Diplomiparantajan koulutuksessa opimme terapioita ja seremonioita, joiden avulla työskentely Timanttisäteiden parantavan viisauden kanssa onnistuu yksin, hoitohuoneessa tai ryhmässä. Terapioiden avulla puolestaan eheytämme itsemme olemuspuolia, jotta niistä tulisi mahdollisimman virtaavia ja läpinäkyviä astioita puhtaimmalle valolle.

Koulutuksessa opimme:

  • inkarnaatioterapian,
  • sisäisen lapsen terapian eli 5D Valokehoterapia
  • Valoon sulautumisterapian (mielelle, emootiolle, astraalikeholle, varjorakenteelle sekä egolle),
  • Ylösnousemusterapian Ykseystietoisuuteen,
  • Yhden Pyhän Elämän terapian äitimaan Kristallisydämeen sekä
  • voimallisen 12 Timanttisäteen meditaation.

Näitä terapioita voi käyttää meditaationa, hoitohuoneella noin 1,5 tunnin hoitona sekä tehdä yksittäisinä pitempinä rituaaliseremonioina. Mitä pidemmän aikaa työskentelemme aina yhden tällaisen terapian sekä timanttisäteiden parissa, sen voimallisempaan valon maailmaan yhdistymme. Timanttisäteiden energia on voimakkaan aukaisevaa ja transformoivaa.

Koulutuksessa opimme valitsemaan terapiatilanteessa juuri siihen tilanteeseen hyödylliset timanttisäteet ja kuinka niiden värähtelyä voi käyttää täsmälääkkeenä ihmisen arkielämän haasteiden tukena.

Opit parantamaan itseäsi, toista ihmistä ja kollektiivista ihmiskuntaa. Opit myös pitämään meditaatioita ja vetämään seremonioita Timanttisädeterapioiden avulla. Saat selkeät manuaalit jokaisesta terapiasta. Manuaalit toimivat ikäänkuin karttana matkallesi Timanttisäteiden parissa.

Oletko valmis oppimaan rituaaliseremonian voimaa? Timanttisäteillä työskennellään parantavassa rakkauden tilassa. Keskeisenä työvälineenä on parantajan kyky kannatella valolla, ylläpitää ja suojella parannustilaa. Tätä kutsutaan englanniksi Holding Space for healing. Rituaaliseremoniassa teemme parannusmatkan tiettyyn rajattuun aiheeseen yhdessä tai yksin. Rituaaliseremonia tarjoaa turvalliset puitteet käsitellä ja vapauttaa syviäkin traumaenergioita tästä ja edellisistä elämistä. Seremonialla voidaan myös luoda pysyviä yhteyksiä henkimaailmaan ja aukaista vahvempia valon kanavia. Koulutuksessa opit keskeiset rituaalin periaatteet. Opiskelemme mm. seremoniaportaat, joita seuraamalla Sinulla on mahdollista käsitellä asioita turvallisesti. Portaisiin kuuluu vahva palauttamisen ja maadoittamisen työstö. Puhumme suojaamisesta sekä opimme pitämään yllä vahvaa parannustilaa, jossa ihminen voi antautua kokemaan sielullisia elämyksiä turvallisesti ohjattuna. Avaamme parantajan kanavia entistä syvemmin ja opimme työskentelemään lukuisten henkimaailman parantajaolentojen kanssa. Luomme parannustilan suojaukset ja parantavan vahvan valokanavan EnkeliKristalli- Timanttisädetekniikan avulla.

Kun sydämesi kutsuu astua Timanttisäteiden tietoisuuteen, voit tulla opiskelemaan Anun johdatuksella Diplomiparantajaksi. Koulutus koostuu kahdesta osasta: Etäopetuksesta ja Lähiopetuksesta. Mukaan voi ilmottautua joko molempiin kokonaisuuksiin yhdellä kertaa tai käydä ensin Etäopetuksen ja myöhemmin täydentää koulutuksen Diplomiparantajaksi osallistumalla lähiopetukseen.

Diplomiparantajan koulutuksessa astutaan 12 Timanttisäteen energiaan

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3cd5f593c52d1585afc587c7c061ec89]]]]]]]]