Tanskalainen henkinen maailmankuulu edesmennyt rakas opettajani on arvioinut Rakkaudentähden työtä:

Rakas Anu

Idea ja impulssi vaikuttavat minusta erittäin syvälliseltä ja tarpeelliselta. Se on yksi uusi tutkimus, kuinka luoda täydentävä silta henkisyyden ja maan arjen välillä. Kokemuksena toimintamuoto ei välttämättä ole uusi, mutta se saavuttaa varmasti monia ihmisiä ja kerää monenlaisia kokemuksia. Tässä on muutama suosittelusana, jotka saattavat olla hyödyllisiä, kun mainostat kiertuettasi Suomessa. (Arviointia pyytäessäni kerroin Asgerille, että aion kiertää Suomessa pitämässä seremonioita ja tapaamisia)

Ihmiskunta on menossa läpi suuren siirtymäkauden, jonka aikana vanhat arvot, rakenteet ja elämäntavat yleensä häviävät. Uudet arvot ja elämäntavat eivät aina näy niin pian kuin haluamme ja koemme usein itsemme tyhjiössä: Epävarma tulevaisuudesta, epävarma mistä löytää rauha ja vakaus ja epävarma siitä, mitkä uudet elämän arvot ja tulkinnat ovat luotettavia. Tässä tyhjiössä tarjotaan monia uusia käsitteitä sisäisestä elämästä, sisäisestä rauhasta ja mukautumisesta henkisiin tietoisuuden lähteisiin. Aina, kun löydämme tällaisia ​​käsitteitä yhdistettynä sydämen kykyyn jakaa ja aitoon elämänriemuun, näemme mahdollisen tien tulevaisuuteen. Siksi Valotyömatka Suomessa (Anu: Sinulla voi olla toinen nimi) on erittäin suositeltava yhdeksi oveksi, joka voi avautua tulevaisuuteen.

Asger Lorentsen, mysteryschool.dk

 

Dear Anu

The idea and impulse seems to me very deep and very needy. It is an experiment in one more way to bridge the gap between spirituality and everyday life on Earth. As an experiment the outcome is not certain, but for sure many people will be reached, and many experiences will be harvested. Here are some sentences of recommendation, which you may find useful for your work in Finland:

Humanity is going through a great transition period in which old values, structures and ways of life tend to fade away. New values and ways of life do not always appear, as soon as we wish, and often we experience ourselves in a vacuum: Uncertain of the future, uncertain of where to find peace and stability, and uncertain of which new values and interpretations of life can be trusted. In this vacuum many new concepts are offered of inner life, inner peace and alignment to the spiritual sources of consciousness. Whenever we find such concepts combined with a sharing heart and a genuine joy of life we see a possible path to the future. Therefore the Finland Light Tour (Anu: You may have another name) is highly recommended as one of the doors, which can open to the future.

Asger Lorentsen, mysteryschool.dk

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

881972fe39da4969252ffde690e78ed9000000000000000000000000000