Diplomiparantajan koulutus koostuu kahdesta eri jaksosta.

 

10 kk Etäopetus sähköpostilla ja Zoomin välityksellä:

  • 12 PDF manuaalin sähköpostikoulutus, jossa käymme läpi Timanttisäteisiin liittyvän teorian.
  • Tämän lisäksi pidämme 4 etäopetuspäivää, joissa opiskellaan ja syvennytään aina 4 timanttisäteeseen ja niiden mestareihin.
  • Ensimmäisessä etäopetuspäivässä käymme läpi kaikkien 12 Timanttisäteen aktivoitumisen ja kolmessa seuraavassa käsittelemme sydämen kolmea pyhää tilaa, niihin liittyviä timanttisäteitä sekä vastaanotamme korkeavärähteisen energia-avaimen, jonka avulla voimme aukaista oman sydänkeskuksemme värähtelemään Valoa.
  • Avautuessamme sydämen kolmelle pyhälle taajuudelle, voimme vastaanottaa Sieluntehtävän ihmiskunnassa, yhdistyä omaan Todelliseen Itseen ja avautua Jumalalliselle Ykseyden tietoisuudelle.

 

Lähiopetus 6 perjantai-sunnuntai viikonloppuna:

Opetusviikonloppuja järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.Voit valita jo ilmottautumisen yhteydessä, minkä paikkakunnan opetusviikonloppuhin olisi osallistumassa. Viikonloppujen aikana opiskellaan terapiat sekä Timanttisäteiden hyötyntäminen terapiatyöskentelyssä.

  • inkarnaatioterapian,
  • sisäisen lapsen terapian,
  • Valoon sulautumisterapian (mielelle, emootiolle, astraalikeholle, varjorakenteelle sekä egolle),
  • Ylösnousemusterapian Ykseystietoisuuteen,
  • Yhden Pyhän Elämän terapian äitimaan Kristallisydämeen sekä
  • voimallisen 12 Timanttisäteen meditaation.

Viikonloppuja ilmoitetetaan aina noin 4 kuukautta ennen opetuksen järjestämistä.

 

Diplomityö:

Lisäksi suoritat itsenäisesti Diplomityötä ja keräät näistä asiakaspalautteet Anulle. Diplomityössä voit valintasi mukaisesti tehdä koulutuksessa opiskeltuja terapioita ja työskennellä Timanttisäteillä itsemeditaatiossa, asiakkaan kanssa tai vaihtoehtoisesti voit pitää ryhmille meditaatiotilaisuuksia. Itsemeditaatiosta kirjoitat harjoituspäiväkirjan ja asiakkaille tapahtuvasta työskentelystä keräät palautteet. Saat lopuksi koulutuksesta todistuksen. Ryhmään otetaan maksimissaan 8 henkilöä kerrallaan. Diplomiparantajan koulutuksen yhteydessä on mahdollista varata Anulta henkilökohtaista ohjausaikaa yksityisoppilaana erillisen Diplomiparantajalla suunnatun hinnaston mukaisesti.

Diplomiparantajan koulutus on tarkoitettu henkilöille, kuka on kulkenut jo pidemmän aikaa henkisellä polulla. Yöpyminen patjamajoituksella kurssitilassa sisältyy koulutuksen hintaan.

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

Kurssille voi hakeutua henkilö, kenellä on vahvaa henkisen työskentelyn osaamista jo ennestään sekä sydämessä kutsu shamanistisen rituaalityöskentelyn pariin. Koulutus ei ole tarkoitettu vasta-alkajille vaan siihen osallistuminen edellyttää syvemmän henkisen maailmankatsomuksen hallintaa. Käsitellyt asiat ovat voimakkaita energioita ja Sinulla tulee olla kyky käydä läpi omia esille tulevia henkisiä prosesseja itsenäisesti. Osaat kannatella itseäsi näiden prosessien aikana. Et samastu omille pelkotasoille ja omaat itsen rakastamisen työkaluja voidaksesi hallita esimerkiksi mahdollista esille nousevaa ahdistusta. Haluat nyt syventää terapiaosaamista tämän koulutuksen kautta.

Mikäli Sinulla on takana psykiatrisia sairauksia, voit osallistua koulutukseen ainoastaan erityisen harkinnan jälkeen. Saatamme esimerkiksi pyytää Sinulta oman hoitotahon lausunnon, onko tällainen koulutus sinulle sopivaa. Valitsemme kaikki opiskelijat koulutukseen erillisen haastattelun kautta, joten mikäli tämä opiskelu resonoi sydämessäsi, voit aina täyttää lomakkeen ja keskustella Anun kanssa soveltuvuudesta.

Koulutuksessa opeteltavat terapiat ovat voimakkaita ja riittävän oppimistason ja valmiuden saavuttaiseksi on tarkoituksenmukaista, että koulutuksessa käydään läpi henkilökohtaisia vahvojakin avautumisen prosesseja.  Siksi pääsyvaatimuksena on riittävä psyykkinen terveys ja kyky huolehtia omasta maadoittumisesta.

Kurssin kokonaishinta on 3990 euroa. Sen voi maksaa sopimuksella osissa 85 euron kuukausierissä 48 kuukauden aikana tai 170 euron erissä 24 kk aikana, viikonloppu kerrallaan 665 euroa/vkl tai kertamaksuna (kuukauden sisällä ilmottautumisesta). Nopealle kertamaksajalle annamme  lisälahjana noin 130 euron arvoisen seremoniatyöskentelyyn valmistetun rukousnauhan. (Huom. erämaksu sisältää pienen laskutuslisän, mutta on muuten koroton. Kurssihinta sisältää alv. 24%)

Kurssimaksu sisältää etäopetuksen, lähiopetuksen sekä, henkilökohtaisen itsenäisen diplomityön sekä todistuksen suoritetusta koulutuksesta. Viikonloppu sisältää ryhmäopetusta, pariharjoituksia, henkilökohtaista ohjausta Anun kanssa sekä kyseisen tason mukaisen parantavan seremonian tai syvemmän meditaation. Lisäksi saat viikonloppujen aikana tehdyt nauhoitteet sekä meditaatiot mp3 muodossa. Kurssiin kuuluu Anun WhatsApp -tuki eli voit lähettää koulutukseen liittyviä kysymyksiä rajattomasti ja saat Anulta äänitetyn vastauksen ja tarvittaessa henkilökohtaista kaukohoitoa. Kysymykset voivat liittyä myös koulutuksessa esille nousseisiin prosesseihin.

Kurssimaksuun sisältyy majoitus kurssipaikalla. Ilmoitamme tulevista koulutusviikonlopuista hyvissä ajoin ennakkoon, jolloin sinulla on aina aikaa järjestellä elämäntilanteesi sopivaksi viikonloppuun osallistumiselle ja varata edulliset juna- tai lentoliput matkallesi jne.

Jos sairastut tai et pysty ostallistumaan johonkin viikonloppuun, se on mahdollista käydä myöhemmin toisessa ryhmässä ja saat jokatapauksessa äänitteet ja materiaalit viikonlopun ajalta. Koulutukseen osallistuminen on sitova, mutta pätevästä syystä (lääketieteellinen, elämäntilanne muuttuu, suuret vaikeudet opiskelussa) sen voi jättää kesken, jolloin maksat vain toteutuneiden viikonloppujen osalta kurssihinnan loppuun.

Tähtäämme syvempään Ammatilliseen osaamiseen! Koulutuksen aikana tehdään diplomi-työ, jonka perusteella saat Diplomin pienellä henkilökohtaisella arvioinnilla. Henkilökohtaista arviota voit hyödyntää asiakashankinnassa, kun haluat kertoa heille, minkälaisia hoitoja teet ja minkälaista erityisosaamista sinulla on. Diplomityönä harjoittelet koulutuksessa opittuja terapioita. Rituaaliseremonian voi tehdä valinnan mukaan yksin meditaationa tai yhdessä harjoitusasiakkaiden kanssa. Yksin tehdessä kirjoitat seremoniasta oman raportin. Asiakkaan kanssa työskennellessä pyydät asiakkaalta palautteen seremoniasta. Diplomityön ohjaus sisältyy koulutuspaketin hintaan. Diplomityö tulee saattaa loppuun viimeistään 24 kk kuluessa koulutuksen päättymisestä. Mikäli työn valmistuminen viivästyy yli 24 kk koulutuksen päättymisestä, perimme arvioinnoista 120 euron tarkastusmaksun. Vinkki: sinä päätät omasta hinnoittelustasi, pyydätkö harjoitusasiakkailta korvausta ja saatko näinollen vaurauden virtausta koulutusmaksujen suorittamiseen.

Nimikkeesi Diplomin hyväksytyn suorittamisen jälkeen on EnkeliKristalli -Diplomiparantaja. Koulutukseen ei myönnetä Suomen yhteiskunnan tukia kuten opintotuki tai oppisopimuskoulutus. Saat meiltä kuitenkin virallisen kuitin yritystoimintaasi varten ja voit vähentää alvit kirjanpidossa. Koulutusta ei katsota viralliseksi ammatiksi työvoimatoimiston järjestelmässä.

 

Hakemukset tehdään tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/66

 

Hakemuksen vastaanottamisen jälkeen sinulle lähetetään vielä seuraava kysely:

1. Kuvaile henkistä polkuasi?

2. Miksi Sinä olisit sopiva tähän koulutukseen?

3. Onko Sinulla joku aikaisempi opettaja, kuka voi suositella sinua tähän koulutukseen?

4. Aikaisempi henkinen tai parantajan koulutuksesi.

5. Kuvaile, millaisia taitoja sinulla on käsitellä stressiä tai henkistä avautumista.

6. Voit kirjoittaa, millaisia prosesseja olet käynyt läpi elämässä.

7. Miten harjoitat maadoittumista?

8. Mitä sanoisit meille suojautumisesta?

9. Millä keinoilla hallitset henkisen avautumisen tilanteitasi?

10. Onko sinulla aiempaa psykiatrista taustaa tai lääkitystä?

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9e0ab8bde6a1be2b1100c0d1331634c3rrrrrrrrrrrrrrrr