Oletko koskaan ajatellut, mikä on se sinun sielun kanavasi tähän maailmaan? Minkä kautta sinun voimasi virtaa fyysiseen todellisuuteen? Niin. Sinun kauttasi.

Sinun elämä on orgaaninen solu, osa yhtä suurta elämää. Miten sinun solusi voi, määrittelee, miten suurempi olento voi.

Se on sinun työsi ja minun työsi. Pitää oma elämä ja sen piiriin kuuluvat asiat kunnossa. Myös luomisen työ. Visualisointi. Voit visualisoida oman itsesi kautta koko ihmiskunnalle.

Luominen on jatkuvaa rukousta. Se on jatkuvaa unelmointia. Se on jatkuvaa pyytämistä. Voimme olla hyvin kiireisiä rukoilemaan toisten puolesta. Mutta rukoilemmeko itsellemme? Emme voi tunnistaa rukouksen voimaa, jos emme osaa rukoilla ensin itsellemme.

Samoin meillä ei ole mitään annettavaa ulospäin, jos emme osaa antaa ensin itsellemme. Jos tahdomme, että valomme todella loistaa ulkoiseen maailmaan, meidän on opittava loistamaan itsellemme.

Mitä sitten itselleen tulee pyytää?

Olen aivan varma, että lukijoiden joukosta löytyy ihmisiä, kenellä on tähän mennessä karvat pystyssä. Ajatus itselle pyytämisestä on iskostettu meille niin syvälle sieluun ja ytimiin. Että se ei ole sallittua. Että se on rumaa.

Mutta ei meidän tarvitse tahtoa mammonaa, jos se tuntuu pahalta! Ei tarvitse pyytää korkeaa statusta ja voittopokaaleja. Voit pyydää sydämelläsi rukoillen ja puhellen universumille. Se on kaunista pyytämistä.

Voit pyytää läheisyyttä niiden kanssa, ketkä ovat sinun sielunpolullasi tärkeitä. Voit pyytää jaksamista arjen keskellä ja läsnäoloa kaikkien ihmisten kesken. Kun sinä pyydät näin, minäkin pyydän omassa elämässäni.

Luomisen työmme kantaa hedelmää. Ja kaksi solua ihmiskunnassa kylpee rakkaudessa. Kun viestimme etenee, valokin laajenee. Tästä tulee melkein laulu…

Muistatko, kun kirjoitin Sinulle isosta laivasta ja pienestä jollasta sen perässä? Vain isosta laivasta näkee tarpeeksi, että voi pyytää omalle tulevaisuudelleen jotain. Kuitenkin tämä on tärkein rukouksemme, jota voimme tehdä.

Miksi se on tärkein rukouksemme?

Koska silloin rukoilemme koko ihmiskunnan puolesta. Olemme yhdessä yhteisessä isossa laivassa ja pyydämme koko ihmiskunnan puolesta parempaa tulevaisuutta, valoa ja rauhaa.

Tämä on se viesti henkimaailmalta, että havahtuisimme itsessämme omaan luomisen työhön. Nyt on aika jokaiselle itselleen ryhtyä visualisoimaan parempaa tulevaisuutta. Voit visualisoida, miten olet tulevaisuudessa perheesi ja läheistesi kanssa täydellisessä harmoniassa.

Jos omat asiat ovat nyt hyvin, voit kuitenkin visualisoida planeettamme luonnon puolesta. Voit visualisoida, että olet kauniissa luontoyhteydessä ja hengität puhdasta ilmaa.

Tämä on se päivän tärkeä viesti:

Juuri tänään meitä pyydetään henkimaailmasta, että ryhtyisimme luomaan Luojamme kanssaluojina. Meitä oikein tökitään selän takaa tähän työhön. Nyt on aika jokaiselle ottaa vastuu oman elämäntarinansa ohjaamisesta.

Kun ihminen omalla tasollaan alkaa ohjata omaa elämäänsä luomisen voimilla, hän yhdistyy kollektiiviseen. Mitä useampi ihminen omalla tahollaan tekee näin, sen voimakkaampi on kollektiivisen ihmiskunnan luomisen voima.

Tärkeää on, että kaikki luovat samaan suuntaan ja meillä on iso mahdollisuus vaikuttaa siihen luomisen työhön. Meitä on monta. Voimme kaikki luoda tulevaisuuttamme uuteen maailmaan. Voimme luoda rauhaa ja sitä, että elämme uudessa ihmiskunnassa.

Share →

One Response to Mitä pyytäisit itsellesi?

  1. Mielestäni olen tehnyt koko ajan tätä luomisen työtä,nyt keväällä taas enemmän. Jos en olisi tehnyt sitä, en olisi tässä ja nyt. Vaikutukset siitä luomisen työstä mitä teen,ei ole nähtävissä joka puolella. Vain minä,enkä siitä kaikkea tiedä, uskon että korkeampi kosminen elämä ( itse Jumala) tietävät,ne tulokset siitä kaikesta työstä minkä olen tehnyt 30 vuoden aikana. Eikä ole tarpeenkaan kailkkea kuuluttaa maailmalle. Uskon että,saan kaikesta siitä palkkaa jossakin muodossa,niiden asioiden toimivuudella ihan arkielämässä. Olen pyytänyt monta kertaa maailmankaikkeudelta,enkeleiltä apua omiin pulmiin,aina on apu tullut jossakin muodossa,eikä ole tarvinnut jäädä asiaa murehtimaan. Olen hetken saattanut miettiä,mitä nyt,asia on saattanut olla niin maallinen,että joku ajattelisi,en tästä selviä,mitä teen. Ratkaisu on tullut kuin itsestään,sen enempää miettimättä. Ei ole semmoista asiaa mitä ei voisi kysyä. Vastauksen saa,kun kysyy. Kiitos!Kiitos! Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

59026f48069f00ab4360667ca7f564fcIIIIIIIIIIIIIIII