Mieluiten puhun tässä artikkelissa kodin hyvästä energiasta ja harmoniasta huolehtimisesta, kuin suojaamisesta. Sillä suojaaminen sanaan liittyy aina alitajuinen ajatus, että on olemassa jokin ulkoinen paha tai hyökkäys, joka voi sinua vahingoittaa tai tunkeutua alueellesi. Tällä lailla ajattelemalla tunnustat samalla sellaiseten energioden olemassaolon ja ylläpidät näitä energioita ja luot niitä tavallaan astraaliin itse. Ylipäänsä kaikessa tervehtymisessä on tärkeää miettiä, että taisteletko jotakin vastaan vai vahvistatko olemassa olevaa hyvää? Omassa kodissa tulisi aina olla sellainen turvallinen värähtely ja olo, että olet kuin ihanan lämpimän ja hellivän pesän keskellä. Mikäli tämä olo puuttuu, on aika alkaa tehdä asioilel jotakin.

Puhdistaminen on isoin osa kodin harmonian ylläpitämistä. Likaiset kaapit tuovat matalaa energiaa kotiin. Kaikki likatahrat, pölypallot, likaiset pyyhkeet, ylitse pursuva pyykkikori, pilaantuvat ruuat ja kaikki epäjärjestys värähtelee ympärilleen epämiellyttävää energiaa ja syö hyvää energiaasi. Perinpohjainen puhdistus kannattaa aloittaa kodin likaisimmassta nurkasta.

Kaikki kaapit on hyvä käydä läpi ja puhdistaa kaikki hyllyt salvialla ja heittää kaikki vanhat tavarat pois, joissa mahdollisesti säilyy sinulla energiaa. Jotta kaikki tärkeä energia vapautuu omaan käyttöösi. Tulella polttaminen on hyvä tapa vapautua energioista ja puhdistaa kotia. Puhdistamista on jatkettava viikoittain. Kun teet kerran suursiivouksen, jatka sen jälkeen tiettynä päivänä viikossa puhdistaen aina pienen osan kodista uudelleen. Itse vaihdan sunnuntaisin kaikki pyyhkeet ja pesen pyykkikorin niin tyhjäksi, kuin on mahdollista. Lisäksi pyyhin aina jonkin kohteen kodista puhtaaksi.

Kotona on hyvä suitsuttaa salvialla, palo santolla, santelipuulla, laventelilla ja lotuksen tuoksulla mieluiten päivittäin, jos vaan kehosi ei ole allerginen hajuille. Kannattaa ostaa salviaa verkkokaupasta myös irtona ja keittää siitä teetä aina ennen siivouspäivää ja suihkuttaa pienellä suihkepullolla salviaa kotiisi kaikkiin nurkkiin ja laittaa sitä pyykinpesuveteen ja myös siivousveteen sanoen, että uudistat nyt hyvät energiat kotonasi.

Voit käydä kaikki peilit läpi huone kerrallaan ja pestä kaikki ne salvialla ja suitsuttaa salvialla niiden edessä. Jos joku peili tuntuu ikävältä, se kannattaa hävittää talostasi. Älä kuitenkaan riko peiliä. Jokaisen peilin taakse voit laittaa oman rukouksen. Sen voi kirjoittaa paperilapulle ja lapun voi sijoittaa peilin taakse.

Kotona olisi myös hyvä olla eläviä kukkia kaiken aikaa. Aloe Vera ja Anopin kieli, rosmariini ja salvia ovat kasveja, jotka torjuvat negatiivisia energioita. Samoin kaikki kaktukset, joissa on teräviä piikkejä. Pehmeäpiikkiset kaktukset eivät toimi. Joskus kukka saattaa ottaa sinun puolestasi matalat energiat vastaan, jolloin se kuolee yllättäen. Hautaa silloin kukka maahan kiittäen sitä parannuksesta.

Värimaailma on tärkeä kotonasi. Mieti, mitkä värit tuovat itsellesi hyvää oloa ja ovat tärkeitä sinulle. Voit maalata seinät näillä väreillä sekä tuoda huoneisiin esimerkiksi sen värisiä verhokankaita ja maalata huonekaluja näillä sävyillä. Omat sielunvärit aktivoivat ja kohottavat henkilökohtaista energiaasi, jolloin se laajenee kotona täyttäen jokaisen nurkan ja senttimetrin asunnossasi. Jos sinulla on yhteys omaan voimaeläimeen, voit myös laittaa sen symboleita kotisi jokaiseen huoneesen ja ostaa esimerkiksi petivaatteita, joissa on voimaeläimesi kuvia.

Kodin energiaa kohottavat myös elävällä tulella poltettavat kynttilät sekä musiikki, joka laitetaan soimaan mieluiten joka viikko niin, että se kuuluu suurimmassa osassa huoneistoa. Hyvää musiikkia harmonisoimiseen on sellainen musiikki, joka on soitettu luonnonmukaisilla soittimilla. Huilumusiikki, tiibetiläiset maljat, kristallimaljat ja esimerkiksi erinlaiset parantavat kauniit laulut sopivat hyvin tuomaan tunnelmaa.

Tässä on oma esimerkki musiikista, jolla tykkään kohottaa kotini värähtelyä:

Share →

One Response to Kodin hyvästä energiasta huolehtiminen

  1. suvi sanoo:

    Haluan ottaa vastaan hoitoa suolistooni, kasvojeni ihoon joka on erittäin näppyinen nelikymppiseksi ja finninen. toivoisin itseluottamuksen kohotusta haasteelliseen työhöni ja lapsen huoltajuuskiistaan, kuten pesänjakoonkin narsistista miestä vastaan. Lapsen parhaaksi! Hän haluaa olla äidillä ja isä hakee yksinhuoltajuutta.
    Toivoisin hoitoa myös ystävälleni Samille, jolla on suolisto välillä kipeä, kuin siellä olisi piikilankaa. Kiitos Kiitos Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

60b5012de68191a87fe2c50420ed0313kkkkkkkkkk