Ihmettelen, oletko koskaan ihaillut uutta tarotpakkaa kirjakaupassa? Ehkä olet hankkinutkin sellaisen itsellesi. Tarotpakan ja opaskirjan saa hankittua noin 50-100 eurolla. Se on kannattava sijoitus itseen melkein kenelle tahansa. Haluaisin tietää, oletko ottanut pakkasi käyttöön? Kutsuuko tulkintojen tekeminen, mutta et saa kortteja puhumaan itsellesi? Tai oletko kenties tarokkien vanha taitaja, mutta sittemmin menettänyt yhteyden kortteihin? Kaipaatko uutta piristystä tai etsitkö uutta pakkaa elämääsi? Onko korttien maailma jäänyt vanhaksi, voiko niistä edes olla apua syvempään henkiseen työskentelyyn? Mikäli nämä asiat resonoivat Sinulle, kannattaa ehkä lukaista tämä kirje ajatuksella loppuun saakka!

Tahtoisin auttaa Sinua syventymään tarokkien ikiviisaaseen maailmaan. Itselleni kortit ja niiden osaaminen on ollut tärkeä voimavara aina 9 vuotiaasta saakka. Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta soittaa näkijälle, mutta silloinkin voi nostaa kortin itselleen! Tarvitsee vaan tietää, miten sitä tulkintaan!

Oppiminen voi olla helppoa. Minun tavallani siihen kuluu noin 30 minuuttia viikossa. Sen voi hyvin ottaa vaikka osaksi viikonlopun rentoutumisen rutiinia. Muut kurssilaiset ovat löytäneet oman aikansa esimerkiksi lenkkipolun varrelta. He ovat kuunnelleet tekemääni äänitettä työmatkalla tai istuneet kauppakäynnillä hetkeksi kahvikupposen äärelle oppimaan uusia asioita. Joku tykkää kuunnella opetusvideon illalla viimeisenä ennen nukkumaanmenoa, jolloin lisäopetusta saattaa tulla yöllä unen aikana. 30 minuuttia on helppo pihistää itselleen, vaikka muu perhe ei ymmärtäisi henkisten juttujen opiskelemisesta yhtään mitään.

Metodiini kuuluu uusi kurssiposti ja opetusvideo noin 7 päivän välein. Lisäksi saat käteesi oman Rider Waite korttipakan, joten tutustut kanssani oikeasti itsellesi tulevaan työvälineeseen. Kun sitoudut tähän pieneen tehtävään viikottain itsenäisesti, sinulla on käytössäsi etu, jota ei monella tarotpakan ostajalla ole ollut. Monella kortit jäävätkin helposti pöytälaatikkoon, minä autan sinut alkuun ikioman pakkasi kanssa.

Sähköostin silmäilemiseen kuluu aikaa noin 3-5 minuuttia. Sitä ei tarvitse opetella ulkoa, koska voit tallettaa viestit itsellesi ja lukea niitä uudelleen, kun harjoittelet luentojen tekemistä. 20-25 minuuttia viikossa kuluu opetusvideon kuuntelemiseen. Metodini kautta tulet tutustumaan jokaiseen korttiin sekä erityisiinkin tarotpakan sovelluksiin ikäänkuin itsestään tämän suunnittelemani kurssin kautta. Ja jokaisen postin mukana virtaa Rakkaudentähden kurssilaisille suunnattua kaukohoitoa!

Miksi Tarot?

Tarotpakka on kehitetty välineeksi, jonka avulla voimme keskustella henkimaailman auttajien kanssa. Se sisältää 78 korttia. Tarottien kautta vasta-alkajakin voi lähteä tutkimaan omaa yhteyttään vaikkapa henkioppaisiin. Ne tarjoavat hyvin syvän ja laajan maailman, jonka avulla vahvakin näkijä voi sukeltaa vain entistä syvemmälle. Koska korttien symbolit on ennalta sovittuja, niiden avulla on helppoa kysyä neuvoa myös itselleen.

Tarottien maailma avaa ihmiselle parhaimmillaan elävän yhteyden henkimaailmaan ja loppumattoman sisäisen viisauden varaston etsijän matkalle. Tarotteja voi käyttää tulevaisuuden ennustamiseen, mutta niiden välityksellä voi saada yhteyden edesmenneisiin tai tehdä syvemmänkin katselmuksen sielun tason asioihin. Ne voivat puhua meille karmasta, oppiläksyistä, rakkaudesta, sielunsopimuksista, tulevista henkisen avautumisen jaksoista ja vallalla olevista energioista elämässämme. Korttien avulla voi esimerkiksi selvittää, miksi joku energia on tukossa tai mitä minun tulisi tehdä, jotta saisin oman elämäni luotsattua entistä valoisampaan suuntaan? Tarokkien nostosta saa mukavaa lisämaustetta esimerkiksi hoidon aloittamisessa.

Voimme katsoa yhdessä pakkaasi lähemmin.

Se jakautuu ison ja pienen arkanan kortteihin. Opastan Sinua mielelläni syvemmälle, mitä nämä termit tarkoittavat ja kerron millaisissa tilanteissa tulkinta tehdään käyttämällä yksistään isoa tai pientä arkanaa kokonaisen pakan sijasta. Pakasta löytyy edelleen myöskin hovikortit. Tahtoisitko sinä muuten tietää, kuinka hovikorttien avulla voidaan tutkia perhekarmaa? Kerron Sinulle mielelläni, mitkä kortit viittaavat Sinuun itseesi tai lähelläsi oleviin aktuaalisiin henkilöihin. Tai mitkä kortit taas puhuvat enemmän ihmiselämässä esiintyvistä arkkityypeistä ja sielullisista energioista? Jotkut tietyt kortit ohjaavat meitä enemmän maallisissa asioissa. Tarotpakan viereisten korttien vaikutus voi muuttaa tietyn kortin merkitystä tulkintapöydässä?

Tarotpakkaa voi käyttää helpommillaan niinsanottuun arvontaan perustuvalla menetelmällä. Tässä tavassa kortit nostetaan sattumanvaraisessa järjestyksessä. Opetan kurssilla, kuinka pyhität oman korttien nostamisen hetkesi. Tarotpakan jokaisesta 78 kortista löytyy monenlaisia merkityksiä, jotka on yleisesti sovittu symboloimaan tiettyjä asioita. Näinollen korttien käyttöön ei tarvita välttämättä intuitiota, kun tuntee hyvin perusmerkitykset. Korttipakasta löytyvät esimerkiksi neljä elementtiä tuli, ilma, vesi ja maa. Lisäksi korttipakan pienen arkanan kortit on merkitty numeroilla, joista pääsemme tulkitsemaan numerologisia merkityksiä. Kortien kuvissa toistuu muutakin, esimerkiksi riimuja ja henkisiä symboleja. Opastan Sinua löytämään näitä symboleita omasta Rider Waite- korttipakastasi, jollaisen saat Rakkaudentähden kurssilla itsellesi. Kaikkia symboleja ei opetella ulkoa kurssin aikana, mutta osoitan sinulle kortti kortilta, mistä niitä voi etsiä ja kuinka voit sitten oman kiinnostuksen mukaisesti hankkia niistä enemmän tietoa.

Lisäksi olen suunnitellut, että jaan kurssilla tietoa eräänlaisista erityisasetelmista, jossa pöydälle nousevat tietyt kortit tietyssä järjestyksessä, sama kortti esiintyy useamman kerran tai tulkinnassa on nähtävillä vain yhden maan edustavaa symboliikkaa. Henkioppaani sanoo tässä kohtaa, että entisvanhaan tarottien lukemisen taito perittiin usein isoäidiltä tuleville sukupolville. Vanhan kansan erityistä osaamista oli pitkän linjan henkilökohtainen ymmärrys joka sitten kulki suvun linjassa aina uusille sukupolville. Kortteja ei muuten ostettu useinkaan kaupasta, vaan ne saatiin lahjaksi mummolta samalla, kun hän kertoili oman ymmärryksensä niiden kielestä! Tästä syystä tiettyjä sukuja pidettiin erityisen taitavana korttien lukijoina. Kurssilla seuraan tätä perinteistä linjaa, paljastan omat erityisasetelmani ja kerron mm. miten minun tulkintapöytäni liittyy enkelinumeroihin!

Erityisen vahva ja syvä ovi henkimaailmaan avautuu, kun lähdemme tulkitsemaan kortteja intuitiivisesti. Väärää tapaa ei sitten ole olemassakaan! Tarokeista saa monia syvällisiä tulkintoja auki, kun vain osaa valita itselleen oikeanlaisen kattauksen luentapöydäksi ja virittyy kuulemaan omaa sisäistä viisauttaan pitäen silmällä perinteistä symboliikkaa. Mestariksi ei synnytä yhdessä yössä, harjoitteluakin tarvitaan. Minäkin olen aloittanut opaskirja kädessä.

Kommunikointi korttien kanssa on elävää ja vastavuoroista. Kortit esittävät sinulle kysymyksiä ja sinä voit antaa vastauksia nostamalla vahvistavia kortteja. Kortit esittävät sinulle ajatuksia ja sinä voit esittää kysymyksiä nostamalla lisäkortteja. Ne kertovat lempeästi, mihin suuntaan tulkintaa olisi hyvä johdattaa ja antavat vihjeitä, minkälaisiin asioihin sinun olisi hyvä kiinnittää huomiota itsessäsi tulkinnan tekijänä tai asiakkaassa tulkinnan vastaanottajana. Minulle kortit ovat monesti paljastaneet senkin, jos paikalla on edesmenneitä henkilöitä ja olisi aika tehdä pieni meedion istunto! Tarokit sopivat oivallisesti meedion työskentelyn lisävälineeksi aivan kuin ne sopivat henkimaailman kanavoinnin virittelyyn tai parantavan energian välittämiseen. Mielesäni korttien sielunkielestä kertoo myös se, että pitkän linjan näkijänä en useinkaan tarvitse itse fyysistä pakkaa enää käteeni, vaan henkimaailma vilauttaa viestiksi jotakin korttia hengen taajuudella.

Koulutuksen sisältö

Taisinkin mainita jo, että kurssin hintaan kuuluu jokaiselle oma Rider Waite -tarotpakka? Luonnollisesti käymme opetuksen läpi tutkien juuri tätä pakkaa, jolloin pääset heti perhetymään syvälle siihen, mitä nyt on käsissäsi.

Tarotkurssiin kuuluu ensimmäisessä osassa 84 sähköpostia. Toisessa osassa on intensiivijakso lähiviikonloppuna. 78 postissa käsitellään jokainen pakan kortti erikseen. Kurssiposteissa on mukana pieni manuaali, jossa käydään kortin numerologinen merkitys, mihin elementtiin kortti liitetään, millaisia yleisiä perusmerkityksiä kortilla on sekä lisäksi minkälaisia käänteisiä viestejä kortti voi tarjota. Sitten jokaisessa kurssipostissa on noin 20-25 minuutin mittainen opetusvideo, jossa käsittelen kortin tarinaa intuitiivisesti omien henkioppaitteni johdatuksella.

78 korttipostin lisäksi teen 6 korttipakan käyttöä ja erityistilanteita käsittelevää videota. Mikäli kaikki tärkeä asia ei vielä välity näissä 84 postissa, teen kernaasti vielä muutaman ylimääräisen kattauksen Sinun hyväksesi. Kerron muun muassa oman lempitapani tehdä tulkintaa. Puhumme korttien oikeaoppisesta säilyttämisestä, puhdistamisesta ja kunnoittamisesta. Näiden sovelluksien avulla voit alkaa harjoitella tulkintojen tekemistä ystävillesi tai itsellesi.

Annan välillä äänen kuuluville rakkaalle henkiopaalleni, kuka on entisestä elämästä vahva tarottien taitaja. Hän tulee kertomaan meille erityistilanteita korttien voiman säilyttämiseen ja erinlaisia sovelluksia muutaman kortin nostoille. Hän opastaa meitä jokaisen kortin energiaan sekä mitä erityisiä niksejä mihinkin korttiin, mihinkin laatuun oikein liittyykään. Videot kannattaa kuunnella alusta loppuun saakka sillä ne sisältävät korttien tulkinnan opettelemisen lisäksi neuvoja korttisovelluksiin, joita käyttämällä saat pakkasi heräämään todella eloon. Rakkaudentähden malliin kurssilla puhutaan myös eettisestä näkijyydestä ja opastan Sinulle intuition avaamista.

Nettikurssin päätteeksi järjestämme lähiopetusviikonloppuja. Viikonlopun aikana teemme monta tulkintaa yhdessä. Mikäli tahdot todistuksen osoituksena omasta taidostasi, voit tehdä minulle näytetulkinnan. Koko tarotkurssin (osa 1 ja 2) käyneillä on mahdollista mainostaa Rakkaudentähden kautta omaa näkijän työtä tai sopia kanssamme esimerkiksi yhteistyösopimus. Yhteistyökuviot sovitaan aina tilannekohtaisesti kanssasi ottaen huomioon oma perehtyneisyytesi ja osaaminen asiaan.

Tämä opetus ei kuulu automaattisesti Akatemialaisille, mutta heille kurssiin kuuluu lisänä henkilökohtainen konsultaatio kurssin aikana. Kurssia voi muutenkin syventää varaamalla minulta henkilökohtaista tapaamisaikaa.

Kurssin ensimmäisen osan hinta on 299 euroa. Siihen kuuluu Rider Waite tarotpakka sekä 84 viikon opetus. Saat ensimmäisen videon välittömästi ilmottautumisen jälkeen ja tämän jälkeen 7 päivän välein aina uuden kurssikirjeen. Osamaksu onnistuu! Nettikoulutukseen osallistuminen ei velvoita sinua tulemaan lähikoulutukseen. Edullisinta on silti varata kerralla sekä nettikoulutus että lähiviikonloppu.

Tarotkurssille pääsee mukaan tästä. Kurssi alkaa heti ja jatkuu aina 7 päivän välein:

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/72

Kiitos Kiitos Kiitos!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

36d404383e98f4898f349c37d6ff156aa