Viimeaikoina minua on vaivannut valtava koti-ikävä. Sydämeni on ollut herkkä, kuin hauraista haurainta lasia. Itku on ollut herkässä myöskin. Tiesinhän minä jo ennestään, että tämä on syvemmälle avautumista, mutta silti sen voima yllätti jälleen. Olen antanut kuuman ikävän liemen pyöriä sydämessäni tietämättä, mitä nyt on jälleen avautumassa. Sitten lopulta tajusin, että minun kanavaa on valmisteltu tuomaan uusi kokonaisuus meille kaikille ja tietysti myös tässä on nyt erittäin mielenkiintoinen opiskelumahdollisuus itselleni! Palan innosta lähteä kokemaan tätä maailmaa ja toivon, että Sinä olet minun kanssa tässä touhussa!

Tämä koulutus kuuluu Akatemialaisille vuoden 2019 loppuun saakka, joten Akatemialaisten ei tarvi ilmottautua enää erikseen.

Viimeyönä Joulun Pyhien öiden aikaan ymmärsin, mikä on nyt se suunta, mihin meitä kutsutaan kulkeman! Tämä on minusta todella jännittävä mahdollisuus ja itselläkin on vähän vaikea uskoa todeksi, että tämä ihan oikeasti ja todella nyt meille avataan. Huikeaa ja totta se kuitenkin on, olen saanut siitä viimeisen kuukauden aikana viitteitä muutenkin. Vuoden 2019 aiheena on Shamanistisen unimaailman haltuunotto. Tämä kutsuu itseäni nyt sielun juuria myöten. Viesti on saanut sydämeni todella laulamaan. Sain aamun tunteina viestin, jonka tahdon tässä jakaa Sinun kanssasi:

Rakas, sinä olet syntynyt tähtien valosta. Olet tullut ihmisen asuun ja ottanut erillisyyden itsellesi. Tämä on rakas polku ja täynnä koti-ikävää. Olet vanha sielu, kuka muistaa rakkauden ja valon maailman. Ajoittain kokiessasi ihmisten kipuja ja tuskaa sinä kaipaat syvästi takaisin kotiin. Kaipaat olla valossa syleilty ja kaipaat takaisin kotilähteen Jumalallisen rakkauden keskelle.

Olemme viimeaikoina näyttäneet sinulle kuvia tuosta syleilystä. Olemme kertoneet, että tällaiset rakkauden ihmipulssit ovat mahdollisia elämässäsi, mutta vielä emme ole kertoneet, miten se on mahdollista. Sinä olet levottomana etsinyt suuntaa ja kuunnellut astraalia, joka pysyi pitkään vaiti. Nyt meillä on antaa Sinulle valmistuneita vastauksia.

Unimaailma on ovi, joka annettiin jokaiselle sielulle, kun hän syntyi tähän maailmaan. Se on ovi, mitä pitkin voit matkustaa kotiin joka yö. Se on ovi, jonka kautta voit voimaantua omassa elämässä ja lakata tuntemasta sitä suunnatonta koti-ikävää. Hyvin harva ihminen vielä hyödyntää tätä maailmaa.

Unimaailma on toinen tietoisuus, joka on aktivoitu kaikille. Tietoisuus, jonka sisälle voit astua joka yö. Tämä tietoisuus on kuin lomapaikka, jossa sinä voit työskennellä tietoisesti tai tiedostamattasi. Siellä voit keskustella omien oppaiden kanssa, voit tavata enkeleitä ja henkiolentoja. Voit olla se maaginen olento, kuka sinä olet ja tutustua itseesi. Se on äärettömän laaja henkisen avautumisen ja henkisen voimaantumisen lähde. Mutta hyvin harva ihminen sitä hyödyntää itselleen.

Tämän viestin perästä seurasi hyvin vahva tunne, että meitä lähdetään nyt hengessä opastamaan unien rikkaaseen maailmaan. Olen aikaisemminkin kirjoittanut unimaailmasta ja vähän myös kanavoinut siitä, mutta nyt lähdetään tutkimaan unien shamanistista maailmaa ja minulla on tunne, että tulen kanavoimaan kirjeitä suoraan henkimaailmasta ja he opettavat meitä unien näkemisen lahjaan tästä eteenpäin.

Tässä uudessa koulutuksessa meille lähdetään selittämään tarkemmin unimaailmaa, joka on lahja tähdiltä. Minulla on tunne, että meille aletaan selittää myös sitä pyhää alkemiaa, joka unissa on meille tallennettu. Minulla on ollut unissa nyt valtavan paljon henkimaailmaa ja luulenkin, että osan näistä koulutusmateriaaleista tulen kanavoimaan unien kautta!

Tämä kurssi opiskellaan nyt vuoden mittaisena koulutuksena. Se alkaa Tammikuussa. Saat joka kuukausi yhden kurssikirjeen sekä harjoittelupaketin, jonka avulla lähdet työskentelemään unimaailmaasi vahvemmaksi. Tämän kurssin kautta saat uudenlaisia valmiuksia kehittää unien näkemisen taitoa, jolloin esimerkiksi enneunet eivät enää yksistään tapahdu sinulle, vaan lopulta voit todeta olevasi vahva unimaailman matkaaja ja pystyt kutsumaan henkimaailman tietoa itsellesi oman intention avulla.

Kurssin oppien mukaisesti on myös mahdollista vahvistaa unien muistamisen lahjaa ja viestien täsmentämistä. Kurssin perusmateriaalina toimii aikaisemmat Rakkaudentähden unimaailman kurssit, mutta nyt sukelletaan paljon syvemmälle. Lähdemme työstämään unimaailmaa niin auki, että voimme tahtoessamme joka yö matkustaa Rakkauden ja Valon maailmoihin ja olla yhdessä sieluperheemme kanssa ja tavata oman kaksoisliekin ja kaikki tärkeät sieluyhteydet siellä toisessa maailmassa.

Minulla on tästä kokemuksia jo oman elämäni aikana, miten intentio laitetaan unimaaimaan ja miten se maailma alkaa toimimaan pyyntöjemme mukaisesti. Se, mitä opit unessa kertautuu hereilläoloaikana ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi transsityöskentelyssä, rummutusmatkoilla ja meditaatioissa. Unimaailman työskentely vahvistaa siis yleisesti myös näkemisen taitoasi.

Tule mukaan, mikäli Sydämesi kutsuu! (Tämä koulutus kuuluu Akatemiaan!)

Tässä linkki, mistä pääset liittymään, jos painike ei toimi: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/maaginen-unikoulu-2019/

Share →

One Response to Maaginen Unikoulu

  1. Kati holm-pedersen sanoo:

    Minulla myös kokemuksia enemmänkin horrostilassa eli vähä ennen kuin HERÄÄN. kuulen ja näen joka tuntuu todelliselta ja mieleenpainuvilta unilta.
    Terv. Kati H-P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5193d7e04dd5505454011d866c58d12c44444444