Kun Sinulla kiinnostaa avautua enemmän Henkimaailman asioille tai tunnet syntyneesi maailmaan tekemään jotakin tiettyä sieluntehtävää, olet tullut oikealle sivulle. Rakkaudentähden perimmäinen tarkoitus on auttaa ja tukea kaikkia Valotyöntekijöitä omassa avautumisessa ja syvempien virtauksien avaamisessa. Meillä on kolmen tason kurssiohjelma, joka opiskellaan omassa kotona omassa tahdissa.

 

Ilmainen taso on nimensä mukaisesti aina ilmainen. Se sisältää keskiviikkoista kaukohoitoa ja veloituksettoman uutiskirjeen kautta välitettäviä kanavointeja sekä yhden ilmaisen kurssin kerran vuodessa. Aiheina on esimerkiksi enkelityöskentely, näkijyys, henkisen identiteetin löytäminen.

Tule mukaan ilmottautumalla ensimmäiseen Kaukohoitoon!

 

Heimon jäsenyys tarkoittaa sitä, että olet tykännyt toiminnastamme ja tahdot tukea Rakkaudentähti Ry:n jatkuvuutta. Olet kiinnostunut Valotyöstä kanssamme. Siksi olet nyt astunut mukaan Anun valotyöntekijöiden Sydänpiiriin. Saat syvemmän tukemme matkasi varrelle. Voit lähettää kaukohoito ja avunpyyntöjä ilmaiseksi tekstiviestillä tai whatsappilla ja vastaanottaa esimerkiksi 10 kerran veloituksettoman hoitosarjan. Samalla saat kuukausittaisen jäsenkirjeemme, josta löytyy peruskoulutusta Valotyöntekijänä toimimiseen. Heimoon liittyessäsi tulet Rakkaudentähti Ry:n kannautusjäseneksi ja se maksaa 40 euroa.

Liity mukaan Kristallivalon Kantajien Heimoon!

Heimolaisena voit liittyä Vuosi-Akatemiaan

 

12 Kristallin Akatemia tarjoaa syvällisimmän tukemme, kun tahdot todella avata itsesi henkimaailman työntekijäksi. Saat kerran viikossa kurssipostia. Muut Akatemialaiset ovat sanoneet, että kirjeistä löytyy tietoa, mitä ei ole saanut mistään muualta. Monen kurssilaisen mielestä asiat avautuvat Anun opastuksella helposti ja käytännönläheisesti.  Akatemian ikuinen jäsenyys maksaa 499 euroa. Jäsenyys on ainainen. Maksun voi maksaa myös 10 kk kerrallaan osissa. Ei sisällä enää Heimon jäsenyyttä.

Liity tästä Akatemiaan.

 

Hyväntekeväisyys Akatemia on vaihtoehto varattomalle. Tiedät olevasi valmis syvälliseen työskentelyyn, mutta elämäntilanne on kerrassaan hyvin tiukka. Rakkaudentähti on saanut vapaaehtoisilta vähän isompia kurssimaksuja aina niiltä, kenellä on enemmän rahaa. Tarkoituksena on ollut, että pystymme sitten tarjoamaan paikan varattomalle. Hyväntekeväisyys Akatemiaan ei kuulu ylimääräisiä etuja, mutta saat koulutuksen itsellesi.

Liity tästä Varattoman opiskelupaikkaan

Share →
f76a1ba4925357610028dd8359121199^^^^^^^^^^^^^^^