Saimme kontaktin Intiaaniheimoon

Olen lähetellyt sähköpostia useampaan paikkaan ja Brasilian päässä Vera Froes tyttärensä kanssa on viritellyt omia yhteyksiään tätä meidän projektiamme varten. Nyt alkaa tulla tulosta niin Suomen päässä kuin Brasiliassakin! Aivan ihmeelliseltä tuntuu tämän työskentelyn käynnistäminen. Ensinnäkin täällä Suomen päässä olen saanut yhteyden asianajajaan, kuka lähtee auttamaan hyväntekeväisyysprojektimme lakikiemuroissa, että saamme kaikin puolin hyvin toimivan jutun aikaiseksi. Hän myös auttaa säätiön perustamisessa sitten, kun tai jos se tulee ajankohtaiseksi. Selvitän nyt siis parhaillaan asiantuntijoiden avulla, mikä on luotettavin, tehokkain ja edullisin tapa viedä asioita eteenpäin.

 

Sivuhuomautus: Haluan tässä kohtaa tähdentää Sinulle, että Rakkaudentähden toiminta ei tule muuttumaan tämän projektin myötä sillä kasvikurssit, yhteiset meditaatiot, rukousnauhat ja koulutukset ovat juuri sitä toimintaa, mitä tässä projektissa on tarkoitus vain entisestään syventää, kohdentaa ja laadullistaa. Missään nimessä minä en lopeta kanavointityötäni, mutta siihen tulee lisää syvyyttä.

 

Olen saanut yhteyden myös Fingo nimiseen järjestöön, jossa meille nevotaan projektimme totauttamista, autetaan tekemään oikenanlaiset rahoitushakemukset ja heiltä löytyy reppuuni hyvät neuvot, mitä, miten, mistä ja mihin kannattaa kiinnittää huomio ensisijaisesti. Näitä hyviä neuvoja tarvitaankin ja tulen kuuntelemaan korvat höröllään kaikki sanat!

Mahdollisesti toisen projektin kanssa yhdessä lähdemme suunnittelemaan ensi kesää ja miten intiaanien vierailua voitaisiin toteuttaa täällä Suomessa. Jos ei vielä ensikesäksi saada vierailua järjestymään, niin positiiviselta tuntuu kuitenkin suuri kiitollisuus ja kiinnostus hankettamme kohtaan, joka tuntuu tulevan nyt takaisin joka tuutista, mihin olen näitä uutisia lähettänyt. Joku jopa sanoi, että vihdoinkin joku, joka kykenee, alkaa tekemään jotakin asioille. Se oli aika paljon sanottu, mutta onhan se totta, että yli 6000 ihmisen yhteisössä on voimaa!

Ja sitten Amazonilla tapahtuu! Vera on menossa ensikuussa tapaamaan erään intiaaniheimon naispuoleisia johtajia, joista yksi on jo toiminut erittäin näkyvästi Brasiliassa puolustaen alkuperäisväestöjen oikeuksia. Veralla on tarkoitus keskustella heimon johtajanaisten kanssa ja sopia jonkinlaisia suuntaviivoja projektillemme. Heillä on siellä muitakin yhteyksiä heimoihin ja uskomme, että muut heimot lähtevät mielellään mukaan, kun huhu kiirii. Tämä heimo on paras tapa aloittaa, koska heillä on siellä jo paljon näkyvyyttä julkisuudessa ja mediassa. Positiivista on sekin, että saamme työskennellä naisten kanssa sillä feminiinisen tietoisuuden nostattaminen on tärkeä osa koko maailman muutoksessa ja perinteisten parantajien keskuudessa.

Toisena olen saanut auki kontaktin projektiin, jossa istutetaan sademetsää takaisin Amazonille. Olen tavannut erään tutkijan tästä projektista aivan henkilökohtaisesti silloin vieraillessani  ennen joulua Brasiliassa ja voin vakuuttaa, että he ovat henkeen ja vereen suojelemassa sademetsää! Projektilla on omat nettisivut ja he ovat toimineet näissä merkeissä jo 80- luvun puolelta lähtien. Meillä on piakkoin Skype-plaveri tämän projektin johtajan kanssa ja siinä palaverissa alamme suunnittelemaan, miten Rakkaudentähti voi suunnata rahat suoraan heille niin, että varoillamme todella nousee pystyyn uutta sademetsää. Rahat olisi saatava projektiin mahdollisimman puhtaana, ettei niistä mikään välikäsi vetäisi itselleen isoa prosentuaalista osuutta.

Täällä Suomen päässä yhdistyksen puolesta alkaa varojen ja voimien kerääminen toimintaa varten. Olemme saaneet Sademetsän kaste -seremonioille ihanan paikan Rakkauden Tilasta Oulusta ja olen ajatellut lähettää niitä sitten YouTubessa kaikille osallistujille. Vielä en tiedä, milloin ensimmäiset lähetykset ovat. Säätiön tai projektin tarkoitus on tuottaa toimintaa Suomessa ja voittoa ohjataan sitten intiaaneille sekä Amazonille, mutta myös täällä Suomessa on tarkoitus tehdä hyväntekeväisyyttä metsien hyväksi sekä Suomalaisen parantajakulttuurin säilyttämiseksi. En siis aio unohtaa omiamme.

Meneillään on mm. tutkimukset, saisimmeko verottajalta verovapautuksen varojen keräämistä varten. Eli jos joku yritys lähtee lahjoittamaan meille nimenomaa Säätiön ja tämän projektin toimintaa varten, he voisivat saada siitä itselleen verovähennyksen vuosikirjanpidossa. Näitä asioita selvittelen pikkuhiljaa päivän lomassa samalla tehden rukousnauhoja, tulkintoja ja muuta tuttua toimintaa.

Jos Sinulla on ideoita tai haluaisit lähteä mukaan vapaaehtoisena tähän projektiin tai jos haluaisit tukea Säätiön perustamista, voit ottaa meihin yhteyttä vastaamalla tähän postiin. Itselle tuli muuten mieleen sanoa lisäksi, kun näistä henkisistä liikkeistä joskus pelotellaan, että ihmisiltä viedään omaisuus ja rahat lahkon käyttöön, että missään nimessä Rakkaudentähti ei aio yhdistyksenä tai säätiönä alkaa uhkailemaan tai houkuttelemaan ihmisiä luopumaan omaisuudestaan.

Eli kaikki lahjoitukset ovat vapaaehtoisia ja perustuvat ihmisten luontaiselle toiveelle auttaa maapalloa kehittymään parempaan suuntaan ja projektille työstetään luotettava kanava, josta kuka tahansa voi tarkistaa, etteivät rahat mene kenenkään yksityisiin hyötytarkoituksiin. Loppupeleissä projektin toteutus kanavoituu valon henkimaailmasta ja kaikki itsekäs toiminta tämän piirissä koituu sielun oppiläksynä takaisin projektia vahingoittavalle tai hyväksikäyttävälle henkilölle.

Varmasti sinä tämän tiesitkin, mutta minusta tuntuu itsestä tärkeältä sanoa kaikki tällaisetkin asiat ääneen!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

bfa6153b5f3249a7abb753cc0e39f6c4jjjjjjjj