olo, että tietoa ja ohjausta tarvitsisin paljon, paljon lisää. On kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, tai varmuutta, joka vain yksinkertaisesti naksahtaisi kohdalleen. Olisi hyvä tietää, onko toisilla samanlainen olo, vai olenko joku kummajainen. Tämä kesä on ollut niin erikoinen energioiltaan ja tuntuu, että jotain puuttuu ja jotain on tulossa. Tiedonjano on suurempi, kuin koskaan.

  Kiitos, Kiitos, Kiitos.

 47. Lilja sanoo:

  tarvitsin raha-asioihin apua jonkun ison pelivoiton esimerkiksi

 48. Minna kotiranta sanoo:

  Hei
  Teetkö vielä entisten elämien kanavointia?
  Olisin kiinnostunut

 49. Lieska sanoo:

  Joskus minua ahdistaa öisin, kuulen outoja ääniä keskiyön jälkeen (kerran se kuulosti soitolta ja loppui kun sanoin tahtovani nukka) en saa unta, näen joskus outoja unia.
  En ole varma että uskonko tähän kaikkeen, mutta minua on aina pelottanut vähän, tuota siis on jatkunut vuosia. Siksi kai tänne eksyinkin.

 50. Hilkka Ojala sanoo:

  Kiitos tiedosta

 51. Sonja sanoo:

  Minulla kävi niin että tuli tunne että pitää ostaa hautajais mekko, en ymmärtänyt aluksi miksi mutta sitten kuoli ystävä, iso täti, ritva sekä ensio pappa. Ja minulle nämä tälläiset tulevat enemmänkin hassun tuntuisella tunteella

 52. Liian? herkkä sanoo:

  Toivon että en olisi niin herkkä negatiivisuudelle. On niin rasittavaa elää ympäristön armoilla. Nettiin kun menee, ihmisten paha olo ja viha siirtyvät kaikki minuun, vaikka yritän pitää positiivisuudesta kiinni. Apua enkelit, en osaa!

  • Antti sanoo:

   Oletko kokeillut uusia ympäristöjä, jotain paikkaa missä saat olla rauhassa? Tänä aamuna oli ihana herätä lintujen lauluun. Etsi joku oma paikka luonnosta johon voit mennä aina kun haluat rauhoittua. Tai edes takapihalta tai jostain missä löydät rauhallisen paikan. En ajattele mitään meditaatiot voisi auttaa irtautumista toisten ajatuksista.

  • "ihmettelen" sanoo:

   onko ihan oikeasti tämä sinun ongelmasi?Tuntuu,että muut kirjoitukset täällä ovat semmoisia,että he kaipaavat apua eikä kukaan niihin kuitenkaan kommentoi.Ei pitäisi väheksyä kenenkään kirjoitteluja,mutta ihmettelen,että kukaan ei kommentoi niiden viestejä,jotka todella apua tarvitsevat.

   • Tämä sivu aukeni minulle nyt monien vuosien jälkeen uudestaan. Jospa minunkin on pitänyt kypsyä välillä,että voin jatkaa. Anu sanoi kyllä olevan tämän sivun pois käytöstä jonkin aikaa. Nyt on avautunut uudestaan. Kyllä ne auttajatkin ovat ihmisiä. Hekin tarvitsevat lomaa välillä. Toivon sinun jo saaneen apua,sillä siitä on vähän aikaa,kun olet ollut täällä. Jos haluat jotain jutella tai paremmikin kirjoittaa,näet tämän. Ota rohkeasti yhteyttä.

   • Sisko Marketta sanoo:

    Toivon että olet saanut jo vastauksia.Tällä sivulla ei ole ollut kovin paljon kommentteja. Uskotko sinä että minäkin olen herkkä,jopa yliherkkä. Olen koko elämäni etsinyt omaa paikkaani tässä elämässä. Olen sentään jo eläkeikäinen. Vaikka vastailen täällä ei ole varmuutta voiko sillä auttaa,juuri siihen ongelmaan josta on kysymys. Teen parhaani,olisi mukavaa saada palautekeskustelua. Tulisi molemminpuolinen näkökanta

 53. pekka sanoo:

  Moi.kirjoitan tässä jotain 12 sakran meditaatiosta se on mun mielestä liian raju jos maan Akseli siirtyy outoon asentoon.tai maa muutuu liteäksi jotenkin pliis ottakaa rauhalisesti ja vaikka muutakaa etäisyyksiä aurinkokunnassa lyhemmiksi tulevaisuuden avaruusmatkoja tekeville matkaajille harmooniseti,nyt on jo NASA nähnyt jotain outoa tapahtumaa meidän aurinkokunnassa ,jotai akinakia. olen tullut aika sairaaksi . kun henget rukkasiva mun pään joitakin kuukausia sitten .parasta vointia sinne. mulle voi käydä huonosti moikka.

 54. Sana sanoo:

  En ole Veli, ja näin sinun unesi jo muutama vuosi sitten. Hyvä että kerrot näitä juttuja, mutta niille jotka pitävät tätä huuhaana, ja jotka ottavat parannuksen itselleen siltä jolle ovat tehneet pahaa, monet ihmiset, jotka tietoisesti hakeutuvat seuraan ja lähettyville, myöntäen että ovat pelastuneet ansiostani, ilman kiitoksen sanaa, ja hylkäävät sitten, mahtaako parannus pysyä heissä vai sairastuvatko ja lankeavatko he uudestaan? Onko tavallista että nämä väkisin parantujat – kun on hyviäkin ihmisiä jotka haluan parantaa – imevät sielua ja jättävät jälkeensä rampauttavan kivun, joka ei ole tästä maailmasta, ja parantaja kuolee tai tulee toimintakyvyttömäksi? Ja että heidän vaivansa siirtyvät, yrittävät siirtyä parantajalle – ja jollei, niin menevätkö ne jollekin muulle, viattomalle olennolle? Sillä silloin tahtoisin lopettaa parantajan työn. Sielun Veljeksi luultu ei osaa kirjoittaa vieläkään. Osaatko sinä, vai puhutko vaan? Olisi hienoa jos osaisit ja vastaisit.

 55. Cyronita sanoo:

  Tein tämän kaiken teille ja te häpäisitte minut. Miksi pyydätte apua jos ette sitä halua? Voisiko joku joskus avartaa sielunmaisemaa ja nähdä muutakin kuin itsensä? Mikäli haluatte pelastaa maan missä saatte asua niin katsokaa silmin joita ei ole. Tunteikas ihminen on älykäs ja osaa korjata muidenkin tuhoja. Toivon teille empatiaa ja maan antamaa sympatiaa. Opetelkaa nauttimaan jo olemassa olevasta luonnosta ja kunnioittamaan kaikkea elollista. Kiitos Anu. -Äiti Maan-

  • Antti sanoo:

   lainaus…”Tein tämän kaiken teille ja te häpäisitte minut. Miksi pyydätte apua jos ette sitä halua?”

   Minua jäi kiinnostamaan mistä on kyse, koska olen ajatellut paljon miten haluaisin mailman muuttuvan, miettinyt miten ihmiskuntaa saisi eteen päin. Mutta olen myös nähnyt näyn ja koen että pääsemällä ”tiettyyn asemaan” tämä juuri olisi mahdollista. Tässä asemassa näin itseni hyvinkin onnellisena ja juuri oikeana paikkana mihin kuulun… oikeastaan mihin minun sieluni on kutsunut minua ~19 (muiden ihmisten näkökulmasta) elämän vuotta (yli 2000 elettyä vuotta).

 56. Heidi sanoo:

  Rakas ystäväni kuoli hiljattain. Entinen poikaystäväni, joka oli paras ystäväni. Hän teki itsemurhan tammikuussa. Aavistuksen tämän, jostain tiesin, että hän on asunnossaan kuolleena. Kävin kaksi kertaa ovella, ensimmäisellä kerralla pois lähtiessäni kun käynnistinmoottori auton radiosta alkoi soimaan HIM yhtyeen jon me on death. Muistan ajatelleeksi, ettei nyt tätä biisiä. Myös muita outoja sattumuksia on käynyt, olen puhunut Markuksesta jollekin ja korvalaopustereot on ollut kaulalla hiljaisella, kun jatkoin matkaa, yhdestä biisistä kuului ”i sea and hear angels”. Näitä juttuja on monia, enkä tiedä kuvittelenko ja toivonko vain niin paljon häneltä jotain viestiä. Minulla on kuitenkin vahva tunne, että hän on kanssani. Ikävä on kova. Haluaisin ottaa selvää, olenko aivan hakoteillä asian kanssa ja tietää voisiko häneen saada yhteyden.

  • Antti sanoo:

   …voisin lukea taroteista. Uskon hyvällä syyllä, että hän on siellä toisella puolella ja haluasi kovastikkin kertoa sinulle että hänellä on nyt hyvin… sinusta hän on enemmän huolissaan.

  • perhonen sanoo:

   Minun ystäväni,kun oli sairaalassa aivonfarktin saaneena,tiesin hänen lähtönsä olevan käsillä,kun avasin radion ja Juha Tapion biisi alkoi soimaan ”älä lähde vielä pois” ja kun yritin nukkua hänen kanssaan elämässä koetut asiat tulivat kuin filminauhana eteeni,tajusin,että hänen lähtönsä on käsillä. Päivän päästä yöllä tuli tieto hänen kuolemasta.En pystynyt nukkumaan koko yönä itkemiseksi meni.Aamulla lähdin koiraani käyttämään ulkona,laitoin kenkiäni jalkaani,toisesta kengästä lähti perhonen lentämään,Uskon saavani häneltä merkin.

 57. rainman sanoo:

  Sitten kärpäsiä voi herättää henkiin sormenpäöstä tulevalla sähkön tapaisella valo pilkulla.kärpänen kääntyy ja lähtee lentämään.kukka kärpänen.on se parantava voima.sitten takan liekin saa mielenvoimalla liehahtaan.pari kummitustA mukana johannesapocalyprika Jesse ja ite oon budhan tyylinen.prisma juttu.tässä me käppäillään ja leikitään tuulella.kyllähän puun lehdet lehahtaa ja chi voima kohahtaa savupaasen kun kolmatta silmää käytät chillä.näytti se siltä niinku ois tullut kädestä ja puffautti lämmöllä pienen chi voiman ja savun pitkin leveemään.mitenkähän näistä kukkakärpäsistä pääsis isompia herättään.näyttäs tulevan pykälä pykälittäin.soittelen sateen pisaroilla säveliä mielenvoimalla ja sitten työnnän ne chillä aurallani ylöspäin niin ei kastu.

 58. pena kgb sanoo:

  Yhdesti valossa oleva hahmo täytti kädet olkapäälleni laittaessaan sisäisen sieluni valolla.kun sanoin mielessäni olkoon sävellykseni kunnioitus sinun olemassa olollesi.siinä on lahja sinulle.ollaan oltu kavereita.kaveri asetteli varmaan varjo ristin perspektiivimäisesti.kukahan tuo ois.siunasko se minut.sitten kun sain sisäisen rauhan silmät auki tuli kirkas valo paikka sateella kun aistini vapautin kaikkeen luontoon kuin sieluni vapauttaisin rauhallisena tuuleen ja luontoon kaikkeuteen.ajattelin mielessä en sanoin sammu sade heti sammu.sitten muutin sateen rakeiksi samalla taktiikalla se muuttui.kai se oli yhdenlainen rukous.sadetta sillä ainakin voi sammuttaa.rukous se on.ruokaa sain toiveillani Afrikkaan.samantien.loppuja en kerrokkaan meni vähä huti.

 59. Jonna sanoo:

  Silmiä avaavaa, rohkaiseva!
  Ihana kirjoitus joka antaa vastauksia kysymyksiini ja laittaa pohtimaan vielä hieman enemmän.

  Kiitos! 🙂

 60. Jonna sanoo:

  Silmiä avaavaa, rohkaiseva!
  Ihana kirjoitus joka antaa vastauksia kysymyksiini ja laittaa pohtimaan vielä hieman enemmän.

  Kiitos! 🙂

 61. Leena Försti sanoo:

  Haluaisin mukaan valotyöntekijän polulle!

 62. Väsynyt enkeli sanoo:

  Miesystäväni kanssa vaikeaa tällä hetkellä.Välit ovat todella huonot emme pääse edes keskustelemaan asioista.Tämä vaikuttaa jo työelämääni, tuntuu,että voimat eivät riitä.Yöt nukun todella huonosti ja olen sitten päivisin väsynyt ja kärttyisä.Ja nyt sitten olen ollut flunssakierteessä,tuntuu,että ei jaksa enää.Toivoisin ratkaisua tilanteeseeni,vaikka niin,että pystyisimme kommunikoimaan,sekin riittäisi.

 63. Sanna sanoo:

  Miksi ei Ammasta ole tulossa mitään, hän on kuitenkin elossa oleva Jumalallinen inkarnaatio

  • Anu Heinineva sanoo:

   Rakkaudentähti ei ole Amman jutuissa mukana, eli itse en ole esimerkiksi koskaan käynyt häntä tapaamassa jne. Ammalaisilla on omat nettisivut ja hänestä on kaikilla paljon tietoa ja koska en ole hänen jutuissa itse mukana, en koe luontevaksi lähteä kanavoimaan hänen kanavastaan. Amma käsittääkseni itsekin aika lailla on tarkka jopa omista oppilaistaan, kuka saa hänen sanomaa leivittää eteenpäin.

 64. ladyomapinta sanoo:

  Lohikäärmeet ovat kiehtoneet minua aina ja myös minulla selässä Lohikäärme-tatuointi. Luonnekuva osui ja upposi, niin ”hyvät kuin huonotkin” osiot. Olen kiinalaiselta horoskoopiltani Lohikäärme, länsimaalaisessa? Oinas ja löydän näitä piirteitä itsestäni.

 65. matleena sanoo:

  en voi hetkeäkään olla ajattelematta tätä miestä rakastan häntä ylitse muiden kunpa hänelle tulisi sama rakkaus ja kaipaus minuun mikä minulla on häneen tällä hetkellä en muuta vois toivoa enempää kun että meidän rikkoutunut suhde tiivistyisi entisestään.

 66. matleena sanoo:

  tarvin enkeleitä apuun

 67. matleena sanoo:

  tarvin enkeleitä apuun että saisin ihmis suhteeni kuntoon tähän mieheen mihin välit välillä katkesi

 68. matleena sanoo:

  olen tässä aikaisemminkin kirjoittanut teille koska seurustelin 5.kk mikä meni rikki kesä kuussa mutta kyllä minä näen tämän miehen aika usein yleisissä paikoissa ja meillä on välit kunnossa mutta toivoisin apanne että hänelle tulisi yhtä vahva tunne minua kohtaan mikä minulla on häneen tämä mies on koko elämäni ja pidämme yhteyttä aika useasti

 69. Mervi Ruotsalainen sanoo:

  Olisin kinnostunut Oulun meditaatiosta 21.12.
  Missä osoitteessa se on ja saako sinne tulla ”tavan tallaaja” mukaan, jos tulee tilaisuus päästä.
  En ole itse Oulusta, mutta luulisin että pääsisin osallistumaan.

 70. Tuulevia sanoo:

  Olen ollut n. 3v. Rakkaudentähdessä ja aluksi en oikein kokekenut mitään meditaatioissa. Nyt puolen vuoden ajan olen saanut hyvin voimakkaita energia virtauksia ja tuntuu että saan siitä voimistusta omaan energiatasoon. Ihan on kauttaaltaan kroppa ihan alkanut kuin vapisemaan, mutta ei se ole mitenkään pelottavaa ollut. Nämä on olleet arkkienkeli meditaatioissa ja olen nähnyt sinisen, keltaisen, kultaisen valospiraalin ja ihan kirkasta valoa joillakin kerroilla. Liilaa valoa olen joskus nähnyt joiden ihmisten ympärillä ja varsinkin pään yläpuolella. En olisi ikinä uskonut tällaisen olevan mahdollista joskus aikaisemmin. Mitähän nämä sitten tarkoittaa? Vaikea puhua ihmisille tällaisista kokemuksista, kun en tunne oikeastaan muita meditoijia. Kiitos Anulle suuresti ja kaikille rakkaille rakkaudentähteläisille 🙂

 71. Anu sanoo:

  Vahva tunne että näin on.

 72. Anu sanoo:

  Minä ja Jan, rakkautemme kasvaa

 73. Anu sanoo:

  Porttiko rakkauden tiellä

 74. ira Maarit Laamanen sanoo:

  Anu rakas ..Kuinka totta joka ainoa sana Se tunne on omassa itsessäsi mutta me voimme yhdessä opetella opettaa ihmistä pois siitä pahastaolostamme Kiitos <3 Kiitos <3
  Kiitos <3

 75. Raili Marjatta Väisänen sanoo:

  Mietin tätä lohikäärmeen tulta jota taitaa olla myös sisälläni. …

 76. Ritva Ruhanen sanoo:

  Olisin kiinnostunut yllä olevista meditaatioista

 77. suvi sanoo:

  Haluan ottaa vastaan hoitoa suolistooni, kasvojeni ihoon joka on erittäin näppyinen nelikymppiseksi ja finninen. toivoisin itseluottamuksen kohotusta haasteelliseen työhöni ja lapsen huoltajuuskiistaan, kuten pesänjakoonkin narsistista miestä vastaan. Lapsen parhaaksi! Hän haluaa olla äidillä ja isä hakee yksinhuoltajuutta.
  Toivoisin hoitoa myös ystävälleni Samille, jolla on suolisto välillä kipeä, kuin siellä olisi piikilankaa. Kiitos Kiitos Kiitos

 78. Seija sanoo:

  Ihana oli kuunnella hyvin lauloit?

 79. Kati Mäkinen sanoo:

  Hieno homma!
  Lisää tietoa kasveista, joita voi shamanismissa käyttää.
  Onko samat kasvit kyseessä, kuin hortat eli villivihannekset nykyisin?
  Saammeko listan niiden vaikutuksista ja keruuajankohdista.
  Kiitos.

 80. yh-äiti sanoo:

  Hei. Pyydän apua, sillä en tahdo enää jaksaa elää ja mietin itsemurhaa monta kertaa päivässä. Olen köyhä teini-ikäisen tytön yh-äiti, muuttanut uudelle paikkakunnalle, ollut jo vuosia masennuksen takia sairaslomalla, menettänyt ystävät, menettänyt avioerossa rakkaan mieheni ja parhaan ystäväni, joutunut velkavankeuteen ja ulosottoon, sairastunut peliriippuvuuteen ja vaikeaan reumaan. Olen rukoillut jo pitkään Jumalalta ja enkeleiltä voimia, uskoa ja toivoa, jotta jaksaisin olla parempi äiti tyttärelleni ja rämpiä tästä suosta ylös mutta päivä päivältä tunnen, kuinka vain suunnaton suru vie viimeisetkin elämisen halut ja olen jo kirjoittanut viimeiset kirjeet lähimmäisilleni. Tunnen olevani niin yksin ja arvoton. Minulla ei ole enää mitään, mistä pitää kiinni ja olen valmis kuolemaan. Suren vain sitä, etten näe tyttäreni kasvua ja unelmiensa saavuttamista.

  • Anu Heinineva sanoo:

   Heippa! Paljon voimia sinulle. Sivuillamme on monia linkkejä ja tekstejä, joista voisit saada voimaa. Saatko omalla paikkakunnalla kunnollista apua itsellesi? Kaikki, mistä kirjoitat, on mahdollista selvittää kyllä, mutta tarvit siihen varmasti ihmisten apua, joten suosittelen ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen ja käymään juttelemassa lääkärin kanssa tuntemuksista ja ajatuksista. Älä kanna taakkaa harteillasi! CBD öljy on hyvä apu ahdistukseen sekä reumakipuun. Käy katsomassa nämä:

   https://www.youtube.com/watch?v=f9z4csuWRpQ
   https://www.rakkaudentahti.fi/wp-content/uploads/2017/11/Apuasuojautumiseen.pdf
   https://www.youtube.com/watch?v=Sc40Jqzpr9o&list=PLWxWt65w5thC16NQ4bK6yWcb-CKyjgQMK

  • Liina sanoo:

   Rakas ihminen! Tästä voi olla apua: http://www.bruno-groening.org. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
   t. Liina

  • Ninetta sanoo:

   Hei. Yksi hienoimmista asioista, jonka voisi suoda itsellensä, on pikku hiljaa alkaa luottamaan siihen että on, ja on aina ollut, riittävän hyvä äiti. Nämä ulkoiset asiat ja tapahtumat, jotka vaikuttavat rajoittavasti mahdollisuuksiisi toteuttaa haaveitasi ja tyttäresi haaveita, ovat kuitenkin väliaikaisia varsinkin henkisessä mielessä (esim. me käymme paljon ilmaistapahtumissa, mikä ei ollut aluksi ihan helppoa). Reumaan ja masennukseen auttaa joillakin maidoton, sokeriton ja gluteeniton tai vähähiilihydraattinen ruokavalio, jollakin jokin muu, ja näistä varmaan myös on paljon tietoa. Voihan olla, että kysymys onkin jostain muusta kuin ruokavaliosta. Ikävien asioiden ajattelulle voi asettaa päivittäiset aikarajat. Joskus niiden kanssa jopa onnistuu 😉 Entä voisitteko ostaa kotiin jonkun pelin? Itselläni se toimi… Toivon, että jaksat, sillä onneksi elämä on jatkuvaa muutosta. Joskus on väkisinkin parempiakin aikoja, itse yritän aina ajatella näin :p Olet hyvä äiti, antoipa kuka tahansa ymmärtää muuta. …koska juuri sinä rakastat aidosti häntä. Ihminen syyttää herkästi itseään silloinkin, kun sivullisen näkökulma on ilmeisen rajoittunut. Olisitkohan edes hieman utelias näkemään, miten rakkaan tyttäresi elämänmatka täällä jatkuu? Laitan myös minäkin rukoukseni puolestasi yläkertaan. Kirjoitathan vielä tapahtumistasi ja löydöistäsi. Toivon Sinulle rauhaisaa oloa ja asian tutkiskelua 🙂

  • yksinäinen-mies sanoo:

   Heti kun näin viestisi, sydämmeeni tuli suuri myötätunto tilannettasi kohtaan. Olen koko-ajan toivonut että jaksaisit vielä. Kerättyäni rohkeutta lopultakin, päätin kirjoitella. Haluasin kuulla sinusta vielä.

  • Nina sanoo:

   Voimia Sinulle Rakas yh- äiti,

   huomasin kirjoituksesi vasta nyt,
   toivon todella että olet saanut apua vaikeaan
   elämäntilanteeseesi,
   löysin paljon tuttuja yhtymäkohtia omaankin elämääni köyhänä yksinhuoltajana.
   Jos jaksat ja tuntuu siltä, niin voitaisiin olla yhteydessä .
   Kaikkien vaikeuksienkin jälkeen tahdon uskoa että elämä kantaa,
   toivottavasti voisin välittää samaa valoenergiaa uskon ja toivon tärkeydestä
   elämän myrskyissä.
   Lähetän sydämellisiä, lämpöisiä , vahvistavia ajatuksia Sinulle,
   muista että olet tyttärellesi tärkein ihminen maailmassa.
   Sydänlämpöisin halauksin
   aikuisten lasten entinen yksinhuoltaja

  • Henna sanoo:

   Hei,
   Luin tarinasi ja olen todella pahoillani, että sinulle on tullut näin paljon vastoinkäymisiä elämässä.
   Kaikesta huolimatta jos saisit jostain apua ja valoa elämääsi. Muista että sinun tyttäresi tarvitsee äitiä ja sinä olet hänelle paras mahdollinen äiti juuri oikea.
   Älä vain luovuta.
   Kyllä kaikki asiat järjestyy.
   Tiedän kokemuksesta.
   Voimia ja halaus sinulle❤

 81. Oliivi sanoo:

  Vatsavaivoihin sai Ystäväni apua joka aamu tyhjään vatsaan yksi rkl kylmäouristettua oliiviöljyä. Hänellä oli kuusi reikää suolessa ja helikobakteeri. Kahden kk kuluttua tarkastuksessa kaik oli parantunut. Vaikka ei edes ollut aloittanut lääkekuuria. Oliiviöljy on desinfioida. Jatkaa yhä öljy kuuria. Pysyy suolisto kunnossa.

 82. Ritva sanoo:

  Tarvitsen Rakkauden voimaa irtipäästämiseen,tähän voimattomuuteen,kun ei pysty auttamaan,…
  Äiti kuihtuu ihan jokapäivä enemmän ja enemmän
  Kiitos että saan tuntea tunnetiloja hänenkin puolestaan…pyytää ja rukoilla suojelusta ja enkeleiden hellää hoitoa…Kiitos että äiti pääsisi jo Taivaan Isän kotiin,siellä olevien ja odottavien seuraan,siellä missä hänellä ei enää sairauksia olisi,vaan hyvä ja rakastava ilmapiiri …

  • Jaakko Grönroos sanoo:

   Moi.
   Haluaisin tietää tuon puoleisesta.siskoni menehtyi 2015 kesällä ja veljeni 2016 alkutalvesta .sen jälkeen olen lukenut kirjallisuutta enkeleistä.henkimailman oppaista,ynm. Nyt olen saanut välillä tuntemuksia että joku on läsnä… aina välillä iltaisin.välillä kaksi välillä yksi hahmo.en saa selvää niistä.oonko sekoamassa. Haluaisin ihan oikeasti nähdä ja kuulla.oppaiden tai sais edes jonkun merkin

 83. Aila sanoo:

  Haluan enkeleiden apua tämänhetkiseen tilanteeseen miesystävälle joka ei ymmärrä avautua rakkaudelle täysillä. Rakastan häntä ja hänkin on sanonut minua rakastavan mutta käyttäytyy oudolla tavalla välillä. Haluaisin varmuuden ja sitoutumisen hänen puoleltaan siten että näyttää ja sanoo ja tekee tekoja siten.

 84. MILLI sanoo:

  Niin ihana enkelinviesti juuri tähän hetkeen, KIITOS KIITOS KIITOS ???

  • Voima; Sinua muistutetaan siitä,että perusolemuksesi on jumalallinen,älä siis anna kenenkään nöyryttää sinua. Olet voimakas tuntiessasi olosi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi,sillä kukaan ei voi hermostuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun. Emkelisi opastavat sinua löytämään tyynen,hiljaisen sisinpäsi,lepyttämään vihasi,puhdistamaan tunteesi,luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse. Henkiselle kehityksellesi on eduksi,että kannat oman vastuusi elämästäsi.Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva. Todellinen voima perustuu sisäiseen vahvuuteen,itsensä arvostamiseen ja itseluottamukseen.Valjasta tänään omat voimasi käyttöösi. Voimalause;”Olen tyyni, voimakas ja itsevarma. Valon enkeli kortit Diana Cooper

 85. Sanna Lokkila sanoo:

  Eivät he ole tarua vaan totta.

 86. riitta-liisa moilanen sanoo:

  Tämä sivu vain tuli eteeni. Kiitos.. <3

 87. Tarja sanoo:

  Todella hyvin kuuluu kuulokkeilla . Kiitos , kiitos, kiitos !

 88. Sirpa Perkola sanoo:

  Mulla kyllä kuuluu hyvin. Kännykästä kuuntelen.

 89. Raili Marjatta Väisänen sanoo:

  Valitettavasti ääni ei kuulu ei saa mitään selvää ! Olisi tosi ihana jos saisi puhutusta äänestä selvää. Kiitos kiitos kiitos ???

  • Anu Heinineva sanoo:

   Tuo äänite on liveluento koulutuksesta ja sitä ei ole saatavilla muussa muodossa. Livetilanteissa äänitetyt äänitteet onnistuvat vähän tuurin kaupalla koska meillä ei ole äänenkäsittelijää koskaan tilaisuuksissa mukana. Mikäli joku haluaa ilmottautua vapaaehtoiseksi, apua otetaan mielellään vastaan! Noissa videoissa monesti äänenlaatu paranee, jos niitä kuuntelee kuulokkeilla ja silloin on helpompi kuulla myös minun puhe.

   Rakkain terveisin,
   Anu

 90. R. Linnea sanoo:

  Kuulokkeilla kuuluu tosi hyvin! Kiitos kiitos kiitos

 91. Anu Heinineva sanoo:

  Tuo äänite on liveluento koulutuksesta ja sitä ei ole saatavilla muussa muodossa. Livetilanteissa äänitetyt äänitteet onnistuvat vähän tuurin kaupalla koska meillä ei ole äänenkäsittelijää koskaan tilaisuuksissa mukana. Mikäli joku haluaa ilmottautua vapaaehtoiseksi, apua otetaan mielellään vastaan! Noissa videoissa monesti äänenlaatu paranee, jos niitä kuuntelee kuulokkeilla ja silloin on helpompi kuulla myös minun puhe.

  Rakkain terveisin,
  Anu

 92. Raakel sanoo:

  Tarvitsen apuanne lukio-opintojen ja balettiopintojen suorittamiseen. Olkaa siunatut! Kiitos, kiitos, kiitos!

 93. Ritva Heikkonen sanoo:

  Hei! Uusia energioita on todellakin havaittavissa, hyvin voimakkaita ja samalla puhdistavia. Anteeksianto ja samanvertaisuus valonmaailmassa on itsestään selvää, se mitä maanpäällä on tehnyt ei estä kulkemasta valon tietä, kun aidosti niin haluaa. Me emme ihmiskuntana pääse muuten eteenpäin energioissa, kohti suurempaa värähtelyä, rakkautta ym. Enkelin kulkevat rinnalla.

 94. Rosa sanoo:

  Työpaikallani on vaikeaa.Jos ehdottaa jotain asiaa,mielipiteitä ei kuunnella vaan saat tuntemaan itsesi naurunalaiseksi toisten silmissä,jos olet ehdottanut parannusta johonkin asiaan.Työmotivaatio täysin hukassa.Uusi pomo hakee vielä paikkaansa.

  • Aniliini sanoo:

   Hei Rosa!
   Voin niiiin samaistua sinun tilanteeseesi, koska itsellä aivan sama juttu! Kaksi työkaveria päättää asioista ja kertoo minulle -jos muistaa ja viitsii! Töihin lähtö on todella vaikeaa aamuisin. Lisäksi sain haukut, pomoa myöten, negatiivisesta asenteesta, koska olin sanonut omia mielipiteitäni asioitten sujumiseksi/parantamiseksi. En tiedä miten tästä tilanteesta jatkaa eteenpäin. Työpaikkaa en haluaisi kuitenkaan vaihtaa, koska asiakaskunta on aivan ihanaa! Olen nyt yrittänyt mennä sillä eteenpäin, että en tuo mielipiteitäni julki, teen vain työni edelleen niin hyvin kuin osaan ja yritän unohtaa kaiken ikävän ja keskityn vain hyviin asioihin työssäni. Annan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos positiivisella asenteella. Luotan siihen, että aikanaan tilanne korjaantuu jollain, minulle vielä tuntemattomalla, tavalla. Kenenkäänhän ei ole pakko minusta pitää, mutta töiden pitää sujua.
   Voimia sinulle ja isot halit! 🙂

   • Nimetön sanoo:

    Hei Aniliini!Kiitos,kun kommentoint minun tekstiäni ja voimme keskenämme jakaa samankaltaisen kokemuksen.Tilanteeni työpaikalla on parantunut,uskon jo sen auttavan,kun saan suustani asian kerrottua,enkä jää asian kanssa yksin märehtimään.Monta kertaa olen minäkin ajatellut,että nyt riittää sanon itseni irti,kun on oikein vaikeaa,mutta jostain sitä voimaa vaan tulee,että jaksaa seuraavaan päivään.Toisten negatiivisuus vie paljon voimia,joten en ole negatiivisten ihmisten parissa,jotta he eivät ime loppujakaan mehuja irti.Mielipiteitä pitää saada sanoa,se on eri asia meneekö ne läpi.Omaa minuuttaan ei tarvi hävittää sen takia,olemme erilaisia.Niin kuin sanoit tilanne korjaantuu tuntemattomalla tavalla ja jos niin uskoo,näin varmasti tulee käymään.Minäkin uskoin näin ja nyt ei tunnu enää niin pahalta,pitää ajatella aina positiivisesti.Hyvää jatkoa sinulle! t.Rosa

 95. nimetön sanoo:

  Rakas ystävämme kuoli yllättäen.Surumme on suuri.Paljon jäi sanomatta sanoja.Herää kysymys onko hän meihin yhteydessä henkimaailman kautta,olisi lohduttavaa kuulla,että on,että yhteys toimii.

 96. misaell sanoo:

  Elämässäni on tapahtunut niin paljon negatiivistä että en tiä miten oo selvinny, jostain käsittämättömästä syystä oon vielä ns. pinalla. Miten voisin saada elämään positiivista, hyvää ja kaunista.

 97. Eija kuusisto sanoo:

  Hei. Olen tietoinen kuun eri energioista tai kehoni kulkee kuun mukaan. Kuun täyttyessä minäkin tavallaan turpoan eli vesi jää kehoon. täydenkuun jälkeen alan taas normalisoitumaan. Mustan kuun aikana on omat juttunsa että kuu on voimallinen vaikuttaja.

 98. Tuovi Kähkönen sanoo:

  Odotan innolla että oppisin tuntemaan kuun paremmin.

 99. Tuovi Kähkönen sanoo:

  En ole tietoisesti kokenut mitään, kun kuu on ollut taivaalla. Olen totenut kuun vain olevan.

 100. Tuovi Kähkönen sanoo:

  Vasta alkajakin tuntee voimakkaasti hyvän energian vanhoilla voimapaikolla. On kaunis tapa hoitaa luontoa ja kunnioittaa sitä.

 101. Päiväke sanoo:

  Rukoilen joka ilta maailman kaikille eläimille vähäosaisille lapsille vanhuksille Herran siunausta ja Enkelten varjelusta. Olen itse saanut tuntea Enkelten avun. Maailmassa on muutakin kuin Me ihmiset. Se toinen maailma. Kerran löysin valkoisen höyhenen lattialta. Yhden kerran mahtava Ruusun tuoksu täytti huoneen. Olen saanut varoituksia mikä on pelastanut henkeni. Enkelit ovat luonamme ja pitävät hyvää huolta meistä kaikista. Kun toivotat siunausta toiselle siunaat myös itsesi.

  • misaell sanoo:

   höyheniä on eteeni myös tullut,, ja monta muuta jännää odottamatonta asiaa,

 102. Silja Strömberg sanoo:

  Koin tämänpäiväisen maailmanpalvelusmeditaation hyvin voimakkaasti, valo ikäänkuin nosti minua ylöspäin ja tunsin saavani valon voimaa! Näin valon siivet silmäni ollessa suljettuna. Tätä minä juuri tarvitsin tähän hetkeen. Kiitos, kiitos, kiitos!

 103. arja sanoo:

  Olen sairas, köyhä ja yksinäinen. Joskus tuntuu etten jaksa. Henkisesti tukossa.

 104. reino.salo sanoo:

  Kiitos ihanasta laulusta, todella voimaannuttava.

 105. Sunshine sanoo:

  Kaksoisliekin kanssa toivon yhteyttä.kiitos,kiitos,kiitos.

 106. Pauliina Vesala sanoo:

  Toivon lisää kärsivällisyyttä ja voimia opintielle.kun tuntuu ,etten oikein tahdo oppia nettikurssin kautta sitä mitä toivoisin oppivani. Olen kerrannut englannin kieltä lähes alkeista,mutta eipä se vaan tahdo mun pääkopassani pysyä eikä varsinkaan kielioppi sinne mene. Kuullusta en tajua mitään, kirjoittaa en osaa paljoa yms.. kouluaikana meni toisesta korvasta sisään ja tuli toisesta ulos… armovitosia oli todistuksessa lukiossa ja nelosia. Peruskoulu oli kutosia ja seiskoja.. välillä jotain välähdystä paremmasta riippuen vaatimus tasosta yms…

  • Pauliina Vesala sanoo:

   eipä ole vastausta tullut ja kohta kuukausi kun jutun kirjoitin.joten näyttää siltä,ettei tänne kannata kommentoida mitään… 🙁

   • Raili Koponen sanoo:

    Istun ja mietin mitä sinulle Pauliina kirjoittaisin. Itse olen samanlaisessa tilanteessa. Uudet asiat eivät pysy mielessä, mutta itsessäni tiedostan seuraavaa: olen liian väsynyt, sekä henkisesti että ruumiillisesti. Vertauskuvallisesti sanon, ” kun ämpäri on täynnä, niin kaikki mitä siihen lisätään tulee yli ”. Elämän olosuhteet koettelevat meitä jokaista eritavalla ja voimavarammekin on erilaiset. Itse olen karsinut asioita, joihin en saanut otetta. En tosin tiedä, miksi sinun on opittava englannin kieli? Voisitko jättää kyseisen asian lepäämään joksikin aikaa ja nostaa suupielet ylöspäin. Kaksi kertaa minut on ihmiskäsi pelastanut varmalta kuolemalta lapsena. Nyt aikuisena jouduin imuaallon viemäksi ja kamppaillessani kohti rantaa, mieleeni tuli ajatus ” tämän kerran vielä yritän ja sitten annan olla ”. Ihmeitä tapahtuu, kun itse teemme oman osuutemme voimavarojemme mukaan. Nytkin mietin, asuessani varastossa, mitä seuraavaksi elämä minulta vaatii?

  • Niina sanoo:

   Hei?
   Yllättäen eksyin tälle sivulle ja luin kirjoituksesi. Sellaista tulee mieleen, että jo se että tälle sivulle kirjoittaa, tuo taivaiset auttajat luoksesi. Apu tulee korkeimmaksi parhaaksesi. Semmosta myös tulee, että olisi hyväksi hiljentyä aamuin illoin muitamaksi minuutiksi ja pyytää yhteyttä omaan korkeimpaan minään ja meidän Luojaamme myös. Tämä auttaa sinua eteenpäin polullasi ja opit olemaan itselledi yhä lempeämpi ja armollisempi. Olet Luojan rakastettu valon lapsi ja ansaitset kaiken rakkauden ja runsauden. Ei ole mitään hätää. Olet aivan turvassa ja taivaiset auttajsi kulkevat vierelläsi koko ajan.

   • Raili Koponen sanoo:

    Kiitos Niina, näyttää siltä, että itsekukin eksyy oikealle polulle. Hupaisaa sanoa ” eksyy”, kun kaikki on universumissa tarkoin suunniteltu. Kumpa aina jaksaisimme muistaa, että meistä kyllä pidetään huolta, kun vain annamme siihen luvan. Tapanani on lukea kirjasta Jumala puhuu, päivän sana. Kuinka ollakaan, kun olen ensin mietteissäni istunut ennen lukemista, niin minulle vastataan ihmeellisesti kirjan tekstissä. Hämmästys on aina yhtäsuuri ja tuntuu lämpimänä virtana kehossa. Tähän hetkeen sopii saamani pieni, mutta kuitenkin suuri lause, ” Universumi ohjaa minut tekemään oikeat ratkaisut ”. Näin on, kun muistamme pyytää ja annamme luvan.

 107. sirkku sanoo:

  Hei 🙂
  Olen monisairas eläkeläinen ja fyysiseen sairauteeni liittyy toimintarajoitteita jonkin verran sekä kipuja. Minula on ongelmia ruuansulatuksessa sekä suolistossa ( useita kajoavia leikkauksia potilasvahingosta johtuen ) . Vatsontelossani on paljon kiinnikkeitä. Minulla oli tehohoidon jälkeen posttraumaattinen stressihäiriö, jonka kanssa olen saanut ammatillista keskusteluapua. Minulla on rappeuma niskassa, olkapäät oireilevat ja saan niihin fysioterpiaa. Alaselän kanssa on myös ongelmia. Minulla on tyypin 1 diabetes, olen sairastanut sarkoidoosin, joka ensin diagnosoitiin lymfoomaksi. Minulta poistettiin hyvänlaatuinen kasvain aortan vierestä, jolloin myös potilasvahinko tapahtui. Ruokatorveeni poltettiin vahingossa instrumentillä reikä, joka sitten repesi. Mutta se saatiin onneksi korjattua. Useat leikkaukset aiheuttivat minulle vakavia lihas-, sekä hermovaurioita, näistä kivut. Sappeni poistettiin kokonaan viime keväänä sekä korjattiin verisuonen aneurysma eli pullistuma. Minulla on kehittynyt verenpainetauti sekä sydämmeni tarvitsee rytmiä rauhoittavan lääkityksen. Vähävaraisuuteni vuoksi oleskelen paljon kotosalla. Kysynkin onko tämä maksullinen? Jos on niin tähän viestin ei tarvitse reagoida. Olen tehnyt itseni kanssa paljon työtä hyväksyäkseni tilanteeni ja olemaan niin onnellinen kuin vaan pystyn tilanteessani. Pyydän usein apuun enkeleitä jos oloni alkaa olemaan tuskallinen ja rauhaton, ahdistunut. Se auttaa. Samaan aikaan mieheni lapsilta kuoli äiti syöpään, äkillisesti 🙁 tämä elämäntilanne toi mukanaan paljon haasteita mm. surevien murrosikäisten kanssa. Voimavarani kuihtuivat ja nykyään uuvun helposti niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Muistini on huonontunut, koska nukun välillä niin huonosti. Olen tutustunut enkeleihin ja saanut enkelienergiahoitoja, jotka olen kokenut auttavan jonkinverran. Olen taloudellisesti tiukoilla, koska minulla on paljon esim. hoitokuluja, olen ollut vastuullisena osapuolena velassa, jonka toinen osapuoli jätti minulle yksin maksettavaksi. Olen maksanut sitä jo monta vuotta. Se on nyt hoidettu, mutta muutakin velkaa tästä yhteisestä yrittämisestä on ilmaantunut, mutta koska eläkkeeni on pieni, ulosottoa ei vielä ole suoritettu. Saa nähdä sitten tulevaisuudessa, miten sen laskevat…

  • Anu Heinineva sanoo:

   Shamanistiset hoidot sekä keskiviikon kaukohoito ovat veloituksettomia. Niitä voi ottaa vastaan joko omassa tahdissa tai sitten voi ilmottautua verkkokaupan kautta joka viikko viikottain. Voi myös sopia, että on mukana esimerkiksi 10 viikon jakson joka keskiviikko.

 108. Epäonnistuja sanoo:

  Pyydän apua! Olen niin umpikujassa, etten taida jaksaa:)

 109. Nina sanoo:

  Auttakaa minua saamaan rahaasiat kuntoon. Ja minulle voimia parisuhteen päätymiseen.

 110. Raili sanoo:

  Pyydän apua velkojen maksuun. Vastoinkäymiset lyövät maahan. En jaksa enään. Pyydän suojelusta lapsille. Tyttären masennukseen voimia hänelle onnistuakseen opiskelussa. En halua luopua kodistani.haluan onnistua työssäni ja jaksaa aloittaa uuden vajaan elämän rakentamisessa.

  • Epäonnistuja sanoo:

   Raili voimia Sinulle. Minusta tuntuu että olemme niin samanlaisessa tilanteessa. Yöt ja aamut niin raskaita. Päivä taistelemista. Ei vain halua eikä pidäkkään luovuttaa!

 111. minna sanoo:

  pyydän
  en jaksaenää luopumista.kiusaamista
  yksin oloa
  pyydän ohjausta kesän asioihin opas enkeliä mukaani joka kai varjelee minua
  kun ei onnistu ihmisuhteet tas ei parasta ystävää löydy tai tunnu…

 112. tukena sanoo:

  Pyydän apua ja voimaa masennusta sairastavan mieheni tukemiseen vaikeassa tilanteessa. Molemmat tarvitsemme iloa ja lohtua, pienelle lapsellemme myös suojelusta. Kiitos enkelini ja oppaani.

 113. Seppo sanoo:

  Olinhan sen ysipostinkin monta kertaa tavaillut,eipä vaan ollut tehnyt pitemmäksi aikaa pesää. Nyt tuntui energiseltä lukea sitä ja positiivisuus hiipi takaisin mieleen,kiitos siitä. Varmaan suunta on ylöspäin ja sisäänpäin ja ulospäinkin vaurauden virrassa..

  • anu markoff sanoo:

   Heippa Seppo!

   Tein pyyntösi mukaiset muutokset =D IHana kuulla, että kurssiposti voimaannutti. Niissä on niin paljon asiaa, että ei kaikkea voi mitenkään omaksua kerralla ja itsellekin ne toimivat uudelleen ja uudelleen, kun asioitahan unohtuu ja sitä painuu vanhaan energiaan takaisin murehtimaan… silloin yleensä itse nappaan kurssipostit sähköpostista auki ja monesti olen omista teksteistä löytänyt kohottavan ja muistuttavan kohdan!

 114. Indigo-pikkuinen sanoo:

  Toissapäivänä vasta ymmärsin kunnolla mikä ihan oikeasti onkaan korkeampi minä ja tämän oivalluksen myötä se on alkanut ohjaamaan minua todella vahvasti. Lyhyesti kerrottuna se on ohjannut minut nyt tälle sivulle, ja tämän kirjoituksen alun sanojen ”kärsimyksen musta yö”- jälkeen kyyneleet tulvivat selittämättömän voimakkaan tunteen tuomina poskilleni. Jatkoin lukemista posket märkinä ja nämä seuraavat sanat saivat aikaan sanoinkuvaamattomia tunteita: ”riittää, jos tunnet sydämessäsi melkein itkettävän tuntee lukiessasi tätä postia.”

  Nyt kaikki tuntuu niin selvältä <3

 115. Seppo sanoo:

  Vaurauskurssista,jonka nyt otin kertauksena uudestaan. Tuntuu että nyt ei luonaa taas mikään,rahat menee,kuluja tulee eikä ole tuuriakaan oikein yhtään,,jossain kohtaa taisi lukea että näinkin voi käydä. Meditointi on jäänyt vähemmälle,muuten olen koittanut energiapyörrettä tehdä ja lähettää koko maailmallekin vaurausenergiaa edelleen. Ehkä en vaan ole hoksannut jotain tärkeää

  • anu markoff sanoo:

   No monesti näiden energioiden kanssa täytyy vaan jaksaa työskennellä säännöllisesti. Takapakit ovat luonnollisia ja niitä saattaa tulla monesta syystä. AurinkoLotus -energia ei itsessään aiheuta takapakkeja, vaan antaa tuen mennä niistä läpi. Kaikki, mitä on tässä hetkessä, on menneen luomisen työn seurausta. Siinä kurssilla oli se luomisen työn avain -meditaatio. Silloin, kun elämässä alkaa tulla paljon takapakkia vastaan, voi esimerkiksi kokeilla sitä meditaatiota. Luomisen työ tapahtuu kuitenkin joskus jopa edellisessä elämässä. Joskus on ihan väistämätöntä, että päästäkseen parempaan tilanteeseen, joutuu menemään huonomman kautta. AurinkoLotus antaa voimaa ja uskoa mennä läpi vaikeista jutuista. Itse käytän sitä ihan säännöllisesti ja pikkuhiljaa asiat muuttuvat parempaan, kun oma luomisen työn energia alkaa luoda uudella lailla tulevaisuuteen. Työskentelemistä kannattaa vaan jatkaa sinnikkäästi eteenpäin. <3

   • anu markoff sanoo:

    Muuten tänäpäivänä ääniteltiin mp3 muotoon noita vaurauskurssin posteja, niin siinä kurssiposti nro 9 taisikin olla asiaa juuri tähän liittyen. Kannattaa lukaista läpi jos sieltä tulisi lisää vinkkejä tilanteeseen =D

 116. Minna sanoo:

  Erittäin kaunis, osuva ja hyvin kirjoitettu tulkinta! <3

 117. Raili Marjatta Väisänen sanoo:

  Kiitos Anu tästä koskettavasti kertomuksesta, siitä kaikissa tekemisessä on monia mukana että se olisi täydellistä.???

 118. Tapani Rauno sanoo:

  Kiitos,kiitos,kiitos rakkaudella tehdystä henkilökohtaisesta työkalusta. Koettavaksi jää mitä avautuu selän särkyyn liittyen.

 119. Tanja sanoo:

  Nauha on todella kaunis ja energia siinä tuntuu voimakkaalta. Keskittyessä koruun, koko pään alueella tuntuu kihelmöintiä ja koko kehoa hoidetaan ?? kiitos Anu!

 120. anu markoff sanoo:

  Rukousnauhaa kannattaa pitää pieninä annoksina sillä rukousnauhoja tehdessä kanavoitui niin vahva parannus niihin nauhoihin, että on varmasti yksi vahvimmista nauhoista valikoimassa siinä mielessä. Se vihreä-kultainen koristehelmi siinä yhdyskohdassa näytti joka rukousnauhassa, kuin olisin maapallon pujottanut siihen rosarioon. Tehdessä olen tuntenut, miten Atlantiksen aikaisia kipuja hoidetaan ja miten Atlantislaisilla on syvä parantajan sekä ylösnousemusprosessin valontuojan tehtävä tässä maailmassa. Näin lähes jokaisen nauhan kohdalla, että nauha lähtee syvän tason parantajan käyttöön. Niiden teko oli sekä rukoilemista ihmisen parantajatyön puolesta, että koko ihmiskunnan puolesta. Itselle työn aloittaminen vaati erään syvän entisen elämän Atlantiskivun aukaisemista ja parantamista. Piti käydä mm. Rebirthing -terapiassa ennenkuin nauhojen todellinen energia kunnolla avautui. Nauhojen tekeminen myös oli hidasta, koska jokainen solmu piti tehdä valoa ajatellen ja tuntui, kuin valoa lähtisi virtaamaan niiden käyttäjien kautta todella laajalle ihmisrymälle.

 121. Mirja sanoo:

  Hienosti osaat avata asioita asiasta, kuin asiasta. Mietin itsekseni asioita ja näistä saa valmiita vastauksia hyvin selitettynä.

 122. Aino sanoo:

  KIITOS ihanasta tarinasta, tuo on niin totta.

 123. Tupuna sanoo:

  Enkelit, poikani inssitutkinto…enkeleitä matkaan jotta pääsee läpi! Lapsen lapselle suojelusta! Itselle paljon töitä jotta voin auttaa lapsiani! Kiitos jeesus ja enkelit!

 124. anne-mari siren sanoo:

  Onko turunseudulta lähtiöitä. Olisi mukavaa matkustaa yhdessä tapahtumaan. T.anne-Mari kaarinasta

 125. Anu Markoff sanoo:

  Tähän voi jättää kommentteja esimerkiksi jos kaipaat vaikka kimppakyytiä ja mistä asti olet matkustamassa jne?

 126. Eija sanoo:

  Olen saanut lisää vihapostia tyttäreltä ja mustana möykkynä on minun sisälläni moneti itkuna tulee silloin kun yksin mietin. Ja rahatilanteeni vain heikkenee koko ajan poika työttömänä ,autistinen ja suu kotona päiväraha puolitettiin. ja säryt vaivaa koko ajan ilmeten aina uusissa paikoissa. On minulla myös onnen aiheita kaunis luonto oma mutta velkainen koti , lapset osittain rakastan kyllä kaikkia vaikka phaa mieltä podenkin lapsenlapset ja taito tehdä käsillä nättiä . Kiitos, kiitos kiitos <3

  • Tuula Viljanen sanoo:

   Ystävän neuvo..aikuinen poika omaan pieneen asuntoon..asuntolaan tai vertaistukiasuntoon.Paras vaihtoehto Teille molemmille♡

   • Eija sanoo:

    Asiani alkaa ola pikku hiljaa kunnossa vaikka talous ei vielä olekkaan mutta kaikki muut osaset on tippumassa paikoilleen . Välit tyttäreen on tosi hyvät ja rakkautta kummaltakin .Poika on pääsemässä takuueläkkeelle jolloin päiväraha ei pienene ,selkäsäryt on pois kiitos enkelten . Voin joskus kertoa kuinka loppuvat selkäsäryt muistan varmaan aina sen yön

 127. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  ENKELEIHIN SAATTE KAIKKI KONTAKTIN AVAMALLA SYDÄMMENNE SANOTTE ANTAKAA MINULLE JOKIN NÄKYVÄ.MERKKI OLEMASTA OLOSTANNE TARKKAILKAA TUOTA MERKKIÄ ENKELIT OVAT HIUKAN TAI ENEMÄKIN LEIKKISIÄ OLENTOJA JOTKA VOIVAT TUODA SINULLE VASTUKSEN MM.TIPUTTAMALLA KIRJAN HYLLYSTÄSI TIETTYYN KOHTAAN SITEN ENKELIT KYLLÄ.PITÄÄVÄT MEISTÄ HUOLTA LEIKITELLEN MEILLÄ.KUN SINÄ NAURAT ENKELISI NAURAVAT ON MONEN MONEN MUOTISIA TAPOJA MEILLÄ.HE PITÄVÄT SIITÄ.KUK OLEN KIITOS ANU SUITUSUKKEISTANNNE POLTTANDET SELLAISEN HE PITÄVÄT MEITÄ SILMÄLLÄ SAMMUTELEMALLA VALOJA ENSIN PYYNNÖSTÄ.JA NYT SE ON HEIDÄN KUIJEILUJANSA AINA KUN.POLTETAAN SUITSUKEKKEITA KIITOS KIITOS KIITOS

 128. sirpa sanoo:

  Eilen kristallivalon aamuna puhdistusnuha lorisi valtoimenaan aamusta alkaen. Ihmettelin…. Kunnes muistin että ilmoittauduin ed. Illan hoitajaksi ja myös aamun hoitoon. Nyt kun luin tämän Atlantis Lootuksen kanavoinnin hoidossa. Sieltähän sitä vanhaa puhdistuu ja uutta aikaa aktivoidaan meissä. Kiitos Anu. Kiitos kaikille auttajille!

 129. odottava sanoo:

  En halua olla enää yksin!

 130. martta kamala kuusela sanoo:

  Kiitos,Arvokasta Tietoa, olen tutustunut moniin Mestareihin kirjojen välityksellä iloitsen kuinka nyt
  on suurella määrällä ihmisten löytää tietoa helposti.
  VIHDOINKIN omille oivalluksille saa tukea asioihin joita itsekään eiole osannut sanoittaa.

  Rakkaudessa Kamala

 131. Riitta Holm sanoo:

  Hei ja kiitos mahdollisuudesta osallistua tämän keskiviikon tapahtumaan !
  Haluaisin myös osallistua tuohon vaurauden luomiskurssiin . Käytössäni on vain IPad , en tiedä soveltuuko se vastaanottamaan pfd materiaalia . Sähköposti toki löytyy .
  Kiitän vastauksesta ,
  Valoa ja enkeleitä kaikkeen toimintaanne ❤️

  • Anu Markoff sanoo:

   I-padilla pitäisi onnistua kyllä avata pdf-tiedostot sillä ne aukevat jopa puhelimella. Mikäli tiedostot eivät avaudu, voi aina käydä vaikka kirjastolla tulostamassa kurssipostin paperille. <3

 132. tiina sanoo:

  Itse noin puolitoista vuotta sitten suuren rakkauden löytäneenä, avio-eron alkaneena ,täysin tyhjään lähteneenä elän niin hektistä aikaa ettei uskoisi jos saan nöyrästi pyytää parantavaa voimaannuttavaa energiaa ettei syvä rakkaus kaikkea ympärillä olevaa kohtaa kuolisi.
  Tiedän että tämä uusi mies on kaksoisliekkini,rakkaus häneen syventyy kokoajan syvemmälle vaikka hänkin ajaa minua hulluuden porteille.Minä tupla tulen-merkki ja hän veden. Edelliset kirjoitukset ovat koskettaneet minua syvästi ja toivon rakkauden koskettavan kaikkia,löytävän tien jokaisen sieluun ja sydämmeen ja valisevan koko maailmaa.Kiitos:)

 133. martta kamala kuusela sanoo:

  Anu Rakastettu Kiitos
  Voimiten lämmitti kirjoittamasi kokemus runsaus ja Luojan valtaisa viisaus avata näkemään miten ihmeellisessä maailmassa saamme elää ja olla kokemassa.Kaikki on yhtä, löysin”ihme” kyllä myös itsestäni tässä helmikuussa ITSEKKYYDEN josta en ollut tietoinen aiemmin,näyttää siltä että tässä ajassa autetaan, paljastetaan niitä piilossa olevia asioita.Kiitos Anu että saan olla mukana ja kaikki
  Valotyötä tekevät kanssakulkijat.

 134. Kaija Luukkonen sanoo:

  Hei Anu
  Syvälle menevä kirjoitus itsetärkeydestä. Avaa todellakin sydämmen tietoisuutta ja viisautta, kuinka olemme osa luomakunnan kokonaisuutta. Olit kauniisti ilmaissut syvän ja todellisen ykseyden. Olemme osa Luojan luomaa suurta rakkautta. Oivaltaa tämä, tekee niin pieneksi, myös turvalliseksi, jokaisella on oma tarkoituksensa, tärkeytensä. <3

 135. mirella sanoo:

  kiinostaisi enemmän tietää mikä olen ollut entisessäelämässani? Voistkohan auttaa… Jos voist laittaa sähköpostiini jtn. joka avaisi asiaa ? -mirella

 136. seppo sanoo:

  Hamsan saatuani on tuntunut että orastava positiivinen nousu on kääntynyt jopa takapakiksi. Pidin sitä pari päivää töissä kaulassa,ehkä varautui negatiivisesti,en tiedä. Olisin toivonut enemmän vihreää mutta pääväri on viininpunainen,ehkä niin piti ollakin. Jotain vinkkiä miten tilanteeseen pitäisi reagoida?

  • Anu Markoff sanoo:

   Joskus parantava työskentely nostaa esille puhdistuvia asioita ja tuntuu, että mennään takapakkia. Nauhassa on kyllä suojaavat kivet ja symboli, joten sen ei pitäisi vetää itseensä negatiivista energiaa. Toisaalta, jos negatiivisuutta on tosi paljon, niin onhan sekin ainakin teoriassa mahdollista. Silloin nauha kannattaa upottaa merisuolaan ja jättää vaikka kuun valoon yön ajaksi. Sen voi myös laittaa kynttilän tai nuotion lähelle puhdistumaan. Tietysti ei liian lähelle! Pääsääntöisesti Rukousnauha kannattaa aina vaihtaa, jos väri ei tunnu omalta. Henkilökohtaisesti sidotuista nauhoista voi pyytää valokuvan ennen lähettämistä, mutta kannattaa ottaa meihin yhteyttä viimeistään silloin, kun nauha tulee, jos värissä on jokin vika. Tämä kyseinen nauha on sellainen, mistä on kolme eri värivaihtoehtoa. Pääväreinä ovat vihreä jade, oranssi karneoli tai valkoinen jade. Tuo oranssi karneoli vaihtelee tukussa ja nyt saimme melkein viininpunaisen tummaa oranssia viimeksi.

   • Anu Markoff sanoo:

    Tuli myös mieleeni, että jos nauhan väri ei tuntunut toivomusten mukaiselta, saattaa se johtua siitä, että Karneoli kivenä voi olla voimakas. Kun itse tein noita nauhoja, tunsin, että karneolit olivat minullekin voimakkaita. Jos joku kivi on liian erinlainen omaan energiaan nähden, se voi nostaa esille huonoa oloa. Joskus joku kivi voi olla kyllä tarvittava, mutta kaulassa pidettynä saattaa vaikuttaa liikaa. Tämän nauhan tarkoituksena on, että sitä voi pitää kaulassa, joten näistä tuntemuksista kannattaa aina laittaa meille viestiä! Hyvä, että kirjoitit.

    p.s. laitan sinulle henkilökohtaista postia kohta.

 137. Muumi sanoo:

  ei voi olla totta aivan kun Minttumaarit puhuisit minun elämästä. Olen tavannut kaksoisliekkini 1,5 vuotta sitten ja kamppailen sen kanssa. Se vie hulluuden partaalle.
  Jouduimme eri työpaikkoihin- työasiat menivät sekaisin kun olimme samassa työpaikassa.
  Ahdistus ei laannu- oma suhtautuminen on muuttunut vähän. Yritän saamaani energiaa
  purkaa aviomieheeni ja lapseeni. Välillä olen aivan raivon partaalla…. en ole oma itseni.
  Apua! En tiedä miten kauan jaksan tätä.

  • Minttumaari sanoo:

   Kuten sanoin, tuomiolta tuntui, ja tuntuu yhä. Lopulta ymmärsin, että tulen elämään näiden tunteiden kanssa lopun ikäni – oli se sitten 5 tai 50 vuotta. Kasvoin, aloin hyväksyä, että en ole oman elämäni ohjaksissa ja voin vaikuttaa siihen valinnoillani. Vaikka täysin en koskaan sitä tule hyväksymään, en taistele enää vastaan. Sen myötä aloin keskittyä kovemmin niihin hetkiin, jolloin olen perheeni kanssa, vaikka ne välillä ovat värittömiä.
   Olen enemmän läsnä. Koska jos minut ja liekkini on tarkoitettu yhteen, se tapahtuu ja elämäni muuttuu enkä halua nollata nykyisiä ei-materiaalisia ”saavutuksiani”, perhettäni, rakkauksiani, koska tässä asiassa he ovat viattomia sivustakatsojia ja on minun valintani rakastaa heitä juuri nyt. Sielutasolla he ovat sopineet kanssani elää juuri tätä elämää ja toteuttaa omaa kasvuaan tuellani enkä voisi katsoa itseäni silmiin enää, jos pettäisin heidät. Se olisi suunta, johon en haluaisi kasvaa. Tiemme eroavat, kun on sen aika.
   Jos taas meitä ei ole tarkoitettu yhteen liekkini kanssa, en ole tuhlannut elämääni turhaan odottamiseen vaan elänyt rakkaideni kanssa hyvää elämää.
   Saan edelleen hysteerisiä itkukohtauksia, kaipuu sattuu edelleen fyysisesti – miten tulla jätetyksi / työnnetyksi täysin ulos toisen elämästä vaikkei ole ollut edes suhdetta tai yhteistä elämää?
   Normijärjellä ajateltuna järjetöntä? Mitä on nyky-yhteiskunnassa normijärki? Juoksemista rahan ja erilaisten himojen perässä? Vaihtaa puolisoa, kun se ei tottele? Ei se ole rakkautta, se on diktatuuria. Elääkö rakkaus diktatuurista?
   Jos lähtökohta on se, että rakastaa toista sielua syvempää, haluaa toisen olevan onnellinen vaikka tuo toinen olisikin onnellinen jonkun toisen kanssa, ja äkkiä kaikessa onkin järkeä. Koska jos liekkini löytää itselleen rakastetun ja on onnellinen, se tekee minutkin onnelliseksi. Ja toisin päin.
   Meidän on kuljettava omat polkumme, koska ainakaan ilman niitä askelia emme koskaan ole valmiita kohtaamaan uudelleen.
   Tältä osin valinta on selkeä; hyväksyn itseni ja polkuni, itken itkuni, hoidan sovitut asiat ja rakastan itseäni ja lähimmäisiäni. Elän niin hyvän elämän kuin voin ja yritän uskoa ja luottaa siihen, että asiat menevät juuri niin kuin on tarkoitettu.
   Joten Muumiseni, nauti jokaisesta hetkestä, jonka vietät puolisosi ja lapsesi kanssa.
   Hyväksy se, että olet ja tulet olemaan roolimalli useammalla kuin yhdellä tapaa (fyysisellä ja henkisellä tasolla), kasvata itseäsi rakkaudella kuin lastasi ja päästä irti ahdistuksesta. Joskus negatiiviset tunteet ovat turvallisia takertua, koska niiden kanssa saa aina mitä tilaa. Tuntematon pelottaa ja siellä ahdistuksenkin takana on pelon erämaa ei autiomaa, se on tyhkä, kun taas erämää on runsas ja täynnä kauneutta.

   Nauti siitä, että sinulla on salaisuus, kaksoisliekki ja ymmärrä, miten harvinaista se on, että pääsee pikakaistalle universumin saloja tutkimaan. Et ehkä koskaan voi puhua puolisollesi totta siitä, mitä käyt läpi, ja hän saattaa pitää sinua hieman hulluna tunnemyrskyjen iskiessä, mutta niin kauan, kun hän haluaa olla kanssasi, hän voi toimia arjen ankkurina. Sellaista tukea tällä matkalla tarvitaan. Tietty jos suhde menee väkivaltaiseksi tai hyväksikäytöksi niin sen aika on sitten ohi, mutta muista kaikki ne hyvät asiat, jotka vetivät teidät yhteen. Ne eivät ole hävinneet tuhkana tuuleen, ne ovat löydettävissä ja käyttöön palautettavissa. Ne ovat, koska niiden pitää olla.
   Universumi tekee kaikkensa, jotta saisit mahdollisimman paljon tukea liekkikokemuksen läpikäyntiin (lopputuloksesta huolimatta), kunhan pyydät apua ja kiität avusta. Et voi keskeyttää kokemusta, mutta voit pyytää erätaukoja, jos haluat käsitellä jotakin vanhaa arpea tai traumaa hitaammin tai ajattelet sekoavasi.
   Itse välillä jaan jonkin tuskatilan pienempiin osasiin ja keskityn yhteen pieneen osaseen kerrallaan, kunnes tunne on pilkottu, käsitelty ja kasattu taas kokonaisuudeksi.
   Sä olet tarpeeksi vahva käymään tämän läpi, koska olet keskellä sitä kokemusta. Siihen voit luottaa.

 138. Minä sanoo:

  Saikohan toi Elina vastauksen, koska kiinnostaisi muakin.

 139. Minttumaari sanoo:

  Olen tavannut 5 vuotta sitten. Emme ole minkään valtakunnan suhteessa ja olen varattu, hän ei. Miten tätä voisi kuvata?

  En koskaan uskonut tähän, mutta aloin elää sitä silti. En tiennyt mitä tapahtuu, elämä meni hulluksi. Outoja yhteensattumia, korkeita ja onnellisia hetkiä, ja vastapainoksi erittäin suurta ahdistusta, jopa kauhua, ja jos uskoisin helvettiin, sanoisin, että elän sitä.
  Eräänä yönä vain korvaani lausuttiin sana. Melkein neljä vuotta sitten, noin vuosi tämän ihmisen tapaamisesta. Emme näe kuin 3-5 kertaa vuodessa ja nekin sattumalta, vaikka sattumia ei ole.

  Sieluni tuntee hänet, minä en.

  Eräänä iltana, kun kaikki muut nukkuivat ja olin yksin keittiössä, minulle lausuttiin ääneen tämä sana: kaksoisliekki.
  En ollut ikinä kuullut koko sanaa ja kuitenkin tiesin asioiden loksahtaneen paikoilleen. Tieto oli silti musertava ja loppuyön vietin hysteerisesti itkien vessassa, lukien puhelimen kautta internetistä kaksoisliekistä. Suomeksi ja englanniksi. Tuntui, kuin minut olisi tuomittu syyttömänä rikoksesta. En halunnut, en pitänyt tästä ihmisestä. Minulla oli oma mies, perhe ja elämä!

  Hän oli ja on aivan täydellinen vastakohtani, mutta hänen sieluenergiansa värähtelee tismalleen samalla taajuudella kuin omani.
  Hän ei ole sielussani, hän o n sieluni.
  Kun nämä asiat valkenevat ihmiselle, joka ei koskaan aiemmin ole kuullutkaan asiasta, sitä tulee jonkin verran hulluksi.

  Mikä pahinta, hän näki minut. Joka kerta. Enkä ole sen näköinen, että pysäyttäisin liikenteen. Maatuska lähinnä. Mutta väkijoukossakin hän näki vain minut. Aloin olla olemassa enemmin kuin koskaan aiemmin.

  En usko, että hän ymmärtäisi tätä saatikka uskoisi tähän. En mielelläni mene edes samaan tilaan hänen kanssaan, tietoisuuteni tuntee hänen läheisyytensä nostamalla ”hälytysvalmiutta”, kuin energiapiikitys keskellä pientä sähköistä taustahuminaa.
  Kun olemme samassa huoneessa, näen ja koen asioita, joita en ole elänyt tässä elämässä. En ole ollut 2 metriä lähempänä, vaikkakin kommunikoimme sähköpostin kautta toisinaan. Emme puhu koskaan henkilökohtaisista asioista, mielipiteistä ja työasioista. Hänen perhetilanteensa ei kuulu minulle ja toisinpäin. Riitelemme paljon, vaikka kommunikoimme vähän.

  Olen nähnyt hänen sydänchakransa avautuvan, alkavan hehkua, alkavan loistaa. Kaunis prosessi, olen onnellinen että sain nähdä sen. En toki tiennyt mitä tapahtuu, mutta myöhemmin ymmärsin.
  Olen polttanut karmaani, käsitellyt pelkojani, nähnyt keltaista, lilaa, valkoista. Sydänchakrani on auennut, samoin kruunuchakra, solar plexus tekee töitä taukoamatta ja pääni ympärillä on valkea ja keltainen valopallo, mutta ne eivät ole vielä asettuneet.

  Kaikki mihin olen ikinä uskonut on mennyt uusiksi. Tuskaa on paljon, aina kun törmäämme ja lähden kauemmas, minua viiltää. Hengen tason kivut ja karma kulminoituvat fyysisiksi kivuiksi. Minua tutkittiinkin puoli vuotta kipujen takia, mutta osoittauduin täysin terveeksi.

  Ei ole ketään, jonka kanssa tästä voisi puhua. Olen varsin tietoinen, että tämä on kuljettava läpi ja matka on rankka. Joten jatkan kaksoiselämää yhdessä elämässä. Opin ja opin lisää. Jotkut perhekarmat on vapautettu, ja suhteeni lapsiin ja mieheeni ovat kasvaneet uudelle tasolle.
  Olen enemmän läsnä heille kuin koskaan aiemmin eivätkä pienet murheet tunnu missään (tämä muutos tapahtui itse asiassa ennen kuin liekki tuli kuvioihin), mutta silti olen edelleen ihminen inhimillisine tunteineni. Näen vain rakkauden eri lailla kuin ennen. Kaikkialla. Ymmärrän sitä paremmin. Itseänikin, kenties.
  Toivon vain, että olisin pystynyt auttamaan kaksoseni samalle matkalle, matkalle itseensä. Tai voi olla, että olen työni tehnyt, nyt olemme täydellisessä välirikossa. Se voi merkitä sitä, että hänen matkansa hyväksymään oman sielunsa tummat kulmat on alkanut tai sitten hän ei ole sille retkelle valmis ja minun näkemiseni heijastaa hänen tyytymättömyytensä ( = vihansa) omaan elämäänsä hänelle takaisin armottomalla tavalla eikä hän kestä sitä. Voin vain toivoa parasta.

  Vaikka tämä onkin ajoittain todellakin musertavan raskasta, en kääntyisi takaisin. Prosessia en pysty pysäyttämään, mutta taukoja saan pyytäessäni.
  Oikeaa aikuisopiskelua!

 140. Sari sanoo:

  Heh, tää tuli kyllä täydellisenä vastauksena just niihin asioihin mitä käyn parhaillaan läpi/miettinyt. Kiitos paljon!<3

 141. Nimetön sanoo:

  Hei Kamala! Postiini ei ole tullut esittelyäsi, mutta huomasin sen nyt täältä. Kiitos!
  -Noomi

 142. Amazing beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a weblog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 143. minna sanoo:

  hei löysin sinut juuri kun tarvitsen hieman tietoa asioihin olen ollut ihan lopussa
  muutama uskonnot ei auttanut minua vaan nyt huomaa nämä asiat ovat minulle
  meinasin kuolla lapsena,ja muutama vaivaa k oska olen melkein aina yksin niin siihen joku juttu en tarvitse ehkä miestä mutta jotain ihmisiä kaipaan ryhmää en tiiämietin aina lähenkö vain viikoloppuna mennyt vaikeaksi laulamaan lähtö

 144. martta kamala kuusela sanoo:

  Kiitos Kaisa-Liisa! Ilokseni sain lukea kokemuksesi,koska tunsin itsekin samantyyppisiä tuskatiloja eilen 31.tammikuuta,tuska purkautui sydämen tasolla juuri niin vahvana että pystyin sen kestämään,kyyneleet virtasi ja jotain itsessäni olevaa poistui,samanaikaisesti tunsin valtavaa myötätuntoa maailmassa olevaa kärsimystä kohtaan.lupauduin osallistumaan kärsimyksen poistamis kanavksi. Samantyyppisiä kokemusia on ollut aiemminkin,mutta enole tuntenut olevani valmis sitotumaan kanavaksi,nyt se tapahtui niin etten voinut siihen vaikuttaa itse.olen kiitollinen Rakkudentähti yhteydestä koska aiemmin olen kokenut olevani yksin matkalla. kiitos kaikille kanssamatkaajille.
  Sydämmellä”,Kamala.”

 145. odottava sanoo:

  Joko pian rukouksiini vastataan:)

 146. Aada sanoo:

  Onko motivaatio sittenkin sisasyntyista tahtoa
  Osin ulkosyntyista ympariston vaikuttimena suorittamista hyvaksyntaan

 147. Anu Markoff sanoo:

  Valoa ja rakkautta kaikille, ketkä olette pyytäneet apua! Muistattehan, että keskiviikkoisin voi ottaa vastaan ilmaista kaukohoitoa klo 21-24 välisenä aikana. Toistettu energiahoito auttaa hiljalleen ja elämä lähtee uusille uomille. Energiahoitoa voi tehostaa vierailemalla vaikka You Tube kanavallamme ja kuuntelemalla kanavointeja tai tekemällä ohjattua meditaatiota. Ota sellainen kanavointi tai meditaatio, josta koet saavasi hyvää energiaa. <3 Rakkaudella!

 148. ltkvlja sanoo:

  Liityin tässä joku aika sitten jäseneksi ja samana iltana tunsin voimakkaan läsnäolon. Olen tuntenut sen aiemminkin teidän viikkojutuissanne. Se on henkilö jolla on hyvin läheinen suhde luontoon. Arvaan että Anu oli luonani. Se läsnäolo oli aluksi kovin matalavärähteinen ja surullisen tuntuinen mutta kohosi vähitellen hyvinkin kauniiksi. Se oli kuin paikka metsässä. Siinä oli taustalla jokin luja kallio tai maapenkka ja maa oli sammalen peitossa ja siinä oil myös vanha suuri puu. Tunsin läsnäolon puoliunessa ja lähetin ajatuksen että olemme ystäviä ja aloin laittaa violettia valoa. Pian kylvimme kirkkaassa vaalean violetissa valosuihkussa.

  • Anu Markoff sanoo:

   Saattaa olla hyvinkin, että tunsit läsnäoloni. Minun energiakentässä on jatkuvasti auki paikka parannukselle ja sitä vastaanottaa lukemattomat määrät sieluja päivittäin. Tästä syystä jotkut näkijät ovat ihan nähneet minut matalavärähteisenä, koska puhdistamisen työ näkyy ajoittain ympärilläni. Otamme osaa maailmanlaajuisiinkin tapahtumiinkin sisäisesti ja joskus parannettava asia on laaja. Teemme Jorman kanssa jatkuvaa valontyötä ja kutsumme tietysti kaikkia parantajia mukaan. Kelle aukenee tällainen näky, on varmasti saanut sielutasolla kutsun olla mukana ja osana Rakkaudentähden maailmanlaajuista auttamista. Joissakin tapauksissa matalat energiat meditaatioissa saattavat olla omaa puhdistumista ja sitä, että oman astraalin tiedostamattomista kerroksista vapautuu jokin olento pois. Puhdistamistilanteissa nämä energiaolennot vapautuvat ja parantuvat. Puhdistetut kohdat täyttyvät Pyhän Henden kirkkaudella. Mutta tässä tapauksessa kyllä kuullostaa enemmän siltä, että otit osaa meidän maailmanparannustyöhön. Kiitos kaikille, ketkä lähettävät kanssamme valoa!

 149. Aada sanoo:

  Musta korpin lentäessä vasemmalta puolelta eteenpäin seuraavalle tontin suuntaan
  Onko se näyttö siitä tulevasta taistosta kahden välillä tai aikeesta toimia toisen yli

 150. Sari sanoo:

  Harmi, kun rukoukset olivat englanniksi. Muuten todella upea teksti Morriganista. Tätä voimaa nykypäivän henkisyys tarvitsee. Uskallusta ja rohkeutta olla se, joka on. Ei mitään henkisyyden pumpulihöttöä ilman ihmisyyttä. Ilman lujaa myötätuntoa. Ilman rakkautta. Uskallusta olla rohkeasti omassa voimassaan. Ja uskallusta puolustaa hädässä olevia, kun sitä tarvitaan.

 151. Aude sanoo:

  Lohtutieto
  Meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa
  Sanoi hän
  – tuttavani
  Hädän hetkellä se tuntuu lohduttomalta
  Jälkeen päin tuntuu kevyemmältä

  Senvoi

 152. Anda sanoo:

  Toivon tukea elämäntapamuutokseen <3 haluan kuoriutua siksi ihmiseksi mikä olen ja elää terveenä kunnioittaen omaa kehoani sekä mieltäni <3 KKK taivasjoukot auttakaa minua.

 153. Sirpa sanoo:

  Itselleni tuli kerran selvännäkijän tarot korteista Lugh; kelttiläinen auringonjumala. Puhuimme henkioppaista tämän selvännäkijän kanssa.

 154. ltkvlja sanoo:

  Näen silloin tällöin luonnonhenkiä. Eräs kokemus heistä oli kun näin unta että suuri kaunis valkoinen hevonen jolla oli outo kiemura alapää kuin kalan pyrstö nousi vedestä ja katsoi minuun. Uni tuntui hyvin merkitykselliseltä. Seuraavana päivänä menin uimaan joelle veneestä silloisen poikaystäväni kanssa. Vaihdoin uikkarin päälle ja lapoilin vaatteeni veneen pohjalle. Kävin uimassa ja kun pukeuduin kuulin molskahduksen. Jotain lensi komeassa kaaressa veteen. Yritinsaada selvillem itä se oli. Se ei voinut olla mitään muuta kuin kaunis sormus jonka olin saanut poikaystävältäni. Sitä ei löytynyt vaikka kuin etsimme. Olin hyvin surullinen sormuksen menttämisestä. Jotenkin minusta tuntui että niin ei saa olla ja rupesin pyytämään veden hengiltä että palauttaisivat sormukseni. Olin tietoinen luonnossa elävistä hengistä vanhojen tarinoiden ja kansan puheiden perusteella. Aikani siinä vaadin ja pyysin ja siinä se kaunis sormus oli veneen pohjalla paikassa jossa ei hetkeä aiemmin ollut mitään.

 155. ltkvlja sanoo:

  Mielenkiintoinen teksti kissoista. Tulin hankkineeksi meille syksyllä kaksi kissaa. Se vain tapahtui kun näin toisen kuvan netissä. Toinen sitten tuli vielä mukaan. Emme voineet vastustaa sen vetoavaa katsetta. Minulla on tunne että heillä on tehtävää täällä maan päällä ja me haluammme tarjota heille turvallisen ja hyvän kodin. Olen saamassa heihin yhteyden. He tulevat syliini ja nauttivat seurastani kehräten. Rukoilen usein heille terveyttä että saavat kehittyä hyvin ja ongelmitta. Aikaisempi kissani kävi luonamme vielä kuoltuaankin aavekissana. Nyt luulen hänen palanneen meidän toisen kissan hahmossa. Hän kävi näyttämässä uutta hahmoaan ennen kuin käynnit loppuivat. Hän oli kovin huolissaan ja tahtoi että hakisimme hänet meille. Aikaa kului ja etsin häntä mutta en löytänyt. Luovuin jo toivosta kunnes sitten huomasin hankkivani ne kissat. Se oli outo juttu koska se jonka kuvan näin netissä oli kuin toisen suojelusenkeli. Hän oli kuvassa vain pieni avuton pentu liian liukkaalla tuolilla mutta hänen energiansa laittoi minut liikkeelle ja löysin samasta talosta samanlaisen kissan kuin se näkemämme aiemman kissan uusi hahmo. Sitä puolivilliä pakoilevaa pentua ei olisi koskaan kaupattu netissä. Nyt me yhdessä koemme ja tutkailemme maailman menoa.

 156. Perhonen sanoo:

  Pieni lapsenlapseni tarvitsee apua, hän on vaikeasti sairas ja kehitystä ei synny normaalista, auttakaa hänet elämän alkutaipaleelle, samoin voimia ja jaksamista koko perheelle.
  Kiitos, kiitos, kiitos.

 157. Piia sanoo:

  Toivon apua vatsaan ja suolistooni että parantuisivat, mieluiten ihan pysyvästi,en jaksa enää sen oikkujen kanssa, elämä muutenkin tarpeeksi raskasta eikä apuja.

  • Minttu sanoo:

   Ootko kokeillut FODMAP- ruokavalioo? Minulla on auttanut vaikka tuntui ensin ettei tehoa.Se on ärtyvän suolen oireyhtymään eli hetkkövatsaisuuteen.

 158. martta kamala kuusela sanoo:

  HEI NOOMI!
  Olen saanut pos tinne tähän hotmailiin niin eikö se käy edelleenkin?
  Esittelen itseni samalla.Olen ollut yksitysyrittäjänä 47 vuotta,opiskellut Veedataide opettajaksi 2001.2013.Valmistuin LogoArt terapia ojaajaksi.Tärkeänä pidän vapaaetoistytä Äiti Amman Helsingin yhdistyksessä lähes 20 vuotta,yhtä kauan harjoittanut meditaatiota Amman antaman mantran toistmista.Siinä lyhykäisesti,olen kiitollinen päästyäni mukaan jo 6vuotiaana rakkaus kutsui.

  Rakkaudella Kamala.

 159. eija huuskonen sanoo:

  Pyydän rukoilemaan, auttamaan ja parantamaan auto-onnettomuudessa vakavasti päävammoja
  saaneelle rakkaalle kummitytölleni. Hänelle runsaasti rakkautta, voimia ja sitkeyttä. Myös enkelien
  läsnäoloa hänelle ja pienelle 4v pojalle sekä miehelle. Lohtua heille, sekä kaikille meille läheisille
  ja ystäville. Rukoillen, kiitos, kiitos, kiitos!

 160. heidi sanoo:

  Kiitos keikesta avusta, kiitos kun kuljette rinnallani. Elämä tuokoon meille keikille menestystä ja vaurautta, olkaamme onnellisia ja tyytyväisiä omaan elämääme, kulkekoon enkelit rinnallamme <3

 161. Terhi sanoo:

  Pyydän apua ahdistukseen ja että löytäisin taas elämänhalun.

 162. Hattivatti sanoo:

  Pyydän voimaa ja onnistumista uudessa työssä. Pelottaa hiukan. Pyydän myös apua talousvaikeuksissa ja energiaa hoitaa arjenaskareet hyvin. Kiitos kiitos kiitos.

 163. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani palaa luokseni ja rakkaus voittaisi kaikki esteet joita välillämme on. Eroaminen tuntuu niin väärälle. Pitäkää enkelit hänestä hyvää huolta jos paluuta yhteen ei ole enää olemassa❤❤❤kiitos kiitos kiitos

 164. Krista sanoo:

  Mulla tulee kuolleet sielut joissaIn tilateissa automaattikirjoituksella sekä sielu tavallaan tulee minuunh puhuu suullani ja tunnen heidät itaessäni. Tunteet yms- Tarvitsisin apua että miten voin edetä tässä?

 165. Vajonnut sanoo:

  Toivoisin apua, olen vajonnut niin alas etten pääse enään ylös.

  • Nimetön sanoo:

   Pyydä peöastava köysi Jeesukselta. Tartu siihen kaksin käsin äläkä päästä irti!

  • Indra sanoo:

   Sä pääset ylös kyllä. Oon ollut tuossa kuopassa enkö ole nähnyt mitään reittiä ylös,mutta se on löytynyt AINA. Paljon rakkauutta sulle ❤❤❤ ! Sä selviät kyllä ❤ !

  • alice sanoo:

   Pyydä apua Jumalalta.Rukoile.Mutta vaihtokauppaa ei voi tehdä.Etsi sisäinen voimasi ja usko selviämiseen.Sä nouset.Olen ollut pohjalla melkein mennyt sen läpi.Monta kertaa itkin ja huusin.Jumala ja enkelit kuuli.Ei ehkä tapahdu mitään.Mutta usko se päivä tulee.Se että myönnät ongelman on jo suuri voitto.Sinä pelastit.❤

 166. Sara Suominen sanoo:

  Moikka!
  Pääseekö vielä mukaan Ylösnousemuksen spiraali kurssille? 🙂
  (kurssilinkki ei toimi)

 167. Kati sanoo:

  Hei ”kamala”. Mukaan pääset valitsemalla oikealta yläpalkista koulutus-osion ja sieltä haluamasi EnkeliKristalli kurssit. Tervetuloa ja valtavasti Iloa!

  Kati

 168. martta kamala kuusela sanoo:

  HEI!
  Olen Anu Wyskielin Enkeli-viestejä seurannut kiinnostueena kauan ja nyt saintietää
  tästä enkelikristalli kolutuksesta,tämä todella tuntuu asialta joka kolahti.

  Odotan pääseväni mukaan.
  Lämpimin terv.”kamala”

 169. saija sanoo:

  Olisin suuresti kiinnostunut koulutuksesta ja tuesta tällä tiellä.
  Jo lukiessani tekstejänne minut ympäröi vahva kristallienergia, hiukan kylmä mutta selkeä ja rauhallinen.

 170. maahinen sanoo:

  olen kiitollinen elämäni vastoinkäymisistä, mutta niitä on joka osa-alueilla ehkä liikaa. nyt toivoisin jo positiivisempaa energiaa ja onnistumisia sekä että ihmiset näkisivät minut, eivätkä ulkoisia virheitäni! toivon myös enkeleitä avukseni, että saisin yhteyden ihmiseen jota rakastan ja että hän hyväksyisi minut sellaisena kuin olen! kiitos, kiitos, kiitos

 171. Cayden sanoo:

  I never thought I would find such an everyday topic so enalrthling!

 172. Nani 58 sanoo:

  Tarvitsen enkelin kosketusta lapsien ja omassa rahaveloissa kiitos kiitos kiitos

 173. Pikkumyy sanoo:

  Sain eilen illalla tietää että miehelläni on suhteita toisiin naisiin. Hänellä on myös ollut seuranhaku palstalla ilmoitus 2 kk. Tunteeni ovat ristiriitaiset. Puhuimme koko yön asioista. Hän katuu, minä olen loukkaantunut. Silti annan hänelle anteeksi…teenkö oikein kun jatkan elämääni hänen kanssaan tämän jälkeen? Entä jos tapahtuma uusii joskus tulevaisuudessa? Hän on itsekin nyt myöntänyt että naiset ovat hänelle sama asia kuin alkolistille alkoholi. Rukoilin että epäilykseni kuultaisiin ja niin kävi. Olen Kiitollinen että tämä paljastui. Yöllä autoa ajaessani auton edestä lensi myös iso valkoinen lintu…juuri silloin kun mietin olisiko itsensä hengiltä ottaminen oikea ratkaisu…oliko kyseessä kuitenkin enkeli joka lensi? Kiitos?Kiitos? Kiitos?

 174. suruvaippa sanoo:

  olen rukoillut enkeleitä avukseni yksinäisyyteeni. itken usein ja tunnen oloni surulliseksi. ei ole ketään kenelle puhua syvistä tuntemuksista tai kohdata elämääni rakkautta. miten jaksan pysyä iloisena ja positiisena. ja kuunteleeko enkelit jos enkeleille pitää olla positiinen energia? mahdotonta, lohdutonta

  • Indra sanoo:

   Tietenkin kuuntelee ❤ Kaikki tunteet ovat sallittuja ❤ Enkeleille oot rakas sellaisena kuin olet ❤

 175. Annika sanoo:

  Kiitokset ihanasta kirjeestä! ?

 176. Ninni sanoo:

  Toivon, että eräs ihastukseni kohde tunnustaisi tunteensa minua kohtaan ja olisimme yhdessä. Kiitos kiitos kiitos.

 177. Aude sanoo:

  Kiitos

 178. Aude sanoo:

  Kiitos taas Anu kauniista ja opettavasta tavastasi tiedottaa ja ohjata lukijaa
  Olette erityisiä ja ihailtavia henkisiä opettajia
  KIITOS – rauhaisaa pyhäinpäivän viettoa

 179. Eija sanoo:

  Minulla on monta ongelmaa ,ensiksi tyttö syyttää minua narsistiseksi äidiksi ja tuntuu että minä en pääsesiitä yli mustana möykkynä ja pahana mielnä myllää päässäni ja sitten myös on ainainen eläkkeen riittämättömyys kaikkeen tarpeelliseen esim.lääkkeet ja eläminen. <sitten minulla on välillä sietämättömät selkäsäryt jotka on seurausta kulumisista ja selkärangan lysähtämisestä , en tiedä saako tänne kirjoittaa ongelmista mutta eipä minulla ole muitakaan. Kiitos,kiitos,kiitos <3

 180. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  minuun saa yhteeyttä kirjeellä Enkelisi tahtovat viestittää sinulke jotakin Rakkauteesi koskevaa

 181. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  Raili Marjatta;APUSI ON KUULTU SINUA HOIDETAAN PIAKKOIN ELLEI JO NYT SAINSUORAN VASTAUKSEN JA SILLOIN LAITOIN VIESTINI KIITOS?KIITOS?KIITOS?

 182. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani ei hylkää rakkauttamme toisten ihmisten mielipiteiden takia. Toivon yhteistä elämää….kiitos kiitos kiitos

 183. Aude sanoo:

  Kiitos kirjoituksestasi
  Lukijoilla on hieno mahdollisuus ymmärtää miten monet kokevat samoin

 184. Sonia sivonen sanoo:

  Tarvitsen apua tämän hetkiseen tilanteeseen , että avoliittoni mieheni kanssa jatkuu, ja lähennymme toisiimme tiiviimmin yhteen. Koen että olemme sielunkumppaneita toisillemme, yhdessä 25v.

 185. Elina sanoo:

  Hei, voiko menneiden elämien purkua tehdä etänäja paljonko kustantaa?kiitos!

 186. Kaarina Pönkkä sanoo:

  Olen kiinnostunut!

 187. Aino sanoo:

  Olen kiinostunut.

 188. Raili Marjatta sanoo:

  Olen kiinnostunut !!

 189. Raili Marjatta sanoo:

  Tarvitsen apuanne rintakehän tulehdukseen sekä koko suolistoon. Kiitos, kiitos, kiitos.

 190. Katja sanoo:

  Onko totta että täydenkuu aikaan kannattaa laittaa toiveet tyynyn alle?

 191. Katja sanoo:

  Olen ihastunut mieheen,meille tuli riita ja toivon et hän ottaa yhteyttä minuun 🙂

  • Anu Markoff sanoo:

   Voit pyytää enkeleiltä apua tähän tilanteeseen, että vihan tunteet lievittyvät ja löytyy taas rakkaudellinen yhteys. <3

   • Katja sanoo:

    Toivon lähinnä et hän ottais yhteyttä.kun laittoin välitpoikki.

 192. Sara sanoo:

  Tarviin apuaan tämän hetkisen ihmiset suhteeseen rakastan tuota miestä ja kyllä hänkin jollain tavalla minusta välittää haluaisin sitoutua häneen

 193. Titta Filman-Koskinen sanoo:

  Useamman vuoden on ollut sellainen olo, että mun elämällä on jokin tietty tarkoitus. Kiinnostaa❤️

 194. Kaunosielu sanoo:

  Hei!

  Olipa ihana lukea tuo teksti ”varjominän” irtoamisesta. Olen itse pitkään miettinyt oman egoni vaikutusta päivittäiseen elämääni ja ollut välillä aika tuskastunut siihen, miten se tuntuu välillä ottavan valtaa enemmän kuin oikeasti tahtoisin. Olen miettinyt myös sitä, miten sitä egoa saisi vähän pienemmäksi ja tehnyt mielestäni kovasti töitä tämän eteen. Asian tiedostaminen tietysti vie tätä prosessia eteenpäin, mutta samalla tuntuu kuin tämä ei kuitenkaan olisi ”omissa käsissäni”. Välillä olen luopunut jopa siitä toivosta, että voisin ”parantua”. Huomaan nimittäin kärsiväni siitä, että toimin usein toisin kuin korkeampi itseni toimisi.
  Voi että kuullosti hyvältä tuo tapa, miten luovuit alemmasta itsestäsi ja annoit korkeammalle tilaa tulla. Voisin ajatella tuon olleen aika lempeä tapahtuma, vaikka varmasti sisäisesti olikin hurja tunne.
  Kuulisin mielelläni lisää tuosta prosessista, miten se etenee ja millä tavalla koet sen vaikuttavan myöhemmin esim työssäsi hoitajana. Tai siitä, huomaatko pystyväsi auttamaan nyt muita samassa prosessissa.
  Kiitos tästä kirjoituksesta.

 195. kielo sanoo:

  Hei. Tämä kirjoitus herätti mielenkiintoni, koska minusta on ihan lapsesta asti tuntunut että minulla on yhteys henkimaailmaan mutten osaa oikein avata tai hallita sitä. Olen nähnyt suojelusenkelini ja kuulin nimenkin ikään kuin lähetettynä telepaattisena viestinä ja kuvana (äidin isä on suojelusenkelini). Varmistin vielä äidiltä yksityiskohdista jotka minulle näytettiin että kyseessä tosiaan oli isoisäni. Toisinaan kuulen että minua kutsutaan nimeltä. Ääni on lähestulkoon joka kerta eri ja voimakkuus vaihtelee muttaaina tulee tunne että minua joko kutsutaan tai varoitetaan jostakin. Olen aika vasta-alkaja näissä maadoitusasioissa mutta teen sitä kerran tai pari päivässä. Mitä muuta voisin tehdä että saisin selkeyttä tähän kuuntelemiseen ja viestien vastaanottamiseen?

  • Anu Markoff sanoo:

   Varmaankin se, että kuuntelee, on paras tapa selkeyttää. Meditaatio auttaa, jos sitä tekee säännöllisesti. Kanava ikäänkuin vahvistuu. Mutta eniten auttaa tosiaan, jos vaikka kirjoittaa päiväkirjaa siitä, mitä on kuullut ja voi myöhemmin lisätä omiin kirjoituksiin vaikka kommentteja, että mitä sen jälkeen tapahtui. Se kanava vahvistuu, jota käytämme. Voit myös itse yrittää kuulla vaikka jollekin ystävälle viestiä jne.

 196. Aude sanoo:

  Kiitos antoisasta kirjoituksesta.

 197. rose sanoo:

  Hiljaisuuden vallitessa
  Säkeistöosa on rohkea ja pidin eniten…

 198. rose sanoo:

  Yksin kotona

  Syön pakasteesta
  Löytämääni pepperoni
  Pizzaa
  Jääkaapista löytyi
  Dr. Pepper
  Ulkona keltaisessa
  Pöydäsaä
  Rakkaimpani tumman

  Värikäspukuisen
  Naisen kanssa
  Joka on sitkeä
  Joskus jopa elämän
  Kovettama
  Mutta on hänessä
  Herkempikin puoli
  Siis itseni kanssa

 199. rose sanoo:

  Kiitos. Tietenkin.

 200. rose sanoo:

  Hei! Saanko tulostaa tekstisi. Toki käytän nimimerkkiäsi. ?

  • Anna sanoo:

   Tekstin saa tulostaa kunhan lähde eli kirjoittaja ja sivusto jolta olet ottanut mainitaan.

 201. rose sanoo:

  Ihana kirjoitus puista.
  Näin olen ajatellutkin.

 202. NIMERKKI :IRATSU sanoo:

  OLEN Monest tuntenut vetoa kristallivalonkantajaksi Ja näin ollen.?kyllä olen.Monesti minulta kysytään tähän sairauteeni liityen :Kuinka jaksat auttaa muita kun on tuo sairausja ja kuolema he eivät uskallasanoa tätä sanaa Olen vastannut Enkelini antavat minulle voimia JumalaJeesusKristu Äiti Maria valo-olennot Ylösnousseet Mestarit Valkoinen veljesknan valo olennot ja oma Valo oppaani he antavat minulle voimia jakaa tätä rakkaudellista työtäni kera Enkeleiden Ae enkelit ANTAVAT MINULLE SYDÄMMERN RAUHAN SITTEN KN MINUN AIKANI ON JÄTTÄÄ TÄMÄ UNIVERSAALI SE ON KUNNOITETTAVAA JA KAUNISKIN TAPAHTUMA SARAJA VIIME YÖNÄ NÄIN UNTA JONKA JOPA MUISTINKIN SIINÄ OLI MUKANA VANHEMMAN PUOLEINEN MIESHENKILÖ muistutti kiinalaista Pujo partoineen Hän.ketoi minulle päivämääriä.näin hänen silmistään suuren määrän tietoisuuttaja menneen elämäni SE OLI HYVIN ERIKOINEN UNI JOSTA MUISTIN NIMEN (MIEHEN )RAKENNUKSET JA PLANEETAT TEIN TÄSTÄ HETI HERÄTTYÄNI TEIN NÄISTÄ MUISTIINPANOJA NIINKUIN ANU ON KERRAN MINULLESANONUT UNIEN KIRJOITTAMISESTA NYTKÖ ALKAA ELÄMÄSSÄNI UNIKIRJAN PITO KIITOS TUHANSISTAAAMUISTA ON NIMITTÄIN MUODOSTUN TRADTIOKSENI KÄVÄISTÄ HAKENASSA AAMUN AVAJISIKS☺I EI LEHTEÄ VAAN RAKKAUDEN TÄHDEN SIVUSTOT NIIN.MONESTI TÄÄLTÄ OMAKSUNNUT JOTAKIN.ETTÄ.EN KOE TIETÄMYKSENI MÄÄRÄÄ.LEHDISTÄ/KIRJOISTA SAANNEIKSI VAAN SINÄ ANU MUKAAN LUKIEN JORMA JÄTÄTTE HYMYN HUULILLENI JASIITÄPÄ ONKIN HYVÄ ALOITTAA PÄIVÄ.HYMYILLEN.OIVALLUKSISTANINE MITÄ TE KAKSI JAATTAEKIITOS?KIITOS❤

  • Anu Markoff sanoo:

   Kiitos kovasti tästä palautteesta. Lämmittää sydäntä ja innostaa mieltä kuulla tällaista. Näitä palautteita ajattelemme, kun teemme uutta materiaalia sivustolle <3

   • Ira Maarit Laamanen sanoo:

    Te jos Jotkin olette Tunnustukseni ansaineet -Ja näemme kuinka monia toinenkin lähimmäisemme yhtyvät sanaan Valoon ja Rakkauteen.Kiitos Kiitos Kiitos

  • Ira Maarit Laamanen sanoo:

   -E<3Avoimin sudämmin? Iratsu

 203. ann-kristin sanoo:

  Julkaistavaksi runo.
  Kuinka puut ja seinät
  Muuttuu
  Hajoaa muuttuen
  Kokonaisuudeksi
  Olet uuden
  Elämän
  Vieras
  – rose-

  • rose sanoo:

   Oi luoja
   Vippaa sielunrauha
   Et saan tääl
   Maan päällä rauhan
   En pelkää
   Salamaa
   Pelkään
   Sumua
   Oi luoja
   Vippaa
   Sielunrauha
   – kanavoitu runo

   – rose

 204. suvi sanoo:

  hei! onko teillä tulossa kaakaoseremonioita lähitulevaisuudessa?

 205. Sini Lyly sanoo:

  Kyllä, mua on nakattu tilanteisiin niinkuin kutsuttuna.. Oon miettinyt että miks pitää mennä on vaan pakko.. Myöhemmin on syytkin selvinneet

 206. joogi sanoo:

  Hyvin mielenkiintoista ja kiinostusta olisi tuohon …

 207. joogi sanoo:

  Tuleko vastaus ajatuksella vai enkeli ohjaa sinut ja saat ottaa tuon kiven kotiin ..
  Tai näet sydämen muotoisen kiven ja sinun tekee ajatuksena
  otta tuo kivi pois muiten joukosta pois ..

  • Anu Markoff sanoo:

   Lupaa kysyttäessä ainakin itselleni lupa tulee tuntemuksena ja ajatuksena sekä että. Joskus jos olen tehnyt vasten henkimaailman tahtoa eli oma mieli on johdattanut positiiviseen vastaukseen, vaikka oikeasti ei olisi saanut jotakin tehdä, niin se on jäänyt vaivaamaan ja on pitänyt esim. palauttaa kivi luontoon takaisin. Tavallaan sen kiven kanssa ei ole kotonakaan tullut hyvää suhdetta sitten. Sehän on jokaisen oma asia, haluaako kunnioittaa luonnon henkiä miten paljon, mutta oma sisäinen totuus sanoo, että sille annetaan enemmän, joka on lojaali ja herkkä ja rehellinen aina. Jos pystyy olemaan luonnonhenkien ohjauksen arvoinen -eli ei tee vastoin annettua ohjausta jne- niin saattaa vuosi vuodelta ilahtua enemmän ja enemmän positiivisesti, kun luonto antaa myös enemmän ajan mittaan. Mutta kaikki kuuntelevat sydäntään… Minun sydän on johtanut näin <3

 208. joogi sanoo:

  Jos jokaisesta pyydät luvan saatko aina sen tai teetkö vasten tahtoa …
  Vaikka olemme samassa venessä ja kukaan ei ole jäänyt laiturille ..

  • Anna sanoo:

   Komenttisi ei ihan auennut minulle. Mutta itse olen sitä mieltä että toisten tahdon yli ei mennä. Tämä on vapaan tahdon planeetta ja tahdon käyttämisen harjoittelu yksi syy syntyä tänne. Siksi itse kysyn aina luvan. Toiset tekevät toki oman tahtonsa mukaan kuten oikeaksi kokevat.

 209. Marja sanoo:

  Kuuntelin meditaatiot ja koin ne todella vahvasti. Oma heräämiseni tälle polulle on tapahtunut vastoinkäymisten jälkeen vasta hiljattain. Niin paljon on myös minulla opittavaa, yritän kuunnella kiirehtimättä opastusta herkällä korvalla. Olen ilman muuta mukana. Tällä sivustolla käymiseen siis oli tarkoitus! Kiitos, kiitos kiitos!

 210. Pirjo sanoo:

  Harjoitusta lisää, shamaani jo ennestään? Mukana ollaan..Kiitos, kiitos kiitos

 211. Anne sanoo:

  Sielun kauneutta ei voi nähdä,
  sen voi vain tuntea sydämessään.
  Sielun sanoja, joita sydän kuuntelee,
  luo kaunista rakkauden sointua
  Maailmankaikkeuden ääriin.
  Siellä tuskaiset saavat rauhan.
  Väsyneet levon.
  Epätoivoiset kaiken toivon ja lohdun.
  Rakkauden voima on Kaikkiallinen.

  Tunnen Jumalan olevan
  kaikkialla olevaa energiaa,
  joka on sisälläni,
  ulkopuolellani.
  Koen valtavan voiman,
  Katoamattoman,
  ikuisuuden.
  Kotona, Valossa,
  rakkauden ympäröimänä.

  Kun tunnen yhteyden meditaation
  ja minun välillä,
  voi rakkauden energia puhjeta esiin,
  Universumin sydämestä.
  Se on Kaikkiallinen,
  valtaisi voima, joka ottaa minut
  – ja vie mielen tuolle puolen.

  Ystävällisin terveisin

  Anne

 212. Kristallikukka sanoo:

  Heissan!
  Minä tapasin noin 4v sitten ihan ihmisen muodossa tämmösen luonnon hengen.Hän on reikillä parantaja, kalevalainen jäsenkorjaaja sekä luontaishoitaja. Jotenkin tuli semmonen tunne ,että oon aina tuntenut hänet. Tuli semmonen olo ,että hänet on lähetetty mulle just oikeaan aikaan opettamaan ja kertomaan luonnon ihmeistä.Menninkäiseksi olen ristinyt hänet ja hän on siitä oikein otettu.Tosin sanoen koen , että hän on mun toinen puoli.

 213. Anne sanoo:

  Runoja henkisen matkan varrelta

  Kuin häivähdys ikuisuuden rajalla,
  sisimmässä suuri rakkauden hehku,
  todellisessa Olemisessa.

  Olen hiljaa,
  tunnen sydämen sykkeen,
  tunnen Kosmoksen
  äärettömyyden,
  sen jumalaisen tahdin,
  jossa elän.

  Hiljaisuuden vallitessa,
  vapauden salliessa,
  voin elää Jumalan rakkaudessa.
  Tunnen tuon lämmön,
  kosketuksen josta,
  pääsen
  kärsimyksestä rauhaan.

  Miten suloinen rakkaus
  ympäröi minut.
  Koen sen joka solullani, sieluni
  joka sopukallani.
  Iloitsen tästä – mistä muusta voisin.

  Mitä mieltä olit tästä Anu?
  Lähetä vastaus viestiä.

  Ystävällisin terveisin

  Anne

 214. Leena sanoo:

  Teistä säteilevä lmpö on kuin bluethoot aurinkolaturi kesäisin?. Yst Leena

 215. Minttu sanoo:

  Pitäisin kyllä tätä valintaa pienenä valaistumisena. Kun ymmärtää, että saa valita rakkauden. Saa valita. Kuinka se ei ole pois keneltäkään, kuinka voi lahjoittaa rakkautta lahjaksi eikä se vähene. Minun ei tarvitse olla missimittainen tai presidentti ollakseni ”tarpeeksi arvokas” tähän valintaan, tähän lahjaan, tähän työhön. Se konkretia, kun ymmärtää armahtaa ensin itsensä ja sitten ympäristönsä. Ettei ehkä ikinä pysty pelastamaan maailmaa, mutta ei enää odotakaan sitä itseltään. Hyväksyy tekevänsä parhaansa eikä jää harmittelemaan asioita, joihin ei voi vaikuttaa.
  Ja kaikki nuo ihanat ihmiset joita saa elämäänsä, kun uskaltaa! Jännästi myös negatiiviset ihmiset ovat alkaneet hävitä ympäriltä eivätkä ihmisten pahat puheetkaan enää saa kasvutilaa omassa mielessä. Tietty on negatiivisia asioita (joutuminen rikoksen kohteeksi vaikkapa), jotka voivat tapahtua, mutta ne käsitellään sitten kun on niiden aika. Ei ennen.
  Tämä on minun valintani ja jokainen saa tehdä omansa. Kenenkään toisen valinta ei ole minun vallassani eikä minun kuulu tuomita muiden valintaa vaikken itse samoin valitsisi. Oppipolut ovat erilaisia ja se on kuulkaa aivan mahtavaa. Rankkaa, mutta mahtavaa.

 216. Ira Maarit sanoo:

  VOIH ANU OLISIKO SINULLA MITÄÄN KIVULIAAN+JALAN RUUSU RILAAN JOTOISTAVKOA EIKÄ SUUN+KAUTTA OTETTAVAT ANTIBIOOTIT OLE HELPOITTANEET PÄIN+VASTOIN

 217. Kaarina Pönkkä sanoo:

  Olen mukana, kun kuuntelin meditaatiot huomasin että näitä yhteyksiä olen etsinyt.Olin aikaisemmin
  vetämässä ryhmää, jossa kuntoutettiin maapalloa ja katasrofialueita mutta ryhmäni hajoitettiin.Sitten
  olin syrjässä, mutta tunnen kutsun auttamiseen. Kiitos,kiitos,kiitos!

  19.5.2016 Kaarina

 218. Eila Rantala sanoo:

  Olen kiinnostunut ! 🙂

 219. Lahdenperä Anna-Maria sanoo:

  Mukana. Tämä on ollut milloin enemmän, milloin vähemmän osa minua. Luonto ja sen energiat… ❤️

 220. Marketta sanoo:

  Olen ehdottomasti mukana! Kiitos kiitos kiitos!
  Olenkin ihmetellyt tuota vuotta 2012,koska tuolloin alkoivat yllättäen maallisen majani monet vaikeat ongelmat! Sen jälkeen olen ollut voimakkaasti mukana henkisenkehityksen polulla. Koen myös,että olen pystynyt jollain tavalla auttamaan myös muita kanssakulkijoita. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa,mutta palkitsevaa aikaa tämä on ollut! Ja niin paljon olisi mielenkiintoista opittavaa! Luotan kuitenkin siihen,että tarvittava tieto tulee oikeaan aikaan kohdalle. Auttajilta tulevia viestejä vain on keskityttävä ottamaan vastaan ja siihen teidän eri meditaatiot ovat auttaneet ainakin minua! Kiitos kiitos kiitos!

 221. Pertti. sanoo:

  Olen kommunikoinnut niin henkiolentojen kuin hohtavan valkoisen yksi sarvisen kans. Myös kulkenut henkiolennon kanssa, mutta vain unina. Tässä esimerkki unesta jonka näin 1990 luvun lopulla. ei tarkasti muista vuotta unen kyllä kirjoitin silloin herättyäni muistiin: ”Seisoin pimeän huoneen keskellä olevalla noin 1,5:metriä halkaisijaltaan himmeästi valaistulla pyöreällä korokkeella. Koroketta ympäröi kaide ja edessäni oli ohjaus paneelia näyttöruutuineen muistuttava pienehkö konepöytä. Käsiini, joita pidin rennosti konepöydän kahta puolta olevilla rivoilla oli kiinnitetty jonkun laisia antureita, myös päähäni oli asetettu hikinauhan tavoin vanne jossa myös oli antureita. Vaikka paikka sekä tilanne oli outo ja tunsin että pimeässä huoneessa ympärilläni oli useitakin hahmoja (ei ihmisen oloisia) tarkkailemassa, silti olotila oli rauhallinen ilman minkäänlaista pelon tunnetta. Kysyin ääneen :” mitä nyt tapahtuu ”. Johon aivan kuin omista ajatuksistani sain vastauksen: ” Me etsimme ihmistä jolla olisi riittävän korkea biodäärinen luku, jonka avulla voidaan torjua ennakolta tulossa olevaa maailman laajuinen bio katasroffi”. Sitten alkoi näytössä vilistä punaiset numerot. Lukemat kävivät 2017, alkoivat sitten hiljalleen yksitellen laskea, pysähtyen lopulta 2007. Niinpä kysyinkin: ”onko luku riittävän korkea?”. Johon taas vastaus tuli kuin ajatuksina: ”Ei se vielä riitä”. Niinpä ehdotinkin: ” olisiko sitten mahdollista koota kahden, tai useamman henkilön ryhmä, jotta heidän yhteinen biodäärinen luku nousisi riittävän korkeaksi?”. Hetken oli ihan hiljaista, kunnes tunsin vastauksen: ”tosiaan. niinhän sen voisi tehdäkin”. (en muista ihan varmaksi tuliko juuri nuo sanat ajatuksiin, mutta tunne oli oikein positiivinen ehkä hivenen ylpeäkin ehdotuksesta jonka todennäköisesti itseäni paljon viisaammat ei ollut oivaltaneet).. Siihen sitten heräsinkin”.

 222. Mari Neijonen sanoo:

  Hei! Eräänä työpäivänä kävi minun enkelipoikani kertomassa eräästä miehestä, että tulisimme olemaan yhdessä. Ja tämä poika tulee syntymään uudelleen meille. Samalla sain tervehdyksen tämän miehen parhaalta rauhanturvaaja kaverilta hänelle. Heidän vallihauta räjähti. Tämä mies ei ollut siellä, koska hän oli suomessa. Sanoin hänelle silloin aikanaan yli 10v sitten kun olimme tavanneet, että hän ei saa mennä sinne koska hautavalli räjähtää.

 223. Heli sanoo:

  mustaenkeli tuli mun kotiin ja otti seläntakaa kii ja lähti ovesta viemään mua lennossa, huusin sitä ja heräsin siihen huutoon ku pelkäsin, siinä unessa jotenki pystyin vaikuttaan siihen että suunta oli ylöspäin, se enkeli oli siivetön ja musta.

  • Anu Markoff sanoo:

   Voi olla kyse omasta pelosta, joka yrittää viedä sinua ulos omasta keskuksesta. Koti= minuus. Pelot ja muutkin tunteet saavat hahmon henkimaailmassa ja elävät omaa elämää.

 224. Salla sanoo:

  Kiitos tästä oli ilo lukea miten kivien ja luonnon kanssa voi työskennellä ! <3
  Kysyisin, onko mahdollista myös ladata löytämä kivi esim. parantavalla rakkauden energialla ja antaa se lahjaksi jollekin läheiselle , niihin hetkiin kun hän sitä tarvitsee ?
  Vai onko parempi että kivi on itse poimittu ja ladattu ?

  • Anna sanoo:

   Aina on voimakkaampaa jos ihminen tekee koko työn itse. Jos kuitenkin läheinen on liian sairas tai muuten se ei ole mahdollista, voi näin toimia. Silloin täytyy kysyä lupa myös ihmiseltä jolle aikoo kiven lahjoittaa. Toisten vapaan tahdon yli ei saa kävellä.

 225. Minnamaija sanoo:

  Hyvin olet oivaltanut kivien ja kallioiden kanssa kommunikoinnin. Ilo lukea hyvin juurtuneen samanistin ajatuksia, tulee lämmin ja turvallinen olo. Lisää, kiitos!

 226. Leena Naskali sanoo:

  Hei, kiitos blogistasi.

  Kiroitit asiasta, johon olen myös kiinnittänyt huomiota ja jonka perimmäistä tarkoitusta on ollut vaikea ymmärtää. Monesti olen levoton noin vuorokautta aiemmin (jota voi edeltää onnen tunne), kun jokin asia toteutuu. Lentokone voipudota tai auto suistua tieltä. Kerran olin mukana ISISIN itsepommiautossa ja onnistuin kaatamaan sen ja pakanemaan ennen iskua. Myöhemmin uutisissa kerrottiin vastaavasta tapahtumasta, jossa kaksi räjäytystä oli onnistunut ja kolmas ei.

  Ymmärrän hämmennyksesi, enkä voi todeta mutta kuin että tuleviin tapahtumiin voi vaikuttaa rukouksella.

  Sinua tervehtien Leena Maaria

  • Anu Markoff sanoo:

   Olen itsekin huomannut, että joskus negatiivisia asioita edeltää voimakas positiivinen tunne. Ehkä meihin tankataan valoa, että jaksetaan puskea eteenpäin seinästä läpi

 227. nimim. rakkaudentähti aspa sanoo:

  Viestin voi jättää myös nimimerkillä ilman kirjautumista. Jos olet kirjautunut omalle tilille, julkaistaan viestit sillä nimellä, joka on julkinen lempinimesi. Oletuksena on oma nimesi ja lempinimeen voi pyytää päivityksen rakkaudentähden asiakaspalvelusta.

 228. Anu Markoff sanoo:

  Voit kommentoida blogitekstejä! Jättäkää omia pohdintoja, niin saadaan keskustelua käyntiin! Chattiin voi osallistua luomalla oman tilin verkkokauppaan!

0a3a9df993b45cfe1348df66d11396c7"""""""""""""""""""""""""""