Hei Rakas Ystävä!

Ensinnäkin ilmoitan, että tästä alkaa muutosten aika! Olen itse ollut mukana siinä pyörityksessä, joka meidän yhteiskuntaa nyt heittää. Rajoituksia, sulkuja, vaikeita elämäntilanteita… Tätä on kaikkialla ja kuulen siitä aivan joka päivä. Myös Rakkaudentähdellä on ollut vaikeaa viimeinen vuosi. Omassa henkilökohtaisessa elämässäni on ollut todella vahva muutos ja pyöritys. Olen tehnyt ahdistaviakin päätöksiä. Rohkeutta on tarvittu paljon. Mutta minä en ole ainoa. Olen kuullut ja kuulen jatkuvasti ihmisten hätää joka puolelta. Tunnen sisäisesti sen, että valotyöntekijöilläkin haastavaa. Kuka ei itse ole paineessa, hänellä on ehkä kädet täynnä tuettavaa.

Kun kirjoitan tätä kirjettä, on kello 03:07 yöllä! Minut herätettiin tekemään tätä. En muista koko urani ajalta yhtä vahvaa ilmoitusta. Se koski koko Rakkaudentähden toiminaa. Sain ihan selvän tiedon henkimaailmasta, mitä minun tulisi nyt seuraavaksi tehdä. Olin eilen päivällä pyytänyt henkimaailmaa apuun, kun nyt elämme niin hurjaa aikaa. Makasin pitkään hereillä sängyssä kunnes tajusin, että minut todellakin käskettiin ja komennettiin tänne alakertaan keskellä yötä kirjoittamaan tämä ilmoitus Sinulle!

Ilmoitus 1:

18.1.2022 pidetään Rakkaudentähdessä kaukoparannuspäivä, jonka aikana tulen lähettämään useamman parannusvideon ja koulutusvideon koskien Koronaa. Aion kanavoida henkimaailmalta meille ohjeet tähän aikaan. Minulle on puhuttu, että tämän päivän aikana meille jaetaan henkistä tietoa ja käsitystä siitä, mikä on ihmiskunnan tilanne ja mitä meiltä vaaditaan nyt valotyöntekijöinä. Nämä viestit tulevat auttamaan meitä pysymään tyynenä omassa keskuksessa, sisäisesssä rauhassa ja maadoittuneena, vaikka ympärillä olisikin rankkoja energioita. Kuka ilmoittautuu mukaan, energia lähtee välittömästi jo vaikuttamaan omassa elämässä ennen 18.1 lähetyksiäkin.

Tulen itse valmistamaan ennen tätä päivää äänellä parantamisen ääniteen, jota voi kuunnella esimerkiksi kauppareissulla ja joka pitää värähtelyäsi korkealla. Siihen ei tule sanallista ohjausta, vain äänellä kanavoituja värähtelyjä. Siihen tulee henkimaailman viestit äänimuodossa. Siitä on sanottu, että sitä voi soittaa silloinkin, jos olet sairastunut.

Päivän aikana teemme etänä Kristallienergiahoitoja etänä. Hoitoja tulee päivän mittaan yhteensä kuusi erillistä impulssia, joiden aikana kanavoin meille hoitomeditaatiot, jotka jäävät sitten Sinulle käyttöösi tuleviksi ajoiksi. Ensimmäinen kristallihoito vahvistaa biokenttäsi värähtelyä. Toisella kristallilla aktivoidaan immuunipuolustusta. Kolmannella ehostetaan elämänvoiman virtausta. Neljännellä lisätään maadoittumista. Viidennellä noustaan ihmiskunnan matalan värähtelyn yläpuolelle. Kuudennella tehostetaan sisäistä rauhaa ja johdatusta. Nämä tulevat olemaan lyhytä äänitteitä, jotka saat kuuluville vaikka puhelimen kautta ja niitä voi kuunnella pitkin päivää milloin koet tarvitsevasi tukea ja apua. Äänitteet ladataan YouTubeen sen jälkeen, kun hoito on lähetetty. Eli hoidot otetaan vastaan ilman äänitettä aluksi.

HUOM! Tulen jakamaan tukivälineitä Sinulle. Kaukoparannus ja energia voi ylläpitää terveyttäsi. En kuitenkaan lupaa kenellekään mitään varmoja tuloksia ja nämä tarjoamani tukikeinot eivät korvaa lääkärin antamia hoitoja eikä niitä saa käyttää muiden yleisten ohjeiden ja toimien korvaajana. Nämä eivät niinikään muuta tarvetta noudattaa viranomaisten kehoituksia tai määräyksiä. En ota maksua energiasta, vaan siitä, että työstän valmiiksi nämä videot ja lähetän ne Sinulle YouTuben kautta.

Poikkeuksellisesti en tee tätä hoitopäivää zoomissa, koska haluan, että voin jakaa sen kaikille halukkaille. ZOOMIN osallistuamäärä on aina rajoitettu. Tulen kertomaan tästä päivästä tällä viikolla vielä toisessa kirjeessä enemmän. Kyseessä on laaja paketti, jonka haluan jakaa kaikille tällaisena poikkeuksellisena aikana. Paketin hinta on 15 euroa ja siihen pääsee ilmottautumalla Tammikuun Rakkauden Tähtiryhmään.

Ilmoitus 2:

18.1.2022 päivä on myös minun syntymäpäiväni mutta lisäksi se on tärkeä astrologinen päivä, jolloin aloitamme aivan uuden syklin ihmiskunnassa. Se on myös Rakkaudentähdelle päivä, jolloin tulen julkaisemaan uusitun postituslistan, uusitun verkkokaupan ja uusitun hinnoittelun. Julkaisen ja kerron tuon päivän aikana, mitä on Rakkaudentähti vuonna 2022. Tämä tulee olemaan vastaus monen ihmisen hätään. Olen saanut valtavasti tietoa, että ihmisillä on rahallisesti vaikeaa. On vaikeaa selvitä arjessa. On haastavaa ja entistä haastavammaksi tuntuu vaan menevän. Rakkaudentähti aloittaa viikottaisen vahvemman avunannon kaikille.

Maistiaisia:

– Hinnoittelumme muuttuu radikaalisti niin, ettei kenelläkään ole rahasta kiinni osallistua kursseille

– Verkkosivut selkeytyvät ja muuttuvat yksinkertaiseksi

– Uutiskirje muuttuu yksinkertaisemmaksi

– Foorumi aktivoituu

– Entistä vahvempaa tukea aletaan välittää ihmisille ja eläimille

Sinänsä moni näistä muutoksista ei ole uusi. Olen etsinyt tätä suuntaa jo monen vuoden ajan, mutta nyt vasta näen sen aivan selkeästi, miten täytyy mennä eteenpäin. Olen päättänyt jättää pois kaikki ne toiminnot, jotka ovat jumittaneet toimintaa aikaisemmin. Siitä vapautuvan voiman suuntaan ihmisten auttamiseen näinä vaikeina aikoina.

Kun tahdot olla mukana muutoksessa, seuraappas sähköpostia seuraavan 2 viikon aikana!

Kun tahdot saada itsellesi ison paketin eheytystä, suojausta, henkimaailman tukea, hyvinvointiasi ylläpitäviä ajatuksia, sisäistä rauhaa tukevia energioita, vastustuskykyä, näkökulmia, tietoa, sydämen valoa ja apua tähän muuttuvaan aikaan, josta me kaikki saamme osamme, tule mukaan Tammikuun Rakkauden Tähtiryhmään 18.1.2022! Se on vain 15 euroa.

Rakkain terveisin,
Anu

Share →

3 Responses to Rakkaudentähti on muutoksessa

 1. Arja sanoo:

  Kiitos Anu, otan vastaan parannusta 18.1.
  Ja onnea sinulle syntymäpäivänäsi!

 2. Aamu sanoo:

  Sydänlämpöinen kiitos työstä jota teet ja energiasta jota jaat. Koskettaa niin monesti ihan herkistymiseen asti viestisi ja sanomasi. Koen kanavasi hyvin puhtaana. Niin kiitollinen että saan kokea kohottavia energioita ja viestiesi välityksellä muistaa jotain sanojakin tärkeämpää. Niin paljon Kaikkea Hyvää Sinulle Anu. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

 3. Ritva sanoo:

  Itkuksihan tämä meni, voiko tosiaan jotain näin inhimillistäkin vielä maailmassa olla?
  Niinkuin kirjoitit, tämä mennyt vuosi on ollut todella raskas.
  Minulla terveys reistailee, yksinäisyys rassaa ja rahottomuus myös!
  Ja nyt itken niin, etten saa enempää kirjoitetuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8f7dc7d6d4a75db76efa870df9b1cb9d22222222222222222222