IHMEIDEN PÄIVÄNI 30.1.2017

Heräsin tänä maanantai-aamuna täynnä tuskaa. Tuntui siltä, etten selviä siitä kivusta ja kärsimyksestä mitä koin. Se tuntui valtaavan jokaisen soluni, jokaisen osan itsestäni. Itkin syvästi, olo oli jotain käsittämätöntä. Tunsin, että sydämeni oli avautunut aivan auki ja jotain juuria ja ytimiä lähti vapautumaan. Polvistuin maahan, rukoilin apua, olin jo valmis luovuttamaan, mutta samaan aikaan sanoin sille kärsimykselleni, että nyt saa tulla, aion kokea sinut täydesti. Kerta ei ole pakokeinoa, ei ole muuta vaihtoehtoa, niin antaa palaa vaan! Se kasvoi täyteen mittaansa.. Koin sen, tunsin sen, vaikka samaan aikaan halusin juosta sitä pakoon niin lujaa kuin koskaan voisin. Nyt se hetki oli siinä, ja kohtasin sen pahimman tuskan, mitä olen ainakaan tähän asti elämässäni kokenut.

Juttelin ystäväni kanssa hänen rahatilanteestaan, ja tunsin kuinka siinäkin lähti jo jotain liikkeelle. Kuuntelin ohjaustani ja yhtäkkiä päädyin rakkauden tähden ry:n sivuille ja näin siellä, että juurikin tänään on mahdollista ottaa vastaan shamanistinen kaukohoito, laitoin ilmoittautumisen siihen, enkä osannut odottaa yhtään mitään. Tunsin vain vahvasti, että tuohon minun pitää osallistua.

Juttelin toisen ystäväni kanssa puhelimessa pysähtymisestä, hiljentymisestä oman sydämen ja ytimen äärelle, siitä kuinka tärkeä mielen tarina on kohdata, muttei samaistua siihen enää. Siitä kuinka jokaisen meidän sydämessämme on jalokivi, se aarre mitä me etsimme koko elämämme. Se on ihan tässä, juuri tässä hetkessä, sinussa. Miten tärkeää, on lopettaa yrittäminen, tekeminen, ja lopullinen henkinen etsintä ja kääntyä sisäänpäin kohtaamaan omat tunteensa sellaisena kuin ne joka hetki, tässä hetkessä ilmenee. Kohdata ne suoraan, ilman välttelyä ja pakenemista. Pysäyttää kaikenlainen toiminta ja vaan istua alas, ja antaa itselle luvan sallia katsoa mitä tapahtuu. Meidän sydämessä on ne kaikki vastaukset ja meidän sydämemme, tietoisuus, se todellinen minä joka kaiken mielen tarinan alla on, on se joka meidät voi todella parantaa ja vapauttaa. Jokaisella on vähemmän tai enemmän riippuvaisuuksia jostain asiasta, ihmisestä, ruuasta, työnteosta, rahasta. On pelkoa, et mitä jos pysähdyn, niin kuolenko minä. Jos pysähdyn ja lopetan uskomasta mielen tarinaani, menetänkö kaiken. Kuka minä olen? jos en ole riippuvainen enää mistään, enkä kenestäkään, enkä kontrolloi miten asioiden pitäisi olla tai mennä. Kuka minä olen? Jos en ole enää se auttaja ja huolehtija, kontrolloija, uhri, hallitsija jne? Mikä minun paikkani sitten on tässä maailmassa, jos vain olen olemisen tilassa, sydämeni tilassa, tässä hetkessä?

Lähdin sitten pitkälle lenkille metsään ja järvelle. Sää oli niin täydellinen, aurinko paistoi ja linnut lauloi. Kävelin rakkaan koirani kanssa järven päällä. Tunsin valtavan energian, joka lähti naisesta ja husky-koirasta, jotka kävelivät viereisellä polulla kauempana meistä. En siinä hetkessä ajatellut heistä sen kummempaa, tuli vain jännä olo. Jatkoimme kävelyä ja yhtäkkiä tämä Husky, tuli meidän luokse. Yksisilmäinen aivan upean kaunis olento. Seisoin Sandran edessä hievahtamatta, puhuin koiralle, että menisitkö takaisin. Sain siihen yhteyden käsittämättömän voimakkaan sielullisen yhteyden heti. Husky katsoi meitä kumpaakin, oli paikoillaan, en tiiä edelleenkään mitä siinä todella tapahtui, mutta koin tämän koiran todella suurena mestarina, hänen sielussaan oli jotain uskomatonta ja myös tässä hänen omistajassaan myös. Tämä nainen oli täysin rauhallinen, kun Husky tuli luoksemme. Kutsui sitä kaukaa vaan takaisin, ei ollut mitään huolta ja pelkoa, vain vahvaa rohkeutta ja omaa voimaa. Tämä koira jätti minuun syvän jäljen sydämeeni ja sieluuni… Tämä kokemus koskettaa minua edelleen.

Kotiin päin kävellessäni, enkelit alkoivat puhumaan minulle. Sanoivat, että jokaisesta kehon osastani vapautetaan nyt syyllisyyden energiaa ja kaikkea sitä mikä ei minua enää palvele. Jokaisesta kehonosastani lähti mustia pienempiä ja suurempia kiviä taakseni, ja hengitin ulos mustaa ja harmaata savua. Minun pyydettiin hengittämään syvään koko ajan. Jokainen kehonosani käytiin läpi. Sain ohjeet, kun tiesin että energiahoito alkaa kohta, niin juoda paljon vettä ja mennä sitten nukkumaan. Että tämä energiahoito tulee olemaan todella voimallinen ja vapauttava. Kirjoitin kanavointina kaiken sen, mistä olin valmis vapautumaan ja päästämään irti. Tekstiä tuli hirmu nopeasti pari sivua. Tiesin siinä hetkessä, et näistä tulisin vapautumaan, koska en tehnyt päätöstä mielelläni. Näin konkreettisesti sen, mistä minun tahdottiin vapautuvan juuri nyt. Energia oli todellakin voimakasta, minusta irroitettiin paljon kaikkea, chakroista, soluista, solutasolta, energiajärjestelmästä.. Aloin nukkumaan ja yhtäkkiä kuulin, että shamaanirumpu soisi minun vieressä. Se oli jännä! Oli vahva yhteys tähän hoitajaan/hoitajiin, jotka hoitoa lähettivät.

Myöhemmin oli vuorossa hoito näkijöille ja parantajille. Tunsin heti, kuinka kolmatta silmääni ja kruunuchakraani lähettiin avaamaan. Avasin, niitä myöskin omilla käsilläni ja energiallani. Sitten aloin näkemään visualisointi kuvia menneistä elämistä. Siitä kuinka minut on poltettu joskus noitana. Minut poltettiin, koska tienasin rahaa henkisellä työllä ja näkijän lahjoillani. Minut tuomittiin voimakkaasti, syytettiin ja häpäistiin silloin. Tunsin aivan valtavaa kauhua ja pelkoa ja vihaa. Minut poltti mies, joten olen saanut tähän elämääni oppiläksyksi vapautua miesvihastani, antaa anteeksi miehille kaiken.

Näin, kuinka minulle on myös langetettu köyhyyskirous. On jäänyt syviä pelkoja liittyen rahaan, vaurauteen ja runsauteen. Ja erityisesti siihen, että voisin tienata elantoni tekemällä henkistä työtä: eli parantajan ja näkijän työtä, mikä minun elämäntehtäväni tässä elämässä on. Nyt ymmärrän, miksi olen pelännyt enkelitulkintojen tekemistä ihan valtavasti. Miksei raha ole virrannut luokseni. Miksi raha on valtavasti pelottanut jne. Minusta tosiaan vapautettiin kaikki nämä kiroukset, kaikki köyhyys ja puuteajattelu ja uskomukset, kaikki mikä rajoittaa rahan ja runsauden virtaamista elämääni. Puhdistettiin kaikki se, joka estää näkijän ja parantajan kykyjäni tulemasta täyteen potentiaaliinsa ja loistoonsa. Olin jatkuvasti yhteydessä henkimaailmaan, ja minua ohjattiin kaikessa todella vahvasti.

Hoitoa jatkui ihan yöhön asti ja jatkuu edelleen. Riippuvaisuuden siteistä katkaistiin niin ihmisiin, menneisyyteen, uskomuksiin, haitallisiin ajattelu- ja toimintamalleihin jne. Niin suuria asioita tapahtui, etten muista niitä kaikkia enää. Olen erittäin kiitollinen. Nyt todella tuntuu, et minulle on tapahtunut suuri ihme ja olen valmis auttamaan todella muita. Nyt kaikki lähtee liitoon ja lentoon, ei ole epäilystä siitä. Ja uskon siihen, että kaikilla muillakin! Suuria muutoksen tuulia eletään! Siihen kuuluu kivun ja kärsimyksen kohtaaminen. Sieltä synnyt uutena, kauniina ja synnyt vapaaksi linnuksi lentämään ja elämään juuri sellaista elämää kun sinä juuri tahdot.

 

Rakkaudella, Kaisa-Liisa Ahola

Share →

One Response to Kaisa-Liisa: Ihmeiden päiväni

  1. martta kamala kuusela sanoo:

    Kiitos Kaisa-Liisa! Ilokseni sain lukea kokemuksesi,koska tunsin itsekin samantyyppisiä tuskatiloja eilen 31.tammikuuta,tuska purkautui sydämen tasolla juuri niin vahvana että pystyin sen kestämään,kyyneleet virtasi ja jotain itsessäni olevaa poistui,samanaikaisesti tunsin valtavaa myötätuntoa maailmassa olevaa kärsimystä kohtaan.lupauduin osallistumaan kärsimyksen poistamis kanavksi. Samantyyppisiä kokemusia on ollut aiemminkin,mutta enole tuntenut olevani valmis sitotumaan kanavaksi,nyt se tapahtui niin etten voinut siihen vaikuttaa itse.olen kiitollinen Rakkudentähti yhteydestä koska aiemmin olen kokenut olevani yksin matkalla. kiitos kaikille kanssamatkaajille.
    Sydämmellä”,Kamala.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a5919e31a7a5e55c411ef83a5ce8ab3e4444444444444