Oletko koskaan miettinyt omia olojasi, mistä ne oikein tulevat? Osaatko eritellä omista tuntemuksistasi, kenen tietoisuudesta se virtaa? Monesti kärsimme toisten ihmisten raskaista oloista tietämättämme. Tunnemme lähipiirin energioita tai otamme auraan jopa edesmenneiden sielujen tietoisuuden.

Omassa elämässäni olen käsitellyt tätä kysymystä niin kauan aikaa, kuin muistan. Toisten tunteet, ajatukset ja energiat tulevat helposti omaan kehooni ja jossakin vaiheessa minulla oli tapana jopa sairastua kaikesta niellystä energiasta. Energian tunnistaminen on haasteellista. Jos toisen ihmisen tai olennon värähtely on jo päässyt oman auran sisälle, sen puhdistaminen ja auran korjaaminen saattaa vaatia aikaa ja monia toimenpiteitä.

Aurassa voi olla reikä entisten elämien kokemusten perusteella tai sellainen voi syntyä äkillisestä tunnereaktiosta tai voimakkaasta energiasta, esimerkiksi riidan aikana. Vahva itsestäsi purkautuva kiukku, mutta myös positiivinen ääretön innostuminen saattaa rikkoa herkän energiakenttäsi rajat ja silloin sinusta lähtee virtamaan omat voimat ulos, mutta aurassasi on myös kuin ammottava haava, josta pääsee sisälle vierasta värähtelyä. Voit kuvitella, mitä kehollesi tapahtuisi, mikäli sinulla olisi vaikka iho rikki selästä ja kävisit kaupassa ilman paitaa. Ihmiset koskettaisivat kaikki käsillään rikkinäiselle ihoalueelle. Luuletko, että haavasi voisi tulehtua?

Aivan samalla lailla meille voi käydä energiamaailmassa. Toisten ihmisten, olentojen ja paikkojen energiat pääsevät rikkinäisestä auran rakenteesta kehoosi ja saavat aikaan väsymystä, uupumusta, negatiivisia tunteita, saamattomuutta, keskittymiskyvyn puutetta, unettomuutta, elämänhallinnan puutetta jne. Joskus omien energioiden sisälle voi lipsahtaa jopa valoapua pyytävä henkimaailman olento. Edesmenneet harhailevat sielutkin kiinnittyvät mielellään vuotavaan auraan.

Tiesitkö, että pelkkä energioiden puhdistus ja valoon saattaminen ei yleensä auta korjaamaan ongelmaa kokonaan? Monesti puhdistetun energian tilalle tulee niin nopeasti toinen energia, ettei sisäistä haavaa ehditä purkamaan ja parantamaan. Joskus on parempi olla puhdistamatta ja keskittyä ensin vahvistamaan omaa henkikehoa. Toisin sanoen, jos sinulla on avohaava selässä, saatat tarvita antibioottia ja muutenkin vastustuskyvyn nostaminen on paikallaan. Toimit näin ihan luonnostaan myös flunssa-aikana tai vaikka vieraillessa kylässä, missä on ollut vasta mahatauti. Miksi et sitten tee samoin energioiden kanssa?

Ensimmäisiä tehtäviä tällaisessa tilanteessa on tiedostaa, mistä energiat tulevat ja mikä heikentää Sinun omaa olemustasi? Stressi ja kiire on syytä poistaa kalenterista. Sinähän tiedät, että ne aiheuttavat fyysistä flunssaa ja heikentävät vastustuskykyä. Tämä ei tapahdu yksistään fyysisellä tasolla, vaan kehollinen heikkous on suoraa seurausta henkisten kehojen voimien vähyydestä. Kun ongelmat näkyvät fyysisessä kehossa, on henkisen energian epätasapaino jo aika merkittävä.

Tilanne ei ole kuitenkaan niin huono sittenkään. Ensinnäkin ne keinot, jotka parantavat ja vahvistavat fyysistä vastustuskykyä, auttavat paljon myös henkiseen energiaan. Esimerkiksi inkivääri puhdistaa, mutta myös suojaa energiatasoja kuten valkosipulikin. Maadoittaminen vahvistaa nopeasti omaa energiaa. Lepo ja kiireen purku auttaa maadoitusta palautumaan. Meditaatio, jooga ja henkinen harjoitus vahvistavat lisää pitkällä tähtäimellä.

Itselläni oli pitkään laiska asenne energiatasapainosta huolehtimiseen, mutta sitten kiinnostuin aiheesta oman sairastumisen jälkeen. Tietoa oli monesti ihan kiven alla ja paljon onkin tullut henkimaailman ohjauksena sekä omien hyvien kokemusten kautta. Nykyään työskentelen viikoittain ja olen saanut hyviä tuloksia aikaan. Tänään minulle tuli tunne, että Sinäkin saattaisit hyötyä siitä tiedosta ja kanavoinneista, joita minulla on jaettavana. Siksi innostuin keräämään aiheesta kokonaisen 12 viikon koulutuksen. Aloitamme 11.11.2018 ja mukaan pääsee jopa pienillä tuloilla. Kuka on käynyt paljon Rakkaudentähden kursseja voi valita itselleen edullisemman maksuluokan sillä tässä koulutuksessa on joka viikon postissa mukana myös aiemmin julkaistua materiaalia.

Koulutus on tällä kertaa poikkeuksellinen. Se on sekä 12 viikon parannusmatka, että avainpaketti pysyvämpään hyvinvointiin. Energiatasojen kohottaminen, auran uloimpien kerroksien kunnostaminen, henkitasojen skannaaminen ja turhien energioiden puhdistus omasta rakenteesta voivat auttaa myös fyysisen vastustuskyvyn nostamiseen. Itse olen mm. pudottanut painoa päästämällä irti turhasta energialastista. Aion ottaa yhteyden valon oppaisiin ja kanavoida meille myös aivan uutta tietoa, harjoituksia ja apua eheytymiseen.

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/tunnista-ja-suojaa-energiakoulutus/

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0a56e612a259e5cf7f462b5f3ff6f747IIIIIIIIIIIIIIIIIII