Diplomiparantajan koulutuksessa opitaan 12 Timanttisädettä, joiden tehtävänä on herättää meissä Uuden Maailman sydäntietoisuus. Lisäksi opimme terapioita, joiden tarkoituksena on auttaa meitä purkamaan itsestämme kaikkia vanhan maailman ohjelmointeja ja kollektiivista harha-rakennetta. Yhdistämällä Timanttisäde-energiat meille kanavoituihin terapioihin, saamme voimallisen työvälineen, jonka avulla voimme edistää sekä omaa että läheisten ihmisten Ylösnousemuspolkua.

Tässä koulutuksessa opitaan ensin 10 kuukauden etäopetuksen aikana Timanttisäteistä ja Uuden Maailman sydäntietoisuudesta. Otamme yhteyden Timanttisäde-mestareihin sekä myös Sydämen kolmen pyhän taajuuden vartioihin.

Toisessa vaiheessa opimme lähiopetusviikonloppujen aikana opimme itse terapiat, joita tekemällä voimme vapautua kollektiivisen harhan ohjelmoinneista ja avautua kohti Uuden Maailman korkeampaa itseämme.

Kolmannessa vaiheessa teemme Diplomityönä harjoituksia joko yksin, asiakkaalle tai vaikka pitämällä meditaatioita.

Koulutuksesta saa voimallisen välineen omalle henkiselle avautumiselle sekä työvälineen, jota voi yhdistää omaan aiempaan henkiseen työskentelyyn. Opit mm. ohjaamaan useita vahvoja meditaatioita. Pääset tekemään harjoituksia jo koulutuksen aikana heti ensimmäisen koulutusviikonlopun jälkeen. Saat myös timanttisäteet käyttöösi omaan hoitohuoneeseen.

Koulutuksen voi käydä kolmessa osassa erikseen tai ostaa koko paketin kerralla. Ensimmäinen osa eli nettikoulutus toimii myös yksittäisenä pakettina, kun Sinulla on aikaisempaa osaamista vaikkapa meditaatioiden tai terapioiden tekemisestä. Timanttisäteitä voi käyttää vaikka omassa reggressioterapiassa parantumisen tukena. Viikonloppukoulutuksiin voi myös osallistua oman tarpeen mukaisesti, minkälaisia terapioita tahtoo tehdä omalla parannushuoneellaan. Diplomityö kannattaa suorittaa, kun tahdot meiltä seinällesi todistuksen tai haluat turvassa myös harjoitella terapioiden tekemistä toisille sekä oppia meditaation vetämistä.

Kun sydämesi kutsuu astua Timanttisäteiden tietoisuuteen, voit tulla opiskelemaan Anun johdatuksella Diplomiparantajaksi. Koulutus koostuu kahdesta osasta: Etäopetuksesta ja Lähiopetuksesta. Mukaan voi ilmottautua joko molempiin kokonaisuuksiin yhdellä kertaa tai käydä ensin Etäopetuksen ja myöhemmin täydentää koulutuksen Diplomiparantajaksi osallistumalla lähiopetukseen.

Diplomiparantajan koulutuksessa astutaan 12 Timanttisäteen energiaan

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

c6ffc765007b1968faa0dcba4b1753eaaaaaaaaaaa