Seuraava Hulinapäivä Henkireikä -foorumilla on ylösnousemuspäivänä eli Helatorstaina 21.5.2020. Palvelut, tarjoukset ja ohjelma on saatavilla sunnuntaihin 24.5.2020 asti.

Aivan päivän aluksi voi kuunnella itsekseen Rauhoittavan meditaation Jimin albumilta.

klo 12.00 Kirkkaan kristallin EnkeliKristallihoito, joka puhdistaa energiakanavamme ja yhdistää sielun värähtelyt korkeimpaan kauneimpaan Yhden Elämän lähteeseen. Albumilta: Parannusmeditaatio

klo 14.00 Vaaleanpunaisen kristallin Enkelikristallihoito, joka puhdistaa sydämemme, eheyttää sieltä lempeydellä kaikki stressaavan ajan kolhut ja auttaa löytämään entistä syvemmän rentouden, luottamuksen ja onnen elämässä. Albumilta: Sydänmeditaatio

klo 17.00 Violletin kristallin Enkelikristallihoito, joka puhdistaa energiarakenteemme ja polttaa mukanaan kaiken vanhan ja raskaan energian. Tässä tulessa voimme polttaa mm. kaikki vanhat lupaukset ja negatiiviset uskomukset, joita emme enää tarvise seuraavissa askeleissamme maailmassa.  Albumilta: Mystinen Transsitanssi

klo 19.00 Vihreän kristallin Enkelikristallihoito, joka aktivoi kauniin vauraus-spiraalin energiakanavaamme. Tämä kristalli auttaa meitä vetämään puoleemme vaurautta kaikilla elämän osa-alueilla. Se auttaa sydäntämme ja sielua yhdistymään maailman ja universumin rauhan rakenteeseen. Albumilta: Sisäisen keskuksen Tanssimeditaatio

klo 21.00 Sateenkaarikristallin + Kultakristallin yhdistetty Enkelikristallihoito, joka vahvistaa 12 kierteisen sielun DNA:n kristallisen suojauksen kaikkien olemupuoliemme ylle. Saan kuvan spiaalimaisesta energiasta, joka säikehtii sateenkaaren ja kullan väreissä virratessaan korkeimmasta lähteestä alas äitimaahan ja sieltä ihmiskuntaan. Tästä sanotaan, että Kristallisäie muodostaa vahvan biosuojan kaikkein ympärille, ketkä ottavat hoidon vastaan. Albumilta: Kristallista Valoa

Nämä kaukohoidot otetaan vastaan jokainen omassa kotonaan keskittyen energiaan. Lupasin tehdä tähän oman meditaation, mutta saimmekin kaksi tosi upeaa hoitoa tätä päivää varten muilta osallistjilta, joten siirryn sivuun. Voit esimerkiksi kuunnella hoitojen ajankohtana meille tarjottuja hienoja ilmaisia kanavointeja tai laittaa Jimin meditaatiomusiikkia ehdotukseni mukaan soimaan ja nauttia hoidosta. Nämä hoidot ovat veloituksettomia ja jokainen voi niihin osallistua omassa kotona.

Tervetuloa myös foorumille mukaan juttelemaan: https://rakkaudentahtihenkireika.createaforum.com/index.php

 

Tervetuloa nauttimaan ilmaisesta ohjelmasta ja tekemään kannattavia löytöjä!

Tässä alla kerron Sinulle päivän ohjelmasta ja esittelen kaikki, ketkä ovat tulleet tekemään vapaaehtoista palvelua Sinulle! Pääset katsomaan ilmaisia videoita ja tutustumaan ilmaisiin näyttisiin. Ole hyvä!

 

Anna Alaviuhkola

Kirjailijan haastattelu Magian Lapset kirjan takaa:

…Lisäksi silloisessa kotitalossa on henkimaailman porukkaa. Jossakin vaiheessa teininä huomasin, että jos koputan seinään, se koputtaa minulle takaisin. Se oli tosi pelottavaa, koska sitä ei tapahtunut koskaan, kun oli muita ihmisiä talossa. Keittiössä oli seinässä yksi kohta, että aivan sama mitä sinne ripusti, kaikki putosi sieltä alas. Jopa minun äiti, kuka oli tiukasti kiinni näille asioille, oli ihmeissään. Siellä oli pyyhekoukku seinällä ja kaikki pyyhkeet löytyivät lattialta aina, kun joku oli vähän aikaa keittiöstä poissa. Joskus äiti istui keittiössä katsomassa, mitä siellä tapahtuu. Mutta eihän siellä silloin mitään tapahtunut tietysti…

Lue koko Annan haastattelu tästä: http://www.rakkaudentahti.net/pdf/Anna.Alaviuhkola.pdf
Kuuntele ilmaiseksi, kun Anna lukee pätkiä kirjastaan: https://youtu.be/ymKJf4KrBK8

Hulinatarjouksena kirja Magian Lapset Tristanin koru hintaan 20,90e
Lisäksi jokaiselle tilaajalle ekstrana kirjan maailmaan sijoittuva novelli, jonka saat sähköpostiisi heti tilauksen maksettuasi.

Kirja tilataan tästä: https://rakkaudentahti.ativehosted.com/f/23

 

Deva Valosana

Kukkatippatarjous Rakkaudentäteläisille sekä ekologisia saippuoita!

Tutustu tästä: http://www.rakkaudentahti.net/pdf/Kukkatippatarjous-1.pdf

 

Jarkko Kattilakoski

Homeopaatti, psykokinesiologi ja jäsenkorjaaja Jarkko Kattilakoski esittäytyy. Vastaanottoaikoja varattavissa mm. Oulun Rakkaudentähden hoitohuoneella!

Lue esittely tästä: http://www.rakkaudentahti.net/pdf/Jarkko.K.pdf

 

Jimi Kirkinen Meditaatioalbumi tarjous 21,90 toukokuun loppuun

Jimin uusi meditaatioalbumi on saanut lähes päivittäin kiitollisia terveisiä. Päivän kristallimeditaatiot onkin oivallista ottaa vastaan kuuntelemalla tuoretta meditaatiomusiikkia. Vinkit kappaleiden käyttöön löydät hoitojen kuvauksista. Kappaleet eivät sisällä sanallista kanavointia ja se sallii täydellisen uppoamisen energian maailmaan.

Saat Rakkaudentähdelle tuotetun meditaatiomusiikin käyttöösi tästä linkistä:
https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/superfoodeja/mina-olen-se-kuka-mina-olen-meditaatioalbumi/

 

Piritta Sipola

Olemme hetkessä, jossa ulkoinen todellisuutemme heijastaa meille monin eri tavoin sisäisen lapsen eheyttämisen tarpeesta. Meissä kaikissa asuu energeettinen lapsiosa, joka haluaa kokea olevansa turvassa, rakastettu ja tulla nähdyksi ja kuulluksi. Tällä videolla tarjoan ilmaisen sisäisen lapsen hoidon valokielen avulla. Valokieli on universaali rakkauden, valon kieli, jota jokainen sielutasolla ymmärtää. Voit vastaanottaa valokielihoidon sydämesi kautta, jättäen mielen sivuun. Ennenkaikkea tunne värähtelyt, jotka menee syvälle solutasolle saakka. Valokielihoito on voimallinen tapa hoitaa ja tiedostathan, että hoito voi jatkua pitkäänkin. Juo hoidon jälkeen vettä ja maadoitu luonnossa.

Terveisin: Piritta Sipola
Ota oma ILMAINEN valokielihoitosi vastaan tästä: https://youtu.be/MY8hdVOaeZ0

 

Mirnia

Olen Maria Kristiina ja intohimoni on auttaa sinua voimaan paremmin omassa kehossasi, kokemaan enemmän iloa ja nautintoa tässä maallisessa kodissamme, kehossamme.
Tule tanssimaan kanssani ja hakemaan parempaa oloa kehoosi!
Seuraava online-tunti perjantaina 22.5.2020 klo 13-14. 

Facebookissa mirnia https://www.facebook.com/Mirnia-1571357949806856
Suora linkki online-tanssitunneille https://www.facebook.com/groups/223555682221555/?source_id=1571357949806856

 

Om Noomi

Tervetuloa hulinoimaan Rakkaudentähden kanssa!

Tarjoan kurssialennuksen lisäksi erityisen kanavoinnin kristallivalon kantajille YouTube kanavallani, jolla käytän sekä EnkeliKristalli- ja Reiki tekniikoita. Kanavointi sisältää sielutähdessäsi odottavien valokoodien, vihkimysten ja siunauksien aktivoinnin. Suosittelen videota vain energiatyöskentelyä jo pidemmälle opiskelleille, vahvasti omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kasvuun sitoutuneille. Kuuntele videon aloitus tarkasti jossa kerron tarpeellisista ennakko valmisteluista. Kuten kaikissa energiahoidoissa kuuntele omaa kehoasi erityisellä huolellisuudella ja järjestä mahdollisuuksien mukaan aikaa myös vastata kehosi tarpeisiin. Kiitos Kiitos Kiitos!

Linkki ILMAISEEN sielutähtesi kanavointiin: https://youtu.be/Vc3J-_nWnjI

Lahjani päivään on 50€ alennus kaikista EnkeliKristalli kursseista alennus koodilla: HENKIREIKA20

EnkeliKristalli kurssitaso 1. normaalihinta 130€
EnkeliKristalli kurssitaso 2. normaalihinta 130€
EnkeliKristalli kurssitaso 3. normaalihinta 130€
Kaikki kolme EnkeliKristalli kurssia. Normaalihinta 300€

Siirry verkkokauppaan: https://omnoomi.fi/

 

Sini Sieppi

CHAKRAT VERKKOKURSSI HULINATARJOUKSENA NYT -50%!!! Vain 42€ (ovh.84€)
Mitä ovat kehomme energiakeskukset eli chakrat ja miten voin edesauttaa niiden tasapainoista toimintaa?
Chakrat-verkkokurssi sisältää 7 kurssipostia+ ylimääräisen tiivistelmäpostin ja meditaation kaikille chakroille,  jotka toimitetaan sähköpostitse. Voit opiskella omassa tahdissa. Jokainen kurssiposti sisältää kurssikirjeen, videoluennon aiheesta sekä jokaiselle chakralle tarkoitetun ohjatun meditaation. 

Katso ILMAINEN video aiheesta: https://youtu.be/FoLjh2lzstI

Tarjous voimassa vain ajalla 21.5.2020-24.5.2020
Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen sini.sieppi@gmail.com

HYVÄN ONNEN SEREMONIA VERKOSSA 24.5.2020 klo:19.00-20.00
Teemme yhteisessä seremoniassa useita taikoja hyvän onnen ja hyvän energian kutsumiseksi. Lisäksi luvassa meditaatio, visualisointiharjoituksia, parannuslauluja ja kanavointia. Valitsin ajankohdaksi uudenkuun jälkeisen päivän. Osallistua voit rennosti omalta kotisohvaltasi. Striimaan lähetyksen piilotettuna osallistujille youtuben välityksellä. (Linkki katselua varten lähetetään sähköpostiin. Et tarvitse osallistumiseen tunnuksia.Toimiva internetyhteys riittää.) Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan reaaliajassa, voit katsoa tallenteen myöhemmin. Osallistumismaksu 14,14€ (sis.alv 24%). Ilmoittaudu sähköpostiin sini.sieppi@gmail.com, niin saat maksutiedot sekä tarkemmat tiedot osallistumisesta.

 

Soma Kerttu Kuosmanen

Soma Kerttu Kuosmanen, intuitiivinen taiteilija, ääni-ja energiahoitaja ja rummuntekijä pitää rumpukurssin Oulussa 14.6.2020. Sunnuntaina. Mukaan mahtuu 3 henkilöä. Kurssi on yhden päivän mittainen ja siellä valmistetaan voimarumpu poronnahasta sekä kapula neulahuovitustekniikalla. Kurssipäivän aikana luvassa myös äänimatka ja meditaatio oman rummun energiaan. Hulinapäivän etuna saat 15 euron alennuksen kurssimaksusta kun ilmoittaudut 24.5 mennessä. (90 EUR materiaalit ja Kurssimaksu 100 euroa, eli alennuksen kanssa yhteensä 175 euroa).

Teen rumpuja myös tilaustyönä ja niihin saa tilattua lisäksi myös intuitiivisen maalauksen halutessasi. Tilaustöistä ale -15 %.

Kaikki kurssille osallistujat ja rumpujen tilaajat ajalla 21.5-24.5.2020 saavat ilmaisen, yksilöllisen, n 15min.mittaisen äänihoidon whatsappiin äänitallenteena. Tallennetta voi kuunnella esim.meditoidessa tai sen kautta voi ottaa vastaan hoitoa korkeimman itsen tahdon mukaan. Kiitos!

Ilmoittautumiset sähköpostiin (annan mielelläni myös lisätietoja): somakuosmanen@gmail.com. Kurssipaikka: Rakkaudentila, Isokatu 19 b 16, oulun keskusta.

 

Tanja Paakkanen

Tervetuloa Koskusten vanhalle kansakoululle leikkimään elämää! Rumpuihin ja rumpukursseihin pääsee perehtymään sivuillamme. Kotimme – ja samalla tämän ihanan tapaamispaikan – tarinaan voi myös uppoutua hetkeksi!

www.koskunen.fi

 

Kaukohoitoihin liittyen aion tehdä Kristallienergioissa kanavoinnin!

Minulle annetaan jo etukäteen tietoa, että tulen kanavoimaan tarkemmin, mitä näissä viidessä päivän kaukohoidossa meille asennetaan. Tämä tulee olemaan voimallinen kaukohoito, joka antaa meille paljon elämänvoimaa, eheytystä ja vastustuskykyä niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla.

Vastaanotamme päivään sopivat erityiset energiat ja meille luvataan, että saamme kauniin hoitomatkan noin 1,5-2 tunnin mittaisessa videossa, jossa kuulet parantavaa musiikkia ja saat vahvan parannusmatkan, jonka kanavoin henkien johdattamana kyseisenä hulinapäivänä. Video julkaistaan YouTubessa 22.5.2020 ja on siellä katsottavana ja vapaassa käytössäsi. Kanavoinnin hinta on jokaisen tulotason mukaisesti alkaen 7 euroa. Kun osallistut kanavointiin, tuet samalla Rakkaudentähteä pysymään toiminnassa näinä erikoisina aikoina.

https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/kanavoinnit-ja-tulkinnat/kanavointia-valon-maailmasta-21-5-2020/

 

Henkireikä- hulinakirjeessä 21.5.2020 aamulla julkaisen Rakkaudentähden Yhdistyksen tervehdyksen!

Rakkaudentähti tukee täydentävien hoitojen aloilla työskenteleviä yrittäjiä. Kirjeessä saat vinkkejä alan osaajilta. Kannattaa pitää silmät ja korvat avoinna. Tästä kirjeestä ja avustamme voi olla monelle hyötyä. Lisäksi aion julkaista kirjeessä muutaman työhakemuksen. Haemme ihmisiä palvelukseen Rakkaudentähden tiimiin!

 

Järjestämme ison arvonnan!

Arvon kaikkien yhdistyksen jäsenten kesken 7 Arkkienkelin rukousnauhaa. Yhden rukousnauhan arvo on 96 euroa. Nauhat valmistetaan henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen ja lähetetään voittajille kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Yhdistykseen pääsee liittymään tästä alla olevasta linkistä:

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3

Share →
8f4cac4ad8477bf0a7818080b052a4d0llllllllllllllllllllllll