Kauan aikaa sitten, kun maailmamme oli vielä sen alkuperäiseessä tilassaan, ihmiset elivät luonnon kanssa täydessä harmoniassa. Kaikilla ihmisillä oli luonnollinen kyky keskustella eri luonnon elementtien kanssa. Osittain tämä oli seurausta ihmisen vielä aika eriytymättömästä rakenteesta. Emme olleet energeettisesti aivan samanlaisia, kuin tällä hetkellä.  Mutta hyvin suureksi osaksi se oli seurausta ihmisen viattomuudesta, egottomuudesta ja sydämen avoimuudesta.

Kauan aikaa sitten ihminen huolehti koko maapallon tasapainosta yhdessä avaruudesta tulevien olentojen kanssa. Maapallo oli kuin puutarha, jota hoivattiin rakkaudella. Luonnon olentojen kanssa keskusteltiin ja ohjauksessa heidän kanssaan suoritettiin rituaaleja, puhdistusta, parannusta ja monia ihmetekoja, jotka ovat unohtuneet aikojen saatossa täysin alitajunnan lokeroihin.

leimasinVähän myöhemmin ihminen alkoi erityä luonnosta ja kadotti luontaisen vaistonsa ymmärtää sen tarpeita. Suurin osa ihmiskuntaa alkoi kulkea sokeana kuunnellen vain omia tarpeitaan. Mutta vielä tuolloinkin oli heitä, jotka tunsivat yhä vihkiytyneensä tärkeälle luonnon Pyhittämisen polulle ja heistä tuli heimojen tietäjiä, noitia, poppamiehiä tai shamaaneja.

Kuitenkin ihmiskunta jatkoi kehitystään ja pian heidänkin aikakautensa oli ohi ja siirryimme ajalle, jolloin vain muutamat hyvin pienillä ja harvaan asutetuilla alueilla elävät henkiset ihmiset kykenivät jatkamaan perinteitä. Parantajien on yhdessä pidettävä yllä valokanavaa, joka virtaa maailmaan. Kun parantajia oli vähän, valokanavakin supistui ja työ kävi entistä vaikeammaksi. Elettiin hyvin pimeää aikaa ihmiskunnan tietoisuudessa.

Onneksi vuosi 2012 toi mukanaan uuden, vahvan valokanavan, joka alkoi herättää ihmisiä uudelleen vanhaan uuteen tietoisuuteen. Solumuistiamme alettiin herätellä ja alitajunnan lokeroista nostaa esiin vanhoja tiedostoja ja muistoja. Myös kehomme kävi läpi muutoksia ja energiajärjestelmämme virittyi jälleen enemmän luonnon tasolle.

Nyt elämme aikaa, jolloin luonto kutsuu jälleen parantajia toimimaan, kuten toimimme aikojen  alussa. Maailmalle voidaan tehdä vielä paljon, mikäli parantajat nyt lyöttäytyvät yhteen. Mikään tuho ei ole varmaa, mikään sota ei ole ennalta ennustettu. Historia ei ole ihmisen käsissä. Tarvitaan jälleen valon armeija, joka pitää huolen tästä planeetasta ja erityisesti pitää yllä valon kanavaa. Veden Deeva muistuttaa minua tästä ja lähettää meille viestiä, että maapallon syvimmässä hierarkiassa on nyt tehty tällainen kutsu meille kaikille.

Sinun ei tarvi tuntea olevasi shamaani, noita taikka poppamies. Voit kutsua itseäsi valon kanvaksi tai parantajaksi tai mikä on Sinulle läheisin nimitys. Nämä kaikki edustavat samaa ammattikuntaa ja jokaiselle on lähetetty kutsu ryhtyä työhön. Siksi myös tämän kesän ajan meille opetetaan yhä syvemmin työskentelyä luonnon voimien ja henkimaailman kanssa.

Ryhtykäämme kaikki työhön. Meidän tehtävämme on pitää huolta luonnon energioista, olemme puutarhan hoitajia tässä suuressa puutarhassa. Nähkäämme jälleen koko puutarha kaikessa sen laajuudessaan ja ymmärtäkäämme, että me vastaamme ikäänkuin talonmiehinä tämän planeetan energioista. Eläimet ja muut luomakunnat ovat mukana ja tuovat omat siunauksensa, kun me työskentelemme oikein.

Tunnen sisäisesti valtavan tuen planeettamme kaikilta luomakunnilta sisäiseen työhön. Siellä on jo muiden luomakuntien armeijat valmiina. Nyt odotetaan, että ihmiset tulisivat mukaan myös. Ei ehkä kaikki ihmiset, mutta jokainen, joka sydämessään vähänkään tuntee tämän kutsun!

Sunnuntaina kaukohoitoja ja aktivointeja kursseille klo 21 alkaen

 

Kristallivalon Kantajien meditaatio maailmanpalvelusmeditaatioihin
Olemme kanavoineet Kristallivalon Kantajille oman meditaation, joka voi olla tosi vahva energioissaan. Meditaatiossa puhdistetaan ihmiskuntaa ja maan luomakuntia voimallisesti myötätuntoisen tulienergian kautta. Voit kokea meditaatiossa Neitsyt Marian ja Kristallivalon kantajien mestareiden läsnäoloa.

 

 

Mitä on maailmanpalvelusmeditaatio?

Teemme tästä lähin valon muuntamistyötä maailmalle kolme kertaa viikossa. Keskitymme silloin välittämään valoa maailmalle! Idea on, että välitämme yhdessä valoa kaikkialle maailman kriisialueille. Tule mukaan! Tämä on tärkeää! Vastaanotat samalla valoa omaan elämääsi sillä keskityn lähettämään hoidon myös kaikille mukaan ilmoittautuneille.

 

 

Share →

5 Responses to Anu: Kutsu Maan auttajille

 1. Marja sanoo:

  Kuuntelin meditaatiot ja koin ne todella vahvasti. Oma heräämiseni tälle polulle on tapahtunut vastoinkäymisten jälkeen vasta hiljattain. Niin paljon on myös minulla opittavaa, yritän kuunnella kiirehtimättä opastusta herkällä korvalla. Olen ilman muuta mukana. Tällä sivustolla käymiseen siis oli tarkoitus! Kiitos, kiitos kiitos!

 2. Pirjo sanoo:

  Harjoitusta lisää, shamaani jo ennestään? Mukana ollaan..Kiitos, kiitos kiitos

 3. Kaarina Pönkkä sanoo:

  Olen mukana, kun kuuntelin meditaatiot huomasin että näitä yhteyksiä olen etsinyt.Olin aikaisemmin
  vetämässä ryhmää, jossa kuntoutettiin maapalloa ja katasrofialueita mutta ryhmäni hajoitettiin.Sitten
  olin syrjässä, mutta tunnen kutsun auttamiseen. Kiitos,kiitos,kiitos!

  19.5.2016 Kaarina

 4. Lahdenperä Anna-Maria sanoo:

  Mukana. Tämä on ollut milloin enemmän, milloin vähemmän osa minua. Luonto ja sen energiat… ❤️

 5. Marketta sanoo:

  Olen ehdottomasti mukana! Kiitos kiitos kiitos!
  Olenkin ihmetellyt tuota vuotta 2012,koska tuolloin alkoivat yllättäen maallisen majani monet vaikeat ongelmat! Sen jälkeen olen ollut voimakkaasti mukana henkisenkehityksen polulla. Koen myös,että olen pystynyt jollain tavalla auttamaan myös muita kanssakulkijoita. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa,mutta palkitsevaa aikaa tämä on ollut! Ja niin paljon olisi mielenkiintoista opittavaa! Luotan kuitenkin siihen,että tarvittava tieto tulee oikeaan aikaan kohdalle. Auttajilta tulevia viestejä vain on keskityttävä ottamaan vastaan ja siihen teidän eri meditaatiot ovat auttaneet ainakin minua! Kiitos kiitos kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4555caa08703b00c78bddde1e60dbf8e-----