Rukousnauhat

Rukouksella voi parantaa, meditoida, ottaa vastaan tai lähettää kaukohoitoa. Rukousnauhan lukeminen on hyvä idea osallistua Rakkaudentähden meditaatioihin ja hoitoihin omassa kotona.

Rukousnauhan idea on keskittää rukouksen voima ja auttaa Sinua laskemaan rukousten määrä. Nauhan suljettu muoto kuvaa jatkuvaa, iankaikkista rukousta. Rakkaudentähden Rukousnauhat on tehty erityisesti feminiinisille Neitsyt Marian rukouksille. Jokaisella helmellä on oma merkityksensä ja saatkin mukaan käyttöohjeen, josta voit tarkistaa ja opetella eri rukoukset.

Rakkaudentähden rukousnauha on perinteinen Neitsyt Marian rukouksille tehty nauha, mutta olemme kanavoineet myös omia rukouksia nauhan käyttöön Kaksoisliekeille, Omaisen muistoksi, Irtipäästämiselle ja Parantavat rukoukset.

Perinteisesti rukousnauha on ollut villalanka, johon on solmittu tietty määrä solmuja vastaamaan rukouksia. Jokaisella kivellä ja solmulla on oma merkityksensä ja toimitammekin Rakkaudentähden rukousnauhojen mukana rukousohjeet eri käytöille.

 

Rosario valmistuu rukouksen tilassa

Rukousnauhat ovat Anun tekemää käsityötä. Valitsemme vain aitoja kiviä luotettavilta toimittajilta. Rosario valmistetaan rukouksen tilassa. Jokaisen solmun kohdalla keskitytään ajattelemaan rosarion vastaanottajaa ja se suljetaan solmuin pitämään yllä ikuista rukouksen tilaa.

Korukivet ja helmet puhdistetaan tulen, veden, ilman ja maan elementeillä ennen käyttöä. Sitten ne aktivoidaan Rakkaudentänden meditaatioseremoniassa ja ladataan täyteen hoitavaa energiaa. Puolijalokivihelmet pujotetaan rukouksen tilassa puuvillaiseen lankaan. Rukousnauhan päässä on enkelihahmo, risti, Ankh symboli, sydämen muotoinen medaljonki (johon voit liittää vaikka oman arkkienkelisi kuvan) tai kaksoisristi (nk. ylösnousemusristi).

Rukousnauhat tehdään yksilöllisesti Sinulle ja toimitusaikamme on noin 1-4 viikkoa riippuen korukivitilanteesta. Anu voi valita parantavat kivet ja rukousnauhan ulkomuodon inutiiviisesti Sinulle.  Jos haluat keskustella rukousnauhan yksityiskohdista ja mm. käytetyistä kivistä, voit tilata rosarion erikoistilaustyönä, jolloin Sinulla on vapaat kädet valita rukousnauhasi juuri Sinun mieleiseksi.

Rukousnauhaa tilatessa voit valita värimaailman vaaleanpunaisesta, turkoosista, violletista, sinisestä, maan läheisestä, valkoisesta ja vihreästä. Anu valitsee sen jälkeen intuitiivisesti, mitä kiviä käytetään. Ristin materiaalit ovat hopean ja kullan väristä metallia tai aitoa pronssia. Pyynnöstä on saatavilla myös kultaisia ja hopeisia ristejä sekä erikoisia lasitimanteilla koristeltuja krusifiksejä. Kaksoisliekki rosariossa ristin tilalla on sydämen muotoinen kristalli. Muitakin symboleja voidaan käyttää yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan.

 

Kivistä tehdyn rukousnauhan idea

Kivet sisältävät eri parantavia värähtelyjä. Monilla kristalleilla on kyky yhyttää korkeaan valoon ja aktivoitua värähtelyyn, mistä ne sitten luovuttavat parantavaa energiaa käyttäjälleen. Kivinen rukousnauha aktivoituu käyttäjän rukoushetkessä aina pyydettävään asiaan ja jos sitä kantaa kaulassa tai taskussa mukana, se hoitaa pitkin päivää.

Rukousnauhan voi myös ripustaa kotona seinälle tai asettaa kotialttarille, mistä se tuo suojelusta ja hyvää värähtelyä kodin ilmapiiriin. Kaksoisliekkirukousnauhassa on erityisesti ideana laittaa riipukseksi kristalli, joka laskeutuu nauhassa sydänkeskuksen päälle kaulaan laitettuna. Kristalli hoitaa ei yksin kaksoisliekki-yhteyttä, vaan myös aukaisee sisäiselle Pyhälle feminiinisen ja maskuliinisen olemuspuolen liitolle.

 

Rosarion kohteleminen

Aidoista luonnon puolijalokivistä tehty rosario on voimakas parantamisen ja rukouksen apuväline. Sitä on syytä kohdella arvonsa mukaisesti. Rosariota voi käyttää koruna ja suojaavana talismaanina joko vaatteiden alla tai päällä, mutta on hyvä muistaa, että se on tarkoitettu parannuskäyttöön ja valmistettu voimakkaissa energioissa.

Rukousnauhan voi puhdistaa ja valolla, ilmalla, tulella, maalla ja vedellä tarvittaessa. Rukousnauhaa kannattaa kohdella arvokkaasti, niin se kestää kauan aikaa ja toimii pitkän matkaa rinnalla kulkijana. Siitä voi jollekin muodostua tärkein työväline!

 

Rosarion tilaaminen ja käyttöohjeet

Rukousnauhat tilataan Rakkaudentähden nettikaupan kautta.

Rosarion toimitusaika vaihtelee varastotilanteen mukaan viikosta kolmeen viikkoon. Erikoistilaustyönä tehdyt rukousnauhat voivat viipyä jopa pari kuukautta riippuen, kuinka erikoisista paikoista joudumme hankkimaan korukiviä.

Lähetämme aina kuvan rosariosta ennen postittamista, joten tiedät, mitä olet vastaanottamassa. Käyttöohjeet toimitetaan sähköpostilla pdf-tiedostoina tai voi ladata ne tältä sivulta alta.

Maksun voi suorittaa oman tilanteen mukaan joko tilatessa tai nauhan valmistuttua. Erikoistilaustyönä veloitamme tietyn hinnan itse nauhasta ja siihen lisätään lisäksi kulut erikoisristeistä tms. mahdollisista kalliimmista rosarion osasista.

Kaksoisliekkinauhoissa ja tavanomaisissa rosarioissa ostovelvollisuus syntyy, kun asiakas on hyväksynyt ehdottamamme. Erikoistilaustyönä toimitetut korut maksetaan etukäteen sillä tilaamme asiakkaan mieltymyksen mukaiset tarvikkeet ja maksamme ne itsekin etukäteen. Erikoistilaustyönä tehtyä rosariota ei voi perua sen jälkeen, kun kivet on tilattu.

Nauhaan tulee mukaan:

Rukoukset omaisen muistolle
Parantavat rukoukset
Irtipäästämisen rukoukset
Perinteinen rukousnauhan käyttöohje

Kaksoisliekki rukoukset, jos on kaksoisliekkinauha

Arkkienkelirukoukset, jos on arkkienkelinauha

Share →