Hei Rakas Ystävä!

Onko vanhan energian käsittely, jumittava ahdistus tai kipuilevat ihmissuhteet sinulle tuttu juttu? Kärsitkö jatkuvasti pintaan tulevista sitkeistä ajatuksista? Onko sinulla joku muu ongelma, joka ei sitten niin millään muutu? Jos tunnistat tarvetta päästää irti vanhoista tai sinua jopa kehoitetaan irtipäästöön ja anteeksiantoon tai jos sydämesi muuten heitti ylimääräisen lyönnin postin saapuessa, tämä seuraava kirje saattaa olla Sinulle tärkeää luettavaa!

Elämme nyt parhaillaan niinsanottua kituviikkoa. Se tarkoittaa, että pian on tulossa Uuden Kuun Aika ja nyt viimeisillään vähenevä ja pian päättyvä kuun kierto on vienyt meidät syvälle sisäisen puhdistumisen matkaan. Tarotmaniassa puhuttiin, että tätä aikaa leimaa erityisesti miekkojen seitsikko, joka vielä Tarotkurssilla nousee sillä Tammikuussa ensimmäiseksi alkaneella ryhmällä käsittelyyn nyt viikonloppuna! Hyvin voimallista energiaa siis!

Kituviikko nostaa aina puhdistettavia asioita pintaan. Sen aikana perinteisesti tehdään suojauksia ja katkotaan kytköksiä. Minulle tuli aivan tässä viimepäivinä sellainen viesti, että jos Sinulle on kerta toisensa jälkeen vaikeaa tämä kituviikon aika ja erityisesti jos sitten muutama päivä uuden kuun jälkeen tunnet raskasta oloa, siinä voi olla kyse seuraavasta asiasta… Nimittäin jos rakenteessa on sellaista vanhaa energiaa, joka on ikäänkuin jäänyt monien puhdistusten jälkeen sinne ikäänkuin jääminä olemaan, se saattaa aiheuttaa jatkuvaa ahdistavaa oloa tällaisina puhdistavina ajanjaksoina.

Miksi sitä vanhaa jää rakenteeseemme? Kaikki asiat ovat meissä sekä astraalitasolla, mentaalisella tasolla että fyysisellä tasolla. Nämä kaikki kolme täytyy puhdistaa ennenkuin joku juttu on lopullisesti vapautunut. Kun käsittelemme jotakin asiaa, sen täydellinen puhdistuminen riippuu sen hetkisen tietoisuutemme tilasta. Hyvin usein emme ole vielä täydellisen tietoisia ja saamme puhdistettua vain tiettyyn syvyyteen saakka. Se osa, mikä jää puhdistamatta alkaa sitten ajan kanssa oireilla. Siitä voi kasvaa jopa uusi ongelma, jos sitä ei hoideta!

Aivan loppuviimeksi oireilevat sellaiset ongelmien juuret ja jäämät, joita on melkein mahdoton puhdistaa enää millään henkisellä työskentelyllä. Ne lähtevät yksinkertaisesti parantavalla syvätyöskentelyllä ja silloin voimme kokea vapautuvamme aivan lopullisesti jostakin vanhasta.

Nyt on selvästi prosessissa sellaiset vanhat asiat, jotka on periaatteessa käsitelty loppuun ja niitä on käännetty joka puolelta ja olet kalunnut luun ihan puhtaaksi jo. Silti vanha vaan pukkaa reaktioina, ahdistuksena, kehollisina tuntemuksina, ajatuksina tai ihmisten muodossa eteesi. Olet esimerkiksi päättänyt jonkun suhteen, päästänyt siitä irti, tehnyt itse tunnetyön jne. mutta tämä suhteen toinen osapuoli ei vaan osaa päästää irti. Vanha tuodaan eteesi tuon tuostakin, vaikka Sinä itse olet jo kauan aikaa sitten mennyt eteenpäin elämässä.

Joskus tällaiset vanhat energiat tulevat aivan absurdeinakin juttuna eteemme. Saattaa tuntua itsestä, että miksi minä näin reagoin! Tai sitten voi tulla tunne, että joku ajatus, kipu, menetys tai tunne vaan sattuu aina uudelleen ja uudelleen, vaikka kuinka hakisit itselle apua. Esimerkiksi joku ystävän käytösmalli vaan on aina yhtä kipeä ja ärsyttävä. Olet puhunut asiasta ja sitä on käsitelty vaikka kuinka monta kertaa, mutta asia ei vaan ota muuttuakseen.

Yksi hyvä esimerkki on ajatus, joka palaa luoksesi sinua vaivaamaan vaikka tekisit mitä. Välillä se unohtuu ja elämä menee parempaa suuntaan, mutta annapas, kun et sitä enää muista, niin yhtäkkiä huomaat taas vatkaavasi jotakin vanhaa huolta. Kyse voi olla katkeruudesta, kaunasta, mustasukkaisuudesta, epäreiluuden tunteesta, pettymyksestä tai vaikka pelosta, joka aina vaan tulee pintaan uudelleen. Vanha energia saattaa nousta tietoisuuteen kehotasolta solumuistista.

Itselläni on aktivoitunut vanhaa fibromyalgiaan liittyvää kipua ja on tullut ylös ihan viimepäivinä ohimolohkon epilepsiaani liittyviä tuntemuksia. Nämä ovat jostakin 15 vuoden takaa tuttuja tuntemuksia ja niihin on tehty paljon parannusta ja elämäntaparemonttia. Niistä en ole vuosiin kokenut pihaustakaan kehossani. Nyt näinä viimepäivinä ne ovat tulleet uudelleen esille ja minulle on sanottu, että tämä liittyy hyvin vahvaan puhdistusvaiheeseen, jota elämme JUURI NYT.

Meistä jokainen voi tehdä tätä puhdistusta omassa kotona viikonlopun aikana omalla tavallaan. Olen opettanut paljon Rakkaudentähdessä, kuinka puhdistus tehdään. Suosittelen ainakin suolakylpyjä tai salvialla suistuttamista sekä kodin siivousta kaikille, kenellä tämä aihe nyt resonoi. Lisäksi tahdomme Soma Kertun kanssa tarjota ihmisille seremoniallisen välineen henkimaailman kanavoinnin ja äänellä parantamisen kera näihin prosesseihin. Aiomme muuten käydä pudistavassa saunassa ja tehdä kehollisia tanssiharjoituksia tämän parannuksen jälkeen itsellemme päästäksemme mahdollisimman syvällisesti irti omista vanhoista energioistamme.


Kuvaus: Mustan kuun hetki on oivallinen aika puhdistaa syviä tukoksia, kytköksiä ja vanhoja energioita. Silloin on hyvä puhdistaa menneisyyttä ja myös entisistä elämistä jäljelle jääneitä asioita. Tervetuloa Anun ja Soma Kertun parannustilaisuuteen videon välityksellä Simoniemen kodalta. Tällä kertaa keskitymme vapauttamaan kaikkea sellaista vanhaa energiaa ja taakkaa, mikä on jo kovasti lähdöllään pois systeemistä, mutta on vielä kehossa ja mielessä kiinni. Erilaiset jumit, ahdistus ja kiputilat kehossa voivat viestittää tällaisesta vanhan energian vapautumisen tarpeesta. Myös lähestyvä Uuden Kuun aika voi kerta toisensa jälkeen tuntua ahdistavalta ja raskaalta sillä niinsanottu kituviikko resonoi jumissa oleviin puhdistusta kaipaaviin energioihin aina vahvasti. Myös jatkuvasti mielessä pyörivät vanhat asiat, tilanteet, mahdolliset ihmiset jotka aiheuttavat raskaan tuntuista työstöä, voivat tässä seremoniassa saada vapautuksen jotta uusi energia pääsee virtaamaan vapaasti elämääsi.

Hinta: Uuden palvelun tutusteluun vuoden loppuun saakka 33 euroa. Normaalisti hinta on sitten 44 euroa vuoden 2022 alusta lähtien. Myös Akatemialaisille maksullinen yhteistyökumppanin kanssa toteutettu lähetys.

Kenelle kuuluu: Kaikille, kenellä on tarvetta tällaiseen puhdistukseen. Eli kenellä resonoi sydämessä tämä kirje.

Aika ja paikka: 6.9.2021 maanantaina omassa tahdissa kotona hiljaisuudessa otetaan vastaan parannusta.

Erityinen ohjaus: pöydälle voi sytyttää kynttilän oman meditaation ajaksi, jolloin olet livenä meidän kanssamme kotatulien ääressä tulen elementin kautta.

Video: tallenne lähetetään sähköpostilla kaikille ilmottautuneille, kun se on saatu nettiin 6.9. jälkeen.

Ilmottautuminen: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/heti-opiskeltavat-kurssipaketit/kaukoparannus-mustan-kuun-aikaan/


Lisäksi meille tulee uusin Tarot Manian video sitten 7.9.2021 Uuden kuun päivänä. Tarotmania on kaikille ilmainen video. Nämä viestit tulevat kivasti tuohon puhdistavan seremonian päälle. Jälleen pääsemme seuraamaan seuraavaa kuun kiertoa, että minkälaista opastusta tarokkien kautta välittyy.

Tarotmaniasta enemmän sitten tiistaina uuden kuun päivänä! Ensin tehdään seremoniaa.

Rakkain terveisin,
Anu

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1e9725ea2036a52c3e8a3d6dd1c23ba3wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww