Oletko valmis oppimaan rituaaliseremonian voimaa? Rituaaliseremoniassa teemme parannusmatkan tiettyyn rajattuun aiheeseen yhdessä tai yksin. Rituaaliseremonia tarjoaa turvalliset puitteet käsitellä ja vapauttaa syviäkin traumaenergioita tästä ja edellisistä elämistä. Seremonialla voidaan myös luoda pysyviä yhteyksiä henkimaailmaan ja aukaista vahvempia valon kanavia. Koulutuksessa opit keskeiset rituaalin periaatteet. Opiskelemme mm. seremoniaportaat, joita seuraamalla Sinulla on mahdollista käsitellä asioita turvallisesti. Portaisiin kuuluu vahva palauttamisen ja maadoittamisen työstö. Puhumme suojaamisesta sekä opimme pitämään yllä vahvaa parannustilaa, jossa ihminen voi antautua kokemaan sielullisia elämyksiä turvallisesti ohjattuna. Avaamme parantajan kanavia entistä syvemmin ja opimme työskentelemään lukuisten henkimaailman parantajaolentojen kanssa. Luomme parannustilan suojaukset ja parantavan vahvan valokanavan EnkeliKristalli- tekniikan avulla.

Diplomiparantajan koulutus on 6 viikonlopun, 6 neljän tunnin etäpäivän sekä 2 kahden tunnin etäseurantapäivän kokonaisuus. Arvioitu opiskeluaika on 3 vuotta. Opiskelemme parannusta, joka tapahtuu rituaaliseremonioiden kautta. Seremoniassa voi olla yksi tai useampi henkilö. Käymme läpi kuusi erillistä vahvaa seremoniatyövälinettä, joiden avulla voit välittää syvällistä parannusta asiakkaillesi. Koulutus sisältää 6 opetuspakettia = Viikonloppu, 4 tunnin etäopetuspäivä sekä 2 tunnin etäpalautepäivä aina yhdessä paketissa. Lisäksi suoritat itsenäisesti Diplomityön ja keräät näistä asiakaspalautteet Anulle. Saat lopuksi koulutuksesta todistuksen. Ryhmään otetaan maksimissaan 8 henkilöä kerrallaan.

Diplomiparantajan koulutus on tarkoitettu henkilöille, kuka on kulkenut jo pidemmän aikaa henkisellä polulla. Yöpyminen patjamajoituksella kurssitilassa sisältyy koulutuksen hintaan.

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

Kurssille voi hakeutua henkilö, kenellä on vahvaa henkisen työskentelyn osaamista jo ennestään sekä sydämessä kutsu shamanistisen rituaalityöskentelyn pariin. Koulutus ei ole tarkoitettu vasta-alkajille vaan siihen osallistuminen edellyttää syvemmän henkisen maailmankatsomuksen hallintaa. Käsitellyt asiat ovat voimakkaita energioita ja Sinulla tulee olla kyky käydä läpi omia esille tulevia henkisiä prosesseja itsenäisesti. Osaat kannatella itseäsi näiden prosessien aikana. Et samastu omille pelkotasoille ja omaat itsen rakastamisen työkaluja voidaksesi hallita esimerkiksi mahdollista esille nousevaa ahdistusta. Haluat nyt syventää terapiaosaamista tämän koulutuksen kautta. Sinulla täytyy olla käytynä jonkin energiahoitomuodon koulutus sellaiselle tasolle, joka oikeuttaa hoitamaan energialla asiakkaita sekä kokemuksellista näyttöä omasta henkisestä kypsyydestä. Pelkkä itsehoitotaso ei siis riitä kattamaan pääsyvaatimuksia tai sen rinnalla tulee olla vähintään jotakin muuta syvemmän tason henkistä koulutusta. Esimerkiksi 12 Kristallin Akatemiaa, Kristustietoisuuskoulutusta tai Vihkimyskoulua. Mikäli Sinulla on takana psykiatrisia sairauksia, voit osallistua koulutukseen ainoastaan erityisen harkinnan jälkeen. Saatamme esimerkiksi pyytää Sinulta oman hoitotahon lausunnon, onko tällainen koulutus sinulle sopivaa. Valitsemme kaikki opiskelijat koulutukseen erillisen haastattelun kautta, joten mikäli tämä opiskelu resonoi sydämessäsi, voit aina täyttää lomakkeen ja keskustella Anun kanssa soveltuvuudesta. Om Noomi tarjoaa EnkeliKristalli 1,2 ja 3 tasojen energiahoitajakoulutusta sähköpostin välityksellä!

Koulutuksessa opeteltavat terapiat ovat voimakkaita ja riittävän oppimistason ja valmiuden saavuttaiseksi on tarkoituksenmukaista, että koulutuksessa käydään läpi henkilökohtaisia vahvojakin avautumisen prosesseja.  Siksi pääsyvaatimuksena on riittävä psyykkinen terveys ja kyky huolehtia omasta maadoittumisesta.

Kurssin kokonaishinta on 3990 euroa. Sen voi maksaa sopimuksella osissa 85 euron kuukausierissä 48 kuukauden aikana tai 170 euron erissä 24 kk aikana, viikonloppu kerrallaan 665 euroa/vkl tai kertamaksuna (kuukauden sisällä ilmottautumisesta). Nopealle kertamaksajalle annamme  lisälahjana noin 130 euron arvoisen seremoniatyöskentelyyn valmistetun rukousnauhan. (Huom. erämaksu sisältää pienen laskutuslisän, mutta on muuten koroton. Kurssihinta sisältää alv. 24%)

Kurssimaksu sisältää 6 viikonlopun opetuksen, 6 neljän tunnin etäopetuspäivää ryhmässä, 6 kahden tunnin etäseurantapäivää ryhmässä, henkilökohtaisen itsenäisen diplomityön sekä todistuksen suoritetusta koulutuksesta. Alle 6 hengen ryhmissä viikonloppu on 3 päivää. Yli 6 hengen ryhmissä 4 päivää. Viikonloppu sisältää ryhmäopetusta, pariharjoituksia, henkilökohtaista ohjausta Anun kanssa sekä kyseisen tason mukaisen parantavan seremonian. Lisäksi saat viikonloppujen aikana tehdyt nauhoitteet sekä meditaatiot mp3 muodossa. Kurssiin kuuluu Anun WhatsApp -tuki eli voit lähettää koulutukseen liittyviä kysymyksiä rajattomasti ja saat Anulta äänitetyn vastauksen ja tarvittaessa henkilökohtaista kaukohoitoa. Kysymykset voivat liittyä myös koulutuksessa esille nousseisiin prosesseihin.

Kurssimaksuun sisältyy majoitus kurssipaikalla. Ilmoitamme tulevista koulutusviikonlopuista hyvissä ajoin ennakkoon, jolloin sinulla on aina aikaa järjestellä elämäntilanteesi sopivaksi viikonloppuun osallistumiselle ja varata edulliset juna- tai lentoliput matkallesi jne.

Jos sairastut tai et pysty ostallistumaan johonkin viikonloppuun, se on mahdollista käydä myöhemmin toisessa ryhmässä ja saat jokatapauksessa äänitteet ja materiaalit viikonlopun ajalta. Koulutukseen osallistuminen on sitova, mutta pätevästä syystä (lääketieteellinen, elämäntilanne muuttuu, suuret vaikeudet opiskelussa) sen voi jättää kesken, jolloin maksat vain toteutuneiden viikonloppujen osalta kurssihinnan loppuun.

Tähtäämme syvempään Ammatilliseen osaamiseen! Koulutuksen aikana tehdään diplomi-työ, jonka perusteella saat Diplomin pienellä henkilökohtaisella arvioinnilla. Henkilökohtaista arviota voit hyödyntää asiakashankinnassa, kun haluat kertoa heille, minkälaisia hoitoja teet ja minkälaista erityisosaamista sinulla on. Diplomityönä teet 20 harjoitusseremoniaa. Rituaaliseremonian voi tehdä valinnan mukaan yksin tai yhdessä harjoitusasiakkaiden kanssa. Yksin tehdessä kirjoitat seremoniasta oman raportin. Asiakkaan kanssa työskennellessä pyydät asiakkaalta palautteen seremoniasta. Diplomityön ohjaus sisältyy koulutuspaketin hintaan. Diplomityö tulee saattaa loppuun viimeistään 24 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Mikäli työn valmistuminen viivästyy yli 24 kk koulutuksen päättymisestä, perimme arvioinnoista 120 euron tarkastusmaksun. Vinkki: sinä päätät omasta hinnoittelustasi, pyydätkö harjoitusasiakkailta korvausta ja saatko näinollen vaurauden virtausta koulutusmaksujen suorittamiseen.

Nimikkeesi Diplomin hyväksytyn suorittamisen jälkeen on EnkeliKristalli -Diplomiparantaja. Koulutukseen ei myönnetä Suomen yhteiskunnan tukia kuten opintotuki tai oppisopimuskoulutus. Saat meiltä kuitenkin virallisen kuitin yritystoimintaasi varten ja voit vähentää alvit kirjanpidossa. Koulutusta ei katsota viralliseksi ammatiksi työvoimatoimiston järjestelmässä.

 

Viikonloppujen aiheet ovat seuraavat:

  1. Sydämen avaus, sieluyhteyden kirkastus, missä oma korkeampi itse laskeutuu fyysiseen kehoon ja enkeliyhteydet aktivoituvat korkeammalle taajuudelle. Opitaan Timanttisädeterapia. Teemme Timanttisäde -rituaaliseremonian, jossa yhdistytään Timanttisäde- energioihin. Seremoniassa työskennellään Avaruuden Valon Auttajien kanssa. Välitettävät timanttisäteet virtaavat Andromedalta, Siriuksesta, Pleiadeilta, Arkturukselta, Lyyralta ja Linnunradan sydämestä. Viikonlopun aikana luodaan yhteyksiä mm. Vanhoihin pyhiin parantajakultuureihin, joissa on työskennelty avaruusolentojen kanssa. Opitaan rituaaliseremonian keskeiset periaatteet.
  2. Opitaan Reggressioterapiaa uuden maailman malliin, inkarnaatioketjun näkeminen ja eheyttäminen alkulähteelle saakka ja apuvoimia käsitellä kollektiivista karmaa tässä elämässä. Teemme rituaaliseremonian, jossa linjataan karmiset energiat aina alkulähteeseen saakka, luodaan valoyhteys kaikkien omien olemuspuoliemme kanssa ja työskennellään karman mestareiden avustuksella. Käsitellään aspekteja: henkilökohtainen karma, sukukarma ja kollektiivinen karma. Saamme näkemyksiä ja opetusta henkimaailmasta inkarnaatioteoriaan ja jälleensyntymisen oppiin. Ymmärrämme, kuinka oma parantajuus voidaan täydellistä oman Korkeamman Itsen kautta. Aukaisemme oman ikiaikaisen kaikkien inkarnaatioittemme parantajatietoisuuden. Puhumme erinlaisista sisäisen maailman oppaista ja kuinka he ohjaavat rituaaliseremonioita.
  3. Korkeammat ulottuvuudet, työskentely uuden maailman taajuuksilla ja opitaan ylösnousemus- enkeliterapia. Teemme valomaailman rituaaliseremonian, jossa sulaudumme sydämessämme yhdeksi 12 olemassaolon salaisuuden kautta Yhden Elämän Lähteen keskuksen kanssa. Astumme läpi 12 tietoisuuden valoportista käyttäen apunamme Äitimaan Kristallisydämestä virtaavan ylösnousemuksen spiraalienergiaa. Käsitellään sisäisen tarkkailijan roolia (lintuperspektiiviä tai vieriperspektiiviä) kaiken parantumisen perustana. Opimme luomaan vahvan parannusenergian nostamalla kaikki olemuspuolemme parannettavaksi Yhden Elämän sydämeen. Avaamme työskentelykanavia Valon auttajien kanssa. Saamme viritykset kämmenchakroihin, joiden kautta pystymme välittämään syvällistä parannusta ja tekemään pieniä henkikirurgisia toimenpiteitä seremonian aikana. Opimme kehosta irtautumista transsitekniikoiden kautta.
  4. Sisäinen lapsi, lapsenkaltaisen todellisuuden palauttaminen, ihmeiden taajuus, luova manifestaatio ja ilmentämisen tietoisuus. Opitaan 5D valokehoterapia. Teemme rituaaliseremonian, jossa kohtaamme elävästi oman sisäisen lapsen maailman ja kiedomme kaikki lapsen traumat jatkuvan vahvan parannuksen piiriin. Luomme yhteyden todelliseen sieluolemukseemme. Puhumme ihmisolemuksen eri olemuspuolista. Tunnistamme itsessämme sielullisen rajattomuuden ja rakkaudelliset elämää turvaavat rajat. Vapaudumme aikuisuuden harhakuvasta. Laajennamme elämän havaintopistettä kahden vastapoolin ilmentymisen maailmasta kolmanteen intuitiiviseen ikuiseen ulottuvuuteen. Avataan Isä-Äiti-Lapsi sisäinen aspekti ja ymmärrämme näiden eri taajuuksien tasapainoisen yhteistyön merkityksen syvällisen fyysisen, psyykkisen ja sielullisen parantaumisen perustana. Opitaan hyödyntämään sisäisen maagisen lapsen mielikuvitusta parantamisen voimapohjana.
  5. Maaenkeliviikonloppu, jossa käsitellään Äiti-maan parantamista ja yhdistytään planetaarisen Yhden Pyhän elämän värähtelyyn. Viikonlopun aikana ohjattu Kehon pyhittämisen rituaaliseremonia. Opitaan Yhden Pyhän elämän terapia. Egosta laskeutuminen Yhden Pyhän Elämän taajuudelle. Katsomme ihmismaailman ulottuvuuksia egotaajuudella sekä sielutaajuudella. Kuinka Ego palvelee elämäämme? Millainen on sieluolennon maailmankatsomus? Teemme rituaaliseremonian, jossa sulaudumme 12 egosta luopumisen askeleen kautta sydämessämme yhdeksi Äitimaan Kristallisydämen tietoisuuteen. Astumme läpi 12 valoportista käyttäen apunamme Yhden Elämän Lähteestä virtaavaa pyhän yhden elämän värähtelyä. Antaudumme kehoviisauden, sisäisen lapsen sieluviisauden sekä sydämen valon opastustaajuudelle.
  6. Avataan sydämen kanava planetaarisiin rakkaudellisiin työvälineisiin kuten kristallit, suitsukkeet ja yrtit. Opitaan työskentelemään esivanhempien johdatuksella. Otetaan yhteyttä maan Deevahenkiin ja entiteetteihin. Avaudumme neljän elementin sekä auringon ja kuun sisäiselle henkiselle elävälle tietoisuudelle. Kurkistetaan Kristallishamanin tietoisuuteen ja luodaan aito elävä yhteys omien voimaeläinten kanssa. Kuinka sulaudutaan yhdeksi voimaeläimemme kanssa. Käytännönläheinen viikonloppu, jonka aikana teemme voimallisen parantamisen rituaaliseremonian ja pääset kokemaan käytännössä, miten luonnonvoimien kanssa työskennellään. Luomme yhteyden Planeetan sisäiseen Opettajaan. Opitaan Äitimaan antamien välineiden käyttö terapiatyöskentelyn laadullistamiseksi.

 

Viikonlopun rakenne:

Viikonlopun teoriaosuutta käydään läpi 4 tunnin etäpäivän aikana.

Ensimmäinen opetuspäivä on teoriaa, pikkuharjoituksia ja kanavointia ryhmässä päivän ajan ja illalla harjoittelua parityönä. Mahdollisuus varata Anulta Henkilökohtainen ohjaushetki 2-3 opiskelijalle. Toinen koulutuspäivä on teoriaa ja kanavointia sekä valmistaudutaan illan rituaaliseremoniaan. Illalla pidetään viikonlopun aiheen mukainen syvällinen rituaaliseremonia. Kolmantena päivänä puretaan viikonlopun sisältö aamulla ryhmän kanssa ja on vielä hetki ryhmän tarpeista nousevaa aiheen mukaista opetusta, kanavointia ja maadottumista. Anun Henkilökohtainen ohjaus 1-2 opiskelijalle kurssin lopuksi. Mikäli ryhmässä on 6-8 henkilöä, on neljäntenä opetuspäivänä vielä henkilökohtaista ohjausta, meditaatiota ja mahdollisuus pariharjoitteluun.

Viikonlopun jälkeen järjestetään 2 tunnin seurantaetäpäivä.

 

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

Hakemuksen vastaanottamisen jälkeen sinulle lähetetään vielä seuraava kysely:

1. Kuvaile henkistä polkuasi?

2. Miksi Sinä olisit sopiva tähän koulutukseen?

3. Onko Sinulla joku aikaisempi opettaja, kuka voi suositella sinua tähän koulutukseen?

4. Aikaisempi henkinen tai parantajan koulutuksesi.

5. Kuvaile, millaisia taitoja sinulla on käsitellä stressiä tai henkistä avautumista.

6. Voit kirjoittaa, millaisia prosesseja olet käynyt läpi elämässä.

7. Miten harjoitat maadoittumista?

8. Mitä sanoisit meille suojautumisesta?

9. Millä keinoilla hallitset henkisen avautumisen tilanteitasi?

10. Onko sinulla aiempaa psykiatrista taustaa tai lääkitystä?

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

aedd2fad442063e3f5480d711f53f4d0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!