Ihminen tarvitsee luontoyhteyttä ja sen tuomaa blueprinttiä rakenteessaan. Ihmiskunta on kollektiivinen olento, jonka juuristoa edustavat nämä alkuperäisväestöt ja juurirodut. Mikäli katkaisemme tuon juuren ja tuhoamme juurirodut, menetämme omat juuremme ja yhteytemme tähän planeettaan. Silloin meistä tulee muukalaisia omalla kotiplaneetallamme. Meillä on hyvin paljon toivoa kuitenkin juuri tässä hetkessä sillä nämä mullistavat ajat ovat saaneet aikaan sen, että alkuperäisheimoissa halutaan yhä enemmän avata se oma tietoisuus kaikkien samaa tietoisuutta janoavien ihmisten kanssa. He ovat ymmärtäneet, että yhdistyminen yhdeksi sydämen ja sielun heimoksi on meille kaikille parasta ja sillä lailla saamme kollektiivisen tietoisuuden kohoamaan, jotta pystyisimme ottamaan vastaan maapallon seuraavan vaiheen.

Oletko sinäkin nähnyt meditaatioissa, energiahoidoissa tai kenties unissa näkyjä siitä, kuinka olit toisessa ulottuvuudessa yhtä kauniisti värähtelevän planeetan ja kaikkien sen luotujen kanssa? Ei ollut egoa, oli vain kaunista ykseyttä. Siihen tilaan on ihmiskunta transformoitumassa Äiti-Maan kanssa ja se transformaatio lähtee näin konkreettisesta, että annamme sen alkuperäisen ikiaikaisen olemuksemme tulla esiin.

Meissä kaikissa on pieni pala jotakin juurirotua ja kun meistä kuoritaan kaikki egon kerrokset ja kivut pois kuin sipulinkuori kerrallaan, jää jäljelle se alkuperäinen olento, kuka olet ollut. Saat käyttöösi todellisen hengen potentiaalin, joka yhdistyy syvällä tavalla Äiti-maan kristallisydämen ympärille. Tämä värähtely kuuluu esimerkiksi Txana Ikakurun laulussa. Sinun sydämesi puhuu samaa kieltä, jos annat sielusi säikeiden tunnistaa ikiaikaisen kutsun!

Nyt lähdemme työstämään tätä aivan konkretiassa Rakkaudentähden Äidin Aika -projektissa. Aivan päivänä minä hyvänsä tulen saamaan puhelun Brasiliasta ja kuulen hyviä uutisia, ketkä intiaaniheimot ovat halunneet lähteä mukaan tähän meidän yhteistyöhön ja ehkä saan välittää Sinulle ensimmäiset viestit viidakon asukkailta. Huikeinta on, että SINÄ voit olla mukana tässä yhteistyössä! Tulen kirjoittamaan sekä uutiskirjeessä että näillä sivuilla jatkossa paljon tietoa projektista sitä mukaa, kun se etenee. Tapaat meidät myös erinlaisilla messuilla ja jos olet itse järjestämässä sellaiset, tulemme mielellään paikalle kertomaan enemmän tästä projektista!

Share →

One Response to Miksi Amazonin auttaminen on tärkeää?

  1. Marian Humlin sanoo:

    Hei ystävä, en voi – koska ei ole tarkoitus, paljastaa kaikkea, mutta olen (kauan aikaa ja tietoa täydennetään kuten on tarkoitettu) saanut korkeimmista ulottuvuuksista valon mestareilta tietoa siitä, miten maan energioita kohotetaan ja mikä on minun tehtäväni tässä tapahtumassa ja mitkä ovat minulle annetut työkalut tehtävää varten. Nämä tehtävät ja työkalut ovat eri sielulla erilaiset, eikä niitä voi opettaa, vaan ne annetaan sielukohtaisesti. Se mitä kuitenkin voimme tehdä tietoa jakamalla on inspiroida toisiamme täydelliseen sydäntietoisuuteen astumisessa ja henkiseen tehtävään täydellisesti astumisessa. Se on nyt minunkin tarkoitukseni.
    Yhteinen tehtävämme on yhdistyä valon verkostoon ja olen mukana tässä tärkeässä minulle annetussa tehtävässä.
    Inspiroivaa sydäntietoisuuden vuotta 2020 💞

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

51fc10451372b57fa6fe7359007c793b999999999999999999999999999999