Usein näen enneunia ja saan aavistuksia tulevasta. Aivan vasta olimme reissussa Hollannissa, kun näin unta, että keskimmäinen lapseni Santtu tuli sanomaan minulle, että kotimme on palanut maan tasalle. Kotimatkalla Santtu tosiaan meni meille kotiin ensimmäisenä. Talo ei ollut palanut, mutta katossa oli vesivahinko.

Olen nähnyt voimakkaita unia kuolemasta ja epäonnekkaista tapahtumista varmasti lapsesta saakka ja yhä yksi kysymys on jäänyt vastauksia vaille; mitä tälle voi tehdä? Miksi ihmeessä negatiivisia asioita näytetään? Tunnen olevani avuton näiden asioiden näkemisen suhteen, kun ne tuntuvat tapahtuvan yhtä väistämättömästi, kuin unessa on näytetty.

Osaanko silloin olla rennompi ja valmistautuneempi tapahtumaan? Todennäköisesti näin. Mutta jotenkin minusta on alkanut tuntua siltä, että kyseessä on jotakin enemmän. Ehkäpä henkimaailma yrittää opettaa jotakin näyttämällä asioita etukäteen.

Kysyin sitä enkeleiltä ja sain hauraan vastauksen. Minulle kerrottiin, että opettelen jonkinlaista ilmentämistä tässä elämässä ja saan nähdä tulevasta tiettyjä tapahtumia, jotka ovat jo valintojemme kautta sinne sijoittuneet kauan aikaa sitten. Ne ovat joko ihmisen karmaa tai muuten siellä aikojen ketjussa jo vahvasti vahvistetut tapahtuvaksi. Saan nähdä niitä koska minun kuuluu oppia vaikuttamaan tässä hetkessä ajan ja tulevaisuuden suuntaan niin, että tapahtuma ehkä jää väliin tai sitten sen voimakkuus lieventyy.

Ehkä näin pystyin tekemään rukouksilla talomme puolesta. Ehkä kotimme todellakin oli määrä palaa, mutta pystyin visualisoimalla muuttamaan täydellisen tuhoutumisen remontoitavaksi ongelmaksi?

Olen monesti miettinyt sitä, että emme tiedä, miten vakava negatiivisen asian piti olla. Kenties sen nähtyämme teemme jo alitajuisesti asialle paljon sisäistä puhdistusta ja tapahtumat muuttuvat niin paljon, kuin on sallittua.

Henkimaailma on valosta eivätkä he taatusti näytä meille jokapäiväistä tietoa tai yritä pelotella turhaan. Luottamukseni vastaanotettuun informaatioon on kyllä vahva. Pääsääntöisesti olen saanut sen kautta valtavasti hyviä asioita elämääni. Olen tiennyt, miten joku asia menee ja pysynyt rauhallisena tai pystynyt luottamaan epäselvissä tilanteissa oikeiin asioihin.

Se ei silti sulje pois sitä tosiasiaa, että joskus enneunen jälkeinen päivä on kuin unissakävelemistä. Sydän on raskaita huolia täynnä ja ajatukset palaa väkisinkin elävän tuntuiseen uneen uudelleen ja uudelleen. Kun silloin pystyisin täyttämään päivän hetket valon rukouksilla, kenties tapahtumien kulku muuttuisi kokonaan?

Ehkä asiasta voikin infota omalle valojoukolle ja pyytää sieltä vahvistuksia taakseen, jolloin yhdessä voimme entistä voimakkaammin vaikuttaa siihen, että elämämme saa virrata onnellista uomaa?

Toisaalta nyt kun ajattelen vesivahinkoa, se tuntuu myös onnenpotkulta. Kun näin sen etukäteen unessa, en niinkään kysele miksi tämä tapahtui, kuin luotan, että tässä on henkimaailma varmasti mukana.

Share →

4 Responses to Anu: Negatiiviset unet

 1. Heli sanoo:

  mustaenkeli tuli mun kotiin ja otti seläntakaa kii ja lähti ovesta viemään mua lennossa, huusin sitä ja heräsin siihen huutoon ku pelkäsin, siinä unessa jotenki pystyin vaikuttaan siihen että suunta oli ylöspäin, se enkeli oli siivetön ja musta.

  • Anu Markoff sanoo:

   Voi olla kyse omasta pelosta, joka yrittää viedä sinua ulos omasta keskuksesta. Koti= minuus. Pelot ja muutkin tunteet saavat hahmon henkimaailmassa ja elävät omaa elämää.

 2. Leena Naskali sanoo:

  Hei, kiitos blogistasi.

  Kiroitit asiasta, johon olen myös kiinnittänyt huomiota ja jonka perimmäistä tarkoitusta on ollut vaikea ymmärtää. Monesti olen levoton noin vuorokautta aiemmin (jota voi edeltää onnen tunne), kun jokin asia toteutuu. Lentokone voipudota tai auto suistua tieltä. Kerran olin mukana ISISIN itsepommiautossa ja onnistuin kaatamaan sen ja pakanemaan ennen iskua. Myöhemmin uutisissa kerrottiin vastaavasta tapahtumasta, jossa kaksi räjäytystä oli onnistunut ja kolmas ei.

  Ymmärrän hämmennyksesi, enkä voi todeta mutta kuin että tuleviin tapahtumiin voi vaikuttaa rukouksella.

  Sinua tervehtien Leena Maaria

  • Anu Markoff sanoo:

   Olen itsekin huomannut, että joskus negatiivisia asioita edeltää voimakas positiivinen tunne. Ehkä meihin tankataan valoa, että jaksetaan puskea eteenpäin seinästä läpi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0e88c9639e32da17a2ab369efff28e4dddddddddddddddddd