12 Kristallin Akatemiassa opiskelet Valotyöntekijän ammattiin laaja-alaisesti. Koulutukseen kuuluu näkijyysharjoitukset, meditaation opiskelu, henkimaailman yhteyden vahvistaminen, intuitio, unimaailman ymmärtäminen, parantajuus, meedion työ, shamanistiseen maailmankuvaan ja tekniikoihin tutustuminen, kristallit, enkelit, paratavat kasvit, maagista työskentelyä ja sydämen avaamista. Koulutuskalenterimme muuttuu vuoden 2019 alusta. Huomioi joustavat maksuluokat! Vuoden koulutuksesta saa todistuksen. Valmistut valotyöntekijäksi  7 vuoden opiskelun jälkeen. Liity NYT mukaan tästä!

 

Kalenteri 2018-2019:

  • Opiskelemme kurssipostien tahdissa Elokuu 2018- Toukokuu 2019.
  • Kesälomaa pidämme Kesäkuun ja Heinäkuun ajan
  • Uusi opintovuosi starttaa Elokuussa 2019.
  • Kuukauden 1. perjantaina julkaistaan yhteinen kurssiposti yhdistyksen jäsenten kanssa. Sisältäen kuukalenterin sekä käytännönläheisiä ohjeita arjen ja kodin valkoiseen magiaan, aktivointeihin jne. lisäksi kanavoituu henkisen kasvun aiheita ja käsitellään maadoittumista.
  • Kuukauden muut kurssipostit sisältävät harjoituksia, tehtäviä, meditaatioita sekä PDF kirjeitä, joissa käsitellään laajasti ja syvästi parantajuutta, näkijyyttä, henkistä kasvua valotyöntekijän arkea jne.

 

Mitä se akatemia on?

12 Kristallin Akatemiassa opiskellaan henkimaailman työntekijän oppiaineita. Akatemia auttaa Sinua avautumaan omalle sieluntehtävällesi ja ottamaan haltuun oman sisäisen viisautesi. Akatemiassa opiskellaan vuosi kerrallaan. Kun olet opiskellut 4 vuotta, voit pyytää meiltä perustason todistuksen opinnoista. 7 vuoden opiskelun jälkeen voit pyytää keskitason todistuksen opinnoista ja 10 vuoden opintojen jälkeen voit pyytää meiltä mestaritason todistuksen opinnoista. Todistuksella näytät esimerkiksi asiakkaillesi, että olet perhentynyt monipuoliesesti henkiseen kasvuun, hallitset henkimaailman kanssa työskentelyn opintotasosi mukaisesti, olet perhetynyt parantajuuteen syvällisemmin, hallitset unimaailmaa ja näkijyyttä,  ymmärrät puhdistamisen merkityksen ja osaat rakentaa ja ylläpitää suojauksia. Akatemian ammattiopinnot uudistuvat vuonna 2018. Kuka on ollut Rakkaudentähden opinnoissa jo aiemmin mukana laajasti, voi esittää meille pyynnön todistusta varten.

12 Kristallin Akatemia on Akatemia, koska opiskelemme useiden Ylösnousseitten mestareiden, Arkkienkelten, suurten Valon olentojen, Maaäidin sisäisen hierarkian, Deevahenkien, luonnonhenkien, Avaruuden valon auttajien ja Kristallihenkien johdatuksella. Anu Heinineva toimii kurssipostien kanavana ja toki sinne väliin mahtuu mukaan hieman omaa kokemustamme, jota on kertynyt kymmenien vuosien ajalta työskennellessämme henkisten asioiden, parantajuuden, näkijyyden ja shamanismin parissa. Akatemiassa hiotaan omaa sisäistä kristallista valoa, opitaan valotyöntekijän ominaisuuksia, työskennellään yhdessä ja kasvetaan henkisesti tyyneyteen, hyväksyntään, rakkauteen ja myötätuntoiseen elämänasenteeseen.

Sielusi on inkarnoitunut maailmaan toteuttamaan omaa henkistä polkuaan. Koska luet tätä tekstiä nyt, olet jo kuullut oman korkeamman itsesi kutsun astella sielusi polulla. Se rakentuu muutamasta pienestä askelmasta. Ensimmäinen askel on löytää itsellesi sopiva energiamaailma ja enkelit, joiden kanssa voit työskennellä omassa tahdissa ja tuntea olevasi turvassa ja kannateltu pyhällä matkallasi. Toinen askel on asettaa itsellesi tavoitteeksi kirkkain johtotähti; sisäinen ajatus tai suunnitelma, jota kohden olet matkalla (tunnistaa sydämen kaipaus avautua hengen valolle ja tehtävälle). Kolmas askel on varata viikottainen aika työskentelylle.  Viisi minuuttiakin säännöllisesti toistettuna riittää tuottamaan tuloksia! Lopuksi sinun tarvitsee luottaa hengen matkaan niin paljon, että sitoudut omaan päämäärääsi ja harjoitteluun, mutta sehän onkin jo sitten ensimmäinen askel valotyöntekijän polulla!

12 Kristallin Akatemia on Kristallivalon kantajien voimanlähde sekä vahva viikottainen energiavirta hengen maailmaan. Tarkoitus on olla mukana esimerkiksi 12 kuukautta kerrallaan. Otat vastaan koulutuspaketin ja voit opiskella sitä omassa tahdissa esimerkiksi muutaman vuoden ajan. Valintasi mukaan joko jatkat jäsenyyttä vuosittain tai jäät harjoittelemaan jo annettuja juttuja. Jäsenyys ei jatku automaattisesti. Se on kanavoituja ja johdatettuja kurssiposteja henkimaailmasta, se on voimallisia äänityksiä ja meditaatioita. Akatemiassa opiskelet omassa tahdissa ja kasvatat valon siivet, aukaiset oman henkisen potentiaalin ja saat meiltä sitoutuneen tuen tehdä omaa sielun kutsumuksen tehtävää. Tarvitset vain tietokoneen ja sähköpostin ja Akatemia on ulottuvillasi! Iso osa korkeista sieluista työskentelee sisäisillä tasoilla ja tahdomme tuoda esille sitä tärkeää totuutta, kuinka korkeat sielut pitävät yllä maailman värähtelyä.  Oletko Kristallivalon kantaja?

Liity mukaan tästä!

Tiedämme Rakkaudentähdessä, miten tärkeää on saada oma henkinen työ auki ja miten syvästi elämään vaikuttaa eri tasoilla, kun saa yhteyden mm. omiin oppaisiin syvällä ja konkreettisella tavalla. Indigot, Kristallilapset, tähteläiset, enkeli-ihmiset ja muut voimakkaat valosielut löytävät Akatemiasta voimavaroja, ideoita ja tukea omalle maalliselle vaellukselleen. Jos tunnet syvemmän henkisen kaipauksen sisälläsi, Akatemia todennäköisesti sopii Sinulle.  Näin tunnistat itsesi…

Onko sinulle tärkeä toteuttaa oman henkisen tehtäväsi ja täyttää sielusi suunnitelma tässä elämässä? Se voi olla sisäisillä tasoilla valon välittämistä tai näkyvää työskentelyä isonkin ihmisryhmän kanssa. 12 Kristallin Akatemiassa olet Rakkaudentähden Kristallivalon ytimessä. Saat voimakkaan henkisen ryhmän tuen. Meillä on kokemusta tuhansista asiakkaista ja olemme itse kokeilleet takapakkien, yritysten, erehdysten ja ONNISTUMISTEN kautta, miten henkinen tie aukenee. Tahdomme jakaa syvimmän osaamisen ja tietotaidon Sinulle Akatemian kautta, jotta Sinäkin voit aukaista oman valokanavasi joko liittyen meihin tai ehkä perustat oman valotyösi?  Henkisen tehtävän aukeneminen…

Anun terveiset sinulle: ”Aloitin itse vuonna 2005 salanimellä ja epävarmana, olisiko minusta henkiseen työhön. Tunsin olevani Kristallisen valon kanava, mutta kamppailin useiden kysymysten kanssa. Tärkeimpiä olivat ehkä miten oma perheeni suhtautuisi uuteen tehtävääni ja vielä tärkempää, olenko oikeasti valon polulla tätä teuttaessani. Aina en tiennyt tarkkaan, mitä minulle oli tapahtumassa ja kaipasin rinnallakulkijoita, keneltä olisin saanut vahvistusta. Onneksi niitä löytyikin. Alusta asti minulla oli tunne, että tässä on työ, jota tahdon tehdä. Oikeastaan olin kohdannut elämässä monia ravisuttavia muutoksia, jotka ikäänkuin ajoivat minua heräämään toteuttamaan sen valon kapasiteetin, jonka olin pakannut reppuun lähtiessäni sielun koditsta. Olen tuntenut syvästi, että tehtäväni on auttaa Sinua valotyöntekijänä löytämään itsestäsi syvimmät puolet ja tuomaan ne esille valon palvelukseen. Olen hyvin innostunut siitä valon tuesta, jota olen vuosien varrella saanut! Sinäkin voit aloittaa omasta elämästä ja kurkottaa niin korkealle, kuin sielun suunnitelmassa on määrätty, anna valollesi mahdollisuus! Tahdon jakaa kanssasi kaikki ne asiat, jotka minua ovat vieneet eteenpäin.”

Liity mukaan tästä!

 

Kurssimaksu maksetaan oman harkinnan mukaisesti. Harkinta voi perustua taloudelliseen tilanteeseen tai vaihtoehtoisesti, kuinka pitkään olet opiskellut Akatemiassa aikaisemmin.

 

Hyvä tietää:

  • Paketti on voimassa aina seuraavan lukukauden alkuun saakka eli Akatemian jäsenyys uusitaan seuraavan kerran 2019 Elokuussa
  • Jäsenyys ei uusiudu automaattisesti, eli et sitoudu mihinkään kestotilaukseen
  • Postit lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka meille annat. Voit siis luoda vaikka gmailista Akatemiaa varten oman postin
  • Mikäli haluat, että maksu ei näy tiliotteellasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja teemme sinulle toisenlaisen maksulinkin
  • Postia tulee Akatemiassa joka viikko. Voit tallettaa pdf paketit omalle koneelle, mistä niitä voi opiskella uudelleen ja uudelleen vuosien mittaan

 

Share →
c806a4fd9ab2efa72a6e34b1a098ae89iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii