Rakkaudentähdessä toimitaan sillä periaatteella, että henkiset asiat eivät saa olla kenelläkään rahasta kiinni.

Koulutamme ja tuemme Kristallivalon Kantajia eli Valotyöntekijöitä. Ensimmäiselle opiskelutasolle pääset liittymään mukaan omaa tilannettasi kuunnellen alkaen 0 euroa.  Voit tutustua toimintaamme varaamalla itsellesi täysin ilmaisen kaukohoidon. Saat tämän jälkeen kirjeen, jossa kerromme ensimmäisen tason koulutuksesta.

 

Hinnoittelusta

Kaikki yli 50 euron kurssipaketit voi maksaa 10 kk osamaksulla. Osamaksuun lisätään 2 euron lisämaksu. Kun kaikki 10 erää on makettu, saat meiltä kurssiin liittyvän lahjan. Maksun voi tehdä myös kertamaksulla. Vähimmäisvaatimus kurssipaikan säilyttämiselle on, että maksat ilmottautumisen yhteydessä ensimmäisen osmaksuerän. Loput erät voit hoitaa oman tilanteesi mukaisesti. Saat meiltä kerran kuukaudessa laskun osamaksusta. Jos rahatilanne muuttuu huonoksi, voit jättää laskun maksamatta. Saatamme muistuttaa maksusta, mutta emme ryhdy perintätoimiin kenenkään kanssa.  Hinnoittelu koskee kaikkia netin kautta toimitettavia kursseja. Livekurssillekin ja tapaamisiin voi kysyä edullisempaa hintaa tarvittaessa. Niistä sovitellaan aina erikseen.

 

Vapaaehtoiben Valotyöpiiri

Kun astut mukaan vapaaehtoiseen valotyöpiiriimme, saat elämääsi Valotukea sekä kanavointia viikottain. Pääset mukaan keskiviikon kaukohoitoihin pysyvästi sekä vastaanottajana, että välittäjänä.  Ilmottautumisen jälkeen saat itsellesi Valotyöntekijän koulutuspaketin, jossa on kerättynä PDF materiaalia sekä meditaatio YouTubessa. Maksat vapaaehtoisen maksun oman tilanteesi mukaisesti alkaen 0 euroa. Yhteisellä tiellämme kukaan ei kulje yksin! Saat aina uuden kuun aikaan Anun kanavoinnin tulevalle kuun kierrolle YouTuben välityksellä.

 

Kristallivalon Kantajat ~ Seremoniapaketti

Rakkaudentähti auttaa Valotyöntekijöitä Anun henkilökohtaisessa Sydänpiirissä. Työskentelemme yhdessä ihmiskunnan, Äiti-maan ja koko Universumin hyväksi sisäisen Universumimme kautta. Kun liityt Heimon jäseneksi, saat meiltä joka vuosi 5 värähtelevää seremoniapakettia YouTuben välityksellä. Seremoniat tehdään Juhannuksena, Pyhäinpäivänä, Jouluna, Loppiaisena ja Pääsiäisenä. Lisäksi saat Heimon viikottaisen koulutuksen viikottaisen uutiskirjeen välityksellä. Kertamaksu 40 euroa maksetaan liittymisen yhteydessä. Muita kuluja ei tule.

 

12 Kristallin Akatemia ~ Valotyöntekijän ammattiopinnot

Akatemian jäsenenä pääset mukaan kerran kuukaudessa järjestettävään Maailmanpalveluryhmään Zoomissa. Meditoit Anun ja henkioppaiden ohjauksella. Saat lisäksi mp3 ja PDF materiaaleja. Osallistut 5 värähtelevään Voimapäivän seremoniaan vuosittain ja olet mukana myös Heimon toiminnassa. Kertamaksu 300 euroa maksetaan liittymisen yhteydessä. Sen voi maksaa osissa 10 kk aikana 31,90/kk. Kun olet maksanut kurssumaksun kokonaisuudessaan, saat meiltä todistuksen sekä Lyyran Timanttisäde -rukousnauhan kurssilahjaksi.

 

Koulutuksemme Zoomissa

Vuosittain teemme muutamia kursseja Zoomin välityksellä. Kursseissa on 4-10 etäopetuspäivää, jotka sijouttuvat yleensä lauantaipäivälle. Päivän aikana teemme 45 minuutin opetustuokioita ja välissä on 15 minuutin tauko. Kurssien OVH on 300-500 euroa. Nämäkin voi maksaa 10 kk osamaksulla. Minimivaatimus kurssilla pysymiselle on, että maksat ilmottautumisen yhteydessä ensimmäisen erän osamaksua. Tällä syntyy opiskeluoikeus. Kuka maksaa kurssin loppuun saakka, saat meiltä kurssitodistuksen ja kurssilahjan.

 

Koulutukset Liveryhmissä

Koronatilanteen huomioiden järjestämme koulutusryhmiä myös eri puolilla Suomea livenä. Näissä ryhmissä on aina tapauskohtainen osallistumismaksu. Vähävarainen voi aina ottaa meihin yhteyttä ja neuvotella edullisemmasta koulutuspaikasta. Majoituskuluista ja kiinteistä kuluista emme pysty antamaan alennuksia.

 

 

 

 

 

Share →
92916fca9a1cb4326eb5bb095d73b318::::::::::::::