Mitä se meedion työ on? Perinteisesti meedio käsitetään henkilönä, joka pitää ryhmäistuntoja tai välittää edesmenneitten omaisten viestejä yksityisistunnoissa. Olemme nähneeyt meediota työssään myös mm. niin sanotuissa kummitustalosarjoissa. Tätähän se tietysti pitkälle onkin.

Meedio on henkilö, jolla on kanava auki kuoleman jälkeisille tasoille. Hienovärähteisimmät Shamanistiset meediot työskentelevät hyvin laajan kentän kanssa. Meedio on tavallaan henkilö, joka tunnistaa, mitä siellä henkimaailmassa tapahtuu. Jos vaikka on joku isompi katastrofi maailmalla, meedio saa kutsun hengessä mennä auttamaan sieluja pääsemään valoon.

Meedio on henkilö, jolla on kyky tunnistaa edesmenneitten sielujen energiaa. Hän matkustaa eri tasoilla henkimaailmassa ja hyvin usein myös matkaa sinne aliseen, mistä vapautetaan negatiivisen energian loukkuun jääneitä sieluja.

Hän toimii hyvin laajana tuntosensorina siellä, missä vaikuttaa. Meedion työhön liittyy monia sellaisia tasoja, joita ei sanoat asiakkaille ääneen ja hänen luonaan saattavat vierailla henget iltamyöhään, yöllä tai kesken työpäivää pyytämässä apua. Hänen tulee kehittää kommunikaatiota henkimaailman kanssa ja tulla eräällä lailla tilanteen herraksi.

”Tähän henkimaailmasta sanotaan, että usein päättymättömät yhteydenotot eivät ole henkimaailman pahuutta ja sitä, että he haluaisivat rasittaa hyvää kanavaa, vaan sitä, että kanavan oma valo, kommunikaatio ja henkimaailmaan päin ilmentäminen ovat epäselviä ja henkimaailma ei saa hänen antamistaan viesteistä selvää. He eivät aisti kunnolla, mitä heiltä odotetaan. He muistuttavat, että henkimaailmassa aistitaan niin paljon enemmän ärsykkeitä kuin pelkkä puhe tai sanallinen viestintä. On opittava pitämään tunteet, ajatukset, sanallinen viestintä, energiakehot ja oma tahto saman suuntaisena. Mitä selkeämpi olet energioiltasi ja mitä hiljaisempi sinun aurasi on, sen selkeämmin henkimaailma pystyy ymmärtämään, mitä heille sanot!”

Meedion tärkeä työpari on henkimaailman opas tai oppaat, jotka auttavat häntä työssään. Nämä oppaat ovat valon puolelle siirtyneitä henkiolentoja tai jopa ylösnousseita mestareita, enkeleitä tai muita olentoja, joiden tehtävä on avustaa maailmaamme henkimaailman puolella. Mitä enemmän oppaita on, sen parempi.

Tästä syystä meedion työ on hyvä aloittaa tutustumalla omiin oppaisiin. He auttavat meediota esimerkiksi silloin, kun täytyy lähettää kuoleman rajan toiselle puolelle parannusta, että sielu pääsisi matkallaan eteenpäin. Oppaat luovat meedion ympärille suojaavan valon ja näkevät myös sieltä astraalimaailmasta, milloin ei ole enää turvallista jatkaa meedion istuntoa tai milloin meille tarvii laittaa lisää valoa auramme vahvistukseksi istunnon aikana. He antavat meille viisaat sanat kommunikoida edesmenneiden kanssa ja voivat selventää viestejä, joita emme omin voimin pysty edesmenneeltä ottamaan vastaan. Omiin oppaisiin tutustutaan mm. meditaatiossa ja yleensäkin sanomalla, että sinua saa lähestyä.

Meedion työtä edeltää yleensä jonkinlainen kutsu henkimaailmasta. Yleensä tällaisessa tapauksessa henkimaailma on HYVIN kiinnostunut ihmisestä. Henkimaailmasta sanotaan, että meediolle kehittyy elämien matkalla tietynlainen henkinen kutsuvalo, joka toimii kruunuchakramme päällä kuin majakka astraalissa ja apua kaipaavat sielut kulkevat sitä valoa kohti. (Tässä tulee myös idea myöhempää kanavan sulkemista koskevaan asiaan!)

Hyvin usein tällaista henkilöä ovat henget varjostaneet jo lapsena, vaikka asioille ei ole välttämättä ollut selitystä. Hän on ollut ehkä jollakin tavalla selvätietoinen ja unimaailmakin on voinut olla vilkas. Usein meedioksi tarkoitetun elämässä tapahtuu joku pysähdys ennenkuin varsinainen tehtävä alkaa. Monet kokevat masennuksen jakson ennen kykyjen avautumista. Se on eräänlainen Sielun pimeä yö, etsikkoaika, jonka tarkoitus on antaa meille tärkeät valmiudet, joilla sitten työskennellään.

Anu kertoo:

Rankimpana itse olen kokenut meediumististen kykyjen aukeamisen. Siinä maadoittaminen on ollut tosi tärkeä taito. Olen kokenut, että kyvyt aukeavat itsestään silloin, kun olen itse hyvässä kunnossa. Oikeastaan sitä valoa ja aukenemista ei ole koskaan tarvinnut yrittää tai pyrkiä saavuttamaan, vaikeampaa on ollut ottaa vastaan se, mitä annetaan.

Oma kutsuni oli monitasoinen ja se on alkanut ihan lapsesta saakka. Aikoinaan tunsin elossa olevien henkilöiden ympärillä auran, kun he olivat siirtymässä rajan toiselle puolelle ja ihan pienenä tyttönä jo jouduin tekemisiin paljon kuoleman kanssa niin ihmisten kuin eläinten muodossa. Luonani vieraili henkimaailmaa ja aina se ei ollut niin hyvin aikein liikkeellä. Joskus pienenä pelkäsin kovasti ja nukuin Raamattu tyynyn vieressä. Ei ollut ketään, kuka olisi kertonut, mitä tapahtuu ja miten siihen tulisi suhtautua.

Vuosiksi suljin kykyäni, kun murrosikäisenä kauttani alkoivat ottaa yhteyttä edesmenneet henkilöt. En halunnut olla tekemisissä näiden asioiden kanssa ja tunsin, että kuoleman energiassa oli jotakin tummaa, joka tarttui minuun ja koin itseni jollakin tavalla liatuksi, jos annoin edesmenneille olennoille vallan olla kehossani ja tietoisuudessani, mutta sitten kaiken vastustuksen keskellä sairastuin itse ja tajusin, että pakoon juokseminen ei auta.

Kun annoin luvan, alkoi tapahtua. Aukeneminen oli nopeaa ja usein tunsin henkien läsnäoloa. Silloin en itse tajunnut etsiä henkioppaiden läsnäoloa ja tehdä vahvistavia harjoituksia, että yhyttäisin omiin oppaisiin. Ehkä matkani olisi ollut helpompaa, jos olisin sen tiennyt. Siksi neuvon Sinua tänä päivänä, että alkaisit puhua enkeleillesi. Ala pyytää heidän läsnäoloaan ja keskity ihan joka päivä vähän aikaa sydämesi taajuudelle. Opettele lepäämään sydämessäsi, sydämen hiljaisuudessa yhä voimakkaammin, niin sinulla on aina turva, mihin tukeutua, kun teet henkimaailman kanssa työtä.

Minäkin tein niin ja sain apua. Tunsin itseni yhä suojatummaksi ja sitten tajusin, että minun tehtäväni on auttaa sieluja eteenpäin ja että kuolema on se osa-alue jota minun tuli opiskella.

Vähä vähältä aloin kestää enemmän kuoleman energiaa. Se tuntui ihan rehellisesti sanottuna tosi ikävältä välillä. Minun kykyni on sellainen, että tunnen omassa kehossa, mihin edesmennyt on kuollut. Tämä edesmennyt tulee vähäksi aikaa minun kehoni sisään näyttämään, kuka hän on ollut. Olen voimakkaimmin selvätietoinen ja selvänäkö ja selväkuulo ovat alkaneet kehittyä voimakkaammaksi vasta, kun olen pyytänyt niiden kehittymistä.

Selväkuulon avautuminen on ollut rankinta. Välillä on tuntunut, että tulenko hulluksi. Aivan viimeaikoina olen alkanut nähdä henkiä melkein päivittäin, fyysisillä silmillä. Näkeminen sekoittuu haistamisen, tuntemisen kuulemisen ja tietämisen maailmaan ja siinä sekamelskassa välillä tuntuu, että ärsykkeitä tulee liikaa.

Sen takia toinen juttu, mikä on tärkeä opetella, aistien sulkeminen. Se ei tarkoita sitä, että aistit painetaan alas, vaan ikäänkuin vedetään luukku eteen. On tärkeä oppia, miten painetaan sitä nappia, että nyt riittää. Miten kerrot henkimaailmalle, että nyt tahdot olla rauhassa? Tapoja on monia ja jokainen meedio on erinlainen. Jotkut puhuvat henkimaailmalle, mutta minun tapauksessa on pitänyt oppia TUNTEMAAN, että aistit menevät ikäänkuin lepotilaan.

Selvätietoiselle varmaan helpottaa, jos pyytää henkimaailmaa laittamaan tietokanavan lepotilaan. Selväkuuloinen voi ehkä kuvitella vääntävänsä volumet pienelle. Selvänäköinen voi kuvitella laittavansa verhot eteen. Selvätuntoinen joutuu myös tuntemaan, miten kanava menee kiinni. Voit harjoitella kolmannen silmän lepotilaan saattamista ja myös tehdä henkimaailmaan esimerkiksi viikkokalenterin, milloin sinun luoksesi saa tulla!

Tuossa aikaisemmin henkimaailma puhui kruunuchakran päällä olevasta kutsuvalosta. Voit oppia tuntemaan sen kutsuvalon itsessäsi ja meditaation tilassa opetella laittamaan sen pois päältä. Joskus, kun kaipaat hiljaisuutta ja rauhaa, voit laittaa valon pois päältä, niinkuin taksi samuuttaa valonsta. Saat aikaa ja rauhaa. Mutta muista, että jos suljet meedion valon siitä syystä, että pakenet omaa tehtävääsi, niin tehtävä odottaa sinua nurkan takana uudelleen. Se saattaa yllättää sinut sillä olet sielun tasolla jo sopinut auttavasi sieluja täällä maallisessa puvussa ollessasi!

( Meedion tehtävä on sinulle aina myös sinaus. Kun antaudut siihen, saat valtavasti voimaa parantaa omaa elämääsi, suojata ja tukea läheisiäsiä niin maan päällä kuin kuoleman jälkeenkin, saat väsymättömät apujoukot kiitollisista sieluista, ketä olet auttanut ja sitten, kun oma aikasi on, astut tuttuun maisemaan ja saat paljon siunauksia, valoa ja apua osaksesi sieluilta!)

Usein itse laitan käden otsan päälle ja kuvittelen, että ikkuna menee kiinni. Puhun henkimaailmaan myös, että jättäkää minut rauhaan, en voi näin rasittuneena teitä auttaa. Yleensä teen silloin jotakin arkista ja keskityn maadoittumaan. Vähän ajan päästä helpottaa ja sitten taas jaksaa jatkaa töitä.

Nyt annan Sinulle pohdittavaksi kolme asiaa:

1. Ketkä ovat sinun henkioppaasi

– keskity sydäntietoisuuteen päivittäin

– pyydä oppaitasi esittäytymään

2. Miten maadoitat tehokkaasti

– harjoittele maadoittamista

– tunnustele, miltä maadoittuminen tuntuu

3. Miten suljet kanavasi tai asetat sen lepotilaan

– minkälaisia ovat sinun intuitiiviset aistit?

– kokeile pyytää henkimaailmaa aukaisemaan aistejasi ja sulkemaan niitä

– kysy meditaatiossa henkimaailmalta, mikä toimisi kohdallasi parhaiten?

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9356e6732c3981468e34be2c3cd91e73oooooooooo