Kristallienergiahoidot auttavat Sinua hiljentymään ja keskittymään paremmin kuulemaan omaa sydäntäsi. Vaikka puhutaankin parantajista ja opiskellaan parantamisen taitoja niin syvimmillään SINÄ olet se, kuka parantaa itsensä. Parantaja on kanava, joka näyttää sinulle oikean tien sisimmässäsi, mistä löytyy oma sisäinen parantajuutesi ja paranemisen Pyhä tietoisuus. Meillä on kaikilla Kehossa koodit, joiden avulla se voi parantaa itsensä jopa vaikeista sairauksista ja energiahoidoilla sekä henkimaailman avulla me työstämme näitä koodeja auki. Samalla siinä aktivoituu oma Pyhä tietoisuutesi ja se, kuka sinä todella olet. Kristallihoito on symbolinen harjoitus, jonka avulla vahvistat esimerkiksi itsetuntoa tai työstät elämässäsi olevaa kipua. Kristallien tarina ulottuu aina muinaiseen Atlantikseen saakka, mutta pian Rakkaudentähdestä löydät tietoa muistakin kulttuureista, joissa kivillä on parannettu ihmisiä ja niitä on käytetty symboleina erilaisille asioille.

Kristallienergia ei tarkoita välttämättä fyysistä kiveä. Energiahoito on tavallaan sekä henkilökohtainen meditaatio ja hiljentymisohjaus että energiahoito. Energiahoidossa autan Sinua rentoutumaan ja visualisoimaan itsesi enkelikristallin sisälle. Se auttaa rentoutumaan ja turvallisen olon kautta tiedostamaan niitä asioita, joita Sinulla ehkä tällä hetkellä on elämässäsi haasteena. Energiahoidoissa aktivoimme sinulle henkilökohtaisen sisäisen kristallisi.

Enkelikristallit  toimivat yhdessä enkelikunnan parantajien kanssa ja näin ollen energia näissä hoidoissa on lempeää, mutta voimakasta. Kristallihoidossa saat itsellesi harjoitteluohjeen,  jonka avulla voit käyttää henkilökohtaista mielikuvakristalliasi niin usein, kun sinusta tuntuu hyvältä. Jos tahdot, voit saada henkilökohtaisen kristallin, esimerkiksi vuorikiteen, ruusukvartsin tai ametistin, joka toimii vastineena mielikuvakristallille.

Teen monenlaisia energiahoitoja kristalleilla. Osa energiahoidoista tapahtuu nk. kaukohoitona, johon kuuluu kirjallinen harjoitteluohje. Jos sinulla on jokin tärkeämpi alue elämässäsi, jota työstät, voit ottaa sarjana energiahoitoja. Kun kierrän pitämässä meditaatioita, voit varata lähihoitoja samalla.

Asiakkaan kokemus kaukohoidosta:

Eilen illalla otin vastaan unimaailman hoidon ja tunsin sen kokonaisuudessaan todella voimakkaana (niinkuin aikasemminkin hoitosi). Puolen tunnin hoidon jälkeen astui kuvioihin henkinen kirurgia ja täytyi oikein kuulostella, että onko tämä kaikki totta. Paikalle tuli voimakkaita tuoksuja,tunsin oikein kipua kun kurkustani nostettiin jotain ylös, sen jälkeen rassattiin nenääni ja poskeani sisältäpäin ja tämä kaikki tapahtui oikealla puolella. Ja lopuksi ikeniäni käsiteltiin, suuni puutui/puudutettiin, se ei aukennut kunnolla, kun kokeilin. Tämä kaikki kesti yhteensä vähän yli tunnin, olin koko ajan vähän kuin narkoosissa, mutta kuitenkin hereillä. Kun ymmärsin, että hoito on ohi, minulle tuli kaksi täysin jääkylmää aaltoa, joiden läpi palasin todellisuuteeen.

 

Mihin ja kenelle energiahoitoa voi pyytää?

Energiahoitoa voi pyytää aivan kaikenlaisiin ongelmiin ja vaivoihin. On yksin miellikuvitus rajana, mitä energialla voi parantaa. Silti hoidoissa pyydetään aina, että tapahtuisi Korkein paras tai että se menisi Universaalien Rakkauden lakien mukaisesti kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Näinollen emme voi hoitaa asioita pois elämästämme silloin, kun niiden poistaminen olisi vastoin korkeampaa tarkoitusta. Energiahoito ei siis ole taikatemppu, jolla voi manipuloida asioita elämässä.

Energiahoitoa ei myöskään anneta kenellekään vastoin hoidettavan tahtoa. Kaikista paras olisi kysyä hoidettavalta itseltään lupa hoitoon. Kaukohoidoissa lisäksi kysytään korkeammalta minältä, voiko hoidon lähettää tai kristallienergiahoidossa vain kutsutaan asiat kristallin sisälle, jolloin asia ilmestyy kristalliin, mikäli energiahoito on mahdollista.

Alle 18-vuotiaita hoidamme vain huoltajan suostumuksella, jos lapsi itse tahtoo ottaa energiahoidon vastaan ja suosittelemme, että vanhempi olisi mukana hoitotapahtumassa.

Vastaanottaessasi energiahoitoa sinun ei tarvitse uskoa siihen. Riittää, että olet valmis kokeilemaan. Voi olla, että yllätyt positiivisesti!

Energiahoitoja ei tehdä missään tapauksessa vastentahtoisesti.

Tärkeää!

Jos sinulla on vakava hoitamaton fyysinen sairaus tai vaiva, joka ei ole hoitotasapainossa tai jokin muu henkeä uhkaava ongelma, energiahoitoa voi ottaa muun hoidon tukena. Sinun on kuitenkin ensisijaisesti pyrittävä lääkinnälliseen hoitoon tai lääkärin tarkastettavaksi esimerkiksi sydänkohtauksen tai astmakohtauksen aikana. Tällöin energiaa voidaan välittää tukemaan muun hoidon onnistumista.

Energiahoidot eivät korvaa lääkärin antamia hoitoja tai mahdollista psykiatrista apua. Kysy ja keskustele aina hoitohenkilökunnan tai lääkärisi kanssa lääkityksen muutoksista tai hoitoosi liittyvistä asioista kuten esimerkiksi hoitojen lopettamisesta. Psyykkisten ongelmien kohdalla tarkista aina hoitohenkilökunnalta, että energiahoito sopii Sinulle. Voit esimerkiksi esitellä tämän sivun hoitavalle lääkärillesi.

Energiahoidot eivät kuulu potilasvakuutuksen piiriin. Osallistut energiahoitoihin aina omalla vastuulla.

Energiahoitoon valmistautuminen

Valmistautuessasi energiahoitoon sinun ei periaatteessa tarvitse tehdä yhtikäs mitään. Riittää, että tiedostat energiahoidon olevan tulossa. energiahoidon tehoa kuitenkin auttaa, jos esimerkiksi työskentelet etukäteen mielessäsi, mistä asioista olisit valmis luopumaan ja pyrit rauhoittamaan esimerkiksi tunnin- pari ennen hoitoa aivan itsellesi. Energiahoidon vaikutus perustuu pitkälle asiakkaan valmiuteen päästää irti asioista ja siihen, onko esimerkiksi ongelma valmis purkautumaan. Emme siis voi koskaan etukäteen aavistaa, milloin ja minkälaisen avun hoidosta saat!

Voit myös valmistaa itsellesi rauhallisen tilan. Jos et ennätä pysähtyä juuri hoitoajankohtana, ei hätää, voit ottaa sen vastaan esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä.

Voit laittaa itsellesi soimaan miellyttävää musiikkia, tuoksuja, lämpimiä peittoja jne. jos otat vastaan kaukoenergiahoitoa. Ne luovat mukavaa tunnelmaa.

Jos sinusta tuntuu mukavalta, voit myös pyytää paikalle omia enkeleitäsi, ottaa viereesi kynän ja paperia muistiinpanovälineiksi tai vaikkapa varata kameran siltä varalta, että satut näkemään orbeja!

Käy ennen energiahoitoa vessassa ja pidä huoli, että et ole nälkäinen taikka janoinen. Voi olla hyvä idea juoda vaikkapa lasillinen vettä ennen rentoutumista. Huom. jos juot paljon, voi alkaa pissattaa kesken hoidon.

Energiahoidon vastaanottaminen

Energiahoito tulee aina Universaalista Rakkaudesta. Energiahoitaja toimii vain kanavana ja välittäjänä suuremmalle energialle. Enkelikristallienergia välitetään enkeleiden kautta, samoin muilla energioilla on omat auttajat ja oppaat mukana hoitotilanteessa.

Energiahoidon vastaanottaminen on suojattua. Sydämen kautta välitettävä energiahoito, reikikaukohoito tai enkeleiden kautta välitettävä kristallienergia tulevat aina valmiiden suojauksien kanssa. Siksi sinun ei oikeasti tarvitse tehdä muuta, kuin pyytää, että saisit vastaanottaa sen avun, joka on nyt Sinulle korkeimmaksi parhaaksi ja Universaalin Rakkauden mukaisesti kaikille hyväksi.

Jos tahdot käyttää oman mukavuutesi ja tottumustesi tähden jotain omia suojausmenetelmiäsi, esimerkiksi mielilkuvaharjoitusta, mantraa tai vaikkapa oman enkelisi apua, on täysin luvallista ottaa ne mukaan kaikkiin energiahoitoihin. Jotkut esimerkiksi voivat tuntea varmimmaksi pyytää, että oma suojelusenkeli varmistaisi, että energiahoito tulee kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, sinun Korkeimman olennon viisaudella ja Universaalin Rakkauden lakien mukaisesti.

Vastaanottaminen tapahtuu energiahoitohuoneella aina energiahoitopöydällä rentouttavassa tilanteessa tai kaukoenergiahoidossa joko kotona rentoutuneena tilassa, jossa sinua ei keskeytetä tai kaukoenergiahoidon voi lisäksi ottaa vastaan, vaikkei itse ennättäisikään siihen keskittyä.

Energiahoito voi nukuttaa, rentouttaa, piristää, tuntua kuumalta taikka kylmältä, ihollasi voi tuntua pistelyä tai voit tuntea esimerkiksi kosketuksen tapaisia kehollasi. Jotkut herkät ihmiset voivat lisäksi kuulla, nähdä taikka muutoin aistia energiaa. Joskus energiahoito saa aikaan fyysisiä tuntemuksia kuten vähäistä kipua jossain kohtaa kehoa. Energiahoito voi nostaa mieleesi muistoja, se voi itkettää tai naurattaa. Voit myös saada uusia oivalluksia rentoutuneessa olotilassa. Kaikki tällaiset tuntemukset ovat täysin turvalllisia. Hyväksy myös se, jos et tunne tällä kertaa mitään. Voi olla, että huomaat vaikutukset muutaman kuukauden sisällä jokapäiväisessä elämässäsi.

Jos energiahoito tuntuu jollain tapaa epämukavalta, voit aina keskeyttää sen sanomalla, että et ota enää energiaa vastaan. Varsinkin läsnäolohoidoissa Sinulla on lupa kertoa tuntemuksistasi hoitajalle, joka tarvittaessa keskeyttää hoitamisen.

Energiahoidolla ei voi vahingoittaa asiakasta. Voimakas kipu tai muut voimakkaat epämiellyttävät fyysiset oireet eivät kuulu energiahoitoon, vaan usein niiden takana on jokin fyysinen ongelma, joka ilmaantuu jostain fyysisestä syystä juuri energiahoidon aikana. Mikäli huomaat tällaisia oireita, suosittelemme hakeutumaan lääkäriin välittömästi / normaalien lääkinnällisten ohjeiden mukaisesti.

Energiahoidon jälkeen

Energiahoidon jälkeen on hyvä ottaa loppupäivä rennosti. Kiire ja stressi voi jopa mitätöidä energiahoitovaikutukset. Kannattaa juoda paljon vettä energiahoidon jälkeen, jotta mahdolliset kuona-aineet pääsevät pois kehosta. Vältä voimakasta rasitusta ja kovaa saunomista rentouttavan energiahoidon jälkeen saman päivän aikana. Monet pitävät hyvänä olla omassa rauhassa ja pohdiskella energiahoidon jälkeisiä ajatuksia jonkin aikaa sen jälkeen. Voit myös kirjoittaa paperille ylös tärkeimpiä tunnelmia tai hankkia itsellesi hoitoa vahvistavia symboleita. Esimerkiksi, jos vaikkapa teit energiahoidossa päätöksen lopettaa tupakoinnin, osa itsellesi jokin esine, terveellinen ruoka tai vaikkapa vaate uuden elämän kunniaksi / merkiksi. Jos sait tärkeän ajatuksen, voit kirjoittaa sen paperille ja laittaa näkyvälle paikalle. Näin asia pysyy kauemmin mielessäsi ja vahvistat positiivista asiaa.

Joskus energiahoidon jälkeen voit kokea tarvetta maadoittaa itseäsi. Se tapahtuu parhaiten esimerkiksi kävelemällä luonnossa, touhuamalla mullan taikka kivien kanssa, tekemällä hikisiä kotitöitä, hikiliikunnalla, kotitöillä tai vaikkapa puita halailemalla. =)

Share →

One Response to Hoidon Vastaanottaminen

  1. Ulla Ammer sanoo:

    Olen alkanut toipua poikieni kuolemasta.Nyt pystyn taas kävelemään ilman apuvälineitä ja keskittymään henkiseen kehitykseeni.Kiitän etukäteen parantavasta hoidosta.Kiitos kiitos kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

111264c1349ae557188aa1aecf388399....................