Meillä kaikilla on voima manifestoida elämäämme, itseasiassa sinä teet sitä kaiken aikaa jopa tietämättäsi. Kaikki se, mitä nyt näet elämässäsi ympärilläsi on oman luomisen työn näkyvää tulosta. Tahdot ehkä luoda tiettyjä asioita elämääsi sillä maailma on kuin valtava magneettinen meri, jossa voimme työntää pois ei-toivottuja juttuja ja vetää puolemme niitä, jotka tuntuvat mukavilta. Manifestointi on ajatuksen, tunteen ja olemisen avulla asioiden luokseen kutsumista. Näistä asioista puhumme mm. Unimaailma 2 -koulutuksessa. Tässä Sinulle muutama tärkeä neuvo, kun harjoittelet manifestoimista:

1. Luo läsnäolon tilaasi se, mitä aiot manifestoida. Ensin tahdot ehkä oppia olemaan läsnäolon tilassa. Se on sitä, että olet tässä ja nyt. Et mieti menneitä asioita etkä tulevaa. Olet tässä. Kun olet läsnäolon tilassa tunne, miten manifestoitava asia aukeaa. Älä kuvittele matkaa, vaan lopputulos. Tunne, koe ja elä läpi lopputulos. Jos manifestoit valonpisteen aktivoitumista, sinun tulee nähdä, tuntea ja kokea, että valonpiste aktivoituu.

2. Pidä kaikki toiveet itselläsi, älä jaa energiaa itsestäsi ulos. Manifestoimisen matkalla on tärkeää säilyttää asiat omassa tietoisuudessa. Harkitse tarkkaan, vuotaako energia sinusta ulos, jos puhut aikeistasi esimerkiksi parhaalle ystäväällesi? Tai kun tuloksia alkaa tulla, hihkutko innoissaan saavutetun valon maailmalle kuin vuotava vesiämpäri? Älä tuhlaa energiaa, opettele pitämään hiljaisuus.

3. Manifestoi suoraan, älä toisen toiveen tai ehdollistuneiden ajatusten kautta. Ehdollistuneet ajatukset ovat esimerkiksi tällaisia: Jos minulla olisi rahaa, niin sitten minun ei tarvitsisis työskennellä kahdessa työssä ja olla aina uupunut. Mikäli toivot lepoa ja harmoniaa elämääsi, ajattele levollista ja harmonista elämää! Yritä löytää se kirkkain keskipiste, joka kattaa alleen mahdollisimman laajasti kaiken hyvän ja rakkaudellisen. Keskity manifestoimaan tätä yhtä pistettä, niin se muuttaa koko elämäsi.

4. Toivo asioita, jotka ovat hyväksi myös muille. Kaikki itsekkäät ja toisia riistävät tai luonnon järjestystä järkyttävät ajatukset koituvat meille takaisin oppiläksyinä ja karmanvelkana. Manifestoimiseen ei kannata hyökätä suin päin, vaan miettiä itsekseen, onko tämä hyväksi myös kaikille muille ympärilläni. Siksi sanomme myös Tapahtukoon korkeimman Kristusitseni tahto. Toisaalta pienten asioiden manifestoiminen ei vahingoita ketään. Voit harjoitella voimiasi vaikkapa kirpputorilla tietynlaisten tavaroiden manifestoimisella.

5. Toivo asioita itsellesi, älä toisille. Rakkauden ja vapaan tahdon mukaisesti emme voi muuttaa toista ihmistä joksikin, mitä hän ei ole. Manifestoi itsellesi ja välillisesti itsesi kautta perheellesi. Voit manifestoida itsellesi viisautta auttaa muita tai uusia ominaisuuksia esimerkiksi hyväksyä muut sellaisena, kuin he ovat. Jos manifestointiin liittyy puoliso, lapset tai läheisiä ystäviä, sinulla tulisi olla heidän suostumus asiaan. Tässä kohtaa mielestäni ei riitä pelkkä korkeimman itsen tahto, vaan ihan selkeä keskustelu on paikoillaan ennenkuin lähdet manifestoimaan.

6. Kun olet tehnyt manifestaation, on tärkeää seurata tapahtumia sen jälkeen. Erityisesti unet ja niiden viestit on hyvä kirjoittaa ylös niin tarkkaan, kuin mahdollista. Monesti manifestaatio aukaisee meille ovia arjessa, joista kävelemällä uudet asiat astuvat elämään. Ole tarkkana manifestaation jälkeen, mitkä ovet aukenevat sinulle tai tuletko tietoiseksi jostakin, mikä saa jäädä elämästäsi nyt pois? Ole valmis muutokselle!

7. Tee pieniä askeleitä, älä manifestoi kerralla koko taivasta. Pienet askeleet takaavat sen, että manifestoit asioita, joita pystyt ottamaan vastaan ja sulauttamaan arkeesi. Vaikka Rakkaudentähdesskäin puhutaan jo aika isoista asioista ja niiden manifestoimisesta, ehkä haluat kuitenkin aloittaa pienistä askeleista. Voit kartoittaa itsellesi lopullisen lopputuleman heti alussa, mihin olet pyrkimässä ja jakaa sen vaikka kymmeneen pienempään portaaseen, joita lähdet manifestoimaan yhtä kerrallaan. Kaikkien portaiden ei tarvi toteutua täydellisesti ennenkuin siirryt seuraavalle asteelle.

8. Toivo ja manifestoi asioita, jotka kuuluvat sielusi polulle. Jos yrität manifestoida jotakin sellaista, mikä ei ole kirjoittu omaan tähtikarttaasi syntymääsi edeltävänä aikana, saatat yrittää luoda elämää päinvastaiseen suuntaan sielusi tarkoituksesta. Merkkejä tällaisesta on monenlaisia. Esimerkiksi manifestaation prosessi tuntuu vaikealta ja elämä senkun vastustaa. Mikäli manifestaatio ei tuota toivottua tulosta ja iloa elämään, tarkista oma suuntasi. Ehkä oma asenteesi asiaa kohtaan onkin väärä?

9. Muista, että elämä vastaa siihen, mitä manifestoit. Ole tarkka ja kunnioittava omia luomisen kykyjäsi kohtaan. Saat sen, mitä pyydät, mieti siis tarkkaan, mihin energiasi kohdistat. Oletko tyytyväinen ja todella onnellinen, mikäli toivomasi toteutuu? Suosittelen manifestoimaan ainakin isossa mittakaavassa asioita, jotka todella johtavat sinua onnellisuuden ja täyteyden polulle. Esimerkiksi onnellisuus ei löyty ulkopuoleltamme eikä mistään ulkoisista tapahtumista tai tavaroiden omistamisesta. Mieti manifestoimista suunnitellessasi, että mitkä motiivit taustalla toimivat. Miksi toivot itsellesi tiettyjä asioita? Voitko saavuttaa asiat sillä, mitä nyt ole lähdössä ilmentämään elämääsi? Muista pitää myös nöyryys matkalla. Me emme tiedä vielä kaikkea. Kun olemme perillä, näemme asiat toisin. Sen takia kannattaa miettiä ajan kanssa, mitä lähtee manifestoimaan sillä esimerkiksi tietoisuuden auetessa ne asiat, joita tahdomme elämään saattavat muuttua. Elämän tärkeysjärjestys menee uusiksi.

10. Manifestoi ilolla. Maailmankaikkeus vastaa parhaiten asioihin, jotka voimme vetää puolemme ilolla ja kiitollisuudella.

Share →

One Response to Anu: Kymmenen tärkeää neuvoa manifestoimiseen

  1. Aude sanoo:

    Kiitos antoisasta kirjoituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7484b6e51099a2b43b7e8ed53d389b0fOOOOOO