Elämme aikaa, jolloin maailmaan on inkarnoitunut suuri ryhmä valon auttajia. Olemme entisissä elämissä jo opiskelleet tätä parantamisen sielutehtävää. Nyt maailma ratisee liitoksissaan ja on suhahtamassa ihan uusille henkisille tasoille ja siksi Sinulle käy nyt kutsu ryhtyä välittämään valoa. Jotta kärsimyksen musta yö päättyisi maan päällä ja pääsisimme kohoamaan korkeampaan Universaalin Rakkauden ja Valon värähtelyyn….

 

Voisitko Sinä olla Kristallivalon Kantaja?

Mikäli yksi tai useampi alla olevista lauseista ja väittämistä koskettaa Sinua ja tuntuu tutulta, voi sielutehtäväsi olla toimia yhdessä Kristallivalon Kantajien ryhmässä.

Riittää myös, jos tunnet sydämessäsi melkein itkettävän tuntee lukiessasi tätä postia. Voi olla, että olet avautumassa nyt ja muistat alla olevia kuvauksia myöhemmin. Rakkaudentähden veloituksettomassa uutiskirjeessä kerromme lisää tästä. Sain kutsun kanavoida veloituksettomallekin listalle uudelleen erityisesti Kristallivalon Kantajien nimissä. Syvemmän sitoumuksen voit tehdä mm. liittymällä yhdistyksen jäseneksi ja opiskelemalla Akatemiassa.

 

Vastaako yksi tai useampi väittämä ja lause Sinua?

– Olen syntynyt ihmiseksi erityistä tarkoitusta varten
– Tiedän olevani ikuinen olento
– Ymmärrän kuoleman jälkeistä maailmaa
– Kristallienergiat tuntuvat kutsuvilta
– Parantavat kivet tuntuvat kutsuvilta
– Olen kiinnostunut äänellä parantamisesta
– Valkoinen Veljeskunta, Ylösnousseet Mestarit ja henkioppaat kiinnostavat minua
– Olen selvänäköinen tai se kiinnostaa minua
– Olen parantaja tai se kiinnostaa minua
– Olin jo lapsena henkinen ihminen
– Olen erityisherkkä
– Minulla on hyvin herkkä/allerginen keho
– 2000-luvun jälkeen olen alkanut herkistyä voimakkaasti
– Saan opetusta henkimaailmasta
– Saan voimakkaita näkyjä henkimaailmasta
– Olen kanava ja kirjoitan kanavointeja
– Olen muistanut spontaanisti entisiä elämiä
– Osa entisistä elämistä on ollut hyvin traumaattisia
– Minulla on ollut vaikea ja traumaattinen tämä elämä
– Hoidettaessa näen usein negatiivisia energiaolentoja
– Lapsena ja joskus aikuisenakin kärsin peloista (erityisesti yliluonnollisen maailman)
– Minulla on taipumus tuntea maailman painostavia energioita
– Näen henkiä ja edesmenneitä olentoja ja saatan heitä valoon
– Koen kutsumusta energiapuhdistamiseen
– Tunnen muiden ihmisten tapahtumia intuitiivisesti, erityisesti jos joku läheiseni kärsii
– Olen mukana henkisesti maailman katastrofialueilla
– Tunnen muiden ihmisten tunteet ominani
– Kannan muiden ihmisten taakkoja omassa kehossani
– Parannan muita oman kehoni ja oman kokemukseni kautta
– Kaipaan kotiplaneetalle
– Maailmanpalvelus kiinnostaa minua
– Etsin omaa sieluryhmääni
– Olen Indigo tai Kristalli tai Tähti-ihminen
– Olen kiinnostunut esoteerisesta hengen tieteestä
– Olen kiinnostunut valkoisesta magiasta
– Olen sielultani hieman velho ja maaginen tyyppi
– Minun silmiä on sanottu hypnoottisiksi
– Uskon korkeamman tason kykyihin
– Olen nähnyt unta tai meditaationäkyjä mestari-veljeskunnasta, jotka kutsuvat minua
– Kaipaan omaa sielutehtävääni
– Olen ollut Atlantiksella
– Tavallinen ihmiskunnan egoelämä ei kiinnosta minua
– Minulla on erityisherkkä perhe/lapset
– En ole kiinnostunut tavanoamisesta työurasta ja rahan ja mammonan hankkimisesta

Mitä useampi yllä olevista kuvaa Sinua, sen varmemmin voit sanoa olevasi Kristallivalon Kantaja. Kaikista tärkein tuntemus on, jos sinun sydämesi meinaa tulla rinnasta ulos kirjoituksiani lukiessa.   Voi hyvinkin olla, että olet löytänyt etsimäsi ja saapumassa kotiin!

 

Mitä seuraavaksi?

Liity mukaan Kristallivalon Kantajien Heimoon!

~~~~~

Share →

2 Responses to Anu: Olenko Kristallivalon Kantaja?

  1. Indigo-pikkuinen sanoo:

    Toissapäivänä vasta ymmärsin kunnolla mikä ihan oikeasti onkaan korkeampi minä ja tämän oivalluksen myötä se on alkanut ohjaamaan minua todella vahvasti. Lyhyesti kerrottuna se on ohjannut minut nyt tälle sivulle, ja tämän kirjoituksen alun sanojen ”kärsimyksen musta yö”- jälkeen kyyneleet tulvivat selittämättömän voimakkaan tunteen tuomina poskilleni. Jatkoin lukemista posket märkinä ja nämä seuraavat sanat saivat aikaan sanoinkuvaamattomia tunteita: ”riittää, jos tunnet sydämessäsi melkein itkettävän tuntee lukiessasi tätä postia.”

    Nyt kaikki tuntuu niin selvältä <3

  2. Aude sanoo:

    Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9630381351033382e99c63dfb0c57e3fhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh