Planeettamme kissaeläimet lähestyvät minua tänään ja varmaan yksi syy on myös se, että olen aamusella hoitanut perheemme kahta kollikissaa eläinlääkärin kanssa…. Näen suuren ja nauravan kissan kasvot edessäni, kun alan kirjoittamaan tätä tulkintaa. Kissa hymyilee maireana ja levollisen näköisenä. Se venyttelee ja tuntuu ovelana tietävän jotakin tyytyväisen näköisenä. Jotakin salamyhkäistä on myös tässä erikoisessa kissassa.

Se häilyy kasvojeni edessä pitkän aikaa ikäänkuin kutsuen meitä kulkemaan henkimaailmaan hänen perässään. Sitten kasvot kierähtävät myötäpäivään muutaman kerran ja kuva häviää ilmaan kuin savua vain. Tämä kissa on kuin Liisa Ihmemaassa konsanaan. Se kertoo olevansa kissojen kuningatar, jolla on yhteyksiä henkimaailmassa kaikenlaisiin planeettamme kissaeläinten tietoisuuteen.

Kissat ova luonteeltaan laiskoja ja hiljaisia. Ne tuntuvat reagoivan tapahtumiin harkiten ja verkkaan. Ne ovat ikäänkuin eräänlaisen tarkkailijatietoisuuden kantajia maailmassamme ja aktivoivat omat maagiset voimansa vasta, kun siihen nähdään todella tarvetta. Nyt kissat ovat heränneet. Niillä tuntuu olevan kytköksiä syvälle kosmokseen toisille planeetoille ja toisten planeetoiden olentoihin.

Kissat tuovat meille nyt aivan uudenlaisen avonaisen kanavan muiden planeettojen olentoihin. Ne näyttävät päänsä energiakeskusten kautta kommunikoivan telepaattisesti syvälle tähtijärjestelmiin ja tuo laajakaista on kuin henkinen internet, johon meillä on nyt meditaatiossa mahdollisuuksia yhyttää.

Kissat tahtovat aukaista tätä kaistaa meille. Niitä on paljon. Ne ovat hiljaisia olentoja, jotka näyttävät nukkuvan laiskoina ja mitään tekemättöminä, mutta juuri silloin ne matkustavatkin maailmoissa. Tähän lopuksi saan kuvan näystä, jonka kerran näin. Oma kissani käveli seinän läpi ovesta toiseen ulottuvuuteen tässä unessa ja katsoi taakseen kuin odottaen, että minä menen perässä. Niin kissat itseasiassa odottavatkin. Ne lähettävät meille viestiä, että se on jopa lapsellisen leikkimielisen yksinkertaista!

Viimeaikoine olemme opiskelleet Timanttisäteistä ja niiden mukana puhuimme aktivoinneista ja virityksistä ja siitä samasta asiasta tuntuu olevan edelleen tulossa meille opastusta tälläkin viikolla. Nyt puhumme tietoisuuden viimeistelystä ja lopullisista prosessien integroimisista osaksi ihmisen tietoista järjestelmää.

Matkalla uuden maailman tietoisuuteen on monia vaiheita joista yksi on tällä hetkellä ehkä voimallisimmin meneillään. Vaihetta voidaan kuvailla tietynlaiseksi valon vuodattamiseksi ja nopeaksi aktivaatioiden ketjuksi. Voit kokea olevasi jatkuvasti flowssa ja henkisyytesi, persoona ja alemmat olemuspuolesi voivat muuttua nopeasti ja karmaa avautuu ja vapautuu. Tulet tietoiseksi henkisestä tehtävästä, kosmisesta järjestelmästä ja saat omin sanoin paljon tärkeää informaatiota sisäisten tasojen opettajilta. Kissa voimeläimenä voi olla hyvä opas tässä matkalla.

Moni kuvaa tätä vaihetta voimakkaan valon ja korkeiden tilojen vaiheeksi. Se voi kestää useita vuosia, joskus vuosikymmeniä. Vaiheen aikana on ominaista työskennellä eri tavoin valon välittämiseksi sillä sitä on nyt niin paljon, että se on suorastaan ylitsevuotavaa ja kaiken valon itselle tankkaaminen voisi johtaa vakaviin komplikaatioihin sekä henkisen kasvun pysähtymiseen. Kissan mystiset voimat opettavat meitä selvitymään näistä voimakkaista energioista. Se on yhtä lailla laiska ja pehmeä mutta myös hyvin itsenäinen ja maagisen intuitiivinen maailmojen kulkija. Meillekin on tärkeää kulkeaa uudessa energiassa kuin pehmeiden kissantassujen kuljettamana.

Monet kokevat tässä voimakkaan yhteyden omaan Jumalalliseen Minä Olen läsnäolon tilaansa ja saavat tietoonsa henkisen nimensä sekä yhteyden takaisin oman sielun alkulähteelle. Entisten elämien ketju paljastuu ja monet lopulta kykenevät näkemään lähes kokonaisuudessaan kaikkien menneiden elämiensä kauniina virtaavan polun. Opit ymmärtämään korkeampia syys-seuraus suhteita ja näkemään kaiken tarkoituksellisuuden.

Tämä aika on ikäänkuin kuherruskuukautta valon tasojen ja Jumalallisuuden kanssa. Saat yhä uudelleen muistutuksia siitä upeasta ja mahtavasta valon olennosta, joka sinä olet. Saat paremmin kuvaa siitä suuruudesta, joka sinä todellisuudessa olet. Kuitenkin tämän kaikki on vain vaihe, josta kuljetaan yhä eteenpäin.

Henkisen kuherruskuukauden jälkeen alkaa sitoutuminen materiaan. Se on monelle kivinen ja kipeä matka sillä nyt avataan niitä viimeisiä esteitä materiassa elävän minuuden ja henkisen minuuden lopullisen integraation väliltä. Kissan itsenäisyys ja joistavaisuus sekä kyky kulkea vaivattomasti maailmasta toiseen tai ulottuvuuksien läpi auttavat meitä ymmärtämään, millä tavalla voimme kohdata henkiset haasteet, joiden tarkoitus on auttaa meitä tuomaan oma sieluolento täydelliseen yhteyteen arkisen itsemme kanssa.

Kohtaat kohta kohdalta osia omasta ihmisyydestäsi ja työskentelet jatkuvasti egosi sulattamiseksi, tunteiden elävöittämiseksi ja sydänkeskuksen avaamiseksi. Elämä voi ajoittain tuntua draamasta ja konfliktista toiseen lentämiseltä. Joskus taas ahdistuksen aallot vyöryvät ylitsesi vahvoina kuitenkin samalla, kun näet valon pilkahduksia juuri sen verran, että jaksat eteenpäin. Mikäli kykenet näkemään pimeässsä kissan silmin, on matkantekosi huomattavasti helpompaa myös henkisesti.

Matkan loppuvaiheilla teet integraation henkisten kehojen ja fyysisen kehon välillä. Läsnäolo, luontoyhteys, juurien rakentaminen ja uudelleen elävöittäminen ovat tärkeitä asioita. Juurichakran elävöittämiseen liittyy totaalinen turvallisuuden menettäminen ja siitä seuraava lyhyt, mutta usein hyvin syvä Sielun pimeä yö, jollaisia sinulla on ollut aiemminkin, nyt kuitenkin ohjaudut kohtaamaan oman portinvartijasi ja aurinkoenkelisi, jotka varmistavat, että valmistut henkisessä kasvussa ja integraation prosessissa täysin työsi tehneenä ja valmiina uuden tason ja dimension elämään.

Yhdistyksen posteissa olemme tänä vuonna puhuneet maadoittamisesta. Viikko sitten julkaisimme myös Sinun saatavillesi pitkän paketin kuun vaikutuksista maadoittumiseen sekä elementtien käyttämisestä chakratasolla. Paketti löytyy Maadoitus kuntoon -koulutusposteista.

Uunista pullahtaa lopulta täysin uudistunut sinä. Voit vain ihmetellen ihastella sitä säkenöivää persoonaa, jollaiseksi olet muuttunut. Voit kokea olevasi yhtä aikaa uusi ja silti sinussa on kaikki sellaista, jonka olet aina tiennyt olevan olemassa ja jollaiseksi olet tuntenut itsesi salassa ja syvällä sydämessäsi. Olet yhä enemmän läsnä tässä ja NYT

Share →

One Response to Kissamaisia terveisiä

  1. ltkvlja sanoo:

    Mielenkiintoinen teksti kissoista. Tulin hankkineeksi meille syksyllä kaksi kissaa. Se vain tapahtui kun näin toisen kuvan netissä. Toinen sitten tuli vielä mukaan. Emme voineet vastustaa sen vetoavaa katsetta. Minulla on tunne että heillä on tehtävää täällä maan päällä ja me haluammme tarjota heille turvallisen ja hyvän kodin. Olen saamassa heihin yhteyden. He tulevat syliini ja nauttivat seurastani kehräten. Rukoilen usein heille terveyttä että saavat kehittyä hyvin ja ongelmitta. Aikaisempi kissani kävi luonamme vielä kuoltuaankin aavekissana. Nyt luulen hänen palanneen meidän toisen kissan hahmossa. Hän kävi näyttämässä uutta hahmoaan ennen kuin käynnit loppuivat. Hän oli kovin huolissaan ja tahtoi että hakisimme hänet meille. Aikaa kului ja etsin häntä mutta en löytänyt. Luovuin jo toivosta kunnes sitten huomasin hankkivani ne kissat. Se oli outo juttu koska se jonka kuvan näin netissä oli kuin toisen suojelusenkeli. Hän oli kuvassa vain pieni avuton pentu liian liukkaalla tuolilla mutta hänen energiansa laittoi minut liikkeelle ja löysin samasta talosta samanlaisen kissan kuin se näkemämme aiemman kissan uusi hahmo. Sitä puolivilliä pakoilevaa pentua ei olisi koskaan kaupattu netissä. Nyt me yhdessä koemme ja tutkailemme maailman menoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3332f28f704379d8f85bf50a87527751RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR