Yhdistys on rekisteröity: 20.12.2011

Rekisterinumeromme on: 207.134

Y-tunnus: 2577365-9

Ensisijaiset yhteydenotot: enkelikristallit@rakkaudentahti.net

Puheenjohtajan Anu Heinineva (ent. Markoff) email: rakkaudentahtiry@gmail.com

puh: 0458760480 Pyydämme yhteydenotot mieluiten tekstiviestillä, soitamme Sinulle, jos asiaa ei voi vastata viestillä.

Tili: FI28 5744 7720 0322 47
Saaja: Rakkaudentähti Ry

 

 

Anu Heinineva

Rakkaudentähden perustaja, yhdistyksen Puheenjohtaja sekä Toiminnanjohtaja on tunnettu henkimaailman kanava. Anu on Rakkaudentähden nettikirjojen, äänikirjojen, videoiden ja tallenteiden Päätoimittaja. Anu on luvannut auttaa kaikkia valotyöntekijöitä matkallaan. Heimossa olet mukana Anun henkilökohtaisessa sydänpiirissä.

  • Kristallishamaani
  • Meedio
  • Parantaja
  • Kanavoitsija

 

 

 

Heimo:

Erinlaisten heimojen aikakaudella päätimme perustaa yhdistyksen Kristallivalon kantajien Heimoksi. Heimo (enlanniksi tribe) tarkoittaa oletettuun sukulaisuuteen tai kulttuurillisiin siteisiin pohjautuva, yleensä vaihtelevan suuruista, monesti laajaa kansan tai kansakunnan osaa. Rakkaudentähti Ry:n samanlaiset kulttuurilliset siteet heimojäsenten kesken perustuvat ihmisten yhteiseen kiinostukseen erinlaisia tällä sivustolla esittettyjä asioita kohtaan. Heimomme jäseneksi riittää, että sinulla on itsellä sisäinen kutsu piiriimme liittymiseen. Saatat kokea kuuluvasi heimoon, mikäli sivuillamme ja uutiskirjeissä kirjoitetut kanavoinnit sekä meditaatioharjoitukset kuullostavat Sinusta mielenkiintoisilta.

Osittain saimme leikillisen idean Kristallivalon kantajien heimon avaamisesta aloitettuamme työmme Etelä-Amerikkalaisten intiaaniheimojen kanssa ja kuultuamme, että ulkomailla meitä henkisistä asioista kiinnostuneita suomalaisia pidetään sielukkaana maagisena unikansana ja luonnonhenkien jälkeläisinä. Heimoon kuuluminen ei velvoita sinulta mitään. Se ei ole vaihtoehto millekään uskonnolle, eikä siihen kuuluminen anna sinulle yhteiskunnallista alkuperäisväestöjen jäsenen asemaa.

Myös ”esikuvaheimoissamme” kuten Etelä-Amerikan intiaaniheimoissa päättävässä asemassa ovat heimon vanhimmat ja kokeneimmat jäsenet. Olemme päättäneet järjestäytyä omassa heimossamme vastaavalla tavalla ja kukaties jonakin päivänä meistä kuoriutuu aito arktisen alueen syvässä luonto- ja taivasyhteydessä elävä ”intiaanikansa”!

 

Kristallista Shamanismia, Valon Seremonioita:

Kristallishamaneilla on kyky keskustella kasvien ja kivien kanssa. Opit kanssamme paljon luonnonhengistä, voimapaikoista ja luonnon parantavista voimista. Periaatteemme on, että kaikki parantaminen lähtee aina ensin juurien kuntouttamisesta.

Välitämme voimakasta kaukoparannusta meditaatiotilaisuuksissa ja shamanistisissa seremonoissa, joihin voit osallistua paikanpäällä tai YouTuben välityksellä. Seremonioissa opit esimerkkimme avulla, kuinka työskennellään henkimaailman kanssa. Sinut peitellään ihanan lempeään parantavaan energiaan ja vastaanotat Anun kanavoimat ainutlaatuiset ja ajankohtaiset viestit.

Rakkaudentähti on Valotyöntekijän eli Kristallivalon Kantajan koulu, jossa luot ja vahvistat yhteyttäsi henkimaailmaan. Otat käyttöön selväaistit turvallisesti. Löydät henkisen tehtäväsi. Ymmärrät sielunkotisi merkityksen ja rakennat vahvan henkisen identiteettisi. Opit henkimaailman kanssa työskentelemisen perusteet ja syvennät tietouttasi mielenkiintosi ja lahjojesi mukaan. Autamme Sinut löytämään seuraavat askeleet henkisellä polullasi.

 

Heimoon liittyminen:

Vuoden 2018 alusta on mahdollista liittyä heimojäseneksi (yhdistyksen kannatusjäsen). Heimojäsenmaksu vahvistetaan aina vuosikokouksessa ja se on tällä hetkellä 40 euroa. Heimojäsenet ovat yhdistyksen sääntöjen mukaisia kannatusjäseniä, kenellä on oikeus olla läsnä yhdistyksen vuosikokouksissa, puheoikeus kokouksissa, mutta ei äänioikeutta asioiden päättämiseen. Vuonna 2019 jäsenmaksuun kuuluu lisäksi Yhdistyksen tietopaketti, joka sisältää kattavasti tietoa maadoittumisesta, elämän eheyttämisestä ja terveestä henkisestä elämästä.

Heimoneuvostoon (yhdistyksen varsinainen jäsen) voi hakea henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähden toiminnan hyväksi vapaaehtoisena, opiskellut yhdistyksen kursseilla vähintään 10 vuotta ja suorittaa heimon kypsyysnäytteen.  Heimoneuvostoon voidaan liittää myös ansioituneita Rakkaudentähden heimojäseniä, ketkä ovat tehneet jonkin merkittävän parannuksen yhdistyksen toiminnassa. Heimoneuvoston jäsenyydestä päätetään hallituksen kokouksissa (yhdistyksen vuosikokous). Heimoneuvoston jäsenellä on sekä ääni- että äänestysoikeus yhdistyksen kokouksissa. Heimoneuvostoon ei ole liittymismaksua, mutta henkilö työskentelee ahkerasti vapaaehtoisena Rakkaudentähden toiminnan edistämiseksi.

Heimoneuvosto valistee keskuudestaan yhdistyksen hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana toimii yhdistyksen perustaja Anu Heinineva.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous ja hallituksen kokous pidetään huhtikuun, veroilmoituksen jättö on aina huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu kokoukseen esitetään verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Yhdistys on toiminnantarkastusvelvollinen.

 

Mitä seuraavaksi?

Liity mukaan Kristallivalon Kantajien Heimoon!

~~~~~

 

Pyynnöstä toimitamme seuraavia asiakirjoja yhdistyksen heimojäsenille ja heimoneuvoston jäsenille nähtäväksi:

  • Yhdistyksen voimassa olevat säännöt
  • Edellisen vuoden toimintakertomus
  • Tulevan vuoden toimintasuunnitelma
  • Tilinpäätös ja talousarvio

 

Yhdistyksen heimoneuvoston hallitus:

Koska toimintamme pyörittäminen ja päätösten tekeminen edellyttää Heimoneuvoston (yhdistyksen hallituksen) jäseniltä riittävää toiminnan omakohtaista tuntemista, edellytämme Heimoneuvoston edustajilta riittävää kokemusta tai aikaisempaa työpanosta Rakkaudentähti Ry:n hyväksi Heimon jäsenenä.

Myös ”sukulaisheimoissamme” kuten Etelä-Amerikan intiaaniheimoissa päättävässä asemassa ovat heimon vanhimmat ja kokeneimmat jäsenet. Olemme leikillisesti päättäneet järjestäytyä omassa heimossamme vastaavalla tavalla ja kukaties jonakin päivänä meistä kuoriutuu aito arktisen alueen syvässä luonto- ja taivasyhteydessä elävä ”intiaaniheimo”!

Hallituksen jäseneksi voi pyrkiä henkilö, kuka on toiminut Rakkaudentähti Ry:n hyväksi merkittävässä määrin tehden vapaaehtoistyötä yhdistyksen toiminnassa. Lisäksi jäsen on opiskellut vähintään 3 vuotta Rakkaudentähti Ry:n Akatemiassa tai käynyt EnkeliKristalli -koulutuksen.

 

Share →
0fca40b3a449ef9b4bfc9eacc38cf1edKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK