Kristallin voi virittää lähettämään tai säilyttämään tietynlaista energiavärähtelyä. Muinaisina aikoina Kristalleja onkin käytetty tietovarastoina, joiden sisälle voi tallettaa paljonkin henkistä informaatiota. Kristallin sisällä tieto pysyy puhtaana ja muuntumattomana tallessa. Sitä on kätevä käyttää esimerkiksi silloin, kun joku tietoisuus halutaan siirtää alkuperäisenä esimerkiksi tuhansia vuosia eteenpäin aina uusille sukupolville. Kristalli ei koskaan unohda tai haalistu! Kristalleilla on kyky yhdistyä korkeisiin valon maailmoihin ja tallettaa siellä oleva värähtely itseensä. Ne myös pystyvät muuntamaan värähtelyn ihmiselle sopivaksi ja ymmärrettävään muotoon.

Kristalli voidaan ladata parantajan toimesta välittämään energiaa joko hetkellisesti esimerkiksi hoitotilanteessa tai pysyvästi esimerkiksi tietynlaista erityistä tarkoitusta varten. Kun kristalli ladataan, se tyhjennetään, maadoittetaan ja puhdistetaan aluksi aivan täysin. Sitten siihen laitetaan erinlaisilla symboleilla, parantavalla äänellä, energiaa välittämällä tai vaikka rummuttamalla sisälle se uusi informaatio. Kerran ladattu kristalli säilyttää informaation hyvin. Vain taitava kristallien kanssa työskentelijä voi nollata sen sisälle asetetut koodaukset. Toisaalta taitava parantaja osaa välttää väärinkäytökset lataamassaan kristallissa.

Kristallin informaatio ei toimikaan kuten mikä tahansa tietokone. Tieto ei välttämättä olekaan kaikkien luettavissa tai käytettävissä. Kristalli voidaan ensinnäkin aktivoida pitämään salaisuudet itsellään tietynlaisilla suojilla jolloin vain alkuperäisen koodauksen ymmärtävä ihminen saa siitä irti sen tärkeän tieton, mitä kristalliin on laitettu. Kristalli on elävä henkiolento, jonka kanssa voi työskennellä. Sitä voi esimerkiksi pyytää työskentelemään tietyn parantavan tarkoituksen puolesta tai että se antaa tietonsa vain tietyn värähtelyn tai symbolin omaaville olennoille.

Kristallia luetaan pitämällä sitä kädessä esimerkiksi sydämen tai kruunuchakran päällä. Sitä voi pitää myöskin ihan kouransilmässä ja meditoida sydämellään tunnustellen, millaista tietoa kivi Sinulle välittää. Kristallin voi asettaa alttarille ja pyytää sitä luomaan kiven sisälle koodattu parannustila huoneeseen. Kristallia voi käyttää hissinä tai matkanteon välineenä, mikäli sen sisälle on ladattu kartta vaikkapa universaalin sydämen keskukseen. Kaikkien kivien sisällä on olemassa kiven oma henki eli Deeva, jonka erityisen ominaislaadun voit saada hiljentymällä esille. Kun kristalli on ladattu tiettyyn tarkoitukseen, se vie sinut esimerkiksi sellaiseen ulottuvuuteen näkymatkalle, josta voi avautua aivan valtavan laajoja kirjastoja ja kokonaisuuksia opiskeltavaksi. Esimerkiksi sinne kotiuniversumiin tai kaksoisliekin luokse.

Tässä henkimaailma sanoo, että universumin matkalaiset tekevätkin usein yhteisen virityksen niin moneen kristalliin, mitä ryhmässä on jäseniä. Jokainen saa oman kristallin itselleen ja sen jälkeen he pystyvät kommunikoimaan ikäänkuin soittamaan toisilleen hyvin suojatun ja turvatun telepaattisen kanavan kautta. Rakkaudentähdessä voit pian oppia, kuinka kristalleja ladataan ja saada yhden ladatun Kristalin itsellesi. Jos asia kiinnostaa, kannattaa jatkaa kirjeen lukemista!

Vuorikristalli on paras latauskivi

Vuorikristalli soveltuu ehkä kaikista parhaiten tällaiseen lataamiseen ja virittämiseen sillä se on hyvin kirkasta ja puhdasta valon värähtelyä. Vuorikristalli on suojaava ja vahva kivi. Se on ikäänkuin kirkasta tyhjää valoa ja sen ominaisuuksiin kuuluu toimia välittäjäkanavana erinlaisten valon maailmojen välillä. Vuorikristallia sanotaankin mestariparantajaksi ja kuka on oikein herkkä, saattaa tuntea, että Vuorikristalli oikein odottaa mahdollisuutta tulla ladatauksi tai viritetyksi tiettyä tarkoituksta varten. Se oli käytössä Atlantiksella.

Kirjeen alussa oleva Herkimer Timantti on vuorikristallin puhdas kaksipäinen muoto. Se on erityinen vuorikiteen eli kirkkaan kvartsin muunnos, joka on saanut nimensä löytöpaikkansa mukaan. Herkimer-timantti stimuloi kaikkia energiakeskuksia ja hajoittaa alempia värähtelyjä. Se on aivan ainutlaatuinen mielialan kohottaja. Se herkistää muun muassa selvänäköisyydellle ja telepaattiselle kommunikaatiolle sekä aktivoi valokehoa. Huippukirkas Herkimer tuo kirkasta, korkeaa, hoitavaa ja puhdistavaa valoa mielelle ja keholle. Se antaa kirkkautta, selkeyttä ja optimismia ajatuksiin ja tunteisiin.

Rakkaudentähdessä käytämme lataamiseen Herkimeriä, jotka louhitaan meille aina minun pyynnöstä tietystä kaivoksesta. Olen tehnyt kaivoksen kanssa yhteistyötä jo monta vuotta ja pidän sieltä tulevien Herkimerien laadusta. Herkimet on normaalia Vuorikristallia ehkä 10 kertaa voimakkaampi, joten pieni pala Herkimeriä vastaa kooltaan 10 kertaa suurempaa Vuorikristallia. Lisäksi Herkimer on kivenä sellainen, että se lataa muita vierellään olevia kiviä. Näinollen sen avulla voi rakentaa erityisiä parantavaa energiaa lähettäviä mandaloita. Varsinkin, jos kristalli on ladattu!

Kristallien lataamisen voi oppia Timanttisäde -koulutuksessa

Sen lisäksi, että opiskelemme tulevan talven aikana 12 Timanttisädettä ja opimme välittämään niiden parantavaa energia kuten Reikiä niinikään, opimme myös lataamaan Timanttisäteet vaikkapa Vuorikristallin tai Herkimer Timantin sisälle. Varaan koulutukseen osallistujille kaikille oman Herkimerin ja tulen kertomaan kurssikirjeissä sekä näyttämään videolla, kuinka lataus suoritetaan. Herkimerit lähetetään aitoustodistuksen ja kurssitodistuksen kera kaikille oppilaille sitten Kesäkuun 2022 alussa. Kun tahdot itsellesi oman Herkimerin, kannattaa ilmottautua pikaisesti Timanttisäde-koulutukseen, niin olet aivan alusta saakka mukana synnyttämässä omaa Kristalliavaintasi!

Timanttisäde -koulutus on ensimmäinen osa Diplomiparantajan koulutusta. Timanttisäde -osuus tehdään etäopintoina 12 PDF postia sekä neljä 6 tunnin Etäopetuspäivää. PDF paketit opiskellaan nyt syksyllä 2021 ja Etäopetus järjestetään Zoomin välityksellä keväällä 2022. Etäopetuksesta tehdään videot, joten ei ole pakko päästä osallistumaan Livenä lähetyksiin.

Koulutuksen kakkososa on sitten lähiviikonloppuja ja siihen osallistutaan sitten erillisen ilmottautumisen kautta. Ilmottautumisesta tulee enemmän tietoa tämän verkkokurssin aikana. Verkkokurssilla varmasti selviää monelle, kutsuuko syvempi jatko juuri Sinua. Verkkokurssilla opitaan teoriaa PDF postien ja Etäopetuksen kautta sekä tehdään meditaatioita ja välitetään energioita etänä. Etäkurssilla saadaan Timanttisäde-aktivoinnit jolloin energiaa voi alkaa käyttää hyväksi esimerkiksi meditaatioissa tai omissa hoidoissa. Lähiviikonloppujen aikana tehdään sitten lähihoitoja ja harjoitellaan ryhmässä fyysisestikkin lataamaan Timanttisäteet Kristalleihin ja työskentelemään Kristallien kanssa. Etäopetuksessa tulee se teoriatieto ja esimerkki videon kautta, kuinka kristallit ladataan ja miten ladatun kristallin kanssa voi työskennellä.

Koulutukseen pääsee mukaan alla olevasta linkistä. Kurssin voi maksaa yhdessä erässä tai 10 kuukauden aikana. Herkimerin saaminen edellyttää, että kaikki erät on kókonaisuudessaan maksettu.

HUOM! Heimolaisille ja Akatemialaisille -50% tarjous Timanttisäde verkkokurssista, et ehkä ole vielä kummassakaan. Kun haluat hyödyntää tarjouksen, Heimoon pääsee tästä! ja sitten voi laittaa kätevästi samaan ostoskoriin Timanttisädekoulutuksen alenhintaan.

Mitä ovat Timanttisäteet?

Timanttisäteet ovat 12 Universaalia valon sädettä Luoja-Lähteestämme. Jumalallinen rakenteemme voidaan nähdä koostuvan näistä 12 säteestä. Shamanistisessa ihmiskäsityksessä voimme nähdä ihmisen maailmanpuuna, jonka latva koskettaa Henkeä ja juuret lepäävät syvällä materiassa, Äiti-Maan Kristallisessa sydämessä. Yhden Elämän Pyhässä Geometriassa luku 12 toistuu merkittävänä maailmanpuun eri taajuuksilla.

12 Timanttisädettä virtaa Maailmanpuumme läpi aina latvasta juuriin Äiti-Maan Kristallisydämeen saakka. Ne voidaan nähdä 12 valoa hohtavana säikeenä, missä ihminen on itsessään tietoisuuden keskittymä, valoa hohtava pallon mallinen rakenne, jonka keskipisteen kautta 12 sädettä virtaa muodostaen perustan kaikelle tietoisuudellemme, kaikille olemisen taajuuksille. 12 sädettä on Hengen 12 DNA rihmasto, johon on koodattu koko olemassaolomme, ikuisuutemme, ykseytemme ja erillisyytemme tietoisuus.

Etäkoulutukseen kuuluu Henkilökohtaisesti ladattu Herkimer

Sain tällä viikolla henkimaailmalta viestin, että Diplomiparantajan koulutukseen saadaan työvälineeksi Herkimer, joka ladataan kaikille 12 Timanttisädeen energialla ja sitten se yhdistetään Äiti-Maan Kristallisydämeen. Saamme Herkimerkistä työvälineeksemme avaimen, jonka kautta meillä tulee olemaan pääsy sinne Äiti Maan keskukseen ja kaikkiin Maan luomakuntiin. Avain tukee mm. parannuksen välittämistä luonnon eri osa-alueille ja planeetallemme.

Henkimaailma tulee aktivoimaan Herkimerit kanssani shamanistisilla työvälineilläni minun kanavoinnin johdatuksella koko Diplomiparantajien ryhmän voimien kautta koulutuksen edetessä. Timanttia ei tarvitse koskaan puhdistaa tai aktivoida uudelleen. Siitä tulee myös todellinen keräilyharvinaisuus. Ladattuun Herkimer timanttiin tulee mukaan Rakkaudentähden aitoustodistus. Todistuksessa mainitaan myös ryhmä, jossa Timantti on ladattu. Tulevaisuudessa eri ryhmissä tulee olemaan hieman eri vivahteita, joten innokas keräilijä saattaa haluta omakseen useamman Timanttisäteillä ladatun kristallin. Kaikki kurssilaiset saavat minulta kurssitodistuksen Timanttisäde Koulutuksesta fyysisen Herkimerin mukana sitten Kesäkuussa.

Kuka liittyy Diplomiparantajan koulutukseen NYT on mukana saamassa Timanttisäteisiin aktivoidun Herkimer Timantin itselleen kurssin lopussa. Tällaisen Herkimerkin hinta lataamattomana on 20-30 euroa, mutta latauksesta ei mielestäni voikaan laskea maallista arvoa? Vai mitä ajattelet? Herkimerin saa itselleen, kun koulutus on käyty loppuun Toukokuussa ja kurssimaksut on kaikki suoritettu.

Tässä vielä kerran linkki verkkokauppaan:

HUOM! Heimolaisille ja Akatemialaisille -50% tarjous Timanttisäde verkkokurssista, et ehkä ole vielä kummassakaan. Kun haluat hyödyntää tarjouksen, Heimoon pääsee tästä! ja sitten voi laittaa kätevästi samaan ostoskoriin Timanttisädekoulutuksen alenhintaan.

Osamaksulla maksettaessa voimassa on tyytyväisyystakuu. Eli jos jostakin syystä et tahdokaan jatkaa koulutusta, pääset pois listalta klikkaamalla kirjeestä löytyvää linkkiä. Maksuvelvollisuus loppuu siihen kuukauteen. Meillä on tulossa käyttöön laskutusohjelma, joten tulen lähettämään osamaksuista sitten kuukausittain laskut suoraan sähköpostiin. Jos maksat yhdessä erässä, on lopullinen hintasi 20 eur osamaksua edullisempi.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

dd83640bf7333fc7daa01158292d8f37111111111111111111