Teen Asger Lorentsenin Henkistä Terapiaa lähi- ja etävastaanottona.

Ilmottautuminen lomakkeella: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/17

Saatavilla mm. terapiat:

  1. Reggressioterapia
  2. Sydämessä olevan henkisen tuskan muuntaminen
  3. Elämässä esiintyvien vaikeuksien käsitteleminen
  4. Elämäntehtävän avautumiseen tukea
  5. Oman korkeamman itsen yhteyden vahvistaminen
  6. Kundalinin nousua tukeva terapia
  7. Pelkojen käsitteleminen (henkimaailman pelko, kuoleman pelko, pelko antautua Jumalalle)
  8. Erinlaiset henkisen ihmisen lukkotilat (esim. enkeli-ihmisen itsearvostuksen puute)

Toteutus:

Terapia toteutetaan noin 1,5 tunnin sessiona, jossa johdatan sinut meditaation kaltaisen ohjauksen kautta tutkimaan korkeammassa tietoisuuden tilassa näitä elämässä ilmentyviä asioita. Sinä saat oman sieluviisauden kautta nähdä, mistä on kyse, miksi tämä ilmentyy elämässäsi, mitä sinun tulisi oppia näistä asioista ja kuinka ne vahvistavat sielunpolkuasi. Terapialla voidaan parantaa, puhdistaa, avata ja lisätä henkistä ymmärrystä. Sen vaikutuksiin kuuluu sydämen avoimuuden lisääntyminen, sieluyhteyden voimistuminen, henkisten kykyjen ja ominaisuuksien voimistuminen ja parhaimmillaan oman sielun tehtävän avautuminen.

Terapian alussa on 30 minuutin keskustelu, jonka aikana kartoitamme yhdessä henkisen tilanteesi ja minkälaista terapiaa alamme tekemään. Terapia voidaan tehdä joko lähivastaanottona tai etänä eräänlaisena terapiaa mukaelevana meditaationta. Etävastaanottoon kuuluu 30 minuutin puhelinkeskustelu. Koko vastaanoton kesto on 30 min keskustelua + 1,5 tunnin hoito. Hoidolla on vaikutuksia joskus jopa vuosia sen jälkeen, kun se on tehty.

Toivotko tehojaksoa henkiseen avautumiseen tai jonkin tietyn sitkeän ongelman käsittelemiseen?

Suosittelen Sinulle 10 kerran sarjaa Henkistä Terapiaa. Hoidot voidaan toteuttaa vaikkapa kuukauden välien. Joka 10. hoitokerta on ilmainen.

Kiinnostaako kuulla lisää?

Rakkaudentähden Heimossa käsitellään erinlaisia Henkisen Terapian variaatioita tulevan vuoden aikana. Esittelen parantamista vuoden mittaisessa koulutuksessa, jossa lähetetään yksi PDF kirje kerran kuukaudessa, siis 12 kirjettä yhteensä. Näissä kirjeissä kerron esimerkkitapauksia ja minkälaisilla terapioilla voidaan vaikuttaa minkäkin laisiin henkisen avautumisen kysymyksiin ja sielutasolle. Heimoon liittyminen maksaa 40 euroa.

Pääset liittymään mukaan tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

20e452c46897b057b14c673f862ba60cqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq