Lapsesta saakka selvänäköinen Anu Heinineva (ent. Markoff) on luotettava pitkän matkan auttaja, meedio, näkijä ja myöskin henkisten asioiden kouluttaja. Rakkaudentähden nettikaupassa on laaja valikoima Anun palveluita.

20140729_191929”Olen ollut lapsesta saakka selvätietoinen ja yhteydessä henkimaailmaan. Unelma-ammattini lapsena oli eläinlääkäri, mutta lopulta opiskelin sairaanhoitajaksi sillä koin vahvasti, että tahdon auttaa ihmisiä. En kuitenkaan työskennellyt sairaanhoitajana pitkään sillä sairastumisen kautta minut ”kutsuttiin” siihen työhön, mihin olin ennen syntymääni sitoitunut sielun tasolla. Sieluni valo virtaa pitkästä parantajalinjasta, josta olen inkarnoitunut maailmaan useita kertoja toteuttamaan parantamisen tehtävää. Menneissä inkarnaatioissa olen ollut shamaani ja parantaja alkuperäisten kulttuurien keskuudessa. Tätä sielun muistia aukaisen itselleni jatkuvasti valoseremonioissa ja käytän sitä vahvuutena mm. shamanistisessa parantamisessa. Muistan omia inkarnaatioita Afrikassa, Etelä-Amerikassa mutta myös Intian suunnalla sekä täällä Suomessa. Oma parantamisen, opettamisen ja kanavoimisen työni virtaa tästä vanhasta linjasta ja koen olevani eräänlainen viestikapula suuressa ketjussa. Parantajalinjaani kuuluu välittää valoa koko maailmalle ja avustaa ihmiskuntaa nostamaan tietoisuutta kohti valoa sekä maapalloa luomakuntineen pysymään elämää ylläpivätänä planeettana.

Koen, että henkinen koulutukseni alkoi jo lapsena, sillä muistan nähneeni henkiä jo aivan pienenä ja olen kertonut ihmetteleville ihmisille asioita ennalta mm. unimaailmani ja näkyjeni perusteella sekä olin varmasti aina hieman erinlainen lapsi. Muistan tehneeni ensimmäiset parannukset jo alle kouluikäisenä. Lähelläni lapsuudessa ja nuoruudessa oli ihminen, jolla oli vahva vanhan kansan yhteys luontoon, hiljainen ymmärrys lapin shamanismista ja syvä usko korkeampaan voimaan. Sain ammentaa hänen elämänviisauttaan nuoruusvuosina. Ala-asteen uskovainen opettaja piti meille luentoja henkimaailmasta, mummot kannustivat tutkimaan kristillisiä arvoja ja luontoyhteys vahvistui mm. oman merimies-isän matkassa.

Olen elämässäni kokenut monta henkimaailman kutsua. Ensimmäinen oli parantajan kutsu, jolloin aloin välittää parantavaa energiaa kaukohoitoina ja lähihoitoina ihmisille. Sain alkuopetuksen henkimaailmasta, mutta olen käynyt myös parantajakoulutuksia sen jälkeen ja opiskelen tällä hetkellä useamman aivan alkuperäisiin parantamisen traditioihin sitoutuneen ihmisen opastuksella avaten omaa sielun muistia.

Seuraava kutsu oli kanavan kutsu. Silloin aloin kanavoida tekstejä ihmisille postituslistojen kautta ja kirjoittaa tulkintoja asiakastyönä. Parantajan kanavaan yhdistynyt näkijyys johdatti pitämään ihmisille meditaatioita. Pitkän aikaa kiersin Suomessa pitämässä ryhmätilaisuukia, jotka koostuivat kanavoinnista ja meditaatioharjoitteista. Nytkin teemme Rakkaudentähdessä vuosittain tiettyjä koulutustempauksia ja vierailemme messuilla järjestämässä veloituksettomia work shoppeja.

Kanava vahvistui myöhemmin kokiessani meedion kutsun ja avautuessani tulkintojen myötä välittämään edesmenneiden omaisten viestejä jälkeen jääneille. Meedion työ laadullistui yhä maailmanpalvelukseksi ja yleisluontoiseksi maailman puhdistamiseksi erinlaisissa meditaatioseremonioissa. Maailmanpalveluskesta tuli Rakkaudentähden yksi kekeisimpiä ajatuksia henkimaailman kontaktien kautta. Koen, että tahdon auttaa kaikkia toteuttamaan omaa sielutehtäväänsä.

Lopulta elämäni meni kriisiin ja koin isoja mullistuksia. Ymmärsin, että olin tehnyt ennen syntymää sopimuksen toimia shamaanina ja siihen liittyy yleensä vaikeita asioita ylikäytäväksi ennenkuin pystyy toimimaan tässä maailmassa auttamassa toisia. Muistan nyt jälkikäteen ajateltuna ihan lapsuudesta saakka ahdistavan tunteen, että elämässäni tulee mullistumaan mm. terveyspuolella voimakkaasti. Shamanistista tietoa löytyikin entisistä elämistäni, joissa myös suuren mullistuksen kautta olen avatunut näihin tehtäviin. Sain onneksi tuekseni ja kasvukumppanikseni pitkän linjan shamaaneja eri puolilta maailmaa ja pääsin omaksumaan perinteitä. Niinpä useamman vuoden työstämisen jälkeen viimein koen itseni shamaaniksi, jonka osaamisessa yhtyvät mediumismi, kanavointi ja parannus sekä kyky matkustaa henkimaailman tasoilla ylisessä ja alisessa, tuoda sieltä tietoa muiden käyttöön, parantaa ihmisiä näillä matkoilla ja kaikenlainen muu shamanistinen työskentely.

Kaiken tämän alla on ollut vielä henkisen tien näyttäjän kutsu, joka liittyy erittäin läheisesti sielun parantajan linjaan, josta ammennan kaiken henkisen työn. Koen voimakkaasti, että meidän jokaisen vastuulla on jakaa kanssakulkijoillemme, kanssaluojillemme kaikki kokemukset ja oivallukset. Se, minkä annamme itsestämme eteenpäin, se vahvistuu ja palaa meille lopulta takaisin. Se, mitä yritämme opettaa muille, sen opimme itse. Näistä kaikista kutsuista on syntynyt Rakkaudentähti ja oma auttamistyöni.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä tahdon mainita omat henkioppaani. Minulla on ollut elämässä kaksi suurta henkiopasta rinnalla aivan lapsesta saakka. He ovat molemmat kiinnostuneet parantamisesta syvillä tasoilla, maailmanpalveluksesta ja auttavat minua parantajan työssä. Ajan myötä henkioppaita tai valon opettajia on tullut lisää. Tällä hetkellä tunnistan yhdeksän vakituisesti luonani vierailevaa mestaria tai Jumalolentoa. Välitän kaikki viestini heidän avustuksellaan. Minulle on tärkeää, että oppaani noudattavat Kristustietoisuutta ja ylläpitävät rakkautta, parannusta ja valoa. Parannuksia tehdessä pyydän aina apua Jeesukselta, joka vuosien henkisen tutkiskelun ja matkaamisen kautta on tullut elämääni tutuksi maailman vahvimpana. luotettavimpana ja kokeneimpana parantajana. Kerron näistä oppaista tulkinnoissani ja mm. 12 Kristallin Akatemiassa enemmän.”

Koulutus:

 • Toimitusjohtaja -08
 • Sairaanhoitaja -02
 • Lähihoitaja -98
 • Jatkuva shamanistinen koulutus kokeneiden opettajien johdolla
 • Käytännön harjoittelua asiakastyössä tuhansia tulkintoja, hoitoja ja kanavointeja
 • Reikimaster 2009
 • Sechem Master 2010
 • Afroditen parantavat säteet -viritykset 1-7 2011
 • Asger Lorentsenin Henkinen terapia -07 ja uudelleen 2011 lähtien
 • Parantavan laulun opinnot 2010 lähtien…
 • Psykologia Appro 15 ov
 • Shiatsu hieronta
 • Meditaation ohjaus
 • Intuitiivinen energiahoito
 • Enkeli- ja Arkkienkelienergiahoito
 • Perinteinen hieronta
 • Enkelikristallitekniikan hionta useiden opastajien, luontaishoitoalan kouluttajien ja selvänäkijöiden kanssa
 • Useita pikkukursseja ja koulutuksia henkisen kasvun alalta vuodesta 2002
 • Jatkuva konsultaatio enkeli-auttajien, oppaiden kanssa
 • Osallistuminen Mystery Schooliin opettajana ja oppilaana

Anu kertoo itsestään

Olen Anu Jaana-Elina Vellamo Heinineva. Shamaani; Meedio, Parantaja, Energiahoitaja, Sieluvalmentaja, Henkinen Sydänystävä, Luennoitsija ja Henkinen opettaja. Olen luonnonläheinen shamanistisen tien kulkija. Asustan metsän keskellä Simossa kahden lapseni kanssa ja toimin tällä hetkellä Rakkaudentähden sivujen, foorumien sekä nettikaupan ylläpitäjänä. Olen ollut lapsesta saakka selvänäköinen ja kiinnostunut henkimaailmasta. Olen tehnyt energiahoitoja ja henkilökohtaisia opastuksia työkseni maailmanlaajuisesti aina vuodesta 2006. Pääasiassa olen toiminut enkelikristalli -energioilla. Olen myös maailmanlaajuisen hoitajaverkon SBTHE perustaja.

Tärkein harrastukseni ovat parantavat kasvit, keruu ja viljely sekä luonnonenergiat. Lisäksi harrastan filosofian, kulttuurien ja uskontojen tutkimista, piirtämistä, kuvaamista, pohtimista, kirjoittamista, laulamista, intuitiivista tanssia, luontaishoitoja, kotona oleilua ja meditaatiota. Minulle on tärkeää esittää asioita, joita näen ympärilläni, taiteen keinoin. Luonteeltani olen hieman kapinallinen, iloinen, sosiaalinen, radikaali, erittäin empaattinen, impulsiivinen ja ehdoton oman tieni kulkija. Pyrin herättämään keskustelua ja lisäämään suvaitsevaisuutta ihmisten keskuudessa näyttämällä ennakkoluulotomasti ihmeitä, joita maailmalta löytyy. Toivon, että ihmiset ymmärtäisivät, etten esitä sivuillani tai teoksissani tietokirjamaista tietoa, vaan käytän eräänlaista taiteellista vapautta ilmaista itseäni joskus hyvinkin kärjistäen ja provosoiden. Tavoitteeni on herättää ajattelemaan ja tuoda maailman asioita ihmisten ulottuville sellaisenaan, kuin ne ovat, mitään valmiiksi arvostelematta tai sensuroimatta.

Kalastajan ja merimiehen tytär…

Asun meren rannalla. Meri on ollut elämässäni aina ja se on hyvin tärkeä elementti minulle. Isäni on merimies, kalastaja, meren kulkija ja olenkin ollut ensimmäiset kerrat merellä jo 7 kk vanhana. Syntymänimeltäni olin Anu Jaana Elina, mutta vuonna 2017 ottaessani oman tyttönimen takaisin tunsin, etten voi mennä takaisin samaan. Kun törmäsin nimeen Vellamo, tiesin sen kuuluvan minulle. Vellamo on veden haltija ja samalla Suomalainen nimi Jumalatar Yemanyalle, veden Jumalattarelle, kuka oli jo aikaisemmin ollut suuri johdattajani. Sama perinne jatkuu perheessämme. Mm. keskimmäinen lapseni sai ristiäisissä lahjaksi pelastusliivit! Kerran kesässä yleensä astun Isäni veneeseen ja purjehdimme Suomen saaristossa samoten ulkosaariston tyhjiä majakka-paikkoja, luonnonsuojelualueita ja meri-saaristo maisemia. Rakastan meren tuoksua, hiljaisuutta sekä sitä intensiivistä luonnon läsnäoloa, jonka voi tavoittaa vain merellä. Meri on minulle levon ja rauhan paikka.

Luonto lähellä monella tapaa

Myös metsä on minulle tärkeä ja rakas asia. Isäpuoleni suonissa virtasi porojen verta ja poronhoitajana kasvoin minäkin elämäni teinivuosina. Sanotaan, että poromiehen ja poronaisen sielu on kiinni tuntureilla sekä metsissä ja vanhemmiten hänelle kasvaa poron sarvet päähän. Kuoltuaan aito lapinmies tai nainen siirtyy tuntureille porotokkaan jatkamaan ikuista yhteyttä luonnon kanssa. Metsät puhuttelevatkin minua aivan erityisellä lailla. Jo teinivuosina sain opit tärkeiltä ihmisiltä elämässäni, miten liikutaan luonnossa ja selviydytään sen armoilla. Kunnioitus Äiti-maan jylhää rauhaa kohtaan kasvaa minussa voimakkaana. Lempivuodenaikani on syksy, jolloin yleensä liikun paljon metsässä keräämässä marjoja, sieniä ja kääpiä. Voimaeläimiäni ovat kissa, käärme, kotka, hevonen, sinivalas ja lohi.

Luonne

Ihmisten kanssa olen superavoin ja herkkä. Hymy ja nauru ovat minulla herkässä, joskin kyynelkin tulee silmään, kun sellainen tilanne sattuu. En häpeä itkeä tai nauraa yksin vaikka kaupassa =) Olen ihmisläheinen ja rakastan ystäviä. Minulle asiakkaat ovat myös ystäviä ja on ihanaa saada henkilökohaista sähköpostia! Pyrin aina vastaamaan kaikkiin posteihin ja viestejä on välillä monta saapunutta, joten joskus voi mennä aikaa, ennenkuin tulee paluupostia =)

Toinen puoli minussa on syvä hiljaisuus ja pohjamutia myöten pohdiskeleva filosofi. Joskus elämä ei tunnu reilulta ja silloin on hyvä vetäytyä omaan kuoreen ja antaa itselle aikaa. Vaikeitakin asioita kohdanneena ja monia kipuja läpi kahlanneena en näe elämää pelkästään mustavalkoisena, vaan minulle siinä on hurjan paljon erillaisia sävyjä. En tuomitse ketään, vaan ystäväpiiristäni löytyy hyvin erillaisia ihmisiä -olen aina tullut toimeen hyvin erillaisissa piireissä. Olen kokeillut monenlaisia työtehtäviä aina palovahdista paikkamaalaukseen ja leikkaussalista bingoemäntään.

Henkiset asiat olivat elämääni jo lapsena. Olen ollut aivan pienestä pitäen selvänäköinen ja kiinnostunut luonnosta, eläimistä ja värikkäistä kivistä. Alle kouluikäisena ja ala-asteella taskustani saattoi löytyä aivan yhtä hyvin sisilisko, sammakko, hiiri taikka kasa värikkäitä kiviä. Keräsin ötököitä purkkeihin, samosin metsään tuoksuttelemaan kuusen pihkaa ja pehmeää sammalta, syömään tuoreita mustikoita ja kiipeilin puissa. Mietiskely ja pohtiminen on kuulunut luonnollisena osana elämääni aivan pienenä jo, vaikkakin en tiennyt meditoivani =) Neljännellä luokalla opettelin kädesta ennustamisen ja huoneeni kaapit pursusivat mitä värikkäämpiä kiviä.

Selvänäkijä

Vaikka olinkin selvänäköinen lapsena ja mm. keskustelu Enkeleiden kanssa tuntui luonnolliselta (olen aina puhunut ääneen mielikuvitusystäville ja enkeleille =D), löysin nämä ihanat hörhöpiirit vasta aikuisena. Siihen saakka elin enemmän tai vähemmän yksin oma sisäisen tietoisuuteni kanssa. En edes osannut tuoda sitä julki kanssakulkijoilleni! Uskon enkeleihin ja tietyllä tavalla Sielun jälleensyntymään, mutta suhtautumiseni ”menneiden aikojen muistoihin” suuntautuu enemmänkin näiden mielikuvien symboliikan tulkitsemiseen siinä mielessä, mitä ne mahtavatkaan heijastaa sisäisestä maailmastamme sekä alitajunnasta. Tässä mielessä jokainen unikuva, hoidossa nähty asia tai mennyt elämä on todellinen ja tarkastelun arvoinen asia! Niitä ymmärtämällä voimme tulkita kaikkia syviä henkisiä prosesseja joita käymme läpi ja saamme tuotua henkisiä arvoja aivan jokaiseen arkiseen päivään!

Enkeli kristallit tulivat elämääni erään energiahoitokurssin kautta. Alkuun tein hoitoja itselleni ja läheisille sekä pidin meditaatioita aina sopivan hetken tullen pienille ryhmille. Testautin menetelmääni ja pikkuhiljaa aloin pitää mm. kristallihoitajakursseja. Varsinainen Rakkaudentähti sai alkunsa eräänä kesäiltana 2008, kun istuin keittiönpöydän äärellä piirtämässä mind mappia kaikesta osaamisestani. Mietin elämälleni suuntaa, kun 4-vuotias poikani kysyi kirkkaalla äänellä: ”äiti, mikä rakkauentähti sinulla siinä on?” Ja silloin tiesin, mitä tekisin seuraavaksi. Niin tulivat meditaatiot, kurssit, hoidot, kirjat ja kaikki muu harrastuksesta alkaneena elämääni työksi…

Shamaanin kutsu

Ehkä kuitenkin kipein ja vaikein asia elämässäni on ollut shamanistinen kutsu, jonka olen kokenut hyvin voimakkaana useiden vuosien ajan. Itselleni kutsu konkretisoitui maailmaan fyysisen kehon terveyden kriisiytymisenä. Kävin monessa lääkärissä saamatta sanottavaa apua. Lopulta päädyin tutkimaan terveyttäni shamanistisilla menetelmillä seremonioissa ja etsimään omaa voimaani parantamaan kehoa. Löysin itseni tilanteesta, jossa henkimaailma toi eteeni shamanin kutsun. Tulisin itse parantumaan ja löytämään fyysisen tasapainon, mikäli suostuisin toimittamaan sielussa jo ennalta sovittua tehtävää ihmiskunnan keskuudessa tämän inkarnaation aikana. Oli löydettävä äärimmäisen hekkä balanssi mutta myös opittava pitämään yllä kehoni ja järjestelmäni hyvinvointia vaativassa työssä. Shamanistinen avautumisen aika on vaikeaa ja se tapahtuu hitaasti, vaikka kuinka tahtoisi kiirehtiä eikä se ole ollut kohdallani poikkeus. Avautumiseen kuuluu kivun, oman rajallisuuden ja syvän kuoleman pelon kohtaaminen. Tästä syystä kuitenkin koen itse olevani myötätuntoinen ja turvallinen matkaopas toisille. Siihen on kuulunut lisäksi vanhan tietoisuuden uudelleenherättäminen ja oman parantajuuden löytäminen. En ole mitään muuta, kuin oman sielun olemukseni ja korkeampien valon olentojen käyttöväline. Omalla ”erinomaisuudellani” ei ole tässä työssä mitään merkitystä, vain se on tärkeää, minkälaisia tuloksia pyhä tanssi saa aikaan. Matka muuttaa pysyvästi todellisuuden käsityksen ja rakentaa shamaanille kokonaan uudenlaisen mullistavan maailmankuvan. Matkalla vaihtelevat vanhan maailman romahtamiset ja uuden voiman ja tietoisuuden löytämiset lähes loputtomalta tuntuvan ajan, kunnes lopulta ymmärtää, ettei valmiiksi voi tulla koskaan ja sittenkin edessä oli vielä viimeinen koitos, jonka kautta ”vihkiydyin” tehtävääni kutsuen entisten elämien tietoisuuden käyttövoimaksi tähän elämään. Shamanistisella polulla täytyy oppia paljon tekniikoita ja joutuu kohtaamaan joskus pelottaviakin olemuspuolia omasta todellisuudestaan. Henkiolentojen kutsu, shamanistinen työ on avautunut minulle pikkuhiljaa ja viimein 37 syntymäpäiväni kynnyksellä koin olevani valmis tähän työhön. Nyt uskallan sen sanoa ja tunnustaa ääneen mutta myös antaa oman taitoni Sinun avuksesi niin monipuolisesti, kuin se on meidän molempien korkeamman itsen kautta madollista ja sallittua. Palvelen sinua meedion, näkijän, parantajan ja oppaan taidoillani ja toivon, että otat kaiken vastaan sulatellen sitä omassa sydämessäsi. Teen shamanistista työtä yhdessä kumppaninin Jorma Marjasen kanssa, jolla myös on shamanin polku. Kuuntele sydämesi ääntä ja mikäli se kutsuu, voit ottaa minuun yhteyttä näiden sivujen kautta.

Share →
df791b791a2860c38fc29244c157f047%%%%%