Azurite-Malakiitti auttaa näkemään asiat monesta näkökulmasta. Se auttaa ottamaan etäisyyttä asioihin. Se auttaa vapautumaan sairastuttavista energioista ja suojelee pahaa silmää vastaan. Auttaa vapauttamaan itsessä sisällä olevat negatiiviset tunteet, jolloin suojaukset ulkopuolisia hyökkäyksiä vastaan myös vahvistuvat. Sekoitus kahta eri kiveä Azuriittia ja Malakiittia. Koska kivessä yhdistyy kahden kiven energia, se myös pystyy edistämään ihmisten välistä yhteistyötä. Kivi myös hälventää liiat ajatukset pään sisältä. Yksistään Azuriitti on kolmatta silmää aktivoiva ja selvänäköä vahvistava kivi, joka auttaa rauhoittumaan ja vapautumaan stressistä. Se kohottaa henkisiä kykyjä ja buustaa muistia. Malakiitti puolestaan. Malakiitti taas on suojeleva kivi, joka myös suojelee sähkömagneettiselta ja muunlaiselta säteilyltä.

Kalsedoni on tunteellisten tarpeiden ja rehellisyyden ilmaisija, joka lievittää katumusta ja auttaa pääsemään irti vanhoista tehoista, jotka kalvavat mieltä tai valvottavat öisin. Se auttaa hyväksymään menneisyyden. Kalsedoni antaa positiivisen vaikutuksen ryhmille ja vahvistaa ihmisten yhteenkuuluvuutta. Se nostattaa äidillisiä ja huolehtivia vaistoja ja siksi se voi auttaa esimerkiksi synnytyksen jälkeisessä masennuksessa. Se myös kasvattaa fyyssistä energiaa.

Malakiitti auttaa unensaannissa. Se on yksi vaurauskivistä ja auttaa manifestoimaan yllätyksellisiä rahavirtoja. Se tuo henkisiä virtauksia korkeista ulottuvuuksita maan sisälle. Se on yksi voimakkaimmista ja merkittävimmistä uuden ajan parantajakivistä. Se auttaa irtautumaan syyllisyydestä ja peloista. Tasapainottaa tunteita ja antaa tyyneyttä. Auttaa pääsemään eroon turhista huolista. Se antaa uskoa ja toivoa paremmasta ajasta. Kivi luovuttaa vahvistavia energioita, jotka tasapainottavat ja rauhoittavat koko kehoa ja hermostoa. Pidetään mukana stressin ennaltaehkäisijänä.

Vaikka Meripihka ei ole oikeastaan kide, mutta fossiilisoitunutta puuhartsia, sitä on käytetty vuosisatojen ajan psyykkisten voimien lisäämiseksi, ahdistuksen lievittämiseksi ja runsauden houkuttelemiseksi. Sitä hallitsee aurinko ja tulen elementti. Parannuskäytännöissä meripihkaa voidaan käyttää rohkaisemaan kehoa parantamaan itseään. Sitä käytetään myös tuomaan suojaa, voimaa ja intohimoa.

Vihreä Ametisti eli Prasioliitti kantaa itsessään maa-planeetan luonnonvoimaa. Se on kuin kiven muodon ottanut puhdas elämänvoima, joka synnyttää vehreyttä planeetallemme. Se puhdistaa epäharmoniaa ja suojelee sydämen taajuudella. Se aukaisee sydämen täydellisesti myötätunnolle ja anteeksiannolle sekä pyyteettömyydelle. Prasioliitin energia itsessään on kuin pyyteetön nöyrimmistä nöyrin aurinkoinen hymy.

Rutiilikvartsi tasapainottaa kaikkia chakroja. Se on voimakas muiden kivien vaikutuksen vahvistaja. Sen sanotaan sisältävän enkelipölyä taivaasta. Rutiilikvartsia pidetään myös voimakkaana suojaavana shamaanikivenä.

Seleniitti on korkeasti värähtelevä valoenergiaa välittävä kivi, joka aktivoi kruunuchakraa. Se rauhoittaa ajatuksia ja vähentää stressiä. Seleniitti tuo yhteyden korkeisiin energioihin ja auttaa kehittymään niiden kanssa työskentelyssä. Ce värähtelee samalla taajuudella enkelien kanssa. Se energisoi valokehojasi. Auttaa vähentämään raskaita ajatuksia ja kohottaa energioitasi.

Tiikerinsilmä rohkaisee meitä tavoittelemaan unelmiamme. Se tunnetaan vaurauden, hyvän onnen ja vitaalisuuden kivenä, jonka sanotaan vahvistavan sisäistä voimaamme sekä omaa tahtoamme. Se lisää itsevarmuutta ja auttaa ratkaisemaan pulmia, tuoden positiivista näkemystä askarruttaviin asioihin. Tiikerinsilmän uskotaan myös tasapainottavan henkisesti ja rauhoittavan stressaantunutta mieltä. Tämä menestyksen kivi antaa sinulle haluamasi tahdonvoiman ja motivaation, jotta voisit toimia menestyksen saavuttamiseksi. Se auttaa sinua pysymään rauhallisena myös hektisissa tilanteissa, auttaen sinua toimimaan onnistuneena johtajana omassa elämässä.

Verikivi puhdistaa ja uudistaa fyysistä kehoa. Se on suojaava kivi, joka tuo voimaa ja fyysistä jaksamista kantajalleen. Hyvä miesten kivi. Se on tunnettu Kristuksen kivenä suojaavien voimiensa vuoksi. Verikivi on erityisesti liitetty elämän ja syntymän kiertoon sekä verenkiertoon, jossa huolehtii energioiden puhtaudesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

cd16d474518a991367291d0c6c4c178699