Mitä on kaukohoito?

Tiedemiehet tietävät, että kaikki värähtelee. Valo on värähtelyä, ääni on värähtelyä ja värit värähtelevän valon taajuuksia. Mutta MIKÄ värähtelee? Sitä ei kukaan ole pystynyt selittämään. Vaikuttaa siltä, että värähtely tulee jostakin näkymättömästä. Jostakin, mitä ei edes ole. Minulle sellitys on, että Henki värähtelee. Yksi ja sama henki, josta me kaikki koostumme. Yksi Elämä ja Yksi Lähde. Parhaimmillaan kaukohoidolla autamme Sinua löytämään oman sisäisen parantajuutesi ja potentiaalit, joilla parannat itsesi henkimaailman avulla.

 

Miten kaukohoito voi vaikuttaa?

Jotkut ovat kokeneet, että energian lähettämisellä kaukohoitona voi auttaa asioita parempaan suuntaan tai sillä voi muuttaa asioiden kulkua. Myös jotkut asiakkaat ovat ”tienneet” milloin kaukohoito-ohjeen lähettäminen (hoidon aktivoiminen) tapahtui ajallisesti, vaikkeivat ole saaneet siitä etukäteen ilmoitusta. Tähän ei ole olemassa tieteellistä selitystä tai todistetta, joten uskominen kaukohoitoon jää ihmisen oman harkinnan mukaiseksi.

Jotkut selittävät kaukohoidon vaikutukset sillä , että hoidettava tietää etähoidosta. Kun kaukohoidettava tietoisesti ottaa vastaan etänä hoitoa, tapahtuu rentoutumista, tunnetason muutoksia, stressitason laskua jne. Suomessa on tutkittu ajatuksella parantamista. Lisään tutkimustuloksia sivustoilleni nähtäväksi sitten, kun löydän lähteitä.

Monet asiakkaat ovat kuitenkin kertoneet, että he ovat tunteneet kaukohoidon lähettämisen ajankohdan silloinkin, kun eivät ole olleet tietoisia siitä. Esimerkiksi eräs asiakkaani tunsi kuin pienen lapsen pissan reidessään sillä hetkellä, kun kaukohoito lähetettiin. Reiden kipu parantui tutemuksen yhteydessä.

Etähoito ei voi vahingoittaa Sinua. Anu lähettää viikoittain energiaa kaukohoitona kaukohoitoryhmille ja yksittäin erityisen kaukohoitoteeman mukaisesti. Myös kaikkiin kursseihin kuuluu etähoitoa kerran viikossa. Anu neuvoo tarvittaessa myös kaukohoiton vastaanottamisessa

Etähoidossa välitämme Sinulle energiaa oman korkeamman itsesi välityksellä. Toinen ihminen ei paranna toista, vaan parannus tulee aina henkimaailmasta. Parannuksen tasoja on monia, yleensä hoidossa yhdistyt omien enkeleiden ja sinun korkeimman itsesi kautta virtaavien energioiden valon ja rakkauden taajuuksille. Ikuinen itsesi on yhteydessä maailmankaikkeuden viisauteen. Sinussa on itsessäsi parantava voima. Kaukohoidot aktivoivat kaikilla tasoilla omia sisäisiä parantajuuden ja paranemisen prosessejasi.

 

Rakkaudentähden ryhmäkaukohoidot

Rakkaudentähti tekee kaukohoitoa keskiviikkoisin klo 21-24. Vaivojen (mm. fyysinen, sosiaalinen, henkinen) takana on usein läpikäymättömiä prosesseja, joiden oivaltaminen tuottaa paranemisprosessin. Tässä kaukohoidossa vapautetaan rakkaudellisen energian avulla näitä prosesseja tietoisuuteesi, että voit tulla päivätietoisuudessa tietoiseksi siitä, mistä Sinun tulisi päästää irti ja mitä Sinun tulisi oivaltaa toisella lailla. Jokaisessa parannusprosessissa vapautetaan kaukohoito energialla sen verran näitä tiedostettavia asioita, mitä olet juuri tässä elämäntilanteessa turvallisesti valmis kohtaamaan ja muuntamaan valoksi.

Kaukohoidot ovat turvallisia ja ne tapahtuvat valon henkimaailman opastuksella Korkeimmaksi parhaaksesi. Se tarkoittaa sitä, että kaikki se tapahtuu, minkä olet valmis ottamaan vastaan. Valon henkimaailma ei ota sinulta pois tarvittavia oppiläksyjä, mutta joskus se voi näyttää sinulle kuvina, tunnelmina, tunteina tai vaikka ihan konkreettisina sanoina, mitä sinun elämässä tulisi muuttua tai mitä sinun tulisi oppia ja oivaltaa. Nämä opetukset tulevat valon ja rakkauden saattelemina ja niissä on hyväksyvä, ymmärtävä ja lempeä viesti.

Paraneminen on usein myös sitä, että henkimaailma nostaa sinun sisimmästä nähtäväksi asiat, jotka sinua sairastuttava. Näitä asioita on joskus kipeä katsoa, mutta henkimaailman ollessa vieressä parantavassa rakkauden ja valon kanavassa se on turvallista. Hyvin usein ihmiset ovat kertoneet hoidoistamme, että niiden aikana on tullut itku, mutta se ei ole tuskaisaa itkua, vaan yleensä kyyneleitä seuraa valtava vapautumisen ja sydämen avautumisen tunne.

Aina prosesseja ei tarvitse vapauttaa päivätietoisuuteen ja etähoidon aikana pyydänkin, että kaikki se, mikä voidaan hoitaa alitajunnan puolella tai unimaailmassa, hoidetaan hellävaraisesti ja päivätietoisuutta rasittamatta. Voit kuitenkin huomata kaukohoidon vaikutuksia esimerkiksi unimaailman vilkastumisena, flunssan kaltaisina oireina tai päiväsaikaisena väsymyksenä.

Etähoitoihin voivat osallistua henkilöt, jotka toivovat rakkaudellista enkelimaailman ja universaalin valon tukea paranemisen tielle. Sinun on tärkeää tiedostaa, ettei kukaan parantaja voi ottaa sairauksia/elämän vaikeuksia tuosta vaan pois, vaan paraneminen tapahtuu aina sen mukaisesti, mikä on Sinun korkein kosminen aikataulusi ja missä määrin olet valmis päästämään irti vaivoista. Lisäksi paraneminen on aina Sinun oman korkeimman itsesi työstettävä. Parantajana voin edesauttaa prosessien käynnistymistä sekä sitä, että omat sisäiset paremisen ja parantajuuden voimat aktivoituvat ja näin jotkut asiakkaat ovat kokeneet vapautuvansa myös fyysisistä oireista. Kuitenkin en koskaan suosittele, että lopetat lääkityksiä tai lääkärin määräämiä hoitoja keskustelematta lääkärisi kanssa. Suosittelen ehdottomasti, että käyt lääkärisi vastaanotolla, mikäli aiot lopettaa jonkun lääkärin määräämän hoidon. Mikäli kärsit mielenterveysongelmista, suosittelen, että kysyt omalta hoitajaltasi tai lääkäriltäsi, sopiiko etähoito Sinulle.

Ryhmäkaukohoidot, kuten muutkaan Rakkaudentähden kaukohoidot eivät ole terapiaa tai korvaa länsimaalaista lääketieteellistä hoitoa. Luontaishoidot otetaan aina asiakkaan omalla vastuulla.

 

Mitä kaukomeditaatio tarkoittaa?

Kaukomeditaatio tarkoittaa sitä, että jokainen meditoi yksin kotonaan yhtä aikaa. Tietoisuus siitä, että muutkin ihmiset tekevät saman omassa kotonaan vahvistaa meditaatiota ja kokemuksia siitä. Ainakin ajatuksen tasolla olemme yhdessä! Kaukomeditaatiossa olemme yhdessä osa samaa Rakkauden värähtelyä.

20140729_191929Anu Makoff: ”Kaikki auttamistyöni pohjautuu sille ajatukselle, että olemme ikuisia kehittymässä olevia sieluja. Meille on kaikki sallittua, elämme vapaan tahdon alaisina joskin valintamme ohjaavat niitä oppiläksyjä, joita saamme osaksemme. Autan Sinua näkemään, missä kohtaa polullasi olet ja MINKÄ OPPILÄKSYN TAKIA elämässäsi tapahtuu asioita.”

Share →
a86faa4a70819145f1489dc17f98b2d1VVVVVVVVVVVV