Tulta voidaan käyttää vapauttamiseen, puhdistamiseen ja balanssoimiseen ja siksi tuliseremonia on hyödyllinen, kun haluamme täydellistää mieltä, kehoa, sydäntä ja sielua. Tulta voi käyttää myöskin parantamiseen. Tulen avulla voimme rakentaa jälleen yhteyden ykseyteen ja universumin keskukseen.

defumacaoTulelle on hyvä antaa joku lahja. Lahja on jotakin, jonka voi polttaa. Se voi esimerkiksi olla paperille kirjoitettu rukous tai lista asioista, joista tahdot päästää irti. Se voi myös olla kukka, puuesine tai vaikka vanha vaate tai tavara, jonka haluat polttaa. Lähesty tulta vahvalla intentiolla ja rukoillen parannusta. Vietä aikaa hetki tulen ääressä tunnustellen irtipäästämisen energiaa. Sitten anna lahjasi tulelle ja ota vastaan parannus. Jotkut tapaavat levittää käsillään tulen savua ylleen ja auraansa.

Tuliseremoniassa vapautetaan symbolisella tasolla jotakin, josta olemme valmiit päästämään irti. Tuli polttaa vanhan tuhkaksi ja tuhkasta voi jälleensyntyä uutta elämää kantavaa energiaa. Tuli on hyvä ystävä oikein käytettynä. Toinen versio tulesta on savu. Savua voi olla esimerkiksi suitsukkeista tuleva tuoksulllinen savu. Sitä suistsutetaan parannettavan ylle auraan tai vaikkapa kotona jokaiseen huoneeseen huolellisesti rukoillen ja käyden läpi kaikki nurkat.

Teemme tuliseremonioita ja laulamme rukouslauluja tulen ääressä Rakkaudentähden Valojuhlilla. Mikäli tuliseremonia kutsuu Sydäntäsi, olet tervetullut mukaan.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

be4fd021474a403f6b57db59fa3b576a_______