Olemme aikaisemmin julkaisseet gmailista ohjeen, miten saat kaikki viestimme näkyville. Nyt saimme vastaavan tiedon hotmailista. Kun kirjaudut omalle hotmail -tilillesi, mene sivun oikeassa yläkulmassa olevan asetukset -kuvakkeen päälle ja klikkaa se auki. Asetukset kuvake on mustassa yläpalkissa oikeassa kulmassa profiilinimesi vieressä, kysymysmerkin ja kellokuvakkeen välissä.

Klikkaamalla kuvaketta saat auki valikon, jossa on viimeisenä eli alimpana Asetukset. Klikkaa asetukset auki. Nyt pääset sivulle, jossa on vasemmassa laidassa valikko. Klikkaa auki Sähköposti -> Roskaposti ja sieltä vielä kohta Turvalliset postituslistat. Lisää turvalliseksi lähettäjäksi osoitteemme enkelikristallit@rakkaudentahti.net

Tämän jälkeen vieritä vielä palkkia vasemmassa valikossa kunnes näet tekstin Asettelu -> Lajiteltu Saapuneet kansio. Valitse täppä kohtaan ”älä lajittele viestejä” jolloin kaikki postituslistat näkyvät suoraan sähköpostin ensimmäisellä sivulla. Lopuksi tallenna asetukset. Nyt olet varmistanut, että viestimme tulevat Sinulle oikein perille!

Pienenä vinkkinä vielä, että jos nyt tulee sähköpostiin paljon mainoskirjeitä, kannattaa kirjautua kaikista niistä listoista ulos, joita et yleensäkään seuraa. Suomessa on sellainen laki, että uloskirjautumiseen on oltava linkki uutiskirjeessä mukana. Yleensä se löytyy mainosviestin loppuosasta. Tällä lailla estät myös sähköpostiasi ylikuormittumasta ja tallennustilaa loppumasta.

Share →

2 Responses to Näin varmistat Hotmailissa meidän viestien perille tulemisen

  1. Lilja sanoo:

    tarvitsin raha-asioihin apua jonkun ison pelivoiton esimerkiksi

  2. riitta-liisa moilanen sanoo:

    Tämä sivu vain tuli eteeni. Kiitos.. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7deae56070c238c156cfaf4763264c7fddddddddddddddd